Mitt smultronställe

På något sätt måste man hitta den bästa plasten i livet. Jag letar och berättar när jag har hittat den. Den finaste platsen jag vet är ... Marblehead utanför Boston. Vi ses nästa sommar!


COULD NEVER BE AS HAPPY AS...


Hej!
Jag hade typ tänkt att börja blogga igen. Om EMELIE gör det, jag vill veta allt som händer. Just nu är jag nere hos min Malin i Halmstad och jag kunde inte vara lyckligare. Jag hade en supermysig kväll hos Johanna igår och nu är det lite vin, chips och kortspel. Vi ska väl se om vi "hit the streets" om ett tag. Det är typ som förr nu, kan inget annat än att njuta. Det var vitkigt att komma ner innan jag flyttar "upp"... Det känns jättebra, vi har haft en superdag, lagade mat och hade trevligt. Det är sjukt att tänka att det var 13 månader sedan vi sågs sist!!!! Tur att man bor i Sverige nu och kan ringa. Nu väntar Malin, men som sagt jag tittade tillbaka på mitt år och jag saknar allt men det. Nu ska jag bara njuta och ta in att ett nytt kapitel har börjat.

Jag kunde inte vara lyckligare just nu. Ha det så roligt i Belgien Johanna och Ida, ha de så roligt i Eskilstuna!!!!

LOVE CAROLINE



Elin kom hem igår så imorgon tänkte jag åka hem och umgås med henne!! VI ses snart. Puss


Jag ar hemma!

Hej! Jag ar hemma nu, jag har varit hemma snart i en vecka. Det kanns lite konsgit men bra. Ja, nu ska jag traffa min underbara Johanna. Tank att vi bor i samma land pa tre år! Jag kan inte vara lyckligare, jag maste ta kontakt med mina vanner i USA och de som ar hemma. Puss och kram

RSS 2.0