1.56 pm I can not rent a car. (I am happy anyway, but still!)

Hej! Idag har jag varit här i 3 hela veckor. Tiden går sjukt fort och man tänker inte på det. Om en timma ska jag åka och hämta Jocelyn, Romina och Sandra för vi ska dra till NY över helgen. Vi har en lägenhet där vi kan bo över natten. "Hm, vi tänkte först köra den billiga varianten och sova/slappa ute, men det kändes lite för billigt och med tanke på att de andra tjejerna ska jobba på måndag blev det inte så". Vi betalde ju faktiskt bara 66 dollar för lägenheten (per person).

Vi åker med KINA bussen dit, det kostar 30 dollar tur och retur, och väldigt billigt måste jag säga. Jag och Jocelyn träffades förut för att gå till banken och vi gick även och köpte lite bussmat. Jag orkar inte göra någon lunch innan jag åker och hoppas att vi kanske kan äta middag när vi kommer fram. Bussen tar fyra timmar så jag tror vi kommer fram ganska sent, men jag vet inte.

Jag har ju semster nu eftersom min familj ska åka iväg. Nästa vecka tänkte jag bara träna och ungås med kompisar. Jag har ju bil och hela huset för mig själv så jag ska nog inte vara helt uttråkad. Kanske joinar de andra tjejerna när de jobbar, kan vara kul att "bara hjälpa" till och inte dra hela ansvaret. Poolen är ju lite lockande och jag hoppas på fint väder. Någon tripp till Boston blir det säkert och jag ska försöka ta mig till Newton för att träffa Anette.

Jag tror att augustimånad kommer bara springa förbi, sedan är det september och skolan börjar. Både för mig och barnen, nästa vecka tänket jag även bestämma vilka creds jag tänket ta. (kurser). Som au pair måste du ta 6 creds, vilket motsvarar 72 timmar. Jag vill så gärna studera på Harvard, men jag vet inte om jag vill studera engelska för det är så tråkigt att läsa i skolan. En speaking kurs skulle jag absolut kunna tänkte mig men jag är inte sugen på att läsa och recensera böcker. NEJ TACK! Men som sagt, tänkte kolla lite på det nu och nästa vecka måste jag bestämma mig. Jag måste göra något s k placeringsprov också och det vet jag inte om jag pallar.

När jag och Jocelyn (Joc numera) skulle till Starbucks idag fick vi en GRANDE LARGE VANILLA LATTE på köpet. De var ändå tvunga att slänga bort den annars. Jag vet inte vad de var i det kaffet eller om det är sällskapet med Joc men vi blir båda helt galna.

Puss&Kram
Vi ses efter NY!



Vi tänkte besöka Central Park och sedan blir det säkert lite andra saker också. Jag vill nog inte bara shoppa, för visst tänker jag lägga lite pengar på kläder, men långt ifrån allt. Jag reser hellre för mina pengar. Vi tänkte nog ta en tripp till Canada, för där är drinkingage 19. Det låter lite silly men man känner sig väldigt begränsad när man helt plötsligt inte längre är "vuxen". Det är ju mer än 2 år kvar till jag blir vuxen i USA. Jag kan inte ens hyra en bil!


11.03 am Ut och promenera, and playing hide and seek. =)

Hi! Jag såg ett vykort häromdagen, som hade den finaste beskrivningen.

I am pretending that we are playing hide and seek, and you (all my loved ones in Sweden) are just very good at hiding. =) JAG ÄLSKAR ER!


10.46 am Snart hämta kidsen

Hej! Jag har precis ätit lite frukost och tänkte mysa med lite OTH. Jag ska posta lite saker och måste hitta en brevlåda. Hunden måste walkas och ja, snart är det dags att hämta kidsen. Vi ska åka och spela tennis/bada i poolen, men det regnar ute så jag vet inte hur det blir. Ikväll har vi movienight, det bästa som finns. Vi ska se "The game plan". Haha! Jag är lite smart ibland. Filmens tema passar så bra i vissa situationer, say no more!

Jag känner att jag blir mer och mer barnslig för vaje dag. Snart är jag själv ett barn. Ibörjan hade jag jättesvårt för att vara barnslig men ju längre tiden går här ju bättre blir man på att anpassa sig och lära sig att bemöta barnen. Det är inte alltid så lätt alla gånger. Det var svårare än vad jag trodde.

Vi hörs snart!


JAG ÄLSKAR ER!

Hej! Läste precis att en tjej som flyttade till USA för att arbeta som au pair för två månader sedan har förlorat många vänner hemma i Sverige. Jag tycker så synd om henne och hoppas verkligen inte att det kommer hända mig. Jag vet att jag inte är den bästa på att höra av mig men jag hoppas verkligen att ni förstår. Mina vänner är det bästa som finns hemma i Sverige och jag tänker på er varje dag.

Jag menar det och kommer bli väldigt besviken om detta år skulle påverka oss! Nej, jag vill inte det. Vill bara att ni ska veta att ni betyder så sjukt mycket. Jag älskar er! Jag älskar er!

9.24 pm hemmakväll

Hej!
Jag har inte suttit vid datorn och därav ingen bloggning. Så vad har händt de senaste dagarna. I söndags träffade jag tjejerna. I måndags blev det ingen minigolf, utan vi åt bara glass.

Igår bokade vi vår resa till New York, vi ska gå på Broadway, I am so excited. =) Jag jobbar ganska mycket nu, men det var en av de bästa dagarna igår. Dagen idag kommer på andra plats. Allt gick bra och det är så skönt när en dag kan avstlutas på ett bra sätt. Igår träffade jag Romina och Jocelyn vid poolen, de var där med sina kids och vi alla hade roligt.

Idag sade jag faktiskt till de andra att jag behövde en kväll hemma, det är ju inte ofta man är hemma så det var mycket skönt idag. Jag tänte komma i säng ganska tidigt men vi får se hur det blir med det. På måndag ska jag ta en riktig "Caroline sovmorgon" jag ska sova till ett-två tänkte jag. Gud, jag längtar.

Många kramar, uppdatering kommer troligen efter NY. Still haven't found my camera! Sucks!

11.13 am MY CAR

En sådan här bil kör jag. Den är super bara lite svår att vänta. Det är en automat, non stick-shift. Det funkar utmärkt och det är så skönt att inte behöva växla. Det är bara att tuta och köra och dessutom så är det bra eftersom det är ganska trafikerat här så kan man korsa gatorna väldigt smidigt. Jag vet dock inte hur mycket bensin den drar man jag antar att det är ganska mycket. Gallons, jag har ingen koll där. Men anyway, time to go to Starbucks. =)



Nissan Pathfinder. =)
(det är inte jag som tagit kortet)


11.09 am DH

Hej! Det blev lite sovmorgon imorse, vilket var skönt. Jag var uppe vid sju och det är sovmorgon. JA! Haha, kanske inte i Sverige men här är det de. Jag åt precis frukost, jag hann inte göra det i morse. Jag droppade kidsen på camp och sedan var det ut med hunden i en och en halv timma. Vi kastade lite bollar men han ville även bada. Fast det ville inte jag eftersom han duschade igår så det blev tyvärr inte så.

Nu sitter jag och småtittar lite på Desperate Housewifes, jag är lite seg fast ändå pigg. Jag ska snart gå över till banken och check my balance. (pengar på kortet). Därefter ska jag hämta kidsen och vi ska äta lite lunch innan det bär av till nästa camp.

Ikväll ska vi träffas på Panora vid W S. Det ska bli superkul, jag måste bara bestämma cardate med folk.. (new word invented. "Cardate", allstå, när vi ska hämta alla med bilen. Ja, det är lite knasigt ibland.

Jag försöker ringa den där Irish puben för att fråga om min kamera är där, men det är ingen som vill svara. Jag hoppas att den ligger där. Nu tänkte jag gå ner och köpa kaffe. Så jukt gott med en take away cold coffe. Jag måste till posten också, men det blir nog imorgon. Det blir nog bad i poolen idag, till och med jag själv kanske hoppar i. Vi får se.

Ta hand om er alla där hemma. Puss&Kram


11.15 pm. Jag saknar många saker hemma, men jag vet att ni finns där

Jag måste bara säga att allt går upp och ner här. Ibland älskar jag stället och vill bara ta fram kameran och njuta. Ibland ser man inget bra med stället och vill bara hem. Men så är det och jag har massor av andra tjejer här som är i samma siuation. Det känns underbart att man inte är ensam och livet här är verkligen toppen. Jag mår bra. Min LCC frågade mig om glassen gjorde mig på bättre humör! "Jag blev nästan lite arg, för jag mår verkligen toppen"

"I am feeling good, amn't I?" "I am happy"
"Sry Caroline, I was just kidding"

Jätteroligt, haha, jo men det var faktiskt lite roligt, bara att det var lite dålig timing med mig eftersom jag faktiskt kunde ha tagit åt mig. (var ju så sjukt homesick this week, she did probably found out about that."

Men tjejerna här är toppen. Det är så roligt att prata med dem. <3

11.11 pm "SLEEPY " We are keeping Starbucks alive.

Hej! Klockan är mycket, i alla fall för mig. Jag kom hem för en stund sedan, vi var på LCC möte. Vi fick en glass. Jag tog en "small" och jag skämtar inte. Det var som 5 stora kulor hemma. Jag verkligen skämtar inte. Det finns inte ens så stora glassar hemma. Ännu en gång, jag skojar inte.

Sedan blev det ingen minigolf, men ja, vi åkte till Vinnin Square och gick på Panora (ett cafe).. Som vi alltid gör, det är antingen det eller Starbucks. "The au pairs in Marblehead are keeping Starbucks alive"... SO CUTE!

Ja, det var en lyckad kväll och jag älskar att umgås med de andra. Så roligt, imorgon ska vi träffas igen. Puss&Kram

11.36 Run run run

Malin, saknar dig jättemycket också. Tänkte ringa någon dag.

Det finns ingen tid att spilla nu, jag får springa ner med blött hår och med andan i rygge. Jag måste hämta grabben kl 12. Vi ska hem och äta lunch innan vi måste hämta nästa. Jag träffade Sandra på gymmet. Det är poliser överallt och jag blinkade lite snällt och såg lite rädd ut när en av poliserna kom fram till mig och sa att man inte får köra här. Jag skulle ju precis vänta, säg han inte det?
"I am sorry sorry sorrry!!! " that ok!" "Thank you!"

Ja, min dag. Morgonen var helt underbar bra förutom att jag var så trött och ändå somnade jag före 11 igår. Men men, dags för eftermiddagen. Ikväll ska vi spela minigolf (suger) på vårt LCC möte. Gocart för tydligen för FARLIGT!

Ja, men tack !

4.19 pm Söndag.

Hej! Just nu mår jag toppen. Jag och hunden har varit hemma ensamna hela helgen. I fredags var det myskväll hos Sandra. Jag drog med mig "Män som hatar kvinnor". Det var kul att vi textade med engelska och att jag kunde höra svenska. Tjejerna tyckte den var läskig men så sjukt bra är den.

Igår åkte jag, Jocelyn och Romina med Kerstin och Anja för att spela Laser Tag. Det är sjukt roligt och jag har ju gjort det i Sverige förut. Man kan bli så arg på alla småungar som springer runt och skjuter dig, sedan kommer du på att du är nästan 19 år gammal så ja, då skrattar man bara.

Efter Laser Tagen åkte jag och Jocelyn och köpte glass och sedan kom Romina och vi beställde pizza och hade myskväll hos mig. De gick sedan hem på kvällen och det var bara jag och hunden hemma. I helgen har vi gjort massor, vi har badat, eller ja, han har badat och vi har kastat många bollar. Min hund älskar bollar, och det är helt omöjligt att trötta ut honom. Jag ska lyckas någon gång.

Imorse var vi på gymmet och tränade lite. Jag drar mig för att simma eftersom man tydligen måste ha på sig badmössa varje gång man ska simma och jag tycker inte att det är så roligt. Man ser redan helt knäpp ut i vatten och med en gul badmössa blir det ju inte precis bättre. Men det är väl USA, I guess.

Om två timmar ska jag träffa Jocelyn på Starbucks, vi ska planera vår NY tripp som äger rum nästa helg. Jag måste nog köpa en ny kamera innan dess, ska fråga mamma och pappa om de kan sponsra mig (fyller ju 19 snart). Det är väldigt tråkigt att inte kunna ha en kamera här. Jag har tappat min, har ingen aning om var den kan vara. Ikväll ska jag leta efter den men jag tvivlar på att jag kommer hitta den.

Jocelyn sov hos mig i fredags. Tack för det! Det är lite läskigt att sova själv här. Tur att hunden märker när det går någon på gatan, jag känner mig trygg med honom. Han är toppen och världens sötaste!

Love To U all / Caroline

10.12 am Feeling better, but I still need to talk to everyone.

Hej! Nu mår jag mycket bättre, fast nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag tror jag ska ta med J ut på en lång promenad, men jag ska ju prata med Adna kl 11. Jag vet inte hur länge vi kan prata eftersom jag måste hämta upp barnen.

Igår kväll kom Romina hem till mig, mycket trevligt. Jag såg "the toothfairy" (spelling?) igår, sjukt bra och mysig. Känner inte att jag har något stort bloggintresse just nu, men jag kommer nog tillbak. See U!

10.50 am Snart tillbaka igen.

Ja, en erfarenhet rikare är jag nu. Jag har känt av hemlängtan, tårarna rinner och man kan inte sluta. Nu känns det bra igen. Men gud, det är inte kul att ha hemlängtan. Nu måste jag fixa med Skype och pennytalk.

Ida ska snart åka hem. Det har varit så roligt att ha henne här. Gud, hon är så bra. Finns alltid en plats för dig i Göteborg. <3

10.00 am (MONEY?!)



Jag vill, men vill min plånbok, eller vill jag resa för mina pengar? Hm!


9.58 am (Sandra will pick me up soon)

Hej! Vaknade som vanligt kl 7 am idag. Vem vaknar kl 7? AV SIG SJÄLV? Drog mig till halv nio så det var skönt ändå. Jag är "on call" denna helgen men jag fick ändå åka in till Boston, hur schysst är inte det? Det blir jag och Sandra, hon har inte varit där heller så vi kommer se ut som små turister när vi kommer dit. Vi tänkte checka Cambridge, Harvard och åka The T. =) Det kommer bli skitskoj!

Jag är ledsen för att jag inte har hört av mig under helgen. Jag har semster 31 juli och då ska jag ta tag i allt. Jag lovar att det kommer komma mejl och jag kommer även att ringa via skype. Vi måste bara sätta en tid för det är det lättare.

Sandra kom aldrig igår, utan jag åkte till henne istället. Hennes granne hade "garden party" fast dit hann jag inte utan jag åkte med dem ut i deras båt. Det var ett sjukt stort bröllop här på Marblehead igår. En kvinna härifrån gifte sig med en fransk kille. (Stenrik) Jag kommer inte ihåg vad han var men han hade någon titel. Bröllopet kostade 12 million dollar! JA, det är sant! Det var fyrverkerier fast vi såg bara the big finale! gjorde inte mig något, för jag var glad ändå. Efter det kollade vi lite på stjärnor och jag åkte hem. Det är verkligen superkul att träffa folk här. Jag glömde säga att vi var en sväng på Boston Yacht Club. I USA har de klubbar som de är medlemmar på, min familj är också medlem men de var inte på festen. Det var ganska roligt att se 45 åriga kvinnor shaka rumpan. Men visst det kan dem! Jag och Sandra dansade lite vid sidan om!

Nu måste jag fixa mig, jag är alltid lika stressad. =) Pusspuss






Vi hörs ikväll! Puss


Sandras coming



Sandra's coming soon. Det är hennes brygga från hennes feta hus.

dricka



Det kanske inte är den bästa bilden men detta är då en "small". Ja, det är minst 0,75 cl. Puss

7.07 pm The mall

Hej! Jag är hemma efter en heldag tillsammans med Sandra och Amanda. Jag tog sovmorgon imorse, egetnligen behövde jag nog inte det men jag kunde inte sova längre än nio. Jag har helt ändrat mina sovvanor nu så jag är glad om jag inte vaknar kl 7 am och är pigg.

Jag åkte till Sandra och hennes feta hus. Vi badade på hennes brygga och låt och pratade. Vi bestämde oss senare för att träffa Amanda vid Vinnen Square and then we went to the mall. Idag var första gången jag besökte Forever 21 men jag hittade inget där. Kommer säkert att finnas massor av saker till hösten, men det fanns inget som riktigt föll mig i smaken nu. Vi gick sedan in på H&M och självklart fanns en fin klänning till mig där. Jag tror jag ska ha den på mångad, vi ska ha ett "hej & hejdå" party för Ida och Franzi (au pairen innan Romina). De kommer hem från San Fransisco, hur coolt är inte det? Det ska bli kul att träffa Ida. =)

Efter mallet åkte vi en sväng till Vinnen Square igen och sedan åkte jag och Sandra och köpte glass. Det var lite roligt när vi skulle tanka idag. Först funkade inte mitt kort och inte heller hittade vi knappen som öppnade bensinlocket. Efter ett par samtal fick vi upp den, alltid lika roligt och det är alltid lika galet att köra här. Jag är sjukt rädd och tror att jag ska krocka så fort jag ser en bil. Nej, men seriöst det är inte alls roligt. Men jag är glad att jag har en bil.

Imorgon ska jag och Sandra åka till Boston city. Jag är "on call" men jag tror det löser sig ändå. Vi tänkte ta tåget och det är tydligen inte så dyrt, max 2 dollar tror jag. =) Nu är det snart middag och sedan kommer Sandra ikväll.

Byebye.

7.34 pm Skyline

Jag ser "Skyline" som den kallas från Marblehead. Det är faktikst ganska coolt. Men inte lika coolt att Sandra kommer om några minuter och jag är inte klar. Byebye!


7.29 pm nu sover Sverige

Varför fastnar man alltid vid datorn, Sandra kommer om 30 minuter. Jag ska gå ner i köket och titta om jag hinner någonting att äta, annars får jag äta ute. Vi ses inte ikväll. Jag ska sova länge imorgon. Det ska bli superskönt. YES!

6.40 I am off

Hej! Jag fick sluta tidigare, tack för det! Jo, jag och kidsen har pratat, vi kommer ha en underbar vecka nästa vecka har de lovat. Vi har till och med gjort en DEAL! Slå det liksom!

Jo, men nu tänkte jag hoppa in i duschen, om jag orkar. Egetnligen vill jag till gymmet men jag tror inte att jag hinner det innan jag ska dra iväg med Sandra. Undra vad det blir för middag idag? Jag får nog ta någonting ute. 

FRIEDNS, JAG HAR GLÖMT MIN SVENSKA (COMVIQ) TELEFON I ROMINAS VÄSKA SÅ JAG KOMMER INTE ATT KUNNA SVARA PÅ NÅGRA SMS PÅ HELA HELGEN. HON ÄR NÄMLIGEN I RHODE ISLAND. MIN ANDRA TELEFON HAR INGET BATTERI OCH LADDAREN LIGGER HEMMA I SVERIGE SÅ JAG KAN INTE ANVÄNDA DEN HELLER IFALL NI SKULLE FÅ FÖR ER ATT SKICKA ETT SMS. DESSUTOM ÄR JAG ON CALL HELA HELGEN SÅ JAG KAN MÅSTE HELA TIDEN HA MIN AMERIKANSKA MOBIL PÅSLAGEN SÅ DET GÅR INTE ATT RINGA. SRY.


3.07 pm Picking up the kids.

Hej! Nu andas jag igen. Gud, det var en ganska intensiv timmar. Utan skjuts ner till Sailing club hade vi nog inte hunnit. Det var dock inte mitt fel så att säga. Nu har jag precis fixat all tvätt och ser fram emot en trevlig eftermiddag. Jag och kidsen har bestämt att vi ska köpa glass och hyra en film. (de har hur många filmer som helst, men visst vi kan väl hyra en! =) )

Jag ska nog gå ner och göra lite lunch till mig nu, förut hann jag inte. Prio 1 är kidsen right? Marblehead är nära vattnet och min familj har båt, kajak och nära till allt som har med vatten att göra. Första dagen åkte vi båt här, jag tycker det är sjukt snyggt med flytväst. (Ok, jag vet dess användning, men det är ändå snayygt)

Jag är nöjd. =) Ikväll blir det movies med Sandra.


Marinblå, rött och vitt tillsammans är så snyggt. Jag ska leta efter en tunika/klääning i marinblå, rött och vitt. Jag vill shoppa tror jag. Det bränns lite i fingrarna. =)


10.23 am Andas

Hej! Har andats lite nu, ska träffa Romina snart. Jag ska bara gå ner och ta lite kaffe tror jag. Det funkar fin fint. Jag ska sätta mig och skriva ett brev till mormor också. Jag och A tänkte även måla en fin bild till henne. =)

9.55 am Meeting Romina in a hour

Jag och Romina skulle gå och kajaking today. Men jag vet inte om det blir av. Hon ville ju till mallet så vi får se om vi hinner. Jag skulle gå gärna vilja. Jag hann inte göra det i Sverige innan jag kom hit. Undra om jag kanske kan smuggla med kameran.

Romina skrev precis att hon kommer om en timma. Perfect, nu ska jag bara förbreda innan kidsen kommer hem för vi har lite bråttom senare. Hämta dem kl 1 och de ska vara nere vid Sailing kl 2. Innan dess ska vi hem och äta snacks. Ps. Barn går inte snabbt, de går långsamt. Därför har vi bråttom. =)



Blondinbella har paddlat kanot. Kajak är nästan samma skulle jag säga, men jag är amatör på det området.

http://blondinbella.se


9.51 am (Hämta tvätten)

Hej! Jag tror att det finns ett bra ställe här där man kan framkalla bilder. Jag ska leta efter några favoriter på datorn så ska jag framkalla dem. Mitt rum ska vara fullt av bilder på alla mina favoriter i SVERIGE.



Jag kommer alltid minnas sstudenten 26 maj 2010. Saknar mina babes!


9.44 am Doing laundry.

Hej! Nu för tiden vaknar jag med huvudvärk, inte roligt. Och det är inte någon lätt huvudvärk, det är värre än den värsta bakishuvudvärken som finns. Det känns som någon står och slår  mig i huvudet. Men ja! Jag tror det är för att jag egetnligen behöver sova lite mer.

Lämnade kidsen på camp, det var en ganska ok morgon. Jag kommer nog lära mig mycket om barn under detta år. Jag kommer vara expert på att lösa fighter och jag kommer definitivt ha ett mycket bättre tålamod. Jag vet att jag inte har det bästa tålamodet men jag försöker verkligen nu. Gud, Caroline stå ut!

Jag kommer aldrig skaffa barn som det ser ut ju nu. När jag träffade Amanda igår sa hon samma sak. Inte att jag inte gillar barn, men jag tror verkligen att det är värt att vänta, hm, många många många år. Ja! Det är kul att vara med barnen men barn är också barn. De gör inte alltid som du säger och de ger dig inte heller alltid full uppmärksamhet när man pratar med dem. Just nu saknar jag Elin och Jonathan (mina syskon) som verkligen lyssnar på mig när jag pratar med dem. Gud, mina små änglar. Jag kommer alltid att älska er. Ni är för bra!

Som jag tidigare sagt så trivs jag bra här, ikväll blir det ju som sagt bio. Jag ska försöka ta med mig kameran och ta lite bilder för att det är så fint här. Vi får se om det blir av. Just nu väntar jag på att Romina ska komma. Vi tänkte gå/åka bill (vet inte) ner till mallet eller något. Hon behövde något till sina kompisar. Jag själv ska köpa ett skrivblock och lite snygga brevpapper för jag ska skicka brev till mormor. Jag har sagt till henne att det kommer komma ett brev från mig varje månad. Allstå det blir 12 eller 13 brev. =)

Ha en toppendag. I know I will. =) Puss



Sure, they are cute, but they will probably not always want to be friends with you!


12.25 am Going to bed.

Just nu skulle jag vilja ha en bok som svarar på ALLLLLLLLLLLLLLA mina frågor. Jag skämtar inte, jag är fullt seriös. Jag menar det. Det är nästan så att jag ska posta vilken seriös blick jag har när jag skricker detta.

Det finns möjligvis inte någon som råkar ha en sådan bok? HON? HAN? DEN? DET? Nej ok!


12.13 am Shold propably go to sleep. But I do not want to!

Hej! Ja, denna dagen fick också hur fort som helst. När man väl börjar jobba på dagen så är man ganska fast (inte att det är dåligt) men just att man inte kan göra så mycket. Efter att jag hämtat barnen på camp åkte vi hem och åt lite lunch. Därefter gick vi ner till en Park och satte och läste och spelade lite yatzy. E vann!

Ja, jag har umgås väldigt mycket med J idag. (hunden) Jag tror vi kommer att bli bästa vänner under året vilket kommer vara super. Han är nog den bästa hunden jag träffat, han skäller inte får något. Kan hälsa på allt och alla och till hösten ska vi tydligen ha "doggydates".. Haha! You got to love it!

E hade lite sailingcamp på eftermiddagen och A hade dance. Efter att jag slutat plockade jag upp Romina och åkte till Sandras hus. Herregud, man behöver en karta för att vara därinne. Sjukt stort och dessutom helt onöglig yta. Men men, jag har det super här. Det var några andra tjejer där också, Emma, från Sverige. Hon har varit au pair här i två år och var nu på återbesök. Jaclen från Australien och Nadia från Tyskland. Alla är supertrevliga och det är kul att det är så många andra au pairer här i området. Imorse mötte jag ju Amanda som bor precis i grannstaden. =) Vi tittade på "What happens in Vegas". Jag älskar A Kutcher. =)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, troligtvis sova men det vill jag inte. Dagarna bara rinner iväg här och jag känner knappt att jag får tid att sitta ner och andas. Imorgon ska jag förhoppningsvis på bio. Det beror lite på om jag ska jobba eller inte. Det blir Eclipse igen för jag hade lovat Sandra att se den med henne.

Hoppas ni haft en bra dag. Mina uppdateringar är inte så roliga, men det är kul att ha för mig själv sedan också. Just nu vill jag inget annat än att prata med mina vänner. Men jag hatar att jag inte kan göra det på eftermiddagarna. Vänner, håll utkik efter skypning i helgen. THE GAME IS SO ON!

12.11 pm Mellanlandar.

Hej! Hemma igen, har precis duschat och tvättat lite. Nu ska jag ta ut hunden för att sedan gå ner och hämta barnen. Jag tror jag ska gå förbi Starbucks, haha vilken last. Men jag vet inte om jag hinner. Doggywalk. !

10.11 am Go to the gym

Hello! Nu var man uppe igen, dagarna går så sjukt fort här. Jag förstår inte varför. Imorgon har jag varit här en vecka, det känns som längre men ändå inte. Jag känner att jag kommer in i rollen som au pair mer och mer för varje dag och det kanske låter lite konstigt, men det är FAKTISKT inte superlätt alla gånger. Idag glömde jag (och delvis vi, barnen kan hjälpa mig att komma ihåg saker) lite pengar så jag var tvugnen att speinga tillbaka hem igen. Det gick bra, men jag var genomsvettig när jag kom tillbaka. Därefter gick jag ut med hunden.

Nu måste jag gå, Amanda textade precis att hon snart är på gymmet. =) Ses ikväll..

Best gym ever. I think I will swim today after the gym. =)


11.05 pm Internet funkar inte alls bra nu.

Hej! Hur är det med er? Idag har varit toppen toppen. Jag hade faktiskt sovmorgon viljet var väldigt skönt. Sandra ringde vid 9.30 och frågade var jag var. Haha, jag trodde jag skulle träffa henne en timma senare men så vart det inte. Jag träffad henne och Nadia, en annan au pair i området. Mycket trevligt. Jag gick sedan till affären (som jag hittade till själv) och köpte mat till middagen som jag gjort idag. Det blev lasange. =)

Jag hämtade barnen och vi gick hem och åt lunch. Stuvad spaghetti med KÖTTBULLE! (en köttbulle, bättre än att de inte äter några alls, right? Det gäller att kompromissa.). Sedan bakade vi, bakningen fick så snabbt så jag foreslog att vi skulle skriva något på kladdkakan och vi satte och klippte i papper en stund. (Jag vill inte börja på ett nytt projekt i lekrummet för deras pianolärare skulle ju komma vilken sekund som helst).

Under tiden de spelade piano lagade jag mat. Det blev gott och jag hoppas att de gillade det. Vi hade god efterrätt och jag åkte sedan till  gymmet. Tur att bassängen var öppen till 9.30 pm. Jag var där vid 8.45 pm så jag hann simma 30 min. Det är så skönt att bara kunna slappna och inte inte behöva träna efter en viss tid. Jag kan simma lugnt och i min egna takt. Jag behöver inte tänka att jag måste nå den här sträckan efter 10 minuter. Jag hoppas att Romina vill använda våra kajaker någon dag. Hoppas även på fint väder imorgon, då blir det säkert badning igen. Jag tror aldrig jag har badat så mycket som jag gjort den här tiden här.

Idag har verkligen varit en toppendag. Tur att det finns sådana. Nu ska jag gå upp och borsta tänderna och lägga mig och sova, eller ja, ev titta på en film. Dock är det tidigt upp imorgon vilket jag är helt ok med nu för tiden. Att gå upp 6.30 am är kanske inte jättekul men det är bara att stiga upp. Nej, jag tror till och med jag kan sova till 7 am imorgon. Någon är glad.

Imorgon ska jag dessutom träffa Amanda på gymmet vid 10 am. Det ska bli superkul att träffa henne. Hon har varit här sedan mars så hon hade ju stället också. Och jag hoppas även att det blir en kaffe imorgon med Romina på kvällen.

Jag hatar att alla förstår engelska, ja, det är ju ganska självklart men eftersom alla (läs: väldigt många) har medlemskap på THE YMCA (the Y) så kom jag på mig själv att folk stod och lyssnade när jag pratade. Och jag pratade naturligtvis lite skit också. Nej, nu får jag skärpa mig, man borde inte prata skit och definitivt inte när man inte ens vet hur människan ser ut och när det faktiskt finns en möjlighet att hon ska stå bredvid en. Nej tack.

Ha en bra dag allihopa. Adna, I will contact you this weekend. We have to talk about EVERYTHING. Love to hear!
Det är ju roligt att kanske få en kommentar då och då också. Men man kan kanske inte be om allt?


9.12 Hinner inte fruksot, får ta den senare på Starbucks, gärna för mig!

Hej! Jag har varit vaken sedan kl 9. Skönt eller inte? Vet inte. Just nu kollade jag lite på datorn. Mamma har inte svarat på migg mejl viljet jag inte gillar alls. Jag blir bara så inte glad eftersom jag behöver ett recpet nu. Och inte nästa vecka, men skitsamma. Jag får väl lösa det själv i dett au pair liv.

Men jag har inte tid att skriva nu. Jag ska träffa Sandra snart och innan det måste jag gå och handla coh äta fruksot. SPRING!

8.42 pm Vänta jag ska bara hämta papper och penna för att skriva ner detta mycket intressanta inlägg

Jag vet inte om jag har känt hemlängtan ännu eller om det kanske kommer senare. Med hemlängtan menar jag inte sakna familjen och vännerna för de gör jag så det räknas inte. Med hemlängtan menar JAG att man saknar sitt ställe, man saknar att bussen kommer där och att det luktar så. Just nu saknar jag inget.

Jag skulle jättegärna vilja prata med mina föräldar och även Elin och Jonathan. Jag vet inte varför men just familjen känns viktig just nu. Sedan är det kompisarna, de är jobbigt att vara utan dem, men just nu känns det helt ok. (Hoppas ingen tar illa upp). Jag vet att när jag kommer tillbaka sedan kommer jag har hur mycket ny energi som helst och jag kommer vara speedad i flera månader.

Ja, tänk den dagen jag kommer hem och träffar alla igen. Gud, jag ska inte säga att jag längtar, (det är lite för långt kvar för att längta till dess). Jag ska njuta av mitt år här och verkligen ta möjligheten att lära mig någonting. Jag tror dock inte att jag kommer vara en av de tjejer som stannar kvar i USA sedan för att leva resten av sitt liv. Nej, jag vill hem och jag vet vad jag vill. Jag kommer få det jag vill och jag kommer göra mitt yttersta till att få det. Det är bara jag som kan fixa det och det kommer jag.

Just nu har jag en del saker på hjärtat.

1. Jag måste logga in på BANK OF AMERIKA och signa mitt konto. (Egentligen inte svårt alls, jag bara inte orkar)
2. Jag borde ta en dusch
3. Jag borde fixa småsaker och skriva lite andra saker.
4. Jag borde göra en back-up på min dator (Det är så roligt att göra det så jag ska troligen göra det right-away. Ja, eller hur?)
5. Jag tror inte ni vill veta mer saker som jag egentligen borde göra. Jag kanske ska ta hunden ut på en sväng, eller kanske inte. Eller jo, jag tror jag ska göra det nu. Jag ska försöka hitta till supermarketen.

6. God natt. Jag hoppas att jag hinner skriva imorgon. Puss

8.33 pm Finally checking my mail

Hej! Nu har jag inte skrivit på länge, jag är ledsen för det. Jag har inte haft en stund sittandes själv vid datorn. Det är nog mitt eget fel men i början av au pair livet är det många saker som ska fixas. Idag var jag nere på banken, hm, ligger 20 meter över gatan. Ja! Men allt fixade sig och jag fick ett provisoriskt kort som jag kunde ha så länge. I Sverige hade man troligen fått vänta till sitt riktiga kort kom, men inte här.

Nej, nu ska jag inte vara sådan. Jag har precis ätit supergod soppa med föräldrarna. Jag älskar att sitta och prata med dem, det är superkul. Vi ska ha en Stig Larsson kväll! =) How great isn't that?

Ja, vad har hänt de senaste dagarna. Jag har besölt gymmet, vilket jag egetnligen skulle vilja åka till imorgon på morgonen, men troligtvis inte hinner. Jag ska laga mat imorgon kväll och vill gärna att det går bra så jag tänkte ta mig till supermarket imorgon, (om jag hittar) och köpa lite saker. Mamma måste bara skicka receptet! Hoppas hon gör det snarast. Ja, vad mer? Vi har varit vid poolen både idag och igår. Det var mysigt, jag badade faktiskt idag och fick mig en simtur.

Igår vad jag väldigt ledsen, vet inte om det var hemlängtan men det har gått över nu. Det är skönt, hemlängtan är aldrig kul även om det är en bekräftelse på att man saknar sina nära och kära så är hemlängtan exteremt jobbigt att leva med just i denna situationen eftersom man hela tiden är i rörelse.

Vad har jag gjort mer? Just lekt med barnen. Det är bra att ha mycket aktiviteter, det kan jag rekomendera. Det är svårt att bara vara hemma med barnen en dag för de måste verkligen ha något at göra. Barn i allmänhet blir ganska rastlösa så det är bra att ha en aktivitet. Idag har vi gjort "Our dream house", dock blev vi inte klara så vi ska nog göra lite imrogon också eftersom det väntas dåligt väder.

00.03 am God Night

Imorgon ska jag fixa en karta, imorgon ska jag dessutom läsa en DEN och jag ska träna. Jag täknte också gå omkring och titta lite i de olika små affärerna här brevid och ta en underbar promenad till Starbucks (50 meter) och sedan träffa Romina på kvällen.

Karta var det ja.

11.55 pm Time for bed (almost)

Hej! Jag kom hem för en halvtimma sedan. Bion var jättebra, bättre än vad jag trodde att den skulle vara. De hade gjort den komsik och man skrattade till många gånger. Det var kul att umgås med Romina också. Innan bion gick vi till ett ställe och tog en milkshake och en wraps. Nu tänkte jag sova, jag ska bara spela lite BG först. Loving it!

Imorgon början har min första dag. Det ska faktiskt bli ganska roligt och jag tänkte dessutom ta mig en joggintur imorgon och checka stället lite mer. Hoppas på att träffa Sandra i veckan också. Planerar på att gå och bada med kidsen imorgon as well.

Hoppas allt är bra med er. Det ser ut som att det kanske blir New York i augusti, skulle vara så kul om det blev så. Jag tänkte läsa lite och sedan gå och lägga mig. Puss och kram. Jag är ledsen för att det inte blir så mycket bilder, men jag har inte tillräckligt med styrka på internet och inte heller orken att vänta på att de ska laddas upp. Det får helt enkelt bli en annan dag.

Yes, en dag imorgon och time for bed. I think.

4.17 pm Going to the movies! Kiss

Hej! Going to the movies with Romina and Sam. How awesome! Really want to meet some people here now. You have a great day Swe and everyone else. What's up with the football game? I am playing backgammon right now. Romina will be here at four thirty. See you!

Love Caroline


2.11 pm World cup final's in the house

Det är tre saker som finns i huvudet på mig just nu.

1. Fotboll. Jag och familjen har gjort en betning så man kan vinna upp till 10 dollar. Kidsen är väldigt exalterade och jag själv tycker det är superroligt också.

2. Högskoleintagningen. Jag hoppas att jag kommer in där jag vill, för det skulle kännas så bra just nu. Jag är långt borta från hemmet och om jag kommer in där jag vill skulle verkligen kännas toppen. Och ännnu mer toppen om jag kommer in nästa år också eftersom jag ska bo här ett år.

3. Karta. Jag måste verkligen läsa lite kartor här känner jag. Det kommer att underlätta för mig. Idag drack jag återigen kaffe på Java's och det var supergott. Så länge man kör med "skinny milk" så blir det bra. Jag tänkte börja gymma i veckan också.

Jag körde bil för första gången här idag. Det gick helt ok, men jag var väldigt ovan i början och körde säkert sakta som en kärring. Men men, det är väl bara så det får bli. Amerikanerna här är väldigt snälla och visar mycket hänsyn. Det gillar jag. Vägarna är dock inte som hemma, det är mycket större bilar här och dessutom parkerar dem lite här och var. Men jag tror absolut att jag kommer lära mig. Det är ju automatväxlad bil också så det gäller att hålla sin vänsterfot i styr. "Om man nu vet vilken som är vänster", för er som inte känner mig så är VÄNSTER OCH HÖGER inte det lättaste för mig att hålla koll på!

Ja, ikväll tror jag att jag kommer att skriva mer. Just nu är det ganska mycket känslor och jag försöker verkligen anpassa mig till livet här. Just nu saknar jag ett gym men jag tror att jag kommer att ta en lång promenad ikväll. Imorgon är det "första" jobb dagen även om veckan kommer vara ganska schill eftersom det är i början. Jag tänkte gå ner och hämta en karta vid inforationscentrumet och sedan ska nog jag och Jasper gå och kasta boll i en park här bredvid.

Puss på er! Vi måste komma igång med skype snart.





Jag hoppas på HOLLAND, men jag tror att Spanien kommer att vinna med 3-2. Men heja Holland.
Nu ska jag gå ner och leka och stojja med kidsen. Puss igen.

10.04 pm Televison is so good here. Choose whatever you want!



Hur kan man inte älska ett sådant ställe? Bilden är ändå inte rättvis men ja, ni får helt enkelt lita på mig. <3



Jag tror verkligen att jag kommer att trvis här. Jag har varit här i lite över ett dygn så jag ska inte säga för mycket. Ge det några veckor och allt kommer att bli toppen. Pusspuss

Just nu tittar jag på gamla avsnitt av "The OC"...Nostalgi. Snart ska jag gå upp och lägga mig och läsa lite, och dessutom titta lite på några kartor. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Puss

9.19 pm "Living my dream"

Hej! Nu är jag hemma igen. Vi åkte till "the club" för att äta middag. Jag tog en sallad och det var supergott. Jag fick se poolen som vi kommer att spendera mycket tid vid och massor av fina båtar. Stället här är något av det finaste jag har sett. Det är svårt att förklara men jag har alltid gillat båtar även om jag själv inte haft någon. Familjen älskar båtlivet och jag kommer att älska det också.

Jag ska lägga upp lite bilder på utsikten och försöka ge en ärlig bild men det är svårt, det är nästan så att ni ska komma hit och se för er själva. Internet krånglar lite för tillfälllet, men annars är allt toppen.

Jag var ute med hunden för första gången idag. Han är supersnäll, bland de lättaste hundarna jag har trättat. Han skäller aldrig och är lätt att ta hand om. Han älskar bollar och lax har jag fått höra. Han är mycket lekfull och jag vill börja spring/jogga med honom. Han har otroligt mycket energi också. Sounds good, right?

Imorgon vet jag inte ritkigt vad som händer. Det blir kanske en biltur för att inviga körningen i USA. Jag tänker tvinga mig själv att gå massor med promenader för jag vill verkligen lära mig att hitta till ställen. Det är inte roligt att inte kunna ta sig utan att ha värsta beskrivningen och kartan. Google maps ska vara min bästa vän ikväll. <3

Familjen är verkligen supermysig och jag lever ett drömliv. Det gör jag verkligen. Puss och kram



Den här bilden är ganska lik "J", men han är mycket större och har krulligt hår vid öronen. Imorgon ska vi ut och kasta bollar. =)


3.18 pm Rain right now.

Hej! Idag har vi åkt båt och det var superroligt. Vädret har varit underbart fram till nu när det plötsligt öser ner. Men jag är glad ändå. Ikväll hoppas jag på att posta några bilder. Jag mår bra. Det skulle dock vara jätteroligt att skypa med några vänner. Hoppas ni har det toppen. Ikväll är det middag på en restaurang, hoppas vädret blir bättre.

Jag fick en rundtur av E förut, det var supermmysigt. Jag hoppas på att kunna hitta bättre snart, jag tänkta studera kartan lite ikväll. Puss

23.24 pm Love


11.20 pm "It's not just coffee, it's starbucks"

Hej! Nu har jag äntligen kommit till familjen. Ja, resan hit gick bra, med tanke på att det var sex timmar med buss. Men med gott sällskap av Ellinor, Anette och Elin går allt fort. Idag var första gången jag besökte Starbucks, eller ja, handlade där. Supergott var det och men Starbucks kommer vara lite farligt när man spenderar ett år här. Man vill ju inte lägga på sig! Måste träna ordenligt!

Familjen är hur underbar som helst, men det visste jag ju redan eftersom jag redan träffat dem i Sverige. Jag tycker att engelskan fungerar bra och jag hoppas att det kommer ännu mer naturligt om några veckor. Jag försöker snappa upp så mycket som möjligt.

I helgen blir det sightseeing och tour kring hela Marblehead, det ska bli superroligt. Jag har det så bra här och jag vet inte mer vad jag ska skriva.

Hittils har jag fått lära mig att amerikanarna älskar "air condishening", eller hur det nu stavas. Ja, det var superkallt på bussen, i affären och även i husen. I detta huset är det perfekt men jag har hört att det kan vara superkallt i många andra hus. Det är bara att ta på sig en tröja så löser det sig.

Jag älskar sloganen de har på Starbucks. "It's Not Just Coffee, it's STARBUCKS"

Vi pratar snart igen, men jag vet inte riktigt hur helgen ser ut! Jag hoppas att det kommer lite bilder snart. Puss&Kram

11.48 pm Dags att sova, även om inte ljuset är släckt.

Hej! Jag har varit i NY city today. How aewsome really. Det var synd dock att vi inte fick så mycket tid och inte heller hittade. Liksom första gången man är i NY, men efter en stund fick jag kläm på det. Besökte Starbucks men köpte ingenting eftersom vi var tvunga att äta riktig mat, eller ja, det blev pizza. Men jag var så hungrig så jag var nästan på gång att ringa mamma och börja gråta. Så illa var det.

Imorgon åker jag till familjen, det ska bli hur roligt och skönt som helst. Många andra är väldigt nerväösa inför sitt möte men jag är helt coollugn. Jag har ju redan träffat dem och ser bara fram emot att börja ett liv i Marblehead tillsammans med dem. Det första jag ska göra är att signa upp mig på gymmet. Nu har äntligen träningssuger kommit tillbaka och det sitter väldigt passande. YMCA gym blir det. Gud, jag längtar.

Det är någonting konsigt med alla bloggar. Jag kan inte läsa några bloggar förutom typ de största och de kändaste. De är inte direkt de bloggarna jag är intresserad av, i alla fall inte just nu. Jag vill läsa min vänners bloggar och mina favisbloggar. Snälla internet, kan jag inte få göra det? Det konstga är att Anette kunde gå in på bloggar på sin dator, så jag fattar inte varför jag inte kunde göra det på min?

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, jag är så trött. Jag måste upp och duscha ganska tidigt imorgon också. Fruksot at 7 am och class at 7.45. Ja, det blir nog 05.30.. Men varför ta en sovmorgon i denna hetta? Det funkar ändå inte!

Jag är dålig med bilder, men det tar sådan lång tid. Jag får helt enkelt posta några bilder när jag har kommit till Boston. Nu är jag verkligen trött, även om jag sov två timmar på bussresan från NY kommer jag somna nu. Vi har tre fläktar i vårt rum och de låter ganska mycket men man sover som en prinsessa för det. !

Puss och godnatt.

06. 29 pm Dags för duschen.

Hej! Jag vet inte om det är tillfälligt eller om blogg.se inte funkar här. Jag kommer inte in på några bloggar alls, vilket verkligen suger. Jag kan uppdatera, tack för det. Men jag vill gärna kunna läsa andras också. Det blev tidig uppgång idag. Jag tror klockan var 5 am. Det är så sjukt varmt här, jag tror vi hade upp mot 40 grader igår.

Det finns inte jättemycket att berätta här, tycker inte jag. Det känns lite lusigt att så fort man får en stund över går man in och FB och skriver till vänner. Jag gillart men jag har lite hunnit så någon hemlängtan ännu. Jag är ganska van att vara borta en vecka från familj och vänner utan att höra av mig.

Idag ska vi åka till NY, jag valde att inte ta någon sightseeing. Först är det en bussresa på 2 timmar, som jag givetvis ska åka. Men sightseeing på 4 timmar och endast ha 1 timma till shooping lockade inte. Kanske lite dumt med tanke på att man vill se NY, men jag tror att det blivit lite tråkigt mot slutet. Jag facineras inte av massor av byggnader och sånt, jo, självklart om det är NY men jag tror verkligen att det blivit tråkigt mot slutet. Jag går hellre och shoppar vilket jag vet att egentligen kommer få tillfälle att göra senare i livet.

Nu tänkte jag nog gå in och duscha, det är fräschast så även om jag duschade igår kväll också. Platta håret är ett måste, men jag får se om jag kan få tag på en addapter eftersom min fortfarande inte kan användas. Till blivande au pairer, testa er addapter hemma. Det finns två stycken vita grejjer där man sticker in kabeln som går att inte hela kabeln kan komma ner. De är gjort av hårdplast vilket gör att de är svåra att få bort för hand. Idag tänkte jag besöka shoppen, jag har inte fått min otroligt fina ROSA väska som jag givetvis önskar att få. (Lägg märke till ironin). Jo, men om jag betalt för den ska jag ha den!

Ja, idag blir det NY som sagt. Jag tänker ta med kameran. Puss och kram


6.54 pm DATOR

Hej! Nu ar jag antligen i NY. Eller ja, jag kallar inte detta NY, om jag inte hade varit nagon annanstans i USA under detta ar hade jag inte sagt att jag ens hade varit i USA. Vi ar ute i bushen. Jag vill inte verka gnallig eller klaga, men det ar bland det ackligaste stallena jag har varit pa, jag tror inte ni forstar.

Det ar snart dags for workshop som de sa fint heter, ja. Det ar ganska komsikt har. Pa kvallen sitter ALLA vid sina datorer och skriver hem och till vanner, pa morgonen ar det nagon som ringer och sedan ar det skola. Under rasterna sa sitter man vid datorn igen och emellan det aater vi acklig mat, eller ja, ibland funkar den helt ok. Ikvall blir det att duscha eftersom det ar sa sjukt varmt sa man dor. Ja, men annars har jag ett bra liv har borta.

Ha det super sa lange. Hoppas ni fattar vad jag skriver.

RSS 2.0