Jag är lycklig

Hej! Jag har mycket att berätta många tankar att dela med mig men tyvärr jag orkar inte. Idag var det nätan vår ute, jag hade min vårjacka och det ska tydligen bli ännu varmare imorgon. Det kan inte bli bättre. Jag saknar er. Imorgon åker jag till Phiadelphia med Romina och sedan åker vi ner tilll Florida för att möta upp Sandra.

Jag är lycklig! <3


Jag har inte internet

Hej! Jag har inget internet, nu har jag nagot at skylla pa. Jag ar ledsen. Jag skriver snart igen. Sandra kommer snart. Nu sitter jag pa en MAC, de suger pa att uppdatera pa blogg.se... De ar sa daliga for all text hamnar som i en stor klump. NEJ TACK. Och aterigen, jag lever men jag har inte tradlost internet...

Hejsvejs! Johanna det kommer en mail senast imorgon.

Hej hopp!
Jag vantar pa baatre tider. Det ar lite segt har just nu aven om tiden gar fort. Jag har varit med Jocey hela dagen, hon jobbar pa en tavla och jag kor pa med mig scrapbook. Den borjar se bra ut, men jag tror jag kommer behova minst tva till sa det ar val bara att fortsatta.
Vi ska ha ett au pair mote snart. Om nagra timmar, jag ska hem och slanga lite bollar med min hund och plocka upp lite mjolk. Jag vill ga pa bio ikvall men borde val spara dem 10 dollarna men jag vill ju sa garna. Dock verkar inte sa manga vara jattepeppade pa att ga! Var ar Sandra, hon vill alltid ga???
Ja, ledsen for dalig uppdatering men nar varen kommer, kommer aven jag tillbaka. Jag gar i nagot slags ide under vintern. Jag tycker verkligen inte om vintern hur mycket jag an forsoker. Puss och kram Skriver imorgon puss

Johanna, you are my rockstar!

JOHANNA, keep up the good work, sweetie! I am only a mail or a phonecall since we actually have been starting to use SKYPE. Isn't that totally awesome? You are my rockstar!

Or totally awesome with the most Australian accent ever. My babe is back from Florida. She will probably recomend lots of things to do down there. I am excited, so excited. Romina and I will take the night bus from Boston to Philly next Friday (not this Friday, that would the Americans think). When they say "next Wednesday" they would mean (this Wednesday). That not what we say in Sweden. I always doulbecheck. You can never be to sure!

I love you all!


At class right now

Hej! Jag sitter pa class. Det ar faktiskt lite roligt att ga hit, hade varit annu roligare om jag kande nagon har, men typ inte. Det ar folk fran hela varlden har men ja, vi far se. Jag var och simmade med Sandra idag. det var kul, eller snarare en snabbis eftersom vi satt pa Panera hela morgonen.

Jag och Romina har varsta dietdealen just nu. I know it will probably not work out but we have to try at least! Hon ar galen, jag likasa. Vi far se, jag jobbar kvall ikvall sa jag ska njuta av the Bachelor och Gossip Girl. Jag vill aka till Canada i mars men flygen ar sa dyra! Jag gillar inte det. Det hade varit sjukt mycket billigare att aka till Washington DC men jag vet inte. Vi ska ju anda dit i sommar!

Skriver mer sedan! Puss

Super B blir toppnigen på denna söndag.

Hej! Hur är allt med er? Vad ska jag säga om denna dag, jag har inte gjort så mycket. Jag har umgåtts med Romina och vi har varit och lekt med Japser på standen. Vi träffade en liten miniJapser, en puppy Springer Spaniel. Hur gullig som helst. Jag tror att jag kanske kommer ha hund när jag blir äldre, hur konstigt det än låter. Jag är så van att gå promenader nu och jag kind off gillar det. (Oftast)

Vi har bara schillat idag, vi har suttit och pratat och ätit svenska pannkakor. Mina girls här älskar mig när jag gör svenska pannkakor, mina kids för den delen också. Jag stekte pannkakor samtidigt som jag msnande med Ida. Det var skönt att prata med henne även om vi inte pratade så länge. Vi kör på en date nästa helg istället. Nästa helg ska vi dra in till Boston och springa omkring lite.

Jag gick inte till gymmet idag, jag har mina anlendingar om man säger så. Idag är det Super B, det är hur coolt som helst men efter en timma blev jag lite trött på fotbollen så jag gick till mitt rum. Det var dock roligt med Black Eyed Peas and Usher m.fl i mellanbreak! Nu har jag träsmak i rumpan och överväger på att gå och lägga mig. Jag är lite trött faktistk, jag har ju haft sådan anstängade dag.

Igår badade jag och Romina i hpttaben, och Romina tyckte det var jätteroligt att rulla sig i snön. Jag köpte inte idéen lika mycket men gjorde det en gång för att vara snäll. Superskönt var det i alla fall att bada!

Imorgon börjar en ny vecka. Jag tror det är 31 veckan eller något. Det rullar på! Snart är vi i Florida. Just de ja, jag köpte en ny bikini idag. 13 dollar betalade jag och det tackar vi för. Bra pris. Jag köpte även en ram som jag ska skicka med min kära familj när de är här och hälsar på. Jag måste se till så att jag köper på mig alla saker som jag vill att de ska ta med sig hem.

Jag försökte ladda upp några bilder men det vill tyvärr inte fungera. Vi får ta det en annan gång! Kram

Sommar sommar sommar

Hej! Jag vill bara säga att jag längtar så sjukt mycket till sommaren. Inte för att jag ska åka hem, men det också, men för att jag vill ha strandsand mellan tårna. Jag vill gå runt i solglasögon hela dagen. Jag vill ta långa promenader med min hund. Jag vill vara brun och jag ska bli så brun i sommar. Jag har värsta möjligheten och jag ska ligga på stranden hela dagarna. Jag kommer inte att jobba mina sista veckor här. Jag kommer bara ha min hund och då kan vi springa runt och bara njuta av sommaren. Jag vill ha midsommar! Jag vill fira midsommar med svenskar! OCH VERKLIGEN INTE ENSAM!

Som sagt, jag vill ha sommar! Jag ska faktiskt unna mig lite shopping i sommar. Det blir inte så mycket shooping just nu med tanke på att jag sparar väldigt mycket till jag ska ut och resa. Men annars, jag längtar till jag kan köpa mig ett par nya perfeka Converse. Jag vill köpa massor av fina sandaler, örhängen och sommarklänningar. Jag vill jag vill jag vill! Jag ska shoppa mycket när mamma och pappa är här!

På tisdag ska vi åka och printa ut massor av bilder. Då kanske jag hinner shoppa lite. Vem vet? Ja, snart blir det sommar. Våren kommer tidigt här i Boston. Jag såg faktiskt lite vår-hopp igår. Nu ska jag ta ut min hund!



Jag vill ha sommar!


Lediga lördagen

Hej! Nu sitter jag här igen. Borde ha åkt till gymmet men jag och min tysk tycker att glass låter bättre. En riktig fet glass från B&J ska ni nog inskaffa. Jag vill prata med Amanda på skype idag, men jag tror inte att hon hade tid. Det är ganska trist och grått ute, jag tror vi går här och väntar på en snöstorm men jag vet inte. Vi hade lite doggydates idag nere vid parken. Det är ganska skönt ute, men jag ska inte säga att jag går ut frivilligt. Om jag nu ska gå ut, måste jag nog ducha.

Klockan är redan 4 pm och vi hade väl lunch för en timma sedan. När man sitter här så tappar man lite tid och rum. Jag har suttit och tittat efter lägenheter och även satte upp mig i bostadsköer! Jag är relativt nöjd. Romina sitter och letar efter Universitet i Tyskland.

Så vad ska jag mer svamla om? Nästa vecka ska vi åka in till Boston och ta massor av fina bilder? Ikväll blir det att bada i hottaben! Det ska bli så skönt. Just nu vet jag inte vad jag ska göra!


SCHEISSE!

Jag tycker att det ar kul att skriva. Men vad ska jag skriva, det finns egentligen mycket. Dock kanns det som en riktig waste of time och sitta har och inte kunna ha anvandning av svenska alfabetet. Dock tror jag det gar latt att fixa. Mac har sakert nagon rolig funktion dar du kan fa fram svenska alfabetet. Det vore ju skont om man var 100 % saker pa hur man stavar till just 'alfabet'. Jag vet inte.
.
.
Om ni vantar tva sekunder ska jag kolla efter...
.
.
Swedish keyboard för hela släken kanske. Tur att jag är en sådan datanörd som jag är så att jag vet var varenda tangnent sitter och ännu roligare är det att veta hur det stavas. Min tysk, hennes mamma ska skicka henne till Tyska skolan när hon kommer tillbaka. Jag tror inte att min mamma kommer göra det, dock tror jag att hon kommer bli irriterad när jag pratar engelska med henne. Jag kan bokstavligen inte prata svenska längre, jag får verkligen anstränga mig.
.
.
Nu hon mig tysk. Jag skriver mer imorgon. Vi ska schilla hela kvällen. Dra ner till supermarket och köpa glass och hyra film. Ligga i soffan och spotta i taket tycker inte jag låter helt fel.
.
.
PUSS

Men vad skulle det vara?

Hej! Har sitter jag, for mig sjalv en underbar fredagskvall. Jag laser lite bloggar fran Sverige. Det ar skont. Jag sitter har sjalv dock sallskap av min hund. Jag vantar pa min tyska kompis, visserligen har hon ett namn men det ar roligare att kalla henne tysken aven om det egentligen inte finns nagon finees i det what so ever. Hon ser inte ett dugg tysk ut, daremot AR hon en tysk. De kokar ris pa satta satt som man kokar pasta och hon sager Scheisse i nar hon blir oforbrett arg. Ja, det var tysken det. Henne kan man alltid sitta och vanta nargra minuter extra pa. Om hon sager att hon ar pa vag kan jag sova ytterligare en kvart utan att det ens marks.
.

Jag pratade med Johanna och Karin idag. Det ar alltid lika trevligt, jag inser hur mycket jag saknar Sverige. Hur mycket jag vill komma hem. Jag inser ocksa att inneborden att komma hem ar ocksa att lamna USA, nagot som jag kan saga att jag ar redo for, men till sommaren. Da ar jag redo. Jag kommer vara redo pa manga saker har i livet. Jag tycker det ar skont att vara har, jag har inte sa mycket planerade saker for mig forutom mina resor och mitt jobbschema. Allt annat tar jag som jag kommer. Jag maste nog var den mest vardelosa manniksa att planera saker med jag har planrat en sak. Min sista manad, nar jag aker hem till Sverige och Florida. Att min familj kommer hit om cirkus tva mander och att vi inte har nagot hotell i New York beror mig fakstikt inte nu. Att jag inte har tagit mig till gymmet beror mig inte heller sarskilt mycket. Det finns pa ett satt inte mycket som kan fa mig att hoja ogonbrynen. Kanske om nagot jattestort skulle handa, vem vad skulle det vara?

Hejsvejs!

Vad gar jag inte miste om i Sverige nar jag sitter pa college i USA och bara langtar till fem minuter ar over sa jag kan aka hem och prata med Johanna.

Jag blev helt paff nar jag laste att Malin numera dammsuger naken. Jag ar glad att hon dammsuger, men jag tror jag far komma hem om hon dammsuger naken. haha! Hon gor vissa statusuppdateringar dock! haha.

NU AKER JAG HEM. (utan att ens saga hem da!)

Johanna



Johanna, jag tänker på dig.


Första februari tvåhundraelva

Hej! Det var lite veligt fram och tillbaka i morse för min och Sandras del? POSTOFFICE, Film hos henne film här eller ja, det blev gymmet. Jag känner inte alls för det men det blir en ev snöstorm imorgon så det är väl bara att pallra sig dit.

Jag måste skriva massor av mail också. Åh, tråkigt att behöva cover up för nadras misstag när det gäller college här i USA.

Jag har börjat bli lite nojig för att jag snart ska åka hem. När jag kommer tillbaka från Florida har jag bara 4 månader kvar att jobba. Det kommer gå supersnabbt! Jag längtar sjukt mycket till jag är ute och reser med Romina över hela USA.

Jag är ju inte en bra sparare men nu ska jag verkligen sätta igång och börja spara pengar. Jag måste. Vill inte behöva långa för mycket pengar i sommar! Men något kanske, men pengar ordnar väl sig alltid. Sandra kommer och hämtar mig om 30 minuter. Jag borde fixa lite saker nu. Dock är det ganska kul att sitta och skirva maill till underbaringen i Sverige.

Jag ska till posten och skicka i väg ett brev till farmor. Blir ju lite mer krångel när de inte har internet. Jag älskar att mycket är via internet nu för tiden, det är skönt och allt går så mycket snabbare.

Nu ska ni få se en rolig bild! Det är faktiskt jag på bilden så det blir kul! Haha! Det är från när vi hade barnkalas i söndags. Roligare i hela stan! Jag bjuder på bilden och måste även berätta att jag har en badmössa på mig. Han frågade mig om jag tyckte om rastaflätor och jag skakade ganska snabbt på huvudet. "Då borde du anävnda denna sa han och gav mig BADMÖSSAN!" Sätt på dig hjälmen snabbt så slipper der synas! haha! Jag gillade honom!



Haha! Som sagt, jag bjuder på bilden. Det ser ut som snöstormen kommer nu. Det kanske lite tidigare hem från skolan. Roligt för au pairer! Jag och Sandra stoppas inte av att de snöar, okej, vi ska inte simma men vi ska gymma. (Men hör ju inte mobilen om man simmar och det är early dismisal!)

Det gäller att vara förklok och inte efterklok!


RSS 2.0