Hämta mina kids

Hej! Ledsen för att jag inte har skrivit ett tag men det ska bli ändringar på det nu tänkte jag. Dock tror jag att jag måste sätta min blogg på lösenordsskyddad, inte för att jag skriver saker här som jag inte vill att alla ska läsa utan kanske det att det är bäst så så så så att det inte blir några missförstånd helt enkelt. Det vill jag verkligen inte.

Ja, hur har helgen varit? Min har varit bra men jag kommer typ inte ihåg vad jag gjorde. Jo, i fredags har vi ytterligare en Thanksgiving firning och det var supertrevligt som det alltidd är. I lördags, vad gjorde jag då? Jo, jag sov ganska länge tror jag och sedan spenderade jag min dag med Amanda och Jocelyn. Vi shoppade lite små saker och sedan drog vi på en hemmafest på kvällen. Söndagen sov jag superlänge, vilket var najs. Vi drog även till Luciaträningen i Boston. Det var kul. Fick träffa Ellinor igen efter några månader. Vi ska träffas i Boston City snart, men vi tar nog det efter julkul.

Kan inte förstå att Johanna och Ida kommer snart. Jag kommer gråta floder när jag ser dem i Chainatown i the NY city nästa fredag. LOVE U LADIES. Nu ska jag hämta mina kids.

.....

Johanna, to be honest. Jag tog inte en enda bild på Thanksgiving. Sry.

shoppa!!!!

HI!

Sure Johanna, I wil make you a Thanksgiving turkey next year. I will be in the kithcne for 6 hours to prepare the damn turkey. I have to wrtite in English right now cause Jocelyn girl is next to me. I will soon go home to walk my dog and tongiht we are going to a houseparty! That's going to be awesome!

I am so looking forward to going home. I want to stay in America but to go home at the same time. How does that work? I have done some shopping today, haha! I think I spend 80 dollars or soo!

Now my doggys calling for me. I am so excited 4 2night. And my friends want me to be a little bit more social with them now! I LOVE U!

Hoppas Amanda ringer snart

Hej! Förlåt Emelie om jag skrämde lite med inlägget, men visst kommer jag tillbaka. Just nu vet jag inte i vilken bubbla jag lever i. För någon bubbla lever du alltid i här.

Denna vecka har varit rolig med Thanksgiving. Det var en trevlig tradition som jag skulle kunna tänka mig att fortsätta fira i Sverige. Jag längtar så till att komma hem och ha massor av tjejmiddagar igen. Vad säger ni tjejer, nästa sommar?

Vad ska jag göra idag? Jag ska till gymmet, (om vi orkar, vilket jag inte tror att vi kommer att göra?) men ändå. Vi ska till gymmet. Sedan ikväll är det fest i Boston men jag tror inte att jag ska gå tråkigt nog. Men vi får se.

Jag måste ta tag i min scrapbook snart. Jag säger det hela tiden men det är väl något som jag verkligen måste göra. Ja, nu var det inte så roligt att skriva längre. Jag får skriva massor en annan dag. Nu är det lördag och jag ska gå ner och äta frukost! LOVE

Happy holidays!

Hej! Happy Holiday allihopa. Eller, ja ni som firar den. Dagen har varit helt ok forutom att min huvudvärk har kommit tillbaka. Jag vet inte vad jag ska göra, men jag har köpt några riktigt goda painkillers nu. Man får endast ta två per 24 timmar så de lär verka. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag var tvungen att gå upp och lägga mig och sova lite på rummet för att det skulle bli bättre. Nu är det bra, men jag ska sova innan nio idag. Det jobbiga är att inte riktigt veta varför jag får sådana huvudvärk attacker. Jag sover bra, dricker bra och mår bra. Men jag tror kanske att det beror på min oregelbunda träning så jag och hostisarna har kommit överens om att det är bäst att verkligen träna varannan dag, vilket jag tycker låter bra. =)

Det har varit en lång dag. Amerikanerna förbreder sig för Thanksgivning och det var helvdag i skolan idag. My boy hade en clarinet koncert idag vilket var kul att gå på. Det kändes lite ensamt när jag och my girl kom till dansen och ingen annan var där, det var stängt. Vi hade underbar god soppa till middag.

Nu ser jag på Paradise Hotel och sedan ska jag förbreda lite för imorgon. Imorgon är det lite dammsugning, städning och jobb på schemat. Kusinerna till barnen kommer och vi kommer vara fullt hus. Jag hoppas att jag får till mitt hår bra imorgon, dock vet jag inte var jag ska hitta på.

Puss på er så länge. Det är inte långt kvar till NY och Johanna och Ida. <3





Jag älskar er! =) LOVE U!


Jag kommer inte tillbaka till Göteborg

Hej. Jag har nog tagit ett belsut om nästa år. Jag kommer inte tillbaka till Göteborg, eller i alla fall inte för att bo. Bara hälsa på alla underbaringar, gå på lite Sävehofmatcher, hälsa på mina föräldrar och underbara Elin och Jonathan, släkt och underbara vänner. MEN JAG TROR JAG KOMMER SÖKA UNI. I EN ANNAN STAD I SVERIGE. TROLIGEN UPPSALA. Hey.


Lite tankar.

Hej! Jag sitter ju bara här och slösar min tid. Jag är inne på Facebook och tittar på saker och personer som jag egentligen inte bryr mig det minsta om alls. VARFÖR? Jag funderear fan på att stänga ner hela min facebook, eller i alla fall inte vara inne på väldigt länge. BARA TITTA OM NÅGOT HAR SKRIVIT NÅGOT?

Idag gick jag upp och jag och lade mig lika snabb igen när jag märke att jag hade chansen. Jag var så trött, jag sov ändå till klockan nio!!

Att ha to do-list är inte roligt. Men du har ju en hela livet, det finns inte något som du inte behöver göra. Jag menra, efter att du har gjort allting kan du ju ta och rensa lite i rummet eller något. Jag vet inte var jag ska börja för den bara växer hela tiden. Just nu känner jag mig bara lite livlös. Det är inte långt kvar till Johanna och Ida kommer och det är inte heller långt kvar till Thanksgiving, det är på torsdag. Det ska bli superkul och vi blir ett fullt hus.

Igår vad jag och participaded i en lucia träning. Vi ska ha ett lucia tåg i Boston under SVEA-markenaden. Jag trodde det skulle vara lite lattjo men ack nej, det var sten seriöst med kör och stämmor. Jaja, det ska bli lite roligt och det är superkul att my girl är med.

Jag längtar till NY då jag kommer stå och hoppa och skutta efter att få träffa J&I. Jag tror jag kommer storgråta när jag ser dem nästa gång. Jag får tårar i ögongen bara jag tänker på det.

I am soooo happy!

Hej! Lever. That's about it. No kidding but I will not write more today, sry. I am going to bed and I have had an awesome weeknd. We went to the Harvard vs. Yale fotball game, a lot of fun!!!! U gotta just love it. Talk to you later. Lovies!!

Thanks giving

26 minuter senare och jag är klar. Jag är så så så snäll. Bra blev det också!

Nu måste jag platta mitt hår och fräscha upp mig lite kanske. Jag är så glad för min klänning. Det kommer rädda min Thanksgiving! GREAT. We are going to do a Thanks Giving banner! =) haha! LOVE

Swedish?

Hej nu är mina roliga inlägg tillbaka? Jag hade så tråkigt imorse, jag var ute med J í  nästsan en timma då städarna var här. Man känner sig så ivägen.

Nu kom jag på att jag måste fixa ett recept till my girl, eller till hennes kompis. Jag vet inte hur jag ska fixa det men det får lösa sig. MÅNGA PUSSAR

Jag hittade en klänning idag. haha, love my conversation with my hostdad..!
- So what did you do?
- Went to the mall... (kind off not surprising at all)
- Did u buy anything?
- Yeah, a dress...
- That good, u didnt spend that mush money though.
- Or maybe two...! hahaa love

Han bara skrattade!! Men det är vad jag göra. SHoppis. Kanske borde börja spara mina pengar nu. Jag har ju sempster i FEB. Men nu var det svensk sockerkaka och coccosbollar ja..

Långrandigt???

Hej! Jag hade massa planer på att skriva några inlägg idag, men som sagt, det blir aldrig som man har tänkt sig... NU är jag hemma efter min cake decorating class. Roligt var det när vi väl kom dit! Ja, vi visste inte var det låg och det är inte riktigt lätt att följa GPSen när man inte ens vet adressen! ELLER?

Men men, jag mår toppen och vi hade skitroligt. Nästa vecka ska jag verkligen koncentrera mig. Nu är jag hemma och jag har Japser bredvid mig. Han blev lite sur när jag tyckte att jag borde sitta i stolen istället för honom. Men jag tror han klarar sig.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag har pratat med min pappa idag. Gud, han är sig lik och jag saknar honom. Men det var skönt att prata med honom. Men han var sig lik.

Jag fick lite föräksringspengar idag vilket jag var väldigt glad för. Om jag hade varit i Sverige har jag gått ut och firat men jag antar att Harry Potter imorgon kanske räknas som att fira? Jag har inte så mycket roligt att betätta just nu men jag vet inte. Jag skulle vilja skriva några fina ord till mina underbara vänner!!! Men det tar jag i ett separat inlägg.

Gud nu ska jag inte sitta här och göra er uttråkade.. Längtar till nästa torsdag för då är det Thanks Giving! =) haha!

Mitt favorit foto!

Hej! Jag tycket verkligen att det var jätteroligt att vara i Chicago i några dagar. Jag är glad att vara tillbaka ockås för det kan vara ganska utmattande att vara på resande fot men jag älskart. Chicago var helt underbart och få fin artitektur!!

Jag har inte sett några foton från Jocelyns kamera ännu. Jag tror jag har flest bilder på henne och hon har flest bilder på mig på hennes kamera. Vi ska träffas imorgon och jag ska påminna henne att ta med sig dem!

Detta foto är mitt favorit foto från Chicago. Vi har varit på ett akvarium där vi köpte lite småsaker till våra hostisbarn. Jag älskar denna utsikten och det är en av många anledningar till varför man ska åka dit.

Ha det bäst! /Caroline


Bilder?

Hej! Hur är allt med er? Här händer det inte så mycket.. Jag kan berätta att jag tror jag har gått och blivit lite sjuk. Jag var likblek i ansiktet imorse så jag stannade faktiskt inne hela dagen. Jag mådde inte alls bra och jag känner min inte hundra nu heller. Tur att det fanns massor av TVprogram att underhålla sig med...

Jag har börjat titta på "Ung och bortskämd". Desssa program är vinklade, det vet jag ju också, men sedan måste du nog ha en lite talang för att vara med. Men det är underhållning på en helt sjuk galet rolig nivå. Jag rekomenderar verkligen att ni tittar på det. SVT och ingen annan kannal! Underhållning säger jag bara. Lycka till om någon av dessa ungdomar skulle vilja testa att vara au pair.. Inte för att jag brukar skura toaletter, men en jävla massor av disk är det kan jag säga! Bädda sängar och plocka upp saker också för den delen!

Jag tänkte lägga upp lite bilder från Chicago.. Både på bloggen och på Facebook.

Igår träffades vi på Panera. Jag var väl lika likbrek då som jag var i morse men det var kulkul ändå. Jag borde städa mitt rum nu, men jag orkar inte det. Jag kanske kan ringa mamma och fråga om hon kan städa det? Jag menar, jag är ju faktiskt bara 19 år och då kanske mamma skulle kunna göra det? haha!

Nej men verkligen. Lite bilder från Chicago kanske. Imorgon har jag några "måste" saker som jag verligen måste göra. Åka till mallet och köpa ett startkit till cake decoration class som börjar imorgon kväll. Vad ska jag ha på mig? Jag måste bringa kameran!! Jaja, vi tar det imorgon. JAG BORDE KANSKE DUSCHA OCKSÅ????
Det är mycket man borde göra nu för tiden??!

Bilder var det ja,

Idag var det tisdag ja,

Hej!
Igår hade jag en känlsa om hur det var att vara hemma igen. Jag kommer ihåg min onsdagar som om det var igår. Jag kommer ihåg när det var november, och en onsdag. När jag slutade på onsdagar gick jag raka vägen hem, satte på mig pjyamas och satte mig och pluggade. Onsdagar var min pluggdag. Jag kanske kollade lite på tv på kvällen men annars satt jag heal dagen och knaprade nötter och pluggade. Det låter kanske inte så roligt, men visst var det mysigt ibland när man inte var frustrerad. Men jag hade kul de andra dagarna. Ibland hände det till och med att jag träffade Ida i stan.. haha!

Men jag är väldigt glad att jag är här. Jag känner inte alls för att plugga för tillfället men jag är supgen på att börja nästa höst. Jag vet dock inte vad jag ska plugga ännu, men det kommer nog? Idag var vädret väldigt fuktigt men skönt. Jag har äntligen fått min vinterjacka vilket jag är väldigt glad för. =)

Nu ska jag ta mig till Romina. Jag och min doggy har redan varit ute och sprungit lite i parken så vi alla är nöjda här. Idag tänkte jag och Romina kolla på lite Florida resor och sedan är det lunch med Sandra som gäller. På fredag ska vi på Harry Potter, blir helt awesome.

Ses senare! Pusspuss



På tunnelbanan i Chicago. Jag undrar hur mycket tunnelbana vi åkte egentligen. I Chicago var det billigat att åka tunnelbana till skillnad från NY.

3 dagar 14 dollar (Chicago)
1 dag 8 dollar (NY) Dock älskar man ju NY så det är väl bara att ta. Nu blir det att åka till Rommis! =) Puss och kram


(När?) jag kommer hem...

Hej! Jag duschade för några timmar sedan och jag har fräscht hår igen. Jag kommer ihåg att jag klippte nästan 13 cm i somras innan jag kåte till USA. Jag tycket det blev snyggt men jag gillar även mitt långa hår. Tiden som är i USA är till för att låta mitt hår växa. Jag ska bara klippa topparna men jag vill ha mitt långa hår tillbaka. Det är bara att klippa när det blir för jobbigt.

Nu är mina busungar tillbaka. Jag har saknat dem. Jag fick bamsekramar så fort de kom innanför dörren. NI förstår inte hur mycket jag älskar dem.

Jag har precis läst att en tjej som jag följde under hela hennes år i USA har kommit hem, hon har gjort sitt år. Att läsa hur hon beskriver känslorna hur det är att komma hem är helt sjukt. Jag längtar så men samtidigt är det så långt borta fast ändå så nära. Jag vet inte. Det känns så orealistikst men samtidigt som de mest naturliga. Det är inte så att jag ska åka hem snart, det vet jag. Men jag tror att bara komma tillbaka på flygplatsen i Göteborg kommer få mig att gråta. Jag kommer gråta så mycket nästsa gång jag sätter min fot på svenk mark igen. Jag är så taggad som jag brukar säga!

Men som sagt. Det är långt kvar och jag har så mycket kvar att uppleva. Det kommer bli galet när jag väl kommer hem igen. Peppad! När det blir vet jag inte, antingen i juli eller auguasti eller 2012. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Men all heder till alla som stöttar mig där hemma. NU msåte jag sova, jag ska upp tidigt imorgon. Jag tror vi alla kommer vara lite gnälliga för vi alla kommer inte sova så många timmar som vi egetnligen behöver inatt.

All heder till underbara människor hemma i Sverige. ♥

Imorgon ska jag berätta mer om Chicago!

ENJOY LIFE!

Jag kommer alltid att "Enjoy life" det är mitt nya motto. Alltid ett skinande leednde på läpparna även om himlen just föll ner, eller hur? Fan vad american ish jag har blivit. ISH.

HELLO AMERICANO ISH!



ENJOY LIFE AND DON'T LOOK BACK!

Jag älskar att leva livet, älskar denna känsla. Gud vet vad jag gör nästa sommar. Lever lívet hemma i Göteborg för ett tag, men sedan? Tja, vad tycker VI?


MITT ÅR I USA

Vad som får en att fortsätta leva här i USA är allt som händer hela tiden. Denna vecka är det mycket som händer.

v.46
torsdag,
börjar nya classen som kommer att bli superrolig.
fredag, är det nya Harry Potter filmen
lördag, Harvard - Yale fotball

v.47
torsdag
Thanksgiving!
massor av människor kommer hit!

v.48
Swedish market i Boston under helgen. Lucia tåg bland annat

v.49
Jag åker till NY för att träffa Johanna och Ida. Sandra, Amanda, Jocelyn och Romina kommer även att vara där. Det kommer bli hur kul som helst.

v.50 Johanna och Ida kommer att vara i Marblehead. + Celtics game!

v.51 julafton tror jag. och ja, tiden går så fort runt jul

v.52 jag ska på bröllop. Ida kommer även hit. Det ska bli så underbart roligt att träffa henne igen.

SEDAN VAR DET JANUARI... och 2011

januari - Amanda åker hem, kommer gråta floder även där men hon kommer att få det toppenbra. Jocelyn åker till Florida

februari - Jag åker själv till Florida förmodligen, eller om vi kanske väljer Mexico istället. Vet inte.

mars - Jocelyn åker hem, min andra halva åker hem till Austrlien fast hon tar en sväng genom EUROPA.. Mitt älakde Europa. Dock har jag planer på att komma till henne nyår 2012/2013... Måste bara spara lite pengar, det är inte så billigt att åka till AUSTRALIEN direkt. sådär 18000 kanske..

Vi hade även tänkt att dra till Canada eller till D.C innan Jocelyn drar hem. Det måste vi göra!

april - då kommer nog mamma hoppas jag. pappa, Elin och Jonathan får självklart komma också om de vill. Rominas föräldrar kommer samtidigt som mina. Det blir kul. Jag hoppas att vi också kanske kan dra till Canada om vi inte gör det i mars.

maj - Eastern öppnar, min fina klubb så vi kan bada i poolen igen. Det är memorial day. Jag har en två månader kvar. Finns kanske ett fint läge för att dra till någon cool plats i USA under en helg.

juni - min sista månad. Vet inte vad som händer mer än att jag kommer att njuta av tiden jag har kvar.

juli - jag åker med Romina och reser i USA. Vi ska till Cali hade vi tänkt oss!

AUGUSTI. JAG ÄR HEMMA I SVERIGE IGEN.

Jag har 19 veckor imorgon i USA. Sjukt va?

Hej! Imorgon är det ny vecka. Jag börjar en ny class. Cake decoration. Det ska bli superroligt. Jag ska även ta och gymma sönder denna vecka jag har tänkt. Jag orkar inte vara så slö som jag är längre. Det är snart sex månder här i USA och (läs 5 Januari 2011, men det är inte så långt kvar, jag säger till när jag har sex mån.)

Nu har jag lite saker att göra denna vecka och det ska verkligen hända.

- Lämna in min klocka på lagning eftersom jag hade sönder den nästa jag stod på huvudet på Starbucks parkering
- Lämna min kavaj till the drycleaner
- Printa ut massor av foton så jag kan börja på min scrappis!
- Skicka x antal mail hem till Sverige i helt underbara personer.

Jag tror dessutom att jag och Romina ska börja palnera våran 13:e månad. Jag är så peppad på att åka hem. Jag vill inte åka hem nu, men jag tror att jag kommer att vara redo nästa sommar. Jag ska försöka se det som "att jag kommer hem med hur mycket positiv energi som helst, inte att jag lämnar Marblehead." vid ett slut finns alltid en ny början. Jag älskar verkligen att vara här. Ni förstår inte hur mycket jag älskar America och jag hade kunnat tänka mig att bo här om alla underbara människor hemma i SVERIGE också kunde vara här, men man kan inte ha allt I guess!!!

Dags att fixa lite saker. Jag ska ta en långis med hunden också tänkte jag. Jag har saknar min hund när jag var iväg. Tur att jag är hemma nu. Imorgon är det ny vecka. KUL! Jag är peppad.

Marblehead, MA

Hej! NU ÄR JAG HEMMA IGEN, allstå i MARBLEHEAD. Jag och Jocey hade en underbar långhelg i Chicago. Vi har haft väldigt mycket flyt kan jag säga. Vi råkade lämna vårt pass på planet, säger inte vem av oss det var (men det var inte jag, haha, sry). Ja, vi fick ta en taxi tillbaka till flygplatsen och vi var 40 dollar fattigare. Men ja! Jocey fick panik. Jag tror inte man förstår hur rädd man blir när något sådant här händer.

Vi kan inte göra något utan vårt pass här, varken flyga eller bo på ett hostel. Eller, jo bo kan du göra om du har ett körkort men eftersom det var tillsammans med passet så var inte det så bra. Vi löste allt genom att Jocey hade en kopia av sitt körkort på sin MAIL. Thanks GOD to HOTMAIL...!!!!!

Vi gjorde många kulturella saker i Chicago. Vi gick på The institute of Art (gratis på torsdagar) och det var lite kul att se konst från Asien, Japan, America, och lite från Egypten. Det var lite mysigt. Vi fick se några fina tavlor också! Vi gick till många olika fina parker. Det är lite skillnad från parker under höstetider och sommartider. Men det var kulkul!

Vad har vi gjort mer? Shoppat en del, dock ska jag lämna tillbaka en klänning tror jag. Men Jocey fick köpa son första vinterjacka. Man behöver liksom inte en vinterjacka om man inte har under 10 grader..! Men i alla fall. Vi hade det superroligt och det är ballt hur snabbt man lär sig att hitta även om man använder kartan ganska flitigt också.

Jag hade ett stort paket som väntade på mig när jag kom hem. Det var min vinterjacka, ett USB minne, polkagrisar, några svenska böcker till barnen, målarblock och en nessesär från Gina. KUL!

Tillbaka till Chicago.. Vi gick till "Swedish place" Det var hur ballt som helst och jag köpte Marabou choklad och ballerina som jag sitter och njuter av just nu. Tittar på Paradise Hotel också. Vi gick på ett svenskt museeum där det handlade om hur svenska imigranter kom till America. Det fanns även massor av svenska shoppar där man kunde köpa massor av julsaker där det stod svenska saker och texter på. VÄLDIGT MYSIGT MÅSTE JAG SÄGA.

Vi gick även till Little Italy men det var inte att rekomendera, i Boston och New York är Little Italy helt superunderbart på alla sätt och vis. ÅK DIT! 

Jag fick massor av bilder från mammas, Elin och Jonthans Turkietresa, Jonathan har blivit så stor, jag kan inte första att det är han. Så mogen i ansiktet och även blivit väldigt lång. Jag fattar inte att jag ska känna igen honom nästa gång jag träffar honom. Jag hoppas att min familj kommer nästa april den 18 eller i alla fall att mamma kommer. Det känns som jag bara babblar och babblar så jag ska ladda över min kort istället. PUSS OCH HEJ! 


Chicago IL

Hej! Hur är allt med er? Jag och Jocelyn har det superbra men vi har haft våra misstag under denna resa. Jag menar, vem behöver sitt pass, VISA, försäkringspapper, körkort, internationella körkort och sitt DS när man är ute och reser? För att göra enlång historia kort ska jag säga att vi är lyckliga att vi lever! Man bör komma ihåg att man tyvärr inte kan checka in på ett hostel utan att visa upp ID. Vi hade tur att v faktiskt hade en kopia på mailen annars hade vi sovit på Chicagos gator!!!!! Vad har mer hänt? Jag har shoppat en del! Vi bor på Hosteling International och det är faktiskt superbra!!! Jag märkte imorse att v bodde med ytterligare 4 svenskar i rummet och J hade en tjej som var från sa ma stad som henne i Australien!!! Ganska coolt! Det är gratis frukost här på hostlet så man behöver inte lägga pengar på det. Vi har som sagt shoppat ganska mycket, men vi är även bra på att gå i parker och vi besökte ett konstmuseeun igår. Nu ska vi duscha och gå ut och äta middag! Ni fattar inte hur mycket jag älskar H&M här, handlar nästan allt där ju!!! Time 2 go men vi hörs snart, dessa stunder är det jäkla bra att ha en Ipod! Puss & kram

Kväll mysigt värre!

Hej, denna dag har varit lång men ändå inte. Jag vet inte. Jag hade ledigt imorse vilket jag tackade för. Jag sov till klockan åtta och sedan satte jag igång. Jag åkte till Romina efter ett tag för att kolla på lite resor till Florida men vi tror att vi kanske åker till Mexico istället, vi är inte säkra. Det är så dyrt med Florida men I guess that det är något man får räkna med. Jag kan tänka mig att åka till Maxico men frågan är om det är verkligen det vi vill? Jag vill absolut till Mexico men kanske inte festa/sola bort sin semster?! Jag tror vi kommer kunna ligga på plajjan hela juni månad här i BOSTON!

Jag åkte och träffade Amanda efter att ha varit hos Romina. Vi hade dejt med våra hundar + hennes underbaring! Vi har varit hos tandläkren, på dansen, på badminton och idag var det Pasta a la mig med bacon och kyckling. Det blev faktiskt riktigt gott och jag är alltid lika imponerad av mig själv efter varje gång jag har stått i köket. Jag har kommit på att jag är ganska duktig på att diska. Kanske inte låter som en bra egenskap men jag är jävligt snabb på det också!! Jag bara älskar när det är rent och fräscht!

Efter att mina busar hade somnat kom Sandra hit en stund. Det är så skönt att bara sitta och snacka massa med henne. Så mysigt! Jag kommer sakna detta i Sverige! Jag vill verklgien ha min egna lägenhet när jag kommer hem, eller vill jag det? Jag vet inte, det är verkligen något jag måste komma på! Jag måste bestämma mig för vad jag ska läsa, om jag inte kommer på vad jag ska göra innan en snar framtid tänker jag inte komma hem nästa sommar. Jag trivs så bra i USA och det är verkligen en sjukt bra möjlighet att vara här.

Imorgon åker jag och Jocey till Chicago, jag har inte packat ännu och ändå sitter jag här. Det blir toppen, jag packar imorgon bitti efter att jag har droppat barnen. De sussar så sött nu. Vi duschade hunden idag, det var en upplevelse, han gillar att bada men hatar att duscha! Jag duschade också kan jag säga, min hund skakade av sig allt vatten varje femte sekund. haha, nej men det var roligt. Jag och min tjej hade roligt.

Så nu sitter jag och tittar på PH, jag vill se GG också men jag tror inte jag borde göra det. Jag måste sova, eller måste, snarare bör. Jag funderar på om jag ska ta med min svenska telefon, eller nej det gör jag inte. Jag har så dålig batteri tid på min telefon så det är därför den inte funkar...

Jag älskar alla där hemma! Jag ska ta massvis med bilder i Chicago tillsammans med min J..!


Chicago





fan vad ballt vi ska ha det!!!!!


RAMLAT...

Hej! Jag kan inte förstå att jag inte gråter men nej, varför? Jag mår bra, jag och Jocey gick ner till starbucks för att planera Chicago. Det slutade med att vi satt och åt gratis saker som vi blev bjudna på och planerade vår Canadaresa som vi ska åka på nästa mars. Vi ska festa i Canada! =) Vi ska åka buss dit, sova på bussen hela natten. Vi sparar pengar genom att inte behöva hostel eller flyga dit.

haha! Vi är roliga. Jag har två feta blåmärken på högra låret. Ett fick jag när jag gick in i garagedörren men det andra vet jag inte alls hur jag har fått det. De är svarta, lila och alla härliga färger. Jag har inte shorts på gymmet om man säger så!

Vi blev utkastade från Starbucks och vi spang på parkeringen. Jag hade datorn i famnen och det regnade så ja ni förstår att vi sprang. Såklart så ramlar jag!!!! Jag skrapar fan upp hela armen! Gud det gör fan så ont asså! MEn jag är jäbligt glad ändå. =)))

SÅ ja, där har ni min dag. Ska lägga mig med mina svidande skrapsår nu. LOVE MIN ÄLSKADE KLOCKA GICK SÖNDER OCKSÅ!

Ledig

 


Hej!
Nu ska jag ta tag i dagen. Jag ska nog åka och shoppa tror jag. =) Jag har varit ledig idag, eller ja, inte i morse men det var hur bra som helst. Jag åkte till class med S. Vi hade roligt och vi är alltid sena. Tur att MC ligger precis utanför så vi kunde ta en drive-in coffe.

Nu är det dags för mig att åka iväg och shoppa. Jag vet vad jag behöver. hoppas jag hittar något bra. PUSS OCH KRAM

jag har x antal saker att göra på min TO DO-list och x antal mail att skicka. Jag ska skicka ett mail till min underbara PAPPA. Jag älskar dig. PUSS OCH KRAM



Sandra, Jocelyn och jag i NY i somras. Vi ska åka dit den 10 december igen. Då kommer ju också Johanna och Ida att vara där. Helt underbart! Jag bara älskar livet just nu. Jag skypade precis med Ida, haha lite roligt varje gång. Tur att man har vänner!


update!

Hej! Det är ganska mycket här för tillfället. Igår var jag och såg Megamind med barnen. Den var hur bra som helst och lite speciellt gjord. Haha! Riktigt rolig! Vi åt sedan middag på Apple .... hela familjen.

Jag har det superbra at the moment även om det lite kallt ute just nu. Idag har jag varit och sett på en soccer tunering. Superkul och de är verkligen duktiga även om de bara är 9 till 10 år.. Jag och min tjej gungade. Jag kan inte först att jag hade någon form av fobi för att dunga när jag var liten. Det som är så roligt!

Nu ikväll ska vi ha Harry Potter kväll. Min tjej har läst ut första boken jag är så spänd, det ska bli så roligt. Innan det ska vi äta laxpasta, det är supersuper gott. Jag borde kanske ta en lång promenad men det är lite för kallt. Såg på Solsidan igår, jag dör. Det är så roligt!

Vad hade jag mer på hjärtat? Jag funderar på om jag vill åka hem till Sverige nästa år eller om jag ska hitta på något annat. Hm, får tänka på det. Jag vill ju så gärna åka till Australien. Nu har jag ju Jocelyn där också! Nu blir det kaffe.

Det är konstigt med hur snabbt man vänjer sig vid sin miljö. Det finns en modell som beskriver ungefär hur du mår som au pair här beronde på vilen månad du befinner dig i. Jag är nu inne på min femte månad vilket betyder att du känner dig ganska trygg i din omgivning och att du inte längre har så mycket hemlängtan. Jag känner inte att jag behöver träffa mina nära och kära. Inte heller prata så ofta men bara ibland. Det är skönt att jag har en telefon att ringa från men jag hade varit så tacksam om vi kunde skypa mera för jag till inte lägga pengar på att ringa hem till Sverige.

Jag funderear på om jag ska köpa min UGGs eller inte? Jag menar, jag bor i Sverige så varför inte? Det är svinkallt där och jag kommer troligen ha så mycket nytta för dem. Jag kommer definitivt aldrig köpa dem i Sverige för att de är svindyra, men här i USA är priset överkommligt. HM, vad ska jag göra?

Jag ska sätta mig och skriva bren till mormor nu. Många kramar CAROLINE 

.....

Hej det var en tidig morgon men det var ok. Nu sitter jag och tittar på lite tv. Borde gå til gymmet men skyller på att träningskläderna ligger i tvätten. Jag ska nog träffa Romina men jag orkar inte ta mig dit...! See u.


Ute och gick i lördags

När jag och Jocelyn var ute och gick tidigt i lördags morgon. Jag tror hon ringde och väckte mig faktiskt. Det brukar vara tvärt om, att jag ringer henne och tycker att hon ska pallra sig ut. haha! Idag blev jag väckt as well, av både Romina och Sandra, men jag borde väl gått upp ändå.
.
Jag har varit bra denna vecka. Jag har varit på gymmet tre hela gånger. Eller, ja, en gång var jag där 30 minuter, räknas det? Jag måste springa lite mera, jag tröttnar efter 10 min. Dock har jag massor av andra saker att göra där. Jag hoppas Romina vill gå imorgon. Min doggy ska på dagis och jag måste fly huset för städarna kommer och tro mig, du vill inte vara hemma då. Du känner dig ivägen överallt och ingenstanns. Det spelar ingen roll var du är, men du är ivägen. Jag ska ta och kolla på lite biljetter inför CELTICS game som vi ska gå på den 19 dec. (Idas födelsedag)
.
GOD NATT!

Hatar blogg.se via Google Chrome!

Hej! Hur är allt med er? Med mig är allt toppen förutom att jag är väldigt trött. Skulle kunna somna med en gång och jag ska sova snart för den delen också men just nu ska jag skriva lite tänkte jag.
Idag gick vi och firade Pia som fyllde 20 på Terrys. Det var gott men det var kanske inte vad jag behövde. Jag var ganska trött och inte så pratglad som jag brukar vara. Hann ju tappa min kamera och min mobil på vägen också. Haha, nej jag hittade de ganska snabbt men man får ju alltid samma panik.
Imorgon är det movies som väntar. Det ska bli en överraskning för barnene, de tror att vi ska handla kläder åt mig för att jag inte hinner men vi ska gå på bio. =) Det blir superkul, hoppas de inte ställer till med allt för stor scen innan de fattar att vi ska till the movies. =) Jag vill så gärna lägga upp bilder, jag ska nog skicka er en massa bilder men jag kanske gör det snart, eller jag, när jag okrar.
Nu ska jag sova. Är trött. Imorgon är det Caroline-Romina day. Jag vill till gymmet (finns många anledningar varför!!!!!) haha! (man får ju inte bara till gymmet för att gymmma????)) Men vi måste börja kolla på lite grejjer för Florida som vi ska åka till i Fevruari. Dock har jag inga pengar för att betala det nu men vi löser detta. Kanske kan låna av mamma och pappa?
Nu är det dags att sova. God Natt!

Jag är kär i livet

Hej! Jag är kär i livet just nu. Jag mår så jävla bra, jag vet inte vem jag försöker övertyga men fan vad bra jag mår? Haft en toppen dag med barnen, eller snarare de sista veckorna har varit helt underbara och allt har gått i ett. Inget bråk, inget tjats bara roliga stunder. Idag åt vi tacos! Sjukt gott!

Jag är glad trots de kalla vädret, sry, det är kallt men kanske inte jämfort med Svea. Jag är så glad att Ida och Johanna kommer hit snart. Jag är glad att jag ska spendera nyår med Ida. Vi ska ju vara på ett bröllop i NY så det blir super.

Jag var på H&M idag. Jag köpte en stickad kofta, vantar och ett par leggings. Bara välbehövliga saker. Jag hittade också en klänning men jag ska vänta med den. Jag har så många saker att se fram emot just nu. Jag är kär i livet. Idag gjorde jag ingenting efter att jag var OFF. Vi var på min boys skola och tittade när några 6th gradare uppträdde. Lite falskt men gulligt! Taylor Swift fick vi mycket av i alla fall.

Jag känner att bloggen kanske inte riktigt är första prioritet just nu. Dock har jag inte suttit vid datorn och ibland funkar inte nätet så bra heller. Jag är väl lat måste jag väl erkänna nu också. Jag ska sätta mig och posta ett letter to mormor imorgon. Still haven't seen Letters to Juliett som jag så gärna want to see! Det får bli i helgen kanske. Jag var helt OFF imorse, helt underbart att kunna sova lite. Jag jobbar inte imorgon morgon heller underbart att sova! Dock vet jag inte vad jag ska göra. GYMMET KASNKE!???

Louise, jag hoppas inte att du lämnar men du måste göra det som känss bäst för dig! Kram

HAPPY TUESDAY

Hej! Jag dog inte på Halloween även om det kanske verkar så! Just nu har jag precis tittat på ett Gossip Girl avsnitt. Det är riktigt kallt ute nu, jag har ingen lust att gå ut alls. Morgonen var toppen, mina busungar är så charmiga. Efter att jag droppat dem på skolan träffade jag massor av hundar med min doggy. Jag åkte hem för att ta lite god frukost och åkte sedan för att träffa Jocelyn och charmtrollet Travis.

Nu ligger min doggy här och sover. Han är trött. Han hade mycket att göra på Halloween. Haha! Gud, Halloween var så sjukt fräckt. Vi gick till ett hanted house och det var ett dollhouse med riktiga mönniskor. Det är sjukt hur mycket tid och pengar folk lägger ner på sina hem. Jag har massor av bilder, jag har skickat till många i Sverige och hoppas att ni tycker om dem.

Nu ska jag titta på Paradise hotel. Jag känner att jag börjar bli lite förkyld så jag ska hålla mig inne så länge som möjligt. På fredag ska jag gå på bio med barnen. Men de vet inte om det ännu, jag ska säga att jag desperat måste köpa en klänning men så ska jag överraska att vi ska gå på bio istället. De har länge velat see Megamind! Romina ska nog följa med också!

Jag tänkte lägga upp lite bilder, både på bloggen och på facebook. =) LOVE U

RSS 2.0