TACK <3

Hej! Idag såg jag, Amanda, Jocelyn, Louise och Sandra the TOWN med Ben Affleck. Den var riktigt bra måste jag säga. Det är alltid lika roligt att vi är sena när det gäller att gå på bio. Vi bokstavligen springer från parkeringen och in på bion. Idag var vi tvunga att visa LEG, jag visste inte ens att man behövde de i USA? haha, förutom när man vill in på klubben då, men hallo på en BIO?

haha! Roligt var det i alla fall. Jag älskar att köra omkring och sitta och asgarva i bilen med tjejerna. Det är fina stunder det. TACK UNDERBARINGAR.

JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA!

Hej!
Jag mår så jävla bra just nu. Jag är så glad och verkligen älskar livet. Jag har kommit in i allt nu, klart man har sina ups and downs men jag mår verkligen super här. Jag har kommit till en punkt där jag slutat känna efter, utan nu är det bara att leva. Det enda som jag önskar att jag skulle göra just nu är att träna mera, annars är allt perfekt. Jag verkligen älskar au pair livet här just nu.

Jag kan vara hur barnslig som helst med barnen, de älskar dem. Jag måste dock hela tiden vara skärpt för att vi ska hinna till alla aktiviteter och ligga ett steg före barnen. Jag har en helt underbar familj här, vi skrattar och skämtar och har den goaste stämningen. Barnen är helt underbara och jag förstår inte hur jag ska kunna lämna dem en dag. Jag har de underbaraste vännerna här. Det spelar ingen roll vad vi gör, Panera, movies, CVS, Marshalls u name it. Jag har alltid lika underbart med er och jag skrattar så jag gråter ibland. Just nu älskar jag USA, jag älskar att köra bil här även om de inte kan köra, jag älskar att bilen är där du sitter och pratar när allt är stängt. Jag älskar att bara köra runt. Idag när vi körde kom vi in på ett neighbourhood som vi inte borde vara, helt plötsligt såg vi en polisbil! haha! Ganska roligt. De dyker upp när du minst anar det.

Ännu en gång, jag mår så jävla bra. Jag är glad att jag tog beslutet om att åka och det är så värt det. Klart att det finns situationer eller jobbiga stunder som är mindre roliga men allt positivt man får uppleva är helt underbart. Det finns några saker som jag gärna vill ha mer av här i USA. Jag vill träffa amerikaner, jag vill festa mera. Jag behöver absolut inte ha alcohol men det kan vara roligt att dansa lite. JAG BARA ÄLSKAR ATT VARA HÄR JUST NU. Detta är mitt år och jag njuter varje minut. Jag försöker!

Ingen kan ta ifrån mig alla underbara minnen och roliga stunder jag har här. Sedan kommer jag även att se fram emot att komma tillbaka till Sverige, för jag älskar Sverige. Men jag älskar även USA även om jag för tillfället aldrig skulle kunna tänka mig att bo här så har de några riktigt bra saker här. Jag älskar USA OCH MITT LIV JUST NU.

Fan vad jag mår bra!



I somras på Sillvik med Ida! EN annan stund då jag mådde jävligt bra. Jag har så roliga minnen med Ida. Allt från maskar till när jag ligger ner i fosterställning på golvet och asgarvar. Jag älskar mitt liv och jag är glad att jag just nu njuter av varje minut. Jag har snart fyra månader här i USA. Tiden går väldigt fort. Efter jul har jag sex månader och är nästan på väg hem!


Halloween parad!

Hej! Idag är det fredag! Jag har varit här i 16,5 veckor nu, kan ni fatta det. Jag ska snart springa ner till oldtown för att titta på en parad, en Halloween parad. Det blir kul. Efter det kommer Sandra och hämtar upp mig och drar till gymmet, jag måste dit! Sedan börjar jag jobba.

Ikväll är det troligen bio och middag med hela gänget. Jag vill så gärna komma men jag vet inte vad jag ska göra. Det är ju någonting i skolan för barnen ockås så jag får se.. Sandra är ensam så jag kanske sover hos henne idag. Igår träffades jag, Amanda, Sandra, Kaita, Anton och Romina på Panera. Det var trevligt och vi hade vår traditinella panera träff denna vecka!

Nu är det dags att fräscha upp sig lite. Det är lite kallare ute nu, men igår var der 23 grader. Det pendlar ganska mycket. Skriver mer imorgon. Jag pratade med mamma förut, roligt att hon alltid är lika upptagen varje gång jag pratar med henne. Bra tycks hon må i alla fall. Nej, dags att gååååå!

<3

Hej! Nu sitter jag och tittar på TV6play. Jag sitter även och dricker lite te. Det är mysigt, jag ska sova snart, jag borde sova snart. Jag ska upp tidigt imorgon eller ja, som vanligt kanske. Men det är toppen! Jag ska upp och träna, hoppas på att träffa Amanda och ta några långa promenader med hunden. Imorgon är det målarskola och soccer som gäller på schemat.

Vi ska troligen gå med i ett Lucia tåg, jag och min tjej! Det blir superroligt, lite jobbigt att vi bor så långt borta bara, men det löser sig. Vi hoppas på att Amanda och E följer med. Ha det underbart skiver mer imorgon om jag har något roligt att berätta! PUSS


DET ÄR LITE MYSIGT ATT DET REGNAR IDAG.

Hej! Idag regnar det. Det är sånt man får ta om det är mycket varmt ena dagen. Idag var jag såå såå såå trött när jag skulle gå upp. Jag var först uppe! haha! Det är mörk också, men jag tror att vi vrider tillbaka klockan snart så det blir ljusare snart.

Idag drog Sandra mig till gymmet, litterly drog. Jag textade henne. "THE Y? REALLY NO!" she texted back "Oh yes! I am coming and pick u up!" Så det var bara att gå, jag blev lite piggare efter det. Vi åkte sedan hem till henne för att titta på film/ äta frukost. Vi åt pizza, leftovers from yesterday i hennees hus. Vi kollade på en irlänsk väldigt tråkig film där en kille låg med tre systrar. About Adam, dont watch it!

Nu är jag hemma, har precis tvättat håret och ska nu titta på PH, Paradise Hotel. LOVE. Dock bara ett avsnitt för jag har lite andra saker att göra också. Det är lite mysigt att det regnar idag.

LOVE CAROLINE



Jag kommer alltid minnas mitt Blöteborg! (Göteborg, där regnar det alltid!)


Det var över 20 grader varmt idag, tro det eller ej.

Hej! Ja, då var tisdagen över. Jag hade en bra morgon, men vi fikc stressa lite. När jag kom hem hade jag planerat på att åka till gymmet men jag rinde Johanna istället och pratade med henne i 90 minuter. haha! Jag åkte sedan för att hämta Louise och träffade henne och Sandra på Starbucks. Vi är ju inte där så jätteofta, några gånger i veckan kanske. Jag gick hem för att gå ut och springa med Jasper, my doggy. Det gjorde jag och sedan fick jag kunch hos Sandra's. Jag ville få gjort mycket idag och det gjorde jag också. Jag och barnen hade en rolig men lång dag. Det var 20 grader varmt idag, helt galet. Var tog hösten vägen?

Kvällen avslutades på Terrys, världens bästsa glassställe om ni frågar mig. Ja, jag är helt fast. Nu ska jag titta på lite Paradise hotel och sedan somna. Jag är ganska trött faktiskt. Imorgon ska jag vara på gymmet kl 8. Den som lever får se. Jag ska dra med mig min pingla Jocelyn! LOVE <3

"Höger" är där tummen sitter till "vänster" och vänster är där tummen sitter till höger.

Hej! Jag och Amanda, svenska som vi är har alltid väldigt roligt när vi kör bil. Hon tycker inte att jag kan köra, bara för att man har svårt med höger och vänster kan man fortfarande köra, men det får stå för henne. (JAG ÄLSKAR DIG ÄNDÅ AMANDA). Nej men, svenskar som vi är så är man ju ganska duktig på att köra bil. Ni ska se Amandas temprament när vi kör, eller ja hon. Hon blir lite små sur på folk som inte blinkar och de som tutar. Amerikaner tutar hela tiden. Jag satt och tittade på mobilen när jag stod vid ett röd-ljus och då hade jag tuttande bilar i röven efter typ 2 sek.. haha! Ja, USA ja!

Ang att ha gult ljus här i USA. I Sverige betyder det att man ska sakta in och göra stanna. Men om man inte hinner så är det bara att fortsätta men det är inte tillåtet att köra på gult! Här i USA försöker man klämma in så många bilar som möjligt under den gula tiden. Man gasar och försöker hinna innan det slår om till gult.

DET ÄR SANT. Kom igen Amerikaner vi gasar när vi ser gult. Visste ni att det är tillåtet att svänga höger på röd ljus. Jag är förvånad att jag faktiskt går bra att köra.

Höger är där tummen sitter till vänster och vänster är där tummen sitter till höger. Är det konstigt att jag har svårt med höger och vänster eller? Detta är min morfar i ett nötskal. Jag undrade om det fanns ett sådant uttryck på engelska och då säger A "men gumman, man kan inte översatta ordagrant" Jag älskar den kvinnan! Vi har inte träffats sedan i torsdags.

LOVE ♥



Pedal to the metal! AMANDA PUMP IT UP... =)


BABBEL BABBEL

Hej!
Hur är det med er? Jag har kommit hem från class, Sandra mot alla odds. Det var kul, men som sagt. Jag och Sandra ska inte jobba som desiners och vi ska heller inte ha vår egen desiner firma men allt är toppen bra andå. Det blev inte gymmet, jag vet inte vad jag ska skylle på mer att det är måndag och jag bara kände för att FBa...

Just nu tittar jag på Paradise Hotel, det ska bli spännande och jag ska inte yttra min om personerna över huuvdtaget men JA. Det gäller bara pengar och sex eller hur?

Så vad ska jag göra idag? Jag ska hämta upp mina busungar (haha, kallar dem de oavsett vad som har hänt. Mina älskade busungar! De är mina ögonstenar! VI har haft en sådan underbar helg!)

Ikväll ska vi alla träffas på Panera. Det blir superkul, jag var inte på Panera på hela förra veckan. Det var så mycket att göra. Nu är det dags att ta tag i gymmet och springandet seriöst. Jag pratade med A förut, hon skulle göra litedant. Det blir super, happy day!

Johanna och Ida kommer till mig i December, jag är så superglad att jag sprutar av energi. Vi ska först vara i NEW YORK och sedan i Boston. NY under kuletider, eller ja, juletider. Jag åker nog ner på torsdagen och träffar dem på kvällen. SUPER DUPER!

Jag och alla andra 9 au pairer i min familj har gjort ett bar jobb med att ha musik i bilen. Vi har allt från ABBA, någon slags opera och Ted Gärdestad och sedan har jag en blandad skiva med allt möjligt svenskt. Jag älskar att lyssna på Gyllene Tider och Thomas Ledin här i USA.

Jag bara sitter här och babblar. Jag måste få prata av mig ibland, jag kanske borde ringa min kära mamma men det känns aldrig som ett rätt tillfälle, men jag får väl göra det imorgon eller på onsdag.

LOVE

HEJ! I am off to class. I got 2 go.. Sry. LÖSedan blir det gymmet för första gången på jag vet inte hur länge, men så blir det. Ha det toppenbra så ses vi senare. LOVE CAROLINE

Tiden går för fort!

Hej! Nu ska jag bara skriva lite snabbt sedan ska jag sova. Det har varit en lång men riktigt bra dag. Jag lever i en bubbla där dagarna går superfort. Vi har många som sov i huset idag, 14 nrämnare bestämt. Allt var superbra och vi hade en gigantiskt tårta, jag ska se om jag kan få en bild på den. För tillfället vet jag inte var min kamera har tagit vägen men vi får väl se om jag hittar den imorgon.

Nu ska jag sova. Jag har egentligen massor att berätta, det har hänt så många bra saker. Imorgon är det möte på Starbucks, cant wait! I have class as well and Sandra is ditching me! haha! I love u anyway! LOVE

Head of the Charles

Hej! Man kan tydligen tidsinställa inlägg nu på blogg.se men det är inte det som jag ska skiva om just nu. Jag vaknade tidigt i morse, eller ja, som vanligt 6.15. Jag tog barnen till skolan by bike. Jag är alltid lika glad varje gång jag övertygar alla om att bika är det bästa, både för hälsan och för trafiken. Det tar nästan bara längre tid för oss att ta bilen! Kallt som attan var det, eller JÄRNSPIKAR som vi säger här. Jag ska börja använda det för det är så roligt. JÄRNSPIKAR OCKSÅ! Det är inte varje gång man hör det!

Jag åkte till posten för att posta några vykort. Jag har ytterligare några att posta nästa vecka. Jag, Romina och Sandra träffades vid mallet för att inhandla lite saker. Romina behövde saker till sin scrapbook och jag behövde saker till festen som vi ska ha här imorgon. Jag ska vara lekledare tillsammans med Sandra och det kommer att bli superkul. När barnen har somnat kan vi joina! =)

Jag köpte pumpor som man kan dekorera och piffa till. Det ser nästa ut som en kycklig, fast det är en pumpa. GLÖM INTE DET! Jag köpte även så att alla kan göra var sin "läskig?" "NOT" spindel inför Halloween. Vi kommer ha fullt upp imorgon och vi kan avsluta kvällen med att se på film, eller avsluta barnens kväll med de. Det kommer bli så roligt. Imorgon är det HEAD OF THE CHARLIES, en roddtävling. Min värdpappa ska tävla och jag tror detta är tionde året! Det är så roligt.

Vi hade hummermiddag idag, hummer är så gott och jag bara älskar det. Räkor och skaldjus över huvudtaget är super så det står högt på listan. Imorgon blir det upp tidigt, jag och Jasper ska ut i skogen och kasta lite bollar och sedan bär det av mot BOSTON CITY. JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA JUST NU.

Jag fick reda på att Johanna och Ida planerar på att komma, jag fick nästan lite tårar i ögonen när jag insåg att jag kommer få träffa dem snart. Jag kan inte fatta! Men nu måste jag sova, eller jag ska läsa lite, sedan sova. Jag älskar er!

(Det gör ju ingeinting om någon kommenterar så man kan få lite respons!) MEN NEJ KANSKE INTE?I

Jag ska ha en toppendag imorgon <3

Jag mår så bra just nu. Det gör jag alltid! Haha! Nej, men jag borde kanske ringa min mamma snart. Det är väldigt skönt att prata med just mamma♥. Jag vet inte om hon läser min blogg eller inte men hon är ändå bäst.

Just nu borde jag gå och lägga mig men jag vet inte om jag vill. Imorgon ska jag ha en toppenfredag. Det ska verkligen vara en TOPPENFREDAG. Jag ska prata med Johanna och Ida och bestämma ytterligare och sedan ska jag ha sådan positiv energi. LOVE U!

Jag tappade bort min kamera i somras, jag vet att man inte ska älta men ni vet inte vilka bilder jag tappade bort. Det var massor av bilder. Jag blir lite småtsur men sedan när jag inser hur mycket andra bilder jag har att framkalla blir jag ganska glad. Jag måste börja snart.



Jag dog nästan fast jag är svensk.

Här kommer lite bilder, men jag ska bara hacka mig in på alla andra tjejers datorrer här för de har massor av bilder som jag vill ha! AMANDA, SANDRA, ROMINA OCH JOCELYN?????

Här kommer några och till varje finns det en liten historia till. Haha! Försök hänga med!



Jag, Romina och Jocelyn. Svensken, tysken och aussin. Vi var hemma hos J för att laga mat när hon var ensam. Vi länsade butiken på grönsaker och tofu, det blev supergott! Jag har aldrig haft sådana cravings efter grönsaker. Jag är i fjärde månaden, dock inte gravid. (Vi säger så, vilken månad är du i? VI menar vilken månad på året inte gravilitetien, TACK FÖR DET! haha!)



Det är superkallt hos J. Jag fattar inte. Vi sitter under tuntäckte men det är ändå kallt. Jag fattar inte. Jag vet inte om det har AC för jag kommer inte ihåg att det var så kallt på sommare. Men jag blir sjuk. Haha, små problem kanske men det är verkligen iskallt. J går runt med sina UGGS.

Jag tror att jag ska köpa UGGs här i USA. Superbilliga, 140 dollar får man betala. Det är ganska mycket för skor här men jag ska flörta lite med mamma tänkte jag. Nu kommer min hund och myser med mig.



Är det Halloween snart eller? Ja, detta är vad som finns på gatorna. Vi har fint i vår trädgård/driveway också. Jag ska ta kort på det imorgon tänkte jag.



Jag har fått sådant jävla runt ansikte. Det är sjukt. Kommer folk känna igen mig när jag kommer hem? Det hände samma sak med Pia. Jag vet inte vad jag ska göra, jag kan ju fan inte träna ansiktet. Haha! Nej, men jag tror att jag måste konditionsträna kanske. Jag får väl börja imorgon. Jag har ju ganska bra grundkondition så det lär väl gå ganska snabbt att få upp den igen. VEM VET? Romina är fortfrande fullt inställd på att springa MARATHON. Nja, jag vet inte, ska jag?



Detta är en lite läskig gränd som vi gick igenom när vi gick på Halloween Tour. Den är lite mysig och jag vi ska till Salem på Halloween. Det ska bli så roligt, fatta att vi bor bredvid staden av Halloween! HAHA! Jag ska ju bara vampyr!



I fredags var jag, Romina och Jocelyn på fotbolls match. Det var kul men iskallt. Jag dog nästan fast jag är svensk. Skämt och sido. Det blir definitivt några fler matcher och jag har lovat my boy att vi ska gå tillsammans. Vi ska även spela badmintion för det tycker jag är jätteroligt. Vi lirar mycket tillsammans, soccer, football, tennis, badmintion och vad mer? Haha! Vi har ganska dålig humor jag och barnen!


DUSCHAT

DUSCHAT! Gött, jag hann. Nu kommer jag sova med blött hår men det är helt ok med tanke på att jag kanske inte kunnat duscha förrän imorgon mid day!

Nu ska jag kolla på lite bilder från helgen. Många kramar, jag kanske kan lägga upp några bilder. Puss

Tankar och uppdatering

Hej! Barnen sover sedan länge, jag sitter just nu och tittar på Vampire Diaries. Det är nya avsnitt. Denna veckan har varit lite annorlunda, jag har varit hemma jättemycket. Det brukar jag normalt inte göra, men det har varti så mycket denna vecka. Allt från middag ute med familjen till superduper mysiga middagar hemma. Ikväll kommer det folk på besök så det blir supermysigt.

Denna dagen gick ganska fort, jag hjälpte till att göra Chilli. Vi ska ha en litet party här i helgen, det ska bli jätteroligt. Jag har en speciell känsla i kroppen, jag vet inte vad de innebär. Jag ser fram emot Halloween jättemycket och även Thanksgiving. Sandra ska spendera lördagskvällen här. Vi ska jobba tillsammans!

Det verkar som att jag får fin fint besök i December av Ida och Johanna. Jag hoppas verkligen att vi får något att fungera. Jag hoppas hoppas. Jag måste prata med er snarast. Imorgon ska jag åka till mallet för att fixa lite saker. Jag hoppas kunna hitta en fin klänning att ha på lördag och jag hoppas att den inte kostar allt för mycket pengar. Lite Halloween pyssel blir det också.

Jag har inget träningsug för tillfället, vet inte varför. Jag försöker gå med hunden så mycket som möjligt istället till jag får tillbaka suget, men jag tänker inte tvinga mig dit. I alla fall inet nu. Så vad har jag mer att tänka på? Jo, att jag snart åker till Chicago med Joselyn. Vi ska ha så roligt och ta så mycket bilder.

Jag ska sova snart, jag har haft huvudvärk de senaste dagarna. Värmen går lite upp och ner här. Idag kändes det som en orkan var här och nästa stund var det soligt. Jag var soccercoach idag, eller ja, assisterande. Superroligt var de och jag får tillbaka de roliga minnerna med all handboll i Sverige. Jag är glad att jag spelade handboll i Sverige, jag och min boy håller just nu på att övar in olika kombinationer i football, american football. Eftersom jag har spelat handboll är jag bra på att kasta en football. Min noy fångar och kastar superbra så vi har värsta bra teamet. Jag har dock träningsvärk så jag måste vila några dagar! FULLKOMLIGT SERIÖS! Det gör ont. Haha!

Jag borde duscha, men kanske inte nu, men dilemat är att städarna kommer imorgon och då får jag inte duscha på jättelänge. Jag måste nästan duscha imorgon bitti men då kanske jag väcker folk? Kanske ska hoppa in nu en snabbis, jag vet inte, ska jag eller inte? HM? JAG TROR FAKTISKT DET!

PÅ MÅNDAG HAR JAG 16 VECKOR I USA, kan ni fatta det? Vänner där hemma, lycka till med alla era tentor. Jag tänker på er! Jag älskar er! LOVE <3

love <3

Hej! Inget batteri på datron, pratade med Johanna i över en timma förut, nu ska jag duscha och hämta my girl! Love

Johanna och Ida, jag hoppas att ni kan komma. Love you!

Toppendag med Jasper

Hej! Hur är allt med er? Nu är the grandparents här och det är vekligen supertrevligt och supermysigt. Igår mådde jag toppen bra och idag likaså! Imorse tog jag barnen till skolan och sedan trädde jag Jocelyn med Jasper. Hon hade sin lilla Travis också, supersöt kille på fyra år. De lekte och lekte coh vi alla var nöjda.

Just nu sitter jag och myser lite framflr Gossip Girl. Jag kände inte för att gå till gymmet alls och det är ganska mysigt väder så jag tänkte ta lite lugnt istället. Jag ska till tandläkaren med my boy om en stund så jag ska studera google maps och äta lunch nu.

Angående helgen. Var gjorde vi? Jag sov hos Jocelyn och vi gjorde en supergod middag. På lördagen åt vi ute och det var även det supergott, (despite vad Amanda säger).. På söndagen hade my girl en soccer game och vi hade det supertrevligt på kvällen när vi möttes på Panera.

Igår gjorde jag inte mycket, bara jobbade och det räckte och blev över, det var ven galen dag igår. Jag kände mig som en månkams sportare som inte visste ut eller in. Det kändes som mitt hår var alldeles helt tupperat och att man kunde se mina tankar. Helt sjuk känsla! Ikväll ska vi ut på middag men nu blir det ON..

JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA.

Hej! Ligger i sänge, jag har haft en hel fullspäckad dag kan jag lova. Jag har haft träningskläder på mig och sprungit omkring för att hinna allt. Nu är det dags att sova, jag berättar mer imorgon. Jag mår så jävla bra just nu!


Det är en speicel känsla i kroppen, något som säger mig att allt kommer bli så jävla bra framöver, jag är så lycklig just nu. Jag älskar mitt au pair-liv för tillfället. Det sväger mycket dock, jag är ledsen Amanda om jag var lite cranky idag, men nu mår jag sjukt BRA.


JAG TROR JAG VET VARFÖR. <3

Jag lever

Hej! Det var varit en bra helg. Jag har shoppat mycket idag, men det var ganska nödväniga saker och vi kom fram till att det var billigt, jag menar 13 dollar för ett par Converse och 42 dollar för ett bra NIKE löparksor är ganska bra också. Vi åt middag ute och hade det supertrevligt. Jag berättar mer imorgon, nu måste jag sova. PUSS OCH KRAM

THE Y

THE YMCA. <3 (gymmet här i Marblehead)


Heading to Panera

Hej! Hur är allt med er? Min morgon var lite seg, men det gör inget. Man får ha sådana ibland också. Nu tänkte jag åka till Panera för att äta lunch med Amanda. Jag åt lunch för mindre än en timma sedan så jag tror jag tar en kaffe. Jag kan faktiskst erkänna att jag är beronde just nu tror jag. Det blir nästa veckas uppgift att avvänja sig. vad händer nästa vecka? Ingen aning, på söndag har vi au pair möte. Vandra i Salem, superroligt right? Nej, inte dirket.

Jag vet inte vad som händer nästa vecka mer än att jag verkligen ska dra mitt ass till gymmet a lot. Sandra ska hjälpa mig dit. Jag måste verkligen komma in i rutinen igen och vi måste hitta lite roligt saker att göra i Chicago. Det ska bli supermysigt att åka dit med Jocelyn. Jag kan inte förstå att tiden kommer gå så fort fram till nyår och då har jag sex månader här i USA. Är inte det helt sjukt? Det känns "nästan" som att jag åker hem snart även om jag vet att det inte är så. Jag har så många resor att göra innan jag kommer hem!

Ikväll blir det date på gymmet med Romina. Det är så mycket folk på gymmet på kvällarna men jag antar att det är bra ändå. Jag har precis laddat in alla Lous låtar på min ipod. Det blir super ikväll. Nu ska jag frädcha till mig och åka och träffa Amanda och Stellis (sötaste killen på 15 månader)!

Såg precis ett grymt avsnitt av CSI Miami

Puss och kram. Johanna jag skulle gärna vilja skype snart, kan du skypa imorgon?

Caroline, Jocelyn and Amanda



När vi var på beachen i helgen. Vi hade superkul även om det kanske var lite kyligt. Jag längtar till vi kan åka upp dit i april nästa år. =)

Jag lägger upp lite bilder i färg senare, bilen är inte riktigt rättvis med stranden om den inte är i färg. Puss


Thusday 14th

Hej!
Morgonen gick bra, men det är så kallt på morgonen. Jag måste gå upp på mitt rum och leta fram mina vantar och mössa. Mössan är i för sig redan framme, ni som känner mig vet att jag flyttar in i min mössa under hösten/vintern.

Jag ska nog träffa Amanda idag. Jag tänkte bara vakna upp lite. Jag vill gå och lägga mig men jag klarar mig. Jag vill inte börja gå och lägga mig efter att jag länat barnen på skolan för jag tror bara att det blir en dålig rutin för mig. Jag vill inte sova bort min OFF tid om man säger så.

Jag ser fram emot dagen, jag hoppas kunna åka till gymmet eller gå ut pch springa med hunden. Många pussar. Jag ska ringa Amanda snart. Puss

Give yourself a lillte credit sometimes

Hej! Dagen har varit mycket bra. Efter jobbet gick jag ner till Terrys för att träffa Sandra och hennes mamma. Hon bjöd på glass, det var snällt. Jag träffade även Pia, Valentina, Nadia och Kaita också. Nu sitter jag och tittar på Americas Next Top Model, egentligen borde jag väl sova för länge sedan men jag ska sova om 10 minuter. Idag insåg jag att jag förmodligen har tappat bort mina löparskor. Mina speciella löparskor som jag köpte i Sverige, jag tror jag betalde 1800 kronor för dem. Fan om jag har tappat bort dem, jag älskade ju dem! Åh, jag blir galen. Jag ska fråga Jocelyn om hon har sett dem!

Idag lärde jag mig att stretscha. Haha, nej det låter lite roligt men det är inte lätt att vara 19 år gammal och försöka ta sina ben bakom huvudet? Det är vad min tjej gör varje dag, hon är så vig. Jag känner mig stel jämfort med henne, då ska vi inte ens titta på Ida underbara Karlsson. Hon kan inte böja en fena! Förlåt, men jag är ganska långt borta från Göteborg så jag kan säga sånt. Du kommer alltid vara min lilla stela pinne. <3

Jag lagade mat idag och det blev superbra. Jag var lite nervös, det är jag alltid när jag är i köket och ska laga mat. Jag menar, pannkakor är min grej, jag kan fika snacks och en hyfsad bra frukost men matlagning och bakning är inte min starkaste sida. Jag gjorde pasta carbonara och det blev supergott. Jag var faktiskt lite stolt och min mamma skulle ha sett mig. Det är inte en platta att hålla reda på utan jag hade på alla fyra, samtidigt som jag underhöll mina barn. Man får faktiskt ge sig själv lite credit.

Time for sleep. Imorgon ska jag träffa Amanda, hon har stellan och jag har Jasper (the doggy) LOVE!

Skypar med Ida

Jag skypar med Ida. =)


Mysigare än mysigast

Hej! Idag måste vara softaste dagen på länge. Jag åte till gymmet och var där någon timma. Jag åkte hem och duschade och satte på mig de mysigaste myskläderna. Oversize linne och ett par mysbyxor som jag fick av Lou innan hon åkte. Nu sitter jag i soffan med den ysigaste fliten och tittar på One Tree Hill. Idag är en sådan dag då jag bara vill vara hemma och inte göra någonting. Det kanske händer en gång i månaden. haha! Jag är snart back on track igen. Jag sitter och pratar med Lou just nu och smsar! Vi ska ju träffas på Terrys ikväll och eftersom jag har UNLIMITED textes så är jag det jag sköter det idag.

=) Nu ringde precis Ida på skype. Gud, jag har saknat henne. Många pussar. Jag ska hämta min busungar om några timmar. puss


English is the shit

Jag är lite avundsjuk på alla som pluggar just nu. Jag läser ju bara en design kurs här nu och min lärare tyckte det var onödigt med prov vilket jag är väldigt glad för men just nu vill jag lära mig någonting. Jag kan inte riktigt säga att jag lär mig så mycket engelska här. Självklart snappar man upp några nya ord varje dag men mycket om dagarna är ju samma. Jag pratar ju nästan bara engelska med mina vänner här, men jag vet inte jag tror vi kommer vara 5 svenskar islutet av october här...? Men det är ganska simpel engelska, eller everyday English som man säger. Det är inte särskilt svårt men jag tror jag måste läsa böcker för att verkligen förbättra mitt ordfråd. Men det känns lite konsigt när man börjar drömma på engelska!

Nu är det verkligen dags att gå till gymmet. Ska antagligen till Amanda senare och sedan är det dags att skype med Ida, lovie. Bye Bye <3


Nu saknar jag mina babes i Sverige.

Hej! Satt precis och pratade lite med Karin och Olivia, då får man en liten tår i ögat och vill åka hem. Jag vill så gärna att tiden ska gå fort och det gör den. Jag saknar mina kompisar och längtar ihjäl mig till nästa sommar eller till att någon kommer på besök!

Jag saknar verkligen alla där hemma men jag har det bra här med supermånga andra kompisar. Men som sagt alla underbara vänner där hemma, jag kommer hem nästa sommar och det är snart mitten av oktober. Jag kommer hem till sommaren och det ska bli så skönt att kanske få uppleva en trevlig och bra början här!

Ja, nu ska jag ta mig till gymmet. Jag har lite planer som jag måste fixa senare. Jag har lite saker att göra så som scarpbooking och jag har ju även en skypedate med Ida. Jag vill gärna planera min semster nästa sommar och dessutom har jag ju en semstervecka i februari då vi troligtvis ska till Florida. Jag måste prata med Romina och Sandra om det! Ha det topppen bra så hoppas jag kunna skriva lite ikväll.

Jag vill men jag vill ändå inte...?

Jag fick ett mail av Lou precis, hon hade kommit fram i London och hon skulle nu ut och shoppa. Jag är så glad för hennes skull och längtar till det är min tur. Babes i Sverige, jag kommer snart, sjukt motiverad att börja studera och med massor av positiv enegri och många historier i bagaget!

Jag längtar till jag ska åka skidor i vinter. Jag måste bara fixa lite med vinterjacka och sådan annan skit! Dags för gymmet nu, jag blev lite pepp helt plötsligt. Ikväll är det Amerikas Next Top Model


Traditions! <3

Hej! Jag hoppas att kunna Skype med Ida imorgon kl 18 svensk tid. Jag skickade precis ett mail till Johanna. Jag ska skicka ett till Ditte också! Jag gör det imorgon. Sedan har jag några mer att skriva, men det är så mycket lättare att skype, jag vet inte ens vilka jag borde skicka till. Vi får se!



Detta är från när jag spelade minigolf med mina kids förra helgen. Det är inte lätt att ta kort, man får ta det man går helt enkelt. Jag ska sova nu. Imorgon måste jag försöka hitta en kostym att ha på Halloween. Det är ju snart. Jag ser fram emot Halloween, Thanksgiving, Christmas och New Years eve. Toppen bra!


LOU ÅKTE TILL EUROPA IDAG.

Hej! Igår var det en hel dag. Vi åkte till en beach uppe i norr och sedan åkte vid söder om Boston för att gå på ett outlet mall. Det var hur mycket märken som helst, Uggs store, Ralph Lauren store, Levis, DKNY, Gap, Converse, Calvin Clein med flera. Jag köpte ingenting, jag var inte alls shoppingsugen. Jag var bara trött och hade panikhuvudvärk. På kvällen tog jag mig ändå till Panera för att säga hejdå till Lou. Gud, jag började gråta del för att hon skulle åka och dels för att jag hade sådan huvudvärk och jag var så trött. Men jag gick hem och sov...

Idag hade jag världens bästa morgon med barnen. Allt gick i ett och barnen var i skolan innan jag hann blinka. Jag åkte och träffade Lou vid posten för att skicak lite saker till Sverige. Hon skickade fin fjärde box till Austrilen för 190 dollar. Inte billigt om man säger så! Jag följde med henne hem och hängde med henne till vi plockade upp två av hennes tre tjejer. Alltid lika supersöta och de vet till och med vad jag heter nu. Supersöta verkligen! Samantha and Jackie. <3 Stellan och Amanda kom senare till oss och åt lunch. Sedan började det bli jobbigt, vi gick ut i trädgården och lekte lite och när Amanda skulle åka kunde jag inte längre hålla mig. Jag blev ledsen igen men det gick över ganska fort. Jag och Lou pratade en stund innan jag åkte. Det var lite kontigt för Lous tjejer trodde att jag skulle åka, de fattade nog inte att det var hon som skulle åka. Men hon åkte och jag mår bra. Nu sitter hon på planet till London. Hoppas hon får en helt otrolig månad i Europa.

Just nu sitter jag och tittar på Gossip Girl. Jag ska försöka framkalla lite bilder så att jag kan börja på min scrapbook. Det ser ganska ljust ut för min familj att komma i april. Det skulle vara så otroligt roligt om de kunde komma. Vi får hoppas på det! Idag träffades vi på Panera igen, jag, Amanda, Pia och Valentina. Två tyskar och två svenskar! haha! Just nu ligger min doggy bredvid mig. Jag ska snart upp och sova. Ska bara ladda ipoden med nya låtar och se klart GG.

Imorgon ska jag jobba på morgonen (som vanligt, inget nytt dirket). Efter det tänkte jag sticka dirket till gymmet för att sedan åka till Amanda. Hoppas jag kan träffa Romina på gymmet. Jag har inte umgåtts med henne på väldigt länge. Imorgon kväll är det au pair date på TERRYs. Pia ville verligen ha glass och jag var så på!! Tiden går fort.



Detta är Lou eller Louise. Haha, helt underbar är hon. Hon har varit här i 21 månader. Hon har sådan sjuk go personlighet och älskar att prata skit! Kommer bli sjukt saknad men jag kommer och hälsar på henne och Jocelyn i Australien. Jag längtar så! I LOVE YOU LOU!



MY BABES. Amanda och Lou. I love you! Amanda, vi ses imorgon. Jag älskar denna bilden, ni är så fina. Jag vill också gå ut i USA, synd  att jag inte fyllde 21 istället för 19.


Facebook är det bästa

Herregud, jag menar kl 21 svensk tid. Vi säger ju pm and am här i USA. Ni ska veta att ni ligger 6 timmmar före mig så om jag kommer inte gå upp mitt i natten för att skype med er. Sry! Nej, men är det någon som vill skype klicka till på facebook. =)

Roadtrip

Hej! SKa gå ner och ta lite frukost och sedan kommer Jocelyn och hämtar upp mig. Underbart, vi ska dra till beachen. Dock blir det nog ingen taning men det är kul att bara gå omkring och ta massor av bilder. Jag är as papp! Jag vill så gärna skypa lite mer med underbaringarna hemma denna vecka. Imorgon ska jag vara med Lou hela dagen så mycket det går men dock är jag ledig hela eftermiddagen. Någon som kan skypa vid kl 9 svensk tid? Jag är på! Det kommer vara en jobbig dag imorgon när Lou åker, men dock kommer hon troligtvis tillbaka i maj. Hon ska till Hawaii med sin familj. Nej, nu har inte jag tid att sitta här. Måste sminka mig och packa väskan och slänga in mig lite fruksot. Jag ska åka med Amanda, Kaita och Jocelyn. Det gäller att gå upp om man ska åka med, eller hur tjejer? (Internt skämt) Berättar mer om det senare på  andra bloggen. PUSS O KRAM



Jag fick det halsbandet från min familj när föräldrarna var i Europa. =)


Halloween <3

Det är snart Halloween. Amerikanerna har börjat med julsakerna också.
Det är bra att komma in i julstämningen tidigt. Hahaha!


Beach vs. fall colors! <3

Det finns så många fina stränder här omkring i New England. Man tror inte riktigt sina ögon. Jag och mina kids var på en strand för cirka en månad sedan och det var supermysigt. Jag tror dock inte att jag tog så jättemycket bilder för mina kids är inte jättepigga på att ställa upp på bild. Imorgon ska vi till en mycket trevlig strand.



Sedan är Massachusetts har sådana fina höstfärger. Vi skulle åkt till en skog i norr i helgen men vi kom ju inte så långt. Vi ska troligen göra det nästa helg. Vi har också ett au pair möte. Vi ska gå omkring i Salem, låter inte det helt otroligt roligt. NEJ, det är tråkigt men jag ska göra det ändå. Nu ser jag på  Vampire Diaries, men jag borde sova för jag är ganska trött.



Fina höstfärger


En underbar kväll på Panera

Hej! Ja, hela helgen har varit underbar. Vi hade det jättetrevligt i fredags. Vi såg på en bio. 15 minuter senare när vi bestämde för att gå på bio var vi där. Vi var hemma och kom på att vi hade lite bråttom. Vi såg "Life as we know it" Sjukt predictable man den var super söt. Den var faktiskt superbra. På kvällen hade vi roligt.

Vi vaknade upp på lördagen och jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde. Vi färgaade Amandas hår. Jocelyn gjorde det. Vi bestämde oss sedan att vi skulle åka till en skog som ligger uppe i norr, cirka 2,5 timmar att köra. Vi började köra men vi kom bara till mallet. "We got sucked in of the power of the mall" haha! I texted my hostdad that! Vi spenderade dagen där och åkte hem för att äta pizza och titta på film.

jag sov hos Jocelyn och kom tillbaka till mitt place i morse. Vi har varit ganska sega idag och vi avslutade kvällen med att ha middag på älskade Panera. Jag och Jocelyn tog en glass med Lou förut vid Swampscott beach. Det är så vackert. Jag och Amanda var nere vid Crocker Park häromdagen med Stellan som jag berättade om, det är så supervackert att se alla båtarna men vi får väl se hur länge de är kvar nu när hösten har kommit.

Imorgon ska vi åka till en beach. Cranes beach ska vi till på morgonen och vi ska troligen äta lunch där och sedan drar vi söder om Boston för att gå på ett Outlet Mall. Imorgon är det Columbus dag, vilket betyder att alla barnen är lediga från skolan. Jag är dock ledig så jag ska ha en underbar dag med mina kompisar. Gud, jag älskart. Ska träffa min bustroll på morgonen imorgon, jag har inte träffat dem sedan i fredags.



Denna bilen är tagen på Eastern club när jag och Sandra hamnade på en klubbfest där i somras. Det var bara gamlingar men ganska roligt ändå. Vi dansade lite och fick en softdrink! Jag hade massor av bilder men jag tror att de var på min kamera när den försvann! men men, livet går vidare eller hur. Jag ska börja framkalla mina bilder så jag kan börja på min scrapbook. Den kommer bli helt underbar.

Puss och kram


Hösten här kommt till Marblehead

Hej! Jag lever efter en ganska galen helg. Kan berätta senare men just nu ska jag ta lite kaffe och kolla på Vampire Diaries. Jag missade ju det denna vecka. Jag måste nog städa mitt rum lite också. Gud, kanske lite bilder skulle bara bra. Jag skypade med Jocelyn förut. haha, sov hos henne idag och åkte hem, duschade och sedan skypade vi. Haha, hon bor ca 8 minuter med bil från mig.

KAFFE var det jag. Fryser ihjääl här, hösten har kommti men gud så fint det är!

2.08 Malin 20 år

Hej! Det är varmt igen vad hände? Ja, det kan man undra. Idag var jag uppe tidigt som vanligt. Efter att jag lämnat kidsen träffade jag Sandra. Vi skulle äta frukost hos henne med det slutade med att vi satt utanför mig och drack kaffe från Dounkin Dounats och en muffins från Starbucks. Ja, det är inte lätt ibland. Vi var en sväng i Beverly och hämtade upp bilen, sedan träffade jag Amanda för att åka till Best buy och köpa ett present på en kamera till LOU. Jag tror jag betalade 230 dollar för miin kamera och insåg att jag kunde fått en där för 120 dollar. Livet är lite surt ibland. Men dock köpte jag ju den i NEW YORK city... så det var nog därför.

Vi har ju bokat hostel i New York och kommer åka dit andra helgen i December ska blir roligt. Första helgen är det någon slags SVEA marknad i Boston som jag tänkte gå på. Det blir superkul. Ikväll ska vi ha middag hos Lou här. Jag ska ta massor av bilder och måste hoppa in i duschen snart. Jag måste städa mitt rum också kanske? Ja, vi får se.

Jag och Amanda var en sväng nere på Crocker park tillsammans med Stellan (han är 15 månader). Han är hur gullig som helst och världens sötaste. Stellis Stellis! <3 Nu ska jag fixa lite snacks till mina kids som snart kommer hem! LOVE <3

Update..

Hej! Nu är jag äntligen lite tid att skriva. Jag måste dock fixa med lite saker inför imorgon. Jag har x antal saker som jag vill göra. Jag vill gå ut och springa, jag vill fixa min scrapbook och jag vill ha mat. Jag är lite hungirg men det är nog snart mat. Jag vill prata med folk hemma i Sverige. Imorgon fyller Malin 20 år.

Så vad har hänt den seanste tiden?

I fredagskväll hade jag och barnen det mysigt, vi tog det lugnt och hoppade i säng. På lördagen hade my boy en soccergame så vi åkte och hejjade på honom. Han är superduktig och de har vunnit alla sina matcher hitills. Jag och barnnen åkte till Vinnin Sq på kvällen för att ha en underbar middag på ett trevlig restaurang. Vi köpte även lite små saker till ett skolproject som vi gjorde senare under veckan.

På söndagen var det Topsfield fair som gällade. Det var en bondgårdsaktig sak blandat med massa åkattraktioner. Typ som Liseberg på jul skulle jag kunna beskriva det. Jag blev återigen påmind om varför jag lever. Jag borde vara på jorden inte i en åkattraktion. Jag mår så dåligt och jag är livrädd hela tiden. När jag senare i livet får barn kommer jag hyra in en person som åker allt med barnen för jag KAN verkligen inte göra det. Jag lyckades åka några men sedan kom Romina och Sandra (mina änglar) och tog över. haha! Jag är bra på att ta bilder.

På måndagen var det skola som vanligt, vi åkte till skolan och sedan hade jag class. Det är lite intressant varje gång för de är lika desperata varje gång. Hemmafruar säger jag bara. De tror att de kan förändra livet genom att reinreda sitt hus. NOT GONNA HAPPEN, HONEY! Men men, class är ok. Efter skolan är det lite löxläsning (amerikanska barn har läxor varje dag, kommer inte ihåg hur det var i sverige, men här är det varje dag!) Lite snacks måste man ju ha också och sedan är det dans och badminton som gäller!

Tisdagen var likadan, nu när skolan har satt igång är veckorna pretty mush the same. Men på helgerna kan man hitta på roliga saker. Jag tror vi tänkte kanske klättra i berg denna helgen. Vi får se! Så vad händer ikväll, jag ska träffa Lou, Amanda, Romina och Jocelyn på Panera och parta dirty shit! Jag älskart!

I onsdags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, eller jo, jag var nog på gymmet på eftermiddagen? Eller panera! haha! Igår åt jag och familjen på UNOS, helt underbart gott. Imorgonkväll ska vi ha en hejdå middag för Lou. Jag kommer verkligen sakna henne men hoppas att hon får det helt awesome back in AUSTRALIA igen. Jag vet ju att vi kommer att prata såå...

<3

Hej! Det har varit mycket nu, mycket jobb och mycket annat. Jag lever i alla fall. Just nu är alla saknade hemma i Sverige och imorgon ska jag ringa och prata med min älskade Malin. Just nu är allt kanske inte jobbigt men någon känsla är det. Idag har jag varit och lämnat bilen på verkstaden och hunden på tvättning! Måste nog hämta honom snart. Jag ska åka till Amanda nu och döda lite tid.

Det är tråkigt att Lou ska åka nästa vecka, jag kommer gråta sönder! We are going to have the best weekend I hope. LOVE U ALL!

Skriver när jag känner för det. Folk i Sverige ni är inte bortglömda jag är bara inte hemma för tillfället! Jag är så ledsen. pusspuss

<3

Romina said: Hi Caroline, you look exhausted! Go to bed!


Dont text and drive.

Hej! Romina gick precis, det var snällt av henne att komma hit och göra mg lite sällskap. Det har varit en bra men tuff dag med barnen. Vi har gjort iprincip allt man kan göra. Minigolf, fotbollsmatch, middag på en restaurang, shoppat skolsaker, varit ute med hunden, varit på Terrys och ätit glass, haft en playdate. Städat köket sjungades till Lady Gaga och gjort grymma moves, spelat in sketser på Ipoden, tittat på film och läst. Nu sover bustrollen och jag ska gå och lägga mig jag också. Imorgon ska vi åka till Topfields farm. Det blir superroligt och dagen statar nog redan kl 7.

Vi ses, jag måste sova. Jag pratade en snabbis med min pappa idag. Gud, jag måste ta mig tid och ringa och prata länge någon dag. Jag märke precis att jag har typ ett tusen minuter på min telefon att ringa för och att jag ringer gratis under nätter och helger. Dessutom textar jag gratis till alla också, så jag behöver inte oroa mig för att jag använder min telefon för mycket. Det är bara att ringa på och tuta och köra!

1. Amerikaner kan fortfarande inte köra bil. Sista september blev det lag här i MA att man inte får texta och köra bil samtidigt. 16 & 17 årginar får inte prata i mobilen samtidigt som de kör. Ja, dags att hålla sig till reglerna. Jag är ganska ball, om jag behöver texta medan jag kör ger jag min mobil till ungarna. De textar åt mig. =) hahah!

Jag hoppas jag inte missar för mycket idag i Sandras hus. Jag hoppas de hade supertråkigt, haha, nej, hoppas de hade superkul. Jag hade en rolig men väldigt utmattande dag. Puss och kram


Starbucks. =)

Hej! Jag sitter just nu på Starbucks med Romina och Jocelyn. Sandra ska komma snart tror jag. Jag är så glad för jag och Jocelyn bokade vårt hostel in Chicago. Vi måste betala $108 vilket är hur bra som helst. Jag är superglad. Nu sitter vi och tittar på hostel för NY. Vi ska dit den 10 december. Jag hoppas kanske kunna åka till NY i november men vi får se. Jag vill ju att mina friends♥ från Sverige ska komma.

I eftermiddag ska jag antingen spela tennis med kidsen eller åka till flygplasten. Ikväll blir det en myskväll med barnen och imorgon blir det bio. På söndag ska jag och barnen åka till en "marknad". Det är snarare en farmmarknad där bondarna visar upp sina bästa varor. Grisar, hästar you name it. Det är även en amusement park också. MEN jag håller på jorden. HJÄLP! Men vi kommer ha så kul. Sedan blir det mysigt, jag måste fundera lite på vad vi ska ha för middag i helgen. Imorgon blir det MEGAMIND på biografen.

Nu kom Sandra. Jag dör just nu, vi sitter och diskuterar lite saker inför NY. Gud, vi kommer ha så roligt. Vi måste ta massor av bilder så att min scrapbook blir helt awesome. Nu ska jag dricka min tredje kopp kaffe denna morgon. Så, vad händer för er i eftermiddag?

Jag skickade min underbara mamma ett mail för hon måste skicka min vinterjacka. Det är fortfarande ganska varmt här men det är allt på morgonarna. Det är väldigt humid outside, väldigt jobbigt. Man blir helt genomsvettig med en gång och det är äckligt är vädret pendlar upp och ner. Men livet är bra ändå.

Romina bokade precis vårt boende i NY. Denna fredagen har varit helt underbar hittils. Jag och Jocelyn ska troigen gå och se fotball i Chicago. Det ska blir helt super ballt roligt.



Jag hade tråkigt häromdagen. Ja, jag sitter på min lilla våning. Jag drar inte ens ner rullgardinen längre. Det slutade jag göra en vecka efter att jag kommit hit. Det var för jobbigt att dra upp på morgonen och det är ändå ingen som ser in i mitt fönster för det är så högt upp. LOVE


Resor med ett fett T

Hej! Det är jag igen. Jag vet inte varför jag sitter så mycket vid datorn just nu. Jag måste börja printa fram mina bilder och det är verkligen ett måste. Jag måste börja med min scrapbook så att jag inte glömmer bort allt. Mina scarpböcker ska vara helt oövervinnliga. De ska helt enkelt vara awesome och spela mitt liv super. Men det gäller ju att ta med dig kameran.

Jag ser fram emot några resor under årets gång.

Defenitiva:

Chicago i November
New York i December
Florida i Feb

Sedan måste vi få in några fler trippar till NY. Borde åka snart, bara en lördag. Vi måste åka och se Niagarafallen på den kanadensiska sidan. Jag vill åka till Californinen. Jag och Romina kommer nog att ta en Route 66 i slutet av året tillsammans. Jag vill åka till Maine. Jag vet inte om jag kanske åkter till Maine nästa helg. Jag kanske följer med familjen det är ju supermysigt men samtidigt är det Lous sista helg här i USA och jag kommer sakna sönder henne. Men som sagt vi får se.

Vi har pratat om att åka till Washington D.C och gå på en Navy ball men det är jag inte så intressread av men jag tror jag måste följa med om de andra tvingar mig. =)

Jag har lovat Romina att vi ska springa ett maraton här. Ja, jag vet. Jag är sjuk. Jag vet inte varför jag lovade det? Men som sagt, vi ska börja med ett halvt. Nu skriver Amanda på Facebook. Jag vill prata med henne. LOVE

RSS 2.0