Kom hit!

Hej! Mina föräldrar skulle ha kommit nu, men de blev försenaste :(. De kommer ikväll! =)


Men vad är då en bal på slottet?

Hej! Jag ska snart sticka iväg och köra Victoria till Wonderland. Hon ska till Washington, jag är så glad att hon ska dit. Hon verkar vara så glad inför the Navy Ball. Vem vad är då en bal på slottet? Jag är lika glad för jag kommer ju ha mamma, pappa, Elin och Jonathan här. Städarna är här nu, jag känner mig ivägen hela tiden. Men men, dags att åka till Swampscott, MA



This is all soon coming to and end! I want to do so much in life? Will I live to be a hundread years? I hope so!

I love you guys in Sweden very much. I love you Jocelyn, rocking Ireland I hope. I will book tickets to Austrila as soon as possible, when I am home. God bless America for this totally awesome wheather!!! It's sunny and the au pairs are happy!

And it's Friday bitch!


You are always on my mind!

Känslor gå upp och ner. När jag är på mallet, kan jag nästan börja gråta för att jag ska veta att jag måste lämna snart. När jag spenderar tid med Sandra, Vicotira och Romina blir jag helt gråtfärdig när jag vet att det snart inte kommer att vara vi. Dock måste jag se detta positivt. Att jag kommer hem till ett liv som för mig var helt underbart innan jag åkte. Och det kommer vara ännu mer underbart nu när jag kommer hem. Jag kanske verkar vara ledsen för att jag ska lämna här, men det är för att jag har haft det så bra här också. Detta är som mitt andra hem. Jag vet att jag säkerligen kommer vara tillbaka redan nästa sommar, vilket jag verkligen hoppas på.

Nu de sista månaderna ska jag ta tag och göra allt som jag vill göra innan jag åker hem. Jag ska njuta av sommaren och all tid med barnen. Alla vänner här kommer alltid att vara helt oförglömliga men min underbar Victoria har jag senare i Sverige. Jag ska hem och hälsa på min underbar Amanda som jag ibland kan sakna ihjäl mig efter. Jag vill även cauching up med alla andra underbaringar i Sverige. Ida kommer jag att träffa i sommar.

Vad jag ville ha sagt med detta är att det kommer vara otroligt svårt att lämna, men jag kommer lämna med vetskapen att jag kommer komma tillbaka en vacker dag. Denna vackra dag kommer att vara inom en snar framtid. Jag kommer komma tillbaka till USA, till mitt underbara USA och träffa folk& farie du shopping! Jag lämnar USA med tårar, både tårar av sorg och glädje. Jag kommer möta Sverige med tårar men det kommer bara vara tårar av glädje.

Jag lämnar ett helt underbart liv här, men jag kommer att komma hem till ett minst lika underbart liv i Sverige.


Överraskning för familjen

Jag håller på att spara pengar. Det är jättejobbigt att gå på mallet och känna att varje dollar är betydelsefullt. Jag funderar på att betala min resa med mina svenska pengar, med lite stöd från mami&papi kanske. Kronan är så stark jämfort med dollarn nu så jag borde verkligen passa på att shoppa nu!

Jag hoppas att mamma är shoppingsugen när hon är här! Jag har en liten överraskning för min familj på söndag. Det är från mina två mostrar och underbara mormor! Jag tänkte lägga upp lite bilder på Facebook från Miami och Phildelphia!

Enjoy life while you can! Det får bli mitt motto de sista 3,5 månader jag har kvar här i USA. Jag fattar inte hur jag ska kunna lämna allt men varje sak har väl sin tid I guess? Jag lämnar något väldigt bra här, men jag har också så sjukt mycket att komma hem till.


Update

Hej Folket!
Hur är allt med er? Gissa var jag sitter, class. Haha! Det vräcker ner med regn. Även om jag borstare mitt hår i morse så syns inte det nu. Jag åkte till Sandra och åt frukost hos henne imorse, det var mycket trevligt. Vi ska nog träffas hos mig ikväll, jag ville till gymmet men ja, Sandra åker iväg med sina föräldrar från Österrike imorgon så jag kände att det inte riktigt var länge att strida. Haha, det blir mysigt med en filmkväll. Imorgon jobbar jag kväll så det lär väl att gå på gymmet på morgonen. Det blir bar ändå.

Jag känner mig otroligt dum för att jag inte är bättre på att skicka melj till vännerna i Sverige, men ni ska veta att ni ligger mig varmt om hjärtat. Jag kommer ju snart hem. Igår skickade jag in lite olika förslag på flygtider som jag skulle vilja ha. Det blir kanon. Jag tror inte att det kommer att gå att åka med Romina för hon vill åka hem redan den 30 juli och det ska inte jag göra. Jag kommer hem i augusti!

Vad väntas i eftermiddag? Piano och lite dans.

Love Caroline


Med ett stort leende på läpparna presenterar jag...

Hej! Hur är det med er? Det enda jag går och tänker på är att min familj kommer på lördag. Jag och Sandra pratade lite snabbt om hur det blir att möta dem efter så lång tid. Sandra sa att hon grät när hennes mamma kom och besökte henne i October men nu är det annorlunda. Det var så länge sedan jag träffade dem men samtidigt är det nu det mest "naturliga". Jag träffar dem inte varje dag men om jag skulle prata i telefon med dem så känns det jättebra, precis nästan som de stod bredvid mig.

Jag tror att jag kommer att vara väldigt skakis, nästan lite nerövs. Jag vet alla gånger jag har väntat på att Johanna ska komma när hon bodde i Bryssel, även om hon var en av mina bästa vänner så var det nervpirrande varje gång. Jag fattar inte ens att de kommer. Det känns som man har levt här i sin bubbla och nu spricker den!!!

Jag tror jag kommer komma in på flygplatsen och söka av efter mamma och pappa. När jag väl ser dem vet jag inte vad som kommer hämta. Jag kommer vara chockad för att Jonathan blivit så stor. Jag kommer smälta när jag ser Elins leende. Jag kommer bli lättad när jag ser pappa och jag kommer på nyttfödas när jag ser mamma. Min älskade mamma som jag är så tacksam för att jag har! Jag älskar Jonathan för att han är min lillebror men också för hur mycket mer mogen han har blivit detta året. Jag tror våra riktiga år kommer vara när han är 20 år och jag är 25 år. Dock vill jag inte tänka på det nu! Elin, min underbara syster... Jag ska ge henne största kramen och det kommer säkert rinna en och annan tår nedför min kind. Jag måste säga att jag ser mest fram emot att träffa pappa. Min pappa som jag har saknat. Han är alltid lika glad varje gång jag ringer och jag är så otroligt glad att han kommer över och träffar mig i Boston. Pappa och jag har något speciellt.

Jag kan inte vänta, det är nästan så att jag går och lägger mig tidigt för att det ska bli lördag. På måndag åker vi till NY. Jag ska visa min familj en väldigt kär stad, staden som jag på ett sätt är helt förälskad i. Jag är förälskad i många städer, NY, Miami, Göteborg, Lund, Halmstad, Chicago och BOSTON...

Jag ska skriva hur det var att träffa familjen efter 9 månader ifrån varandra? Serisöt har det verkligen gått nio månader????

Kärlek Caroline

Heading to the YMCA

Hej! Jag skriver igen, vilken skrälll nästan. Jag känner att jag borde hålla med? ligga jämsides? hålla i? va fan säger man.. Keep up with!! Vicotorias tempo, hon har en regäl uppdaterad blogg. Ja, idag har jag inte gjort så mycket. Sandra kom förbi efter att jag skypat med alla hemma. Jag hämtade kidsen och vi har lite roligt i trädgårnde och iväg till aktiviteter. Jag tog en lång promenad med hunden men tanke på att det var 23 grader ute idag. Sommaren ÄR HÄR! Helt underbart!

Nu ska jag snart åka till gymmet, Victoria kommer vara där. Jag tror inte jag har sagt hur mycket jag uppskattar att hon finns här. Vi har sjukt roligt ihop och vi har alltidn något roligt att prata om. Synd att hon jobbar på dagarna annars kan jag lova att det hade varit vi alla dagar. =) Sandra skulle tydligen till Washington över dagen imorgon, vad ska jag göra då? Kanske ta mig en tripp till Vinnin Sq och checka Marshells, jag har inte varit där på superlänge!!!

Puss puss

Var var var var 2011



Jag vill ha var var var! Jag hoppas pa fint vader nar min familj kommer. Jag tror detta var min 19ars dag forra aret. Jag var ledig och jag kommer ihag attjag var pa gymmet. Gud, det var langesedan. Mitt au pair ar har gjort att det har gatt sa fort for jag fyller 20 till sommaren, vilket jag inte riktigt fattar. Jag kanner mig lite gammal men det ska val alla bli anda. Jag maste visa er sotaste klaningen som jag, Tegan och Tora hittade pa mallet i lordags

Karlek Caroline


Hello!

Hej Folks!

Hur ar det med er? Jag sitter pa class, jag skulle gatt till gymmet idag men jag skypade med Johanna, mamma, pappa, Elin, Erik och Jonathan. Det var mycket trtevligt! Jag fattar inte att de kommer pa lordag, jag forsoker plaera nagot roligt men jag vet inte vad vi ska gora. Jag tror jag maste tanka pa det ikvall och boka nagot bra!

XX

Det är så fint väder ute!!!

Johanna, skojar du eller. Vi kommer ha så sjukt roliga diskussioner vid vårat matbord balndat med studentmat och ibland ren luxmat, när pappa H är på besök.

Nu sitter jag ute i solen. Jag har precis spelat lite basketboll, tidigare imorse var jag på mallet tillsammans med Tiger (Tegan) och Victoria. Jag köpte ingenting vilket var väldigt skönt. Igår köpte jag en långklänning som jag hoppas kunna använda i sommar. Den var ganska billig och jag vet ju inte om jag kommer använda den. Det är sjukt snyggt med långa klänningar men det känns så konstigt.

Jag ska åka och titta på en danstävling nu någonstans i MA. Det ska bli kul, jag jobbar hela helgen så jag kommer inte ha tillgång att vara så mycket på datorn men det är helt ok. Nästa vecka kommer familjen till Boston och jag lever i en helt annan värld just nu. Det känns inte riktigt som att de kommer men vi får väl se hur jag reagerar nästa vecka. Jag fick ett mail från Jocelyn och fick veta att hon mådde bra och att hon hade det sjukt kul i London. Jag är så glad för  hennes skull. Snart är det min tur!

Vi hörs snart igen! XX Caroline

Kvällsöppet

Hej! Jag sitter och tittar på kvällsöppet som hanldar om Elitklasser och intagningsprov vid en ganska ung ålder. Jag vet vad jag tycker men jag vet inte om jag vill skriva det här. Jag förstår allas punkter men ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Något måste ju göras med skolan i alla fall.

Nu pratar de om barnuppfostran. Tigermamman vs oss? Jag vet inte. Frågan är om svensk uppfostran är lite för mesig? SVAR JA!

Jag sitter på klass. Denna eftermiddag bjuds på playdates med några tjejer. Hur gullit som helst. Det blev nog en basketmatch med Celtics för mina stora. :) Jag tittar på bilder på barnen från i somras, gud vad de växer mycket. Helt sjukt!

Barnuppfostran och skolpolitiken är väldigt intressant tycker jag, vi får väl se hur framtiden ser på detta?!

XX


Ut och gå

Hej! Hur är allt med er? Det är ganska fint väder ute. Jag ska nu ta med mig hunden för att åka över och träffa Tegan och Travis på the neck. Vi ska springa runt där lite hade vi tänkt. Sedan blir det till att hämta barnen och ha roligt hela eftermiddagen. Vi ska ju gå och måla och laga lite mat..!

Ja, dags för lunch också. Det blir så om man själv äter frukost kl 6.30 på morgonen. XX

DON'T USE THE WORD. U JUST DON'T

Nu när jag är ändå är igång och skriver måste jag även säga en sak till. Jag tycker inte om när folk i Sverige pratar engelska. Tex på BB. Hallo vad är det för fel? Jag blir galen. Prata svenska när du kan prata svenska, sedan kan du väl klart säga något ibland. Men ja, jag tål inte svenskar som pratar engelska med största svenska accenten. FÖRLÅT!

Sedan en annan sak. I och med att jag har varit här ett tag så finns det olika sätt att prata engelska. Det finns ett propert sätt och ett mindre propert sätt att prata. Jag blir galen när folk använder ordet F-ing. Jag tror inte folk i Sverige vet hur fult det egentligen är. Jag använde det ibörjan men det är så fruktansvärt fult. Jag skulle bli jättearg om någon säger det omkring mina barn. Jag hörde en kvinna i backen i lördags. Jag var två sekunder från att säga till henne. MAN ANVÄNDER SIG INTE AV DET ORDET. OK, JAG VET ATT JAG GJORDE DET FÖRUT IDAG, MEN DET ÄR SÅ FULT SÅ ATT MAN BORDE GÅ OCH TVÄTTA MUNNEN MED MASSOR AV TVÅL.


NIO MÅNADER

Glömde säga att jag har 9 månader i USA idag. Jag är sjukt stolt. På ett sätt tycker jag att det har gått fort men på ett sätt känns det som om jag har varit här i evigheter. Det känns inte som om Johanna och Ida har varit här, även om jag vet att de har varit här. Min familj kommer nästa lördag, vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Tänk NIO månader, det skulle vara som om jag fick en liten kiddo right now. Nej, det vill jag inte ha. Men ja, nio månader i alla fall.



Nu har jag en känsla på hur länge NIO månader känns. Tack för mig!


Svenska privatlektioner när jag kommer hem, tack!

Det är jävligt underbart att jag är sjukt osäker på att prata svenska också. Jag kan ju varken stava eller skriva en riktig mening. Fan vad mitt liv suger just nu. Nej, nu blir det till att städa mitt rum. Om det är något som jag har blivit här i USA så är det mer pedantisk av mig. Dock gäller detta inte mitt rum, utan mer resten av huset. Jag gillar inte att lämna köket ostädat om jag inte vet att jag är nästa person som kommer vara där och stöka ner igen. Känns lite dumt att skura köket om jag ska skräpa ner 3 timmar senare igen!

Nu ska jag slänga massor av saker på rummet och vänta på att nästa BB kommer ut. Jag ska också skriva ett mail till mamma och Olivia! GILLA!

Något som jag är en riktig hejare på är SÄRSKRIVNING. Gud bevare oss!

NEJ DET TÄNKER JAG FAN INTE GÖRA.

Olivia, du var redan inräknad! <3 Vi ses snart. Jag ska försöka printa ett mail, förlåt för att jag är så dålig på det.

Gud, jag är så sjukt irriterad. Jag försöker att inte vara det. Jag har ett otroligt stökigt rum, jag skäms så mycket att jag stänger dörren varje gång jag lämnar. Och dessutom så spenderar jag ingen tid därinne förutom när jag sover så jag fattar egentligen inte varför jag är sur över det. Jag är sur för att jag måste säga hejdå till J imorgon. Jag orkar inte, jag har class vilket suger för jag gör ingenting vettigt ändå. Jag borde boka ett flyg hem till Sverige men jag väntar på att få svar från Romina. Jag borde voka ett flyg till San Fransisco men det har jag nog inte pengar till att göra nu ändå. Skit. Nämnde jag att jag var irriterad? Pricken över i:et är just nu att min Itouch tycker det är jätteroligt att inte fungera som den ska. Jag blir galen, vilket betyder att jag måste ta mig till mallet, vilket i sin tur betyder att det finns risk för att jag spenderar pengar där. Pengar som jag egentligen inte har. Jag åkte till gymmet idag, det spöregnade men visst jag skulle ju dit. Peppad som jag var så skimusiken att fungera, det är någon F-ing Voise Control som avbryter musiken hela tiden. Och när jag väl stänger av den börjar den spela musik av sig själv? Jag blir galen.

Nu vill inte BB fungera heller. Jag börjar snart gråta och för jag har inte fått socker på hela dagen, det är därför jag blir irriterad och då går jag igång på alla småsaker som finns.

Andas Caroline. NEJ DET TÄNKER JAG FAN INTE GÖRA!



Jag är så jävla förbannad. Jag borde kanske skriva upp massor av saker som jag borde få gjort. Men tror jag ska gå och lägga mig och vakna upp och få en bra onsdag!

XX


Idag är det Tisdag!

 

Hej!
Tisdagen är bra, jag sov länge denna morgon. Jag vaknade och gick upp och fixade mig coh drog till Vinnin Sq. Det var trevligt. Jag åkte sedan för att träffa Sandra. Alltid lika trevligt, jag träffar Sandra i princip varje dag. Haha, jag ringde Jocelyn på hennes australienska Iphone. Haha!

- Hello?
- Hi
- Hello?
- Hi Jocey, it's Caroline
- What? Hi Lovey!!!

Hon var helt chockad. Det var roligt, hon har varit ute och rest i en vecka i USA. Imorgon drar hon till Europa. Jag är så glad för hennes skull. Hon har klarat sitt år och vi har haft 9 helt underbara månader tillsammans. Jag hoppas bli klar för jag ville ge henne något att läsa på planet. =)

Nu ska jag snart hämta upp mina barn. Sedan blir det väg till gymmet. =)

 




Skiingjacket<3

Jag hoppas kunna hitta en snygg skidjacka nu på rean innan jag åker hem till Sverige. Jag menar, nu när jag har åkt klart skidor för säsongen är det väl dags för en skidjacka? Har jag sagt att jag åkte skidor denna helgen. Ja, nu vet ni.

<3 XX

XXX Jag älskar er

Jag hade även en litet tacktal till Johanna. Tack gumman för dina fina kommentar om min paj. Jag kan ju erkänna att det inte riktigt var min paj. Det var nog någon väldigt trevlig tant på google som förmodligen gjort den pajen. Jag kan även intyga att min paj inte riktigt såg ut så. Dock var den väl tillräcligt god att mina barn både åt paprika, champinjoner och gullök.

"Caroline, what is it in this paie anyway?"
"Well, I tell you after we finished the dinner."

Tror ni det fungerade eller, kanske inte riktigt. Haha! Men tack i alla fall Johanna. Jag lovar det kommer bli mycket av paj och lasange i Uppsala i höst. Det lovar jag. Här blir det då ingen mer pizza eller Mac&Cheese vilket jag och mina vänner här har varit duktiga på att äta detta år.

Jag tror jag måste ge Elin och Jonathan lite Mac&Cheese här bara för att visa hur äckligt det egentligen är. Dock gillar jag det ibland, det beror på lite hur hungrig jag är. En gång i månaden är det ok. (Detta har inget med min familj att göra här. Det är mer USA generellt, så ni inte misstar mig)

Jag kan berätta att jag är lite osäker på min svenska. Jag kommer skicka alla min uppstatser på granskning av diverse personer innan jag lämnar in något på Uni. Jag blir som ett levande frågetecken när jag ska skriva ett ord eller en mening som jag kanske inte använder dagligen.



Det sista som jag nu ska göra innan jag åker hem. (Timman är över)... Jag tänkte be om lite vårkänslor. Just nu regnar det ute och i fredags var det snö. Jag vill vill vill att det ska bli vår.

XX Caroline


Midsommar 2012 bokat.

Jag gör som Ove i Solsidan, jag planerar min Midsommar 2012 redan nu. Den ska firas med Johanna Nyman, vem som helst som vill vara med är hjärtligt välkommen. Jag vill att alla mina vänner kommer. Dagen innan får vi träffas och göra världens finaste kransar och vara fina hela dagen. Jeansjacka och krans och en blommig klänning tillsammans med jordgubbar, vin och grädde. DET ÄR MIDSOMMAR FÖR MIG!

Förra midsommar spenderades med Malin, otroligt roligt och det var precis innan jag åkte till USA. Det blev lite av en studentmidsommar. Det var roligt och att få träffa Malin var helt underbart. När jag kommer hem i augusti är Halmstad något av de första platserna jag ska besöka. Om bara så kanske kommer vara över dagen. Men ´ja bil eller tåg, till Halmstad kommer jag i Augusti.

Jag vet inte om jag ska känna mig gammal eller ung. Jag fyller 20 till hösten, jag är glad över det men ändå, typ jag känner mig gammal. Ok jag leker med barn här, men när jag pratade med en tjej i liften jag när åkte skidor, så kändes hon typ som mig och sedan sa hon att hon var 16. Jag fick nästan panik och ville bara ramla av liften. Det känns som om klockan tickar på och jag menar inte att vara förskämd alls gentemot folk som är äldre men jag känner mig sjukt gammal.



Midsommar med Johanna är bestämt 2012. Jag tror kanske att Jocelyn kommer vara i Sverige då. Jag ska ha en superfin krans, vem ska jag fira midsommar med denna midsommar? Båda mina familjer är i Sverige och det ser inte ut som någon av mina vänner kommer över. Jag vill inte vara själv på midsommar. Jag måste planera något med Victoria.



Om 100 år, puss på dig älskling. (Har jag sagt att jag är rädd för äldre människor som jag inte känner. Ush!)


Orkar ni läsa?

Hej Folket!
Jag har inte skrivit på länge, ledsen för det. Eller jag kanske inte alls ska ursäkta mig. Det känns lite tjatigt att jag börjar varje inlägg så. I alla fall, jag har en del att berätta. Men vi får väl se hur långt jag kommer.

Sitter just nu på min class på Salem. Jag har fixat det svenska tagnentbordet igen. För tillfället känner jag mig så fruktansvärt svensk. Jag vet inte varför. Kanske för att jag rinde mamma, pratade med mormor, tänker på Sverige och midsommar. När jag tänker på midsommar tänker jag dirket på Johanna. Vi har nog aldrig firat midsommar tillsammans och jag TÄNKER fira midsommar med henne nästa år, vare sig hon vill eller inte. Det spelar ingen roll vad hon ska vara/göra. Jag ska fira midsommar med henne. När jag tänker tillbaka på alla mina vänner i Sverige, får jag en klump i halsen. Det känns som vi inte har träffats på jättelänge (ok, det har vi inte heller). Men det som jag vill säga är att jag är hemskt ledsen att jag är så dålig på att höra av mig. Jag pratar knapt med min mamma längre. Det känns som det var evigheter sedan jag lämnade Sverige men även som om det var igår. Jag vet inte. Jag känner bara en enorm lättnad över att jag tog belsutet att åka hem till sommaren. Jag är mycket lättad över det. Detta året har varit ett tufft år men så otroligt roligt och minnesvärt.

Jag och mina vänner här pratar ofta om våra "hemland" haha. Om vi har förändrats eller inte. Jag tror vi alla har förändrats, men bara till det bättre. Det är roligt att diskutera det. Jocelyn åker hem på onsdag, eller ja, hon åker till underbara Europa. Jag tror jag fattade det igår att jag faktiskt inte kommer att vara ett telefonsamtal iväg från henne längre. Många tycker säkert att detta är urlöjligt men du får ett liv här som inte går att beskriva. Jag har mitt jobb, min värdfamilj, mina vänner, min hund, min skola, min underbara stad Boston, shopping och 4 timmmar från New York. Jag vet inte hur jag ska förklara det men det kommer bli väldigt svårt att lämna detta ställe till sommaren. Jag fick panik förra veckan, typ sådan panik som jag kunde kalla löjlig förut, att jag snart åker hem. Jag vill ju hinna göra mesta möjliga men att jag snart åker hem.

Jag vet saker som jag kommer att förändra när jag väl är hemma.
- Besöka mina grandpartens bättre. Det går inte upp för en förrän det nästan är försent hur mycket det egetnligen betyder. (Jag vet hur det är att uppelva ett dödsfall när man är borta och det är inget att rekomendera alls)

- Jag hade underbar kontakt med mamma och pappa innan jag åkte, men om den inte har blivit ännu bättre nu så vet jag inte. Jag tror jag kommer ringa dem varje dag och berätta hur oerhärt tacksam jag är för att dem finns.

- Träffa vänner ofta, även om de inte vill träffas så vill jag det. Nej, men det är otroligt roligt att bara hänga med vänner. Träffas på gymmet, ta en promenad eller bara fika. Vänner har alltid varit min prio men nu kommer det vara så även mer.

- Umgås med Elin och Jonathan, speciellt Jonathan. Elin umgicks jag med lite grann och jag tror det kommer falla naturligt nu när jag kommer hem. Jag tror det blir likaså även med Jonathan men jag ser det på ett helt annat sätt. Jag tror att Jonathan har ändrats medan jag har/är borta. Jag tror han har vucit (både utseende och i mognad). Jag är grymt nyfiken på att möta honom om 1,5 vecka här i Boston. Det ska blir sjukt spännande. Jag tror Jonathan och jag kommer ha grym kontakt livet ut, speciellt efter detta år. Han kommer vara 15 år till hösten, jag tyckte jag var ganska mogen vid 15 så vi kommer ha svinkul tillsammans. Men om jag var mogen vid 15 känner jag mig som en tant just nu. Det är läsktigt hur mycket mer mogen och självständig jag har blivit under detta år. Dock har jag väl även blivit mer barnslig också. Gud, jag kommer prata med alla småbarn i Sverige. Jag älskar småbarn och barn så länge det inte är mina!

Det blev ett långt inlägg. Jag glömde bort vad jag skulle komma till. Jag tror bara att jag kommer att köra mitt race när jag kommer hem till Sverige. Sikta högt och fall hårt eller vad är det man säger.

XX Caroline


RSS 2.0