I curse this say!

I curse a day like this! It's sunny and I am in my PJ's. Will take a shower now and life's beautiful, the bad part is that Sandra's leaving tonight, or rather tomorrow, she will stay at my place here tonight.
I curse the day cause this is the day! But I think I will just be happy for her, traveling in California and I will be strting next week!
I am just going to see it as "ou revior"... What else am I supposed to do? I will miss her like crazy! But there's a time for everything, right?

Midsommar!

Det ar midsommar! Jag vantar bara pa att alla ska komma. Maten ar inte klar dock men vi loser val det. VI glomde typ halften och maten henne hos mig ocksa men ja, livet ar bra!

Puss pa alla i Sverige!

 

 

Jag lanade Tegans Mac!

Midsommar ar min favorit, jag hoppas att det blir bra och jag langtar redan till nasta!! puss

Trevlig midsommar!

Det räcker inte att hon är från Mora nu är hon galen också. Min midsommar helt, "galenpanna från Mora" och en tjej från Australien! Kram

Om att komma hem to a place where I belong

Hej! Jag lever i extas. Jag har precis pratat med Adna, jag tror vi pratade senast i julas. Det är helt sjukt. Gud vad roligt det blir att komma hem nu. Jag tror aldrig jag har sett fram emot något så mycket. Det är sjukt svårt att lämna denna men jag har så sjukt mycket roligt att komma tillbaka till.

Alla släkt och vänner, vi ska festa och bara ha sjukt roligt! Jag försökte ringa Johanna och önska henne och gänget en trevlig midsommar men de verkar vara lite väl upptagna med sitt midsommarfriande!!! Roligt för dem!!!

Det var underbart bra att prata med Adna, typ som att jag aldrig hade åkt. Vi har så jälva roligt tillsammans. NU ska jag bara komma hem och vara med Adna&Karin och ha det lika underbart som de var förut innan jag åkte.

Åh, jag är så taggad. Det är nästan svårt att inte jobba här för det finns så mycket annat man kan göra. Jag väntar på att Victoria ska sluta, vi ska åka till mallet och sedan ska vi laga mat inför midsommar. Det ska bli jätteroligt!

Nu är min latvecka över, nästa vecka kör vi gymmet och har ett aktivt liv igen. Det blir att gå upp 7 varje morgon och ta en riktig härlig promenad. Det gjorde jag i början av veckan så det blir bra. Men ja, jag ska pilla lite med min scarpbook och min packning. Jag kan inte vänta till jag kommer till Sverige igen. 4 augusti säger jag bara!!!



Adna, Karin och jag. Ni fattar inte hur mycket jag ser fram emot att komma hem och träffa er!?!?!?!


Det regnar i Boston

1. Jag vill ha glass.
2. Jag väntar på Sandra
3. Jag har städat men tyckte att det var tråkigt
4. Det regnar

Ikväll ska vi antagligen åka till IKEA. Det beror lite på om vår svenska Nadia vill höra av sig och när hon är ledig. Jag sitter och funderar på hur jag och Victoria ska lyckas med vår midsommarkrans, i detta sammanhang finns inte ett misslyckande, än mindre "vi löser inte detta"... Vi kommer lösa det, om jag så ska få klistra fast blommorna i håret.

Jag ska göra lite i min scrapbook nu, först lunch dock. Jag har plockat ur hela mitt rum. Jag gick tillbaka några månader och läste saker som jag skrev i augusti. Det är sjukt hur man bygger upp ett liv här. Jag blir påmind om saker som hände, jag kommer inte ens ihåg saker även om det var mindre än ett år sedan. Man börjar verkligen bli gammal på riktigt.

Nu ska jag göra lite nytta. Nu har jag bara badrummet att packa ur och sedan få ner mitt ett års boende i USA i EN RESVÄSKA, önska mig lycka till I guess!



Jag vet inte när deta var, det måste varit förra sommaren/hösten någon gång. Jag kommer snart hem, det känns helt sjukt!

Sjukt är rätt ordet, det känns sjukt underbart, men samtisigt sjukt konstigt. SÅ jag antar att "sjukt" är en bra sammanfattning på det hela. Jag undrar lite var min Johanna håller hus? Jag tror att hon jobbar, dock är hon lite saknad.

XX


Underbara småbröder, right?

Hej! Jag har precis pratat med Jonathan! Vi skulle ha pratat kl 13 i Sverige, vilket menas att klockan är 7 här. Jag var förbredd på det och det var ok. Jag tog mig upp, vet inte hur men ja, ingen Jonathan. Skickade ett sms, "Skype" och han var inne på 2 minuter, and he was all mine!!!

Haha! Nej, gillar din stil lillebror. Vi ses snart.

Jag kommer hem till Sverige den 4 Augusti alla! Jag längtar!



Jonathan, Caroline och Mamma i Ground Zero, NYC. Det var helt underbart när jag hade min familj här, det ensa tråkiga är att jag inte fick visa dem MBH när det är sommar. MBH är något av de finaste platserna under sommaren. Jag ska ta massor av bilder och visa er varför!

Jag har ingen aning om vad som händer idag. Jag ska gå upp och packa och bädda sängen, det är väl en bra början. Jag hoppas kunna prata med Adna också!
Kram xx


John Tucker Must Die

Hej! Jag har i princip varit inne hela dagen. Kanske inte gjort jättemycket men ja, lugn i själen är jag i alla fall. Baseball game blev inställt så vi drar till Pia för att titta på film istället. Jag ska hämta upp Romina, Tegan och Lena på vägen, I should have hit the road a couple of minutes ago, but that's just me right. Sandra is coming home tonight, I think I will be able to meet her tomorrow before she's going away again! (Annoying or what?)

Anyway, I will pick up "John Tucker must die" from Chet's Video now. Gosh, the movie is so funny. I hope we all get a pretty good laugh. Love you all!



Malin, jag tänker på dig när jag tittar på film här. Vi tittade alltid på film tillsammans, helt sanslöst så många filmer vi har sett. Jag kommer hem snart, då ska jag ge alla jag känner en riktigt stor kram. Jag längtar. Jag har börjat packa och är snart? redo att komma hem.

I L-O-V-E you!


Tankar för att åka hem

Hej!

Tankar för att komma hem. Ok, jag är inte hemma ännu men det är mycket som går runt nu. Jag pratade med Ida idag i två och en halv timma. Jag kan säga att vi hade mycket att prata om. Det var riktigt roligt att göra det.

Nu när jag inte längre jobbar så sover jag en del på morgonen. Jag går upp 7 på morgonen för att han måste ut och kissa, sedan går jag tillbaka och sover till halv nio. Det är skönt.

De två sista dagarna har jag försökt att pressa lite vid stranden, det har gett resultat men jag ska inte säga att jag är jättebrun men lite i alla fall.

Idag har det varit lite sämre väder så jag har passat på att packa lite. Eller ja, tålamodet försvinner efter 5 minuter och jag går ner och sätter mig vid Facebook. Ibland känns det så tungt att åka hem, packningen tar verklgien kål på mig. Jag måste packa för mig sistamånad resa och sedan för att komma hem till Sverige. Det gäller att inte glömma något och jag har en resväska att åka hem i. Dock tänkte jag ringa Lufthansa och fråga om det går bra med två. Jag orkar inte slänga massor av saker men ja, vi får se.

Jag blir arg varje gång jag måste packa. Jag har pakat ut rummet, jag ska sova där men inte ha så mycket saker där hade jag tänkt. Jag vet inte hur det ska gå. Men vi löser det. Ihelgen är det ju Midsommar och det blir det även här i USA om det blir som vi har tänkt oss. Jag och Nadia drar till IKEA imorgon så det blir sjukt nice!!!

Jag tror att min lillvovve kommer hem snart. Han har varit på dagis. Jag ska ta tur med honom om en timma och ikväll blir det baseball game. Hoppas inte att det regnar!

BYE!

Jag kommer snart hem, känns konstigt!

Hej! Gud vilken underbar dag det har varit. Vi var uppe tidigt och det har verkligen varit en lång dag. Jag är trött och jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Jag försöker se på CSI: Miami men det går inte så bra. Jag typ somnar. Imorgon har jag massor att göra. Jag ska möta Pia vid stranden kl 11. Det låter skänt va? Vi får hoppas att vädret hållet!!!

Kram

Boston!!!!

Hej! Jag har haft en superbra dag. Vi har varit i Boston och haft jhättemysigt. Jag gick upp tidigt i morse och gick ut och gick med Jasper.. Han är så mysig och ligger och myser på morgonen. Senare ikväll ska vi åka till Cheese Cake Factory och äta massor av gott.

Jag ska gå ut och gå med Japser, det är jättefint väder. Jag ringde mormor förut, hon fyller år idag. Det var jättemysigt, nu måste jag gååå..



jag, Romina, Tegan och Vicotria!!!


Sandra <3 Caroline

I have to write this in English in order for my beloved Sandra to understand!!! I won't make her use Googletranslate, let's save that to another time.

Sandra I will miss you so much. I know my second place will be in Austria with you. I am happy that we are both going home, to places were we belong but I am starting wondering if not my place to be is with you, where you are! Let's just make the best of what we have left, even though you won't be here with me that much. I will miss you like crazy and zrazy again. Never really thought this day wa going, the day we have to say goood bye. I would say it's more ou revoir!!!

So no goodbyes, just ou revoir!!

I love you!



Itäs just crazy how much I can miss you. If I don't see you for a whole day I start missing your at noon. It amazing how good friends you can be and how much you can share even though you don't even speak the same language. (Ok, we speek English but it's pretty cool that Sandra is from Austria and I am from Sweden.)

I think I will be even better att using skype after this year. I have to stay in contact with my babes!!!

Detta är jag och Sandra i NYC förra gången vi var där. (Maj 2011). Vi hade riktigt roligt, the truth is that Sandra and I meet every day. I don't think I fully understand how much time we actually spend together. We do basically everything together, swim, workout, grocery shopping, mall shopping, naping, Boston, NYC, Miami... I wish the three os us could go one the last trip together.. (Romina, Sandra and Caroline)...

But you can't have it all, right? Even though, I have tosa say that I am pretty damn happy right now!


Jag har fått min flygbiljett hem!

Hej!

Ibland önskar jag att jag hade kraften att blogga så mycket som andra au pairer gör. De verkar göra så väldigt mycket, inte för att jag inte gör något men ja, jag tror bara inte att jag orkar.

Så vad gjorde jag idag? Inte mycket, ganska mycket tankar nu så allt tar väldigt mycket längre tid. Jag åkte för att sätta mig på Panera en stund för att skriva lite mail, men mitt BANK OF AMERICA kort fungerade inte. Pinsamt när folk inte trodde att jag hdae 4 dollar på kortet, det slutade med att jag betalade med mitt svenska kort. Ganska pinsamt men saningen var att jag tydligen hade fått ett nytt kort. Vet inte varför, jag har ju inte ens haft mitt kort i ett år, men men, det var väl bara att byta.. Tur att jag hade tillräckligt bensin i bilen för att komma till bensinstationen!!!

Så vad händer idag? Det blir blir skjutsning till flygplasten och lite packning med min lilltjej. Jag kommer sakna dem jättemycket. Ihelgen är det Pias goodbye party som gäller. (Roligt med de där Piorna, de har tydligen bråkat, jag tycker det är lite lustigt, hoppas inte att de använder googletranslate)

Ikväll tror jag det blir att shoppa lite på target, och ja, sedan blir det nog kraz att my place med en mysig film. Kanske skulle besöka gymmet ikväll också, det regnar ju, så det kanske skulle vara bra.


Weekend part 1. (Still the best to come...)

Hej! Jag lovade att berätta om helgen men jag vet inte om jag orkar. Jag kan bära lite. I fredags åkte jag och Victoria till Tegan för att spendera kvällen där. Tegan hade två vänner som skulle komma på besök, en svensk kille från Long Island, Jocob och en aussie från Virginia, Alana. De kom med flyget ganska sent och de var hungriga när de kom så vi drog till donken mitt i natten. Vi hittade en mobiltelefon, det var ganska kul. Dock lämnade jag in den på MC och ringde till ägarens kompis så den kom nog tillbaka var den skulle.

Vi var ganska trötta allihopa, men jag vet inte varför vi stannade uppe till klockan 4 på morgonen. Jag kan berätta att för mig att stanna uppe länge är nästan lika med en hemsk bakfylla dagen efter. Jag behöver inte ens en droppe alcohol för att det ska hämta. Haha! Jag tror man får väldigt regelbundna tider när man bor med barn. Under natten tog vi en tripp till the lighthouse. Vi träffade också Tegans "loverboy" haha. Det var första gången jag träffade honom och jag vet inte riktigt om han imponerade särksilt mycket. Han kom körandes full, och ja, wtf tänkte jag. Jag fattar inte hur man kan sätta sig bakom ratten när man har drukigt. Trevlig var han i alla fall och lite full kanske.

Vi gick alla och la oss i några timmar. Roligaste var att jag, Tegan och Victoria sov i Tegans säng. Ingen ville ligga i mitten men jag det blev jag som fick göra det i alla fall. Det blev tillslut väldigt bra ändå, eftersom Tegan och Viotira hade legat mot fläkten hela natten och nästan frusit ihjäl. (Lite överdrivet kanske!)

Lördagen stod av mig tjejs dansuppvisning. Det var roligt att se och hon är så duktig. Hon har sådan scennärvaro och jag är riktigt imponerad.

To be continued... (Jag kan säga, polis, alcohol, och ja. Hot om att bli hemskickad) haha!

Jag vill ha jordgubbar och sol!

Hej!
Jag som skulle skriva mycket, sedan textade Sandra och sa att vi ska dra till gymmet, känner inte alls för det men jag vill dit ändå. Det blir skönt med en varm dusch efteråt. Jag vill inte verka grinig men det är kallt ute, typ 12 grader. Var är sommaren? Den kanske sparar sig till Midsommar, dock fine med mig då!

Men det skulle ju inte skada om det kom lite sol innan också. Det finns massor att berätta. Jag skriver senare, nu gymmet sedan duschen och sedan ska jag sova. Jag är fortfarande trött.

Jag har separationsångest från Sandra så jag ska åka och plocka upp henne nu.


Tack för den helt grymma helgen!

Hej!
Gud, det har verkligen varit en sjuk rolig helg. Jag har inte sovit så mycket men det har hänt mycket. Jag har panik över att tiden går så fort. Jag skriver mer imorgon och jag har verkligen besätmt mig på att jag ska bli bättre på att ta bilder och jag ska även bli bättre på att uppdatera vad som händer. Jag skriver imorgon och berättar allt!

XXX

Uppdatering!

Hej, hur är allt med er? Här är det bra, det blev inte många timmar inatt att sova kan jag säga. Man blir typ bakis här utan att ens ha druckit en enda droppe alcohol. Jaja! Ikväll ska vi till en aussie resaturang, det ska bli jätteroligt för Australienarna eller hur det nu stsavas, det är jättemycket lättare att bara säga Aussies...

Tegan, Alana, Victoria, Jacob och Olga är i Boston nu, tydligen skulle de strosa runt kring Harvard. Jag har en dansshow jag ska gå på nu klockan 3 så jag hoppade att följa med men det ser ut som vi ska dit imorgon igen. jag får liksom passa på att åka in till Boston nu, har lite panik över att jag faktiskt åker hem snart. GOSH! Jag vill inte lämna allt!

Nu väntar jag på att Sandra ska komma över med pizza. Jag sprang ner till CVS förut, jag tror verkligen att jag är allergisk mot pollen. Jag dör, det är sjukt jobbigt. Jag fick kosta på mig några otroligt dyra tabletter så det svek väldigt men jag tog med mig en Cosmo och hårfräg hem så det kändes bättre och jag hade några kuponger så det gjorde att jag faitkst fick det hela 8 dollar billigare vilket jag är väldigt tacksam för. Jag valde att de det att jag fick tidningen gratis och halva hårfärgen. Jag vet inte var tiden tog vägen idag, jag och Tegan var väl uppe och stutsade kl 7. Det var varmt i rummet, eller ja, Tegan och Vicotoria tog av frossa för de låg mot fläkten men jag långt helt underbart skönt nerknödd emellan dem. (Sanningen ska fram att det var ingen som ville ligga där jag låg från början så flickorna får faktiskt skylla sig själva)...

Nu väntar jag fortfarande på pizzan. Jag gjorde svenska pannkakor imorse men ja, det var inte särskilt mättande och det är tråkigt när amerikanarna inte kan erbjuda någon god sylt. Hos Tegan finns det typ inte ens mat. Man får leta i skopen och typ komma på egna recept för att inte behöva åka ohc storhandla.

Denna helg har verkligen fått mig att få ångest över att åka hem. Klart att jag vill träffa alla men jag vill inte lämna detta. Ikväll kommer bli en oförglömligkväll. Det känns som att klockan typ är 7 men när den bara är 1. Så ja, dags för mig att lunscha. Det tog mig alltför lång tid idag att duscha, typ 3 timmar springer jag omkring och inte gör någonting. Läser Facebook 27 gånger som jag redan har läst. Det klitlar lite i fingrarna måste jag säga!!!

Puss xxx Ha en Underbar kväll. Hoppas vädret blir bättre ikväll!

VS

Hej, jag och Victoria sitter har och har sukt roligt ihop. Vi sitter och vantar pa att de ska kolla folk fran Washington DC och New York hit. Det ska bli sjukt roligt. Imorgon ska jag springa lite sma arrenden pa dagen och joina ganget pa kvallen for att ha skoj hela natten lang. Brunch pa sondag sitter bra!!!

Jag trivs verkligen med mitt liv just nu, imorse var jag svinarg, men det har gatt over nu. Fortfarande blandade kanlor dock om att aka tillbaka till Sverige.

Vi sitter och jamfor Sverige/USA och Mora/Goteborg... vem tror ni vinner??

Jag ar skitarg!

Jag är arg, typ skitförbannad. Jag ar inte arg pa nagon, kanske mig sjalv men annars ar det bra. Ja, vi far hoppas pa att det blir en bra helg. Just nu suger livet. Riktigt suger. Jag ar sa forbannad.

Did I tell you I am angry?


Ingen kan ta detta ifrån mig!

Hej! Jag lyssnar på redio det är säkert 30 grader ute men inte så mycket sol. Det är varmt och hur gött som helst, jag klagar inte alls. Jag kände bara att jag verkligen behövde städa mitt rum, det hade verkligen nått botten. Nu har jag plockat ner hela mitt rum och det känns tomt. Jag åker ju inte förrän om några veckor men ja, det kändes bara att göra det nu.

Jag har börjar småopacka lite. Jag ska försöka slänga så mycket som möjligt och ta bort allt för att inte ångra mig i sista sekund. Shoppa det sista måste jag också göra. Tiden här just nu är underbar blandat med att jag helt plötsligt kan börja gråta en helt vanlig dag. Jag är så sjukt ostabil nu. Jag får tårar i ögonen när jag spenderar tid med barnen och vi har de riktigt mysiga stunderna. Det är svårt att beskriva. Jag kan inte förstå att det har gått ett år.

Om människor i Sverige inte hade varit så underbara hade jag aldrig lämnat detta ställe. Jag känner att jag behöver komma ut och resa lite, min sista resa ligger perfekt. I varma helt otroligt hotta JULI. Det kommer bli så roligt, jag har inte riktigt peppat ännu inför resan men det kommer.

Det känns konstigt att min familj var här för två månader sedan! Tiden går så fort. Jag är hemma om mindre än två månader så, men det är inte så att jag går och räknar dagarna. Jag ser sjukt mycket fram emot att komma hem men jag ser inte fram emot att lämna Marblehead och inte heller USA. Inte alls! Ingen får ta illa upp men jag älskar USA. Bara att jag har så mycket underbara vänner hemma som jag vill hem och krama om.

Jag måste tacka alla som har stöttat mig under detta år. Jag vill tacka Ditte, Johanna och Ida som var här och hälsade på. Dessutom vill jag verkligen tacka min underbara mamma som alltid står ut med alla mina samtal. Alla fina mail som jag har fått under året.

Detta året har verkligen gjort mig stark, folk kan skratta åt det om de vill men ja det är sant. Jag har fått så otroligt många fina vänner. När jag åkte och i början av mitt år kände jag mig väldigt svensk numera känner jag mig Europeisk... Det är lite kontigt men sant! Jag har fått flera underbara svenska vänner här som jag vet att jag kommer träffa lite då och då. Jag och Amanda hade sex riktigt roliga månader tillsammans. Ida har varit ett stöd här och verkligen rolig att få lära känna. Victoria och jag har haft det så sjukt roligt och vi kommre ha det helt underbart i helgen eftersom Victoria fyller år idag. GRATTIS!

Jag har min babe i Australien, Jocelyn. Jag saknar henne men det är svårt eftersom hon bor så sjukt långt bort men vi kommer att träffas igen. Det underbara med mina vänner här är att vi har så många minnen tillsammans så jag sitter bara och ler när jag tänker på dem. Det är de jag kommer att göra resten av mitt liv här. Jag bara ler och drömmer mig tillbaka. VI hade ett år, ett jävligt sjukt år här i USA tillsammans och ingen kan ta ifrån mig det. Det låter lite kaxigt och nästan intill själviskt men ingen kan ta ifrån mig detta år. Det var/är mitt år!!!

Jag åkterkommer. Det rinner nästan en tår nedför min kind när jag inser att jag snart ska få komma hem och krama alla!!!



Jag ska ligga vid stranden imorgon hade jag tänkt. Jag har badat varje dag denna veckan. Så underbart skönt!!!


Jag vill bevara denna känsla <3

Jag måste bara erkänna att det typ fortfarande går upp för mig dagligen att jag bor i USA. Jag fattar inte att jag snart ska lämna, jag borde ta tag på dagarna bättre. Egentligen borde jag väl kanske stannat ytterligare ett år, men ja, saker och ting går ju inte att ändra på nu!

Jag fattar liksom inte att jag bor i USA. Men ja, det är coolt på sitt sätt och seadn ja, det är min vardag så vad ska man säga? USA är dock sjukt ballt. Jag ska bevara känslan!

Härliga dagar!

Hej! Hur är allt med er? Idag har vi kört Yardsale, typ så amerikanskt det kan bli va? Jag och barnen sålde Lemonade, amerikanskt eller vad? Vi fick ihop mycket pengar till klubben så alla var nöjda. Jag tog en glass med Victoria, stackarn som fick böter på bilen, inte en liten bot heller, 100 dollar. Inte roligt, jag ska vara mer uppmärksam var jag parkerar.

Jag åkte till the Eastern och åt med familjen, jag älskar stället. Det kan vara väldigt "fin i kanten att gå dit" men sedan finns det människor som går omkring i seglarkläder och allt möjligt. Folk som är där har pengar, det finns det inget att snacka om. Folk som bor där jag bor i allmänhet har pengar. Det finns hur många hemmafruar som helst. Jag är typ en av de få "babysitter" på min skola. (Eller så är det för att de amerikanska nannys är så slöa att de inte går ut sin bil!!!) Tänk vadfolk måste tjäna för att kunna ha en hemmafru? Jag menar, de lever ju inte direkt knapert för det?

Jag skulle sovit hos Sandra och Romina idag, men jag blev för trött. Imorgon ska jag visa er varför jag kommer fälla många tårar när jag flyttar härifrån. Vill inte ens tänka på det. Imorgon har jag 11 månader i USA. Är det sjukt eller vad?

GRATTIS ÄLSKADE JOHANNA 20 ÅR GAMMAL. JAG RINGDE OCH PRATADE MED HENNE IDAG, HELT UNDERBART. PUSS OCH KRAM



Tegan, Sandra, Victoria, jag och Olga.

Detta var när vi var ute och åt middag igår kväll. Sandra hade hittat en "efterfest" till oss. Låt oss bara säga att ja, sånt man gör uppe i Dalarna? Nej, men ja, kanske inte den efterfesten som jag hade tänkt mig. Dock var jag hemma vid elva för jag skulle ju jobba idag.

Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. Jag kan meddela att våran klubb har öppnat och att våran pool är öppen. Jag fick reda på att man kan ta shuttle tvärs över havet (jag ska visa vad jag menar senare) och de är inte män på 60 år som kör båtarna, snarare .... ja, ni fattar!!!!

Vi hörs snart igen!


:)

Hi, long time no see? Ja, det var ett tag sedan. Typ min inledningsline varje gång jag ska skriva ett inlägg. Jag borde bli bättre men det finns inte så mycket att säga. Jag lever fortfarande i min lilla bubbla här, inser väl snart att jag snart ska åka hem. Mina vänner har fått sina flyg hem, inte jag. Kan bero på att jag inte redovisat mina credits ännu, shame on me! Jag gjorde i alla fall det idag, hoppas att mitt flyg kommer snart.

Snart ska jag plocka upp mina busungar och dagen bjuder på lite art&crafts och lite badminton. Jag har gått och blivit förkyld, vet inte hur? Antingen är det a cold eller en allergi vet faktistk inte!? Jag kommer ihåg att jag var sjukt förkyld förra året i Juni också. Men men, det går väl över.

Jag och Sandra åt frukost ute idag. Mycket gott, jag hade lite sovmorgon och vaknade si så där vid nio. Det är sol ute så jag tänkte passa på att vara ute med barnen idag. Ikväll blir det middag tillsammans med tjejerna i Salem. Det är ganksa coolt att bo nära Salem the witch city. De nämner Salem i många filmer! ;)

Got to go!!!


RSS 2.0