Underbart väder!

Just nu älskar jag mitt liv. Jag älskar vädret och jag älskar att vara au pair. Det går väldigt upp och ner måste jag säga men nu älskar jag det. Speciellt när sommaren kommer! Gud, jag älskar ordet älska!

Idag var jag uppe hyfsat tidigt för att vara mig. Jag  får ofta kommentarer från mina supersöta barn att jag sover lite mycket. "Ja, men jag vill kanske inte vakna 5 am som vissa andra gör!" Kommer ihåg att jag var lika dan när jag var liten. Kunde förstå om mamma och pappa ville döda mig ibland, but I think it turned out to be good anyway! Nu är det nästan så att de blir arga om man inte går upp. Jag tror jag och bror Johanthan är väldigt bra på att sova, inte sant mami och pappa?

Jag åkte till gymmet idag. Träffade på Romina där, vi hade inte ens bestämt träff. Tegan kom också. På något konstigt vänster så är det roligt på gymmet, kan ni fatta varför? Jag var helt upptagen med att work out i alla fall!!!! ELLER INTE!

Jag och barnen åkte och såg på bio idag. Det är så mysigt att vara med mina barn när det är bra väder. Vi är ute och gör massor av saker, vi spelade mycket basket idag och det är något som jag verkligen älskar. Imorgon ska vi ta en tripp till Connecticut!!!

Kram på er! Skriver snart igen

Tänker på dig Vicotira, gid vad duktig du var. Kan inte vänta till jag får se den! Vi ses snart, och vi måste definitivt gå massor av underbara promenader i Swampscoot, det är så fint vid stranden! <3

Vi ses i Augusti!

Hej! Nu var det nästan för fint väder för att blogga. Det har varit supervarmt idag och riktigt sommarväder. Jag har blivit brun och jag gick till beachen med Sandra. Nu tänkte jag dra till gymmet för det sista jag tänker göra är att spendera tid inne när det är toppenväder ute. Vila kan man göra senare!

Jag har haft en ritkigt bra dag, jag har bränt mig lite men inte alls mycket. Det ska tydligen vara fint nu i 10 dagar. Idag var det ett år sedan jag tog studenten! Jag kommer fortfarande ihåg dagen, gud vad skönt!

Jaja, jag njuter av livet. Sandra var kanske lite besviken på mig idag. Hon tycker att jag pratar lite för mycket om att komma hem. Klart att jag vill hem, men ja, det är tufft att lämna. Hon tycker det kanske ännu mer än mig. Anledningen att jag vill hem är att jag så hilma mycket att komma hem till. Jag har massor av saker som händer med en gång och ja, jag har helt underbart folk där hemma! Det är verkligen inte långt kvar nu.

Alla är väldigt saknade och inte minst nu när det är så snart till vi ses igen. Jag fick ett mail från Ditte idag, det tackar jag för! Ja, nu ska jag dra mig till gymmet!



Studenten för exakt ett år sedan. Jag vill ha långt hår igen. Och ja, min studentmössa. Underbara den! Jag ska lätt ha på mig den nästa gång jag går på en studentfest!



Jag vill önska denna busfian lycka till på alla sina tentor. Jag saknar verkligen henne men det verkar som vi ska se mycket av varnadra till hösten. Jag kan inte vänta. Dock behöver vi verkligen skypa snart. Jag pratade med Ida igår i nästan två timmar. Det finns liksom alltid något att prata om.

Den som jag också saknar är Malin, problemet är vi inte skypar. Vi var alltid väldigt bra på att ses. Vi pratade inte heller så mycket i telefon (Malin är inte ritkigt en telefon-tjej! Ledsen Malin men du är hopplös att prata i telefon med! Inte heller mail funkar!) Dock älskar jag denna tjejen jättemycket ändå och det blir ju bara att man måste träffas ofta vilket jag inte har något emot. Dock lite svårt när man har hela atlanten emellan sig. Vi ses i augusti!

Jag längtar sjukt mycket till midsommar! Jag vill ha min fina klänning. Nästa midsommar vill jag spendera med DIG! <3


Like?

Smile. Jag ska vara bättre på att uppdatera, jag ska dessutom lägga upp massor av bilder. Puss

Positiva vad?

Jag är typ trött på min egna röst, jag är trött på mitt klagande, så jag har besätmt mig att om jag inte har någonting bra att säga ska jag helt enkelt inte säga någonting alls. X


Nannie Diaries!

Dags att köra en nystart. Idag var en konstig dag. Jag jobbade på moronen, mina ögon gick i kors måste jag säga. Jag var ute och cyklade lite och hade en väldigt konstig craving efter att gå till biblioteket. Jag gick och lånade två böcker, Nannie Diaries, the first and the second. Så mycket för att komma bort från au pair livet.

Jag gick hem och städade mitt rum och nu sitter jag och Romina här och gör absolut ingenting. Vi bokade en bus som ska ta oss från NYC till Boston efter våran resemånad. Jag börjar bli riktigt irriterad. Jag orkar inte längre hålla upp ett bra humör. Men jag ska försöka.

Snart ska jag hämta upp mina barn. Vi ska busa tror jag. Haha! Nej, vi ska äta snacks, göra läxa och sedan är det dags för barnens aktiviteter. =)

Starbucks onsdag!

Hej alla!
Jag blir tokig här! Jag har så många saker som jag borde göra men aldrig gör. Typ som att skriva mail, jag tänker på folk i Sverige dagligen men det händer ingenting. Jag måste ju börja höra av mig. Jag blir så arg. Snart börjar väl alla studenter i Sverige. Gud vilken tid det var. Jag sprang runt på massor av studentmottagningar och studentfester. Synd att jag missar alla iår, jag hade gärna velat gå på Polhems iår igen.

Just nu är det många tankar om att komma hem, jag vet inte hur det kommer bli annat än att det kommer bli helt underbart. Jag vill träffa alla igen. Men först ska jag göra min resa, något annat som även det kommer bli helt underbart. Jag känner att jag ligger efter med bloggen lite, men jag skyller på vädret. Jag såg på Ipoden idag att det ska regna hela veckan. Ja, det känns ju inte alls deppigt att se.

Just nu till jag till Californien och softa. Jag har bokat mitt flyg dit nu så det känns bra. Nu ska jag skriva lite mail. VI hörs snart igen. Puss

Ps. Jag sitter på Starbucks, det kommer vara värsta Starbucks-onsdagen. Puss


Hej!

Hej Alla!
Ledsen för dålig uppdatering här men ja vad ska jag säga. Våren suger här. Det har regnat hela dagen. Dock tog jag, Sandra och Tegan oss i kragarna och gick till gymmet. Man kan ju inte riktigt skylla på att det är bra väder när det söpregnar ute, så det var väl bara att simma på. Vi har bestämt att vi ska simma på måndagar, men bytte till tisdagar för olika anledningar (läs: ett visst sällskap på gymmet...) KUL ATT VI GÅR NÄR ANDRA KOMMER! ARG!

Vi åkte sedan för att göra veckan inhandling av matvaror. Det är alltid lika roligt. Tegan kör vagnen och jag och Sandra köper halva butiken. Jag tror att maten är dyrare här i USA och jag ser verkligen inte fram emot att komma hem och betala min egna mat. Studiebidrag???

Vad händer i veckan? REGN REGN REGN tydligen. Ja, det var min vecka det. Vad gjorde jag i helgen? Jag var på en teater i Boston med barnen. Vi såg "To kill a Mockingbird" riktigt bra faktiskst. Det handlar om segrigation förr i tiden. Riktigt bra vad den! Jag måste säga att jag är lite trött på Bostons metrosystem nu. De bygger om överallt och jag flyttade till storstaden för att slippa bussen och vad erbjuds nu när metron inte går.. BUSSEN. Suck!

Nej nu jag ska jag vara lite positiv. Idag är det GG men eftersom jag inte har kollat de tre sista veckrona är det väl ingen ide att kolla på det. Jag känner hur positivteten bara ekar i hela rummet här. Idag jobbar jag nog ganska sent, har redan varit på gymmet idag men jag vet inte om jag kanske går en gång till? Victoria är ju där.

Tja vi får se. Nu ska jag göra annat. Imorgon blir det gymmet och mallet. Kram

I <3 USA

Jag msåte även erkänna, något som jag inte riktigt trodde mina första dagar här... JAG ÄLSKAR USA, jag fattar inte att jag en dag kommer att lämna. Dock vet jag att jag kommer tillbaka. Skulle till och med kunna tänka mig att bo här. Jag bara älskar landet...!

GOD NATT

Hej! Nu är jag här igen. Jag och Sandra skulle dra till gymmet men ja, vi bestämde på vägen att åka och hyra en film. Idag har det varit en bra dag, solen kom fram och det verkligen härligt. Men det var inte det som jag skulle skriva nu. Jag bokade mitt flyg till SF idag. Det var bra, sedan kommer Romina 5 minuter senare och beärttar att det fanns ett för 100 dollar billigare. Jag blev inte så glad men får helt enkelt inse att det är bättre att ha några extra timmar i SF (dyra dock!)... Det är ju inte så att man springer i SF särskilt ofta faktiskt!

Jag vill åka till Golden Gate bron! Det är inte långt kvar nu.

En sak som jag måste säga att jag älskar med amerikaner. Det är deras mail. Alla mejlar precis som vi svenskar textar och ringer varandra. Amerikanarna mailar.. Kankse inte till sin pojkvän eller man men man mailar om playdates och alla saker händer nästan via email. Jag mailar Sandra typ hela tiden.

Iphone 5 är given när jag kommer hem. Den kommer ut i september, jag tror jag kan hålla mig till dess. Jag sitter och tittar på Vampire Diaries, en annan helt underbar sak. Att de serienerna på TV och inte på TV fem månader senare när de sänds i Sverige. Här får man dem bra och det är bara att sätta på record och sedan spela över reklamen. Bra va?

Imorgon blir det gymmet på morgonen och vi ska ha det bra. Jag hoppas på bra väder och en helt underbar fredag. Ja, jag är glad att det är helg. På söndag ska jag och barnen till Boston city för att kolla på teater.

Kram Caroline



Elin och jag i NYC på Brooklyn Bridge bron. Jag bara älskar att vara där. Jag köpte en fin teckning där, dock tror jag att den är hos Tora's. Jag måste hämta upp den. Undra vad som händer imorgonkväll?

Kram


Hej och hejdå!

Jag ärligt inte vad jag ska säga. Dagen gick fort, veckan gick fort. Dock ska jag jobba hela helgen så jag kanske inte ska säga att veckan är över dirket. Spenderade dagen med Sandra och Romina. Vi lagade middag, österrikisk snitzel. Imorgon ska vi tydligen göra något som heter "knulle"... Jag tyckte det var lite roligt!

Ja, dags att hämta barnen. Min hund gick till the grommer (Svenska?) "klipparn' I would say!" Haha! Jag tror nästan att jag kan köra "hundticket" han är så fin och go. Tråkigt att bara äldre mäinniskor tycker att det är sådan fin hund! haha! Jag gillart i alla fall.

Love Caroline

Pissigt väder

Haha! Skypar med Jonathan och Eric. Det är roligt!

Jag har lite paus nu. Ikväll ska vi på en show för mitt värdbarns skola. Det ska bli roligt! Jag ska gå ner och göra lite mat snart. Idag har det varit pissigt väder, det kanske ni märker för jag är lite bitter. Vi har i allafall varit på mallet. Jag köpte en väska, precis likadan som Vicotria! Den var så snygg att det var liksom en "att ha väska!"... Jag köpte även lite klistermärken till min sracpbook.

Jag och Sandra har kommit långt med scrapbooken nu, det är roligt men det tar mycket tid. Jag vet inte riktigt hur jag ska få hem den men vi får se. Romina tycker att vi borde ta den som "reading material" på flyget hem. Däremot är det jättetråkigt att vi inte ska åka samma flyg hem. Hon åker redan hem den 30:e Juli.

Jag är sjukt taggad för min sistaresa. Jag vet inte hur jag ska palla så många dagar men vi får se. Det kommer bli spännande. Det börjar kännas nu att jag snart åker hem. Jag går och är nervös dagligen.

Nu måste jag gå. Johanna loggade precis in, men hon verkar inte vilja prata?

HI

Start working now! Will be a busy afternnon. Picking up Romina and Pia at the airport today. Had a great day with  Sandra! =)

Helg i NYC

Hej! Nu sitter jag och tjejers på bussen. Jag tror att vi är framme snart. V har haft fullt upp i NYC. Det har varit jätteroligt och vi har gått till fötterna Verker. Jan kan säga att jag inte tänker gå särskilt långt denna vecka. Gymmet ska det i alla fall bli. I fredags åkte vi till Salem för att sedan ta taxi in till Boston. Vi tog bussen till NYC och kom dit på morgonen. Det kanske i te är superkul att vakna upp i Chinatown men det var bara att promenera vidare. Lördagen var nog en av de längsta dagarna i mitt liv (undantag dagen så jag inte sov på 40 timmar för några år sedan). Men det var jätteroligt. Vi åkte till Ground Zero. Det var mycket folk där med tanke på att Bin Ladin mördades för en dryg vecka sedan. Vi gick till Century 21 som jag älskar men jag lyckades hålla i mina pengar. Jag köpte dock en födelsedagspresent till min värdpappa! Ha får en bok "102 minutes" och en t shirt som är ett minne från 9/11. Vi besökte Brooklyn Bridge som jag älskar. Jag köpte en ritad teckning av Times Square som jag ska sätta upp hemma i Sverige. Vi åkte upp och köpte svenskt godis på "sockerbit" den ligger på Christopher street för folk som ville veta det. Det är dyrt men sjukt värd att hålla en sådan affär igång tycker jag! Pratade med ägaren och han sa att en del amerikaner hade börjat hitta dit. Det är jättevarmt och kvavt på bussen men vi är snart framme så det är bra. Jag skriver mer ikväll. Jag måste se till att få alla bilder från tjejerna!  Ps. Jag vill verkligen bada, fick värsta craving för det nu! Nu är det bara att komma hem till Boston och gå lite sömn och sedan en ny vecka att se fram emot. Tydligen Mother's Day here in the US today! I called my mom and she did not even know about it. Then Victoria and I figured out that it's not the same in Sweden. Well, why doesn't Sweden have it if Austria and Germany do? Well, I guess I will say Happy Mother's day twice this year, better then nothing right? Next South Station Boston!

TORA!

Jag måste bara svara på Vicotiras inlägg!!! Hon bor uppe i Mora i Sverige och det är inget fel alls. Jag menar inget illa när jag säger "Ja, men du bor ju i Mora". Att hon inte förstår min göteborgska, ja det måste du jobba på. Dock får jag väl lite av din accent också. Det är inte riktigt ren göteborgska. Ida, kom och hjlälp mig med göteborgskan!

Men Vicoria, jag måste säga att jag gillar dig väldigt mycket! Det är inte var du bor, det är för att det är  du!!!

Heading down to NYC

Hej Folket!
Hur mår ni? Jag mår toppenbra, jag sitter ute och steker i solen. Det är väldigt varmt blandat med lite blåst. Jag sitter och planerar kvällen. Vi ska åka till NYC i natt, vi tar nattbussen så kommer vi fram imorgon bitti. Sandra, Vicotira och Tegan ska gå och titta på Red Sox. Jag valde att inte följa med, jag har ju redan varit en gång och så roligt är det inte. Pia och Romina befinner sig i Canada nu! Jag är lite avis, men jag får väl nöja mig med NYC.

Vi ska gå på ett houseparty ikväll. Jag känner mig som en 14åring som ska gå på fest för första gången. Det har inte varit mycket partande här på sisone. Jag och Olga går ta och gå till festen för annars lär det tar flera timmar med bussen. Det finns inte riktigt västtrafik här. Bussen kommer och går lite som den vill och ja, folk tar bil här!

Så vad har hänt det senaste... Inte så mycket faktiskt. Jag ska åka och hämta barnen snart. Eller ja, om en och en halv timma. Det är inte långt kvar nu till jag åker och reser. Jag åker till San Fransisco 5 juli så det känns bra. Dock börjar det kännas väldigt jobbigt att lämna allt, nästan som att man vill stanna. Jag ser fram emot hösten, att få ett studentliv.

Jag har printat lite bilder så jag har faktiskt tagit tag i min sracpbook igen. Den är så fin! Här kommer en bild på mig, Elin och Jonathan. Vi är nere i hamnen vid Marblehead. Det var så roligt att ha dem här, jag ser fram emot att komma hem.



Jag älskar den bilden. Elin och jag tittar in i kameran och Jonathan är i sin egna värld. Haha! Det var roligast att träffa Jonathan för han har förändrats så mycket. Riktigt lång och mogen har han blivit. (Hm, så mogen man kan vara när man är kille och 14 år gammal men OK!) Han har sommaren på sig också! Han shoppade mycket kläder här, pappa och Jonathan bar helt galna. Jag tror också att vi köpte omkring 12 par Converse!

Nu ska jag göra annat! Vi hörs på måndag igen! Johanna har det super i London!


Jaha?

Hej! Jag kom precis från gymmet och jag ska snart gå och lägga mig. Det beskriver min dag. Haha nej! Den har varit helt ok. Jag träffade Sandra i morse (konstigt!). Vi åkte till mallet för att hämta lite bilder och lämna in hennes dator.. Sedan var det Starbucks och sedan jobba.

Helt ok dag. Jag går lite och räknar dagarna, jag vill att det ska bli sommar nu. Jag vill ha värme och sol varje dag. I helgen ska vi till NY jag är taggad faktiskt. Nu ska jag sluta mitt helt otroligt tråkiga inlägg. Jag pratade med mamma idag, kändes skönt. Skype någon? Emelie?

Alltid sen! Jag är sen till Sandra redan!

Hej! Jag försov mig idag, första gången på 10 månader. Haha! Nej, det var inte roligt, jag hade ställt om min klocka fel! Nu drar jag till mallet för att printa lite bilder. Puss

Jag är alltid 15 minuter sen!

Tjena tjena igen!
Nu har jag nästan jobbat färdigt, jag tror det blir ett besök på Panera idag. Vi måste boka ett hotel i New York som vi ändå inte kommer sova på. Tänk att man måste betala för att ha sina saker där? Ja ja! Jag sitter och sätter upp mig på studentlägenheter. Jag tänkte på kanske om J inte längre skulle vilja vara min rummis, måste jag ju ha en liten plan. Inte för att jag tror att det ser men ja, rummis eller inte. Jag måste ha någon stanns att bo helt enkelt.

Jag längtar till studentlivet, jag men vill inte lämna USA. Men inte heller vill jag vara utan min vänner och familj just nu. Sandra sa någonting bra här om dagen: "There is no point of even imagineing what could have happened if you had your friedns and family here, there is no way so just forget about it" Jag gillar inställningen för du kommer att komma tillbaka till Sverige. Du kommer att ha dina vänner kvar (i alla fall jag för jag har underbara vänner som man inte tappar för att man är borta). Min familj kommer alltid att vara där, så vad är problemet? Jag kan bli väldigt arg på mig själv ibland när det enda jag vill är hem. Jag är i USA, jag kan göra vad jag vill här. Tänk sedan när du sitter fast i plugget, sa jag att jag kunde göra vad jag ville?

Solen håller på och gå ner. Jag borde ta mig ner till CVS och köpa lite balsam. SLUT! Men ja, kanske en annan dag ja. Lägenheter vad det ja.

Imorgon blir det mallet för att printa bilder, bäst att jag kanske lägger över lite bilder på ett USB. Jag är alltid så dåligt förbredd (förutom när jag jobbar, då jag är ett steg före oftast). Jag kommer alltid 15 minuter för sent oavsett om jag lovar dyrt och heligt att jag ska komma i tid. Sedan jag kom till USA har jag gått och blivit en senis.

Det är typ det enda av mig själv som jag hoppas stannar här, att jag alltid kommer försent. Jag ska hem och utmana Emelie på att komma i tid, jag kanske nu är snäppetvärre!

Så osvenskt att vara i tid. Roligt när det kommer nya au pairer hit. Om vi säger 8 pm på Panera så är det inte en kotte där före 8.15. De brukar ringa och fråga om de har kommit rätt!!!


Updatering!

Hej! Nu är jag här igen. Jag fick fatta mig kort förut för Johanna loggade in på skype och jag ville gärna prata med henne. Jag hade även en sak på my girls skola som jag behövde gå på. Book fair, jag vet inte ens om vi hade sånt när jag var liten och gick i skolan.


Jag måste bara berätta att det blir en spontantrip till NYC nu till helgen. Vi åker på fredagen, jag tror vi tar nattbussen. Jag tror vi dödar kvällen på fredagen inne i Boston genom att gå på bio och kanske gå på en Red Sox match! Vi kommer ha svinkul, jag tror det blir jag, Sandra, Vicotoria, Tegan, Olga, Gabbie... Det blir superkul! Vi hoppas på kanon väder!

Så vad ska jag berätta mer om när mina föräldrar var här? Vi åt god mat, gick på många fina resauranger. Jag fick se min familjs frustration ibland när det var något som var så typiskt amerikanskt. Jag sitter och funderar på vad jag kommer att sakna med att vara här och vad som kommer att vara skönt att lämna. Jag vet inte ännu, återkommer när jag vet det.

Jag och Sandra, (min dagliga date här). Vi träffas fan varje dag. Jag ringer Victoria minst en gång om dagen. Vi hinner inte träffas så ofta men några gånger i veckan när kvällarna går ihop träffas vi. Vi försöker också träffas på gymmet ibland på kvällarna. Men nu blir det NYC i helgen!!! Jag och Sandra åkte till gymmet och sedan åkte vi och handlade. Nu sitter hon och prtar med en kompis i Österrike och jag sitter här och skriver. Jag tänkte att jag skulle skriva ett litet givande inlägg men det blir nog inte så.. Jag ska snart hämta upp mina barn. Vi sitter och solar och det är faktiskt väldigt varmt, typ svensk sommar skulle jag säga.

Jag ser så mycket fram emot min resemånad. Speciellt för att jag får den under sommaren. Jag är så glad över det. Vad ska jag göra i eftermiddag? Det blir lite tid med barnen, ska nog försöka vare ute så mycket som möjligt, spela lite basket och leka i solen. Alla blommor har börjat komma nu, det känns underbart.

Det var gött på gymmet idag. VI fick gjort mycket på lite tid så det var bra. Nu ska jag sluta, jag skriver mer ikväll när jag har något att skriva. Kram

hey

Emelie, jag vill jättegärna prata med dig!

Ja, nu kommer en uppdatering. Veckan när mina föräldrar var här var helt underbar. Jag hade så roligt med dem och det var sjukt roligt att träffa alla igen. Jag åkte till flygplasten för att hämta mina föräldrar. Jag stod och väntade och väntade och tillslut kom dem. Jag började narturligtvis gråta. Men det gick snabbt över igen.

Veckan var helt undebar, vi åkte ner till New York och vi hade jättetrevligt. Vi gick upp i Empire State Building och tag lite kort. Jag tror vi tog drygt 400 bilder under hela veckan. Det var en härlig känsla att ha alla här igen. Det var som om jag aldrig åkt. Jag vart lite ledsen när de åkte men det gick snabbt över igen. Nu mår jag toppenbra.

Vi hade en trevlig helg. Vad gjorde vi? På fredagen umgicks jag med Victoria, jag hade inte träffat henne själv på jättelänge.

berättar mer sen...

RSS 2.0