Marblehaed, Boston, MA, USA.... 5 juli

Hej! Jag känner att jag måste ta tag i den här bloggen igen. Ja, som alla vet så börjar min resa till USA den 5 juli. Alla åker ju först till Au apir skolan och jag har inte tänkt så mycket på den. Jag ska träffa min familj i Stockholm, efter midsommar. Jag ser fram emot det!
Familjen bor i Boston, eller en bit utanför. Marblehead! De bor i ett fin hus och det är två föräldrar och två barn. En flicka på 7 år och en pojke på 9 år. De har även en hund så jag hoppas på många promenader. =)

Känns konstigt att skiva om familjen utan deras tillåtelse. Jag får helt enkelt vänta och se vad de säger. Jag tänker absolut inte lägga upp några bilder utan deras tillstånd. Jag hoppas att alla följer detta, annars kan ni få problem jag det skulle nog ine jag rekomendera i alla fall.

Jag har massor av ljuspunkter innan USA, studeten, Idas student, Stockholm, SOMMAR, Balen, Turkiet, Sommarjobb, Bryssel by night, midsommar, klasstjejerna, Malin, Johanna... och så mycket mer!  ÅH!

<3 <3 <3

Caroline is my name!

Hej! Det var längesedan jag skrev. Det har inte hänt så mycket sedan sist. Det är bara jag som måste ta tummen ur röven och fixa massor av saker, vilket jag inte känner för just nu. Jag vet inte om jag kommer ha den här bloggen i USA. Jag vill ha en privit för mina nära och kära också där jag kan skriva mer privata saker. Jag har inte pratat med familjen ännu om att jag har en blogg och kan därför inte skriva så mycket om dem. Dessutom har jag massor av annat att tänka på just nu och tänkte bli lite mer seriös med bloggandet när jag väl har landat i USA. =)

Vi ses snart!


RSS 2.0