Get ready. Soccer

Hej! Hämta barnen på målarsklan sedan hem, soppa, byta om och 30 mintuer senare på soccer träning, jag kanske bli coach, superballt. Annars ska jag gå med Sandra och hennes doggy Annabelle. Jag ska spendera kvällen med henne och Pia hemma hos henne i hennes feta hus. Haha! Vampire diaries tonight. Jag är trött så jag åker nog hem tidigt dock. Pusspuss

CELTICS <3

Hej! Jag är hemma igen. Jag blev faktiskt ganska arg när vi träffades på Starbucks för tyskarna började prata tyska och då blir jag så förbannad. Jag förstår inte tyska och det är ganska oförskämt att prata det då. Jag, Jocleyn och Amanda förstår inte när de pratar tyska!

Men men, livet är bra ändå. Just nu tittar jag på "Teen Mom" Ytterligare en anledning till varför jag inte skaffar barn just nu. Jag vill så gärna se Celtics game i december. Det är på Idas födelsedag den 19. =)



Jag köpte en bagtag från my boy i förrigår. Han blev glad och jag likaså. Jag tror jag ska tjäna några extra poäng hos honom genom att tvinga mina kompisar att köpa några. =)


<3

Hej! Jag är utvilad. Jag fick sovmorogn i morse och då som jag ända till 7.45. Jag är bra. Nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan springa ner de 50 meterna till Starbucks och träffa au pair ligan. (Doubledipp) Allt är coupledipping!

Det blir en shaken ice tea passion på Starbucks. God, jag älskar. Sedan blir det troligtvis gymmet eller en lång promenad med Lou. Vi måste snacka skit! haha! See you later loves!



Did I hear Peunatbutter and Jelly- time? Yes, the reason I came to America. (PB&J) LOVE LOVE LOVE LOVE


<3

Ska jag dra till gymmet och ge gymmet en andra chans när man just fick 3 timmar ledighet? Ja, kanske! Gud, what to do? I want to spend time with my girls tonight. Lucky for me that I will do that tomorrow. Now Top model or the gym? THE Y! Miss my gym budie tohugh, LOU? SANDRA? ROMINA? AMANDA? JOCELYN? WE HAVE TO WORK HARD. <3

money money money

JAG MÅSTE SPARA PENGAR FRÅN OCH MED NU. SKÄLL LITE PÅ MIG. HAHA! MEN KAFFE ÄR OK ATT KÖPA. DET ÄR INTE SLÖSERI MED PENGAR BARA SOCIALT. HAHA! YEAH RIGHT? BUT THAT'S TRUE.


Random

Hej! Nu är jag hemma igen. Det är inte ofta jag är hemma så här mycket! Haha! Jag och Jocelyn kom till omklädningsrummet när vi insåg att vi inte alls var sugna på att gymma så vi satte oss i cafeterian istället och drack ICELATTE. Love. Sedan kom Sandra och tjatade. Jag riingde mamma och tjatade lite med henne och allt var super. Nu måste jag byta kläder för det är så jäkla varmt, imorse var det kallt. Wierd. Jag åt precis lunch, MÄTT!

Jag åkte till posten för att skicka lite luftpost. Jag glömde min Itouch där och fick panik när jag märkte det när jag kom hem. Dock fanns den där och det gjorde min dag. När jag kom in på posten tittade jag hysteriskt mig omkring.. En man vid disken sa..

- Is this what you are looking for?
- Oh god, thank you, you just made my day. (And Johanna's mail too)

Love to u all. Tonight is Top model. I am working late, but I am so fine with that. Sometimes I love spending my evenings at home doing completly nothing at all. I have the TV for myself. LOVE YOU ALL! <2


THE Y

Drar till gymmet. =) Aweomse. =) HAPPYDAY!

8.30 am HEJ!

Hej! Barnen är lämnade på skolan. Jag sitter just nu och tittar på OTH. Jag missade det ju igår när jag var ute på Panera med tjejerna. Jag älskar att vara ute på kvällarna. Vi sitter i bilen när Panera har stängt och jag bara älskar känslan av att sitta i bilen och snacka en massa skit. ÄLSKAR!

Så vad händer idag? Jag vill shoppa men jag måste spara pengar för Chicago. Jag ska nog ta mig till gymmet, måste hämta Jocelyn på vägen men jag vet inte om hon har vaknat ännu. Jag tror inte det. Vill inte gymma ensam.

Älskar H&M in America. <3



Vi hörs snart. Jag måste städa mitt rum, det är bokstavligen kläder över hela golvet. Man ser inte golvet. Lou kom och tomde sin garderob hos mig. Hon tyckte nog att jag hade för lite kläder. Jag ser inte fram emot nästa år när jag åker hem när jag måste få med mig alla saker hem. En au pair värsta mardröm. Jag kommer ihåg när Ida åkte, hon hade hur mycket som helst. Jag tror Lou ska skicka hem saker på posten för 300 dollar vilket är lite mer än 2000 svenska kronor, inte så roligt kanske. Därför måste min mamma komma över nästa vår och ta med dig massor av saker med sig hem. Kanske ska tvinga över pappa också?

Love Caroline


<3

Hej hemma från Panera. Ska nog sova. Ville bara säga att jag mår toppen. hade två kaffe på panera. nästan som att vara full i sverige. fast på koffetin. love you. imorgon blir det gymmet. <3

2010-09-28

Hej! Jag har jobbat färdigt, jag slutade jobba vid fyra tiden idag. Just nu regnar det och det är väl inte superroligt men just nu tycker jag det bara skönt att sitta ner. Många av mina kompisar jobbar ändå så det känns inte så dumt. Jag tänkte ta och tvätta min hår om en stund och sedan blir det middag med familjen. Jag älskar deras mat. Påminner om "pappa" Håkans mat.  SUPERGOTT!

Just nu sitter jag och tittar på "Svenska NY fruar" Funkar fint och det är lite roligt när man själv varit i NY och se platser som man känner igen. Senare ikväll ska vi träffas på Panera alla au pairerna. Det blir superroligt och imorgon är det onsdag. Haha, jag älskar dumma blondiner!

Jag ska försöka ta med mig kameran idag. Ha det supergott alla! Vi ses snart


1.51 Doing laundry!

Hej! Jag är hemma en stund efter att ha varit på Michaels med Lou och på gymmet. Michael är en stor affär för arts & crafts. Jag köpte stickers till min scrapbook. Jag åkte sedan till Amanda för att vara med henne och Stellan. Han är världens sötaste! =)

Dags att plocka upp mina barn! Puss

Return movies and pick up my girly from school. We are dancing ballet today. Ballerina bun!

Hej! Jag har lite bråttom men kände att jag verkligen ville skriva något. Jag pratade med Johanna, Emelie och Anna idag. Vilka ögonstenar! Vi måste skype alla tillsammans någon dag. Hoppas vi kan få det att funka. Jag och Jocelyn färgade håret på varnadra idag så nu är jag tillbaka och är glad igen. Jag ska bara bita i det sura äpplet och göra allt jag kan för att denna månaden och nästa månad ska gå ihop jobbmässigt, ekonomiskt, work out and slleeptime.

Efter att jag pratar med folk i Sverige svävar jag på molnen ett tag. Gud, hemlängtan är inte roligt därför försöker jag prata med folk hemma varje fjärde dag. Ibland är det mamma, Elin eller kanske en kompis. Ja, nu måste jag lämna tillbaka några filmer. Ha de världsbäst.

Ikväll blir det gymmet. Nu är det slut på latperioden. Dags att workaouta! Haha! Love my SweEnglish!


xoxooxo



Saknar mitt långa hår, men jag ska låta det växa! Grymt glad!


Victorias Secret

Vill åka till Vicorias Secret och ha obegränsat med pengar! LOVE!


Caroline calling Sweden

Till älskade vänner i Sverige. Jag älskar er! Ni är inte bortglömda. Jag kommer hem nästa sommar jag och kommer krama om er och spendera all min tid med er. Tack för ni alltid stöttar mig. Detta året kommer vara toppen för mig och jag kommer hem med nyladdad energi.

I HOPE EVERYTHING WILL TURN OUT WELL. I LOVE YOU. I KNOW WHAT I WANT. YOU JUST HAVE TO FIGUR OUT WHAT YOU WANT. ♥

LOVE STORY

Hej! Helgen gick riktigt fort jag och jobbade hela helgen, därav inget bloggande. Igår hade jag och my boy en mysig kväll. Idag var jag soccercoach vilket var ganska spännande. Det är lite jobbigt tycker jag att man har en accent. Det har alla som inte är nativve americans men jag försöker verkligen att prata så bra som möjligt men man hör ju att jag inte är från USA. (Ville inte vara härifrån heller)

Jag tappade mitt silverarmband idag vilket jag är lite ledsen över. Det är väl bara att köpa ett nytt i Sverige när jag kommer hem men det känns ju ändå tråkigt för jag fick ju det av mormor och morfar. Det var mitt älskade BISMARK armband så det var väldigt surt. Jag tänkte ta en snabb koll imorgon på fotbolsplanen där jag var men jag tror ju som sagt inte att jag kommer hitta det men ändå.

Idag har vi sett på "The parent trap" Den är alltid lika bra men jag kan inte riktigt förstå att samma Lindsay Lohan som spelar i filmen just nu har suttit två gånger i fängelse. Jag sa inget till barnen om det, men en dag kommer de väl fatta det?

Jag och Jocelyn diskuterade Disney filmer här om dagen och vi kom fram till att alla filmer faktiskt inte är så lämpliga. Jag menar, barn kommer med storken i Dumbo men han kan dricka sig full och hamna i ett träd och inte ha en aning om hur han kom dit? BRA GJORT!? Det är bland lite klurigt att förklara nästa barnen frågar om alkohol!

Så vad har hänt mer? Tja inte mycket. Imorgon ska jag till gymmer på morgonen och sedan är det dags att utföra lite saker på TO DO-listan. Jag måste verkligen till mallet men jag vill inte spendera några pengar.

Hoppas alla har det toppen hemma i Sverige. Jag jobbar ganska mycket denna vecka så vi får se vad jag får skrivet här. Imorgon är det Gossip Girl och det tänker jag inte missa. Puss och kram



Jag. Kerstin, Amanda och Lou

Kerstin lämnar i okt och det gör Lou också. Jag kommer gråta floder när Lou åker men som sagt det är väl visans gång. Hon ska besöka Europa under sin sista månad. London, Paris, Norge och Sverige. Hon kommer har det så sjukt bra!

Amanda har jag kvar fram till januari. Det är min spckertopp här som alltid uppmuntrar mig att ta en till kaffe. yeh right! Snarare, Caroline du kanske inte skulle tatt en kaffe alls? Jag älskar dig Amanda. Du är en klippa! <3



Pia, jag och Sandra.



Nadia och Pia. Pia är från Tyskland och Nadia är från Sverige och till och med GÖTEBORG. Jag övar min göteborgska med henne för den är borta. Dock kommer den tillbaka så fort jag pratar med loved ones hemme i Sverige. Jag vet inte riktigt vad jag har för svenskt dialekt här. Blandning mellan stockholmska, glteborgska och en amerikansk brytning blandat med min egna tolkning! haha!



Vi må bråka mycket. haha! (nej, det är inte alls så men det är så roltigt att skojja med Pia för hon går igång så mycket. Många tror att vi bråkar på riktigt det är därför det är så roligt. Hon är helt underbar och kan ibland vara i en helt annan värld. Underbar!

Jag tror vi är 23 au pairer omkring i Marblehad. Jag umgås väl mest med Amanda, Romina, Lou, Pia, Jocelyn, Anton och Sandra. Men nu verkar det som att vi kommer bli sjukt stort gäng. Nadia, Kaita, Anja, Melenie, Valentina och alla andra (Carina, Sussane + namn som man inte kommer ihåg!)

Mina vänner är mina ögonstenar här. Plus mina underbara barn. De är supersöta men ibland är de också faktiskt barn men jag älskar dem!


Natten

Hej! Jag kom precis hem från Kerstin. Det är inte Kerstin som på svenska utan KERSTEEEN. Hon skrattar när man säger hennes namn på svenska. Hon är underbar! Hon åker till Califonien nästa vecka, lite avis kanske man är!

Mitt hår blev inte alls särskilt lyckat men dock tror jag inte att jag orkar göra någonting åt det just nu. Kanske imorgon kväll eller om två månader. Jag vet inte.

Goodbye partyt var väldigt lyckat. Vi var 13 ay pairer där och alla var inte ens där så då undrar man hur många au apirer vi är i Marblehead? Vi är så många att vå LCC inte kan hålla koll på oss. Hon är helt underbart rolig att se på! Hon vet inte när nya au pairer kommer eller något annat. Hon är helt bakom flötet! Men rolig dock och lite lite lite lite ganska MYCKET pinsam!

Lou och Kerstin hade auktioner. Det var superkul, jag låg nästan på marken. Jag hade gått igenom Lous kläder innan hon började ge till de andra tjejerna så det var de värt. Jag fick med mig lite användbara saker som jag säkert sedan kommer auktionerna bort. Pengar existerar inte, det var for free. Lou ville gärna ha pengar och gjorde allt för att få lite men hon var helt underbart rolig. Det är svårt att beskriva men att vilja ge bort allt från sitt australienska lexicon (som hennes mamma packade ner i hennes resväska för två år sedan när hon kom. Mum, I am fluent in Englsih" "Yes, but iy says that you should bring a dictionary. "Yeah, those who are not fluent!" till sina urtvättade "härga håret" tröjor säger väl en hel del. Dör varje gång Lou berättar sina historier. Hon kommer verkligen vara saknad här!

Imorgon är det soccer som gäller, min tjej ska på ett sleepover och jag och my boy ska ha det supermysigt hemma på kvällen. Vi går säkert ner och hyr en film och har allmänt roligt. Basket, soccer, ameriskansk fotboll är nog lite av sakerna vi kommer göra imorgon. Jag måste tänka på middag.

Så det var allt för ikväll. Jag vet inte om jag jobbar nästa helg, det hoppas jag inte men jag vet inte ännu. Lou har sitt feta hus för sig själv och jag har inget emot att spendera tid med henne och de andra helt underbara girlsen här i Marblehead. Helt underbart att träffa vänner efter en dags arbete.

Jag försöker titta på Americas Next Top Model men det går inte så bra, jag sitter ju längst upp och om man sitter på första våningen funkar det utmärkt. Jag tror jag ska gå och lägga mig istället och läsa en bok om jag inte hinner somna innan. Jag är trött.

Många kramar Caroline
Bilder kommer inom kort. Jag måste bara fixa alla kameror för det var typ 73 av dem. Puss

18.12 Dags för en trevlig kväll

Hej! Jag är off. Tack för det. Känns skönt. Jag håller på att färga mitt hår. Idag var det en helt ok dag för jag gjorde inte så mycket. Vi åkte till tennisen och där ringde jag min moster. Helt underbart roligt att prata med henne. Får se mycket positiv enegri när jag pratar med folk från Sverige.

Nu skulle jag vilja skype med Ida men jag tror inte att hon är vid datorn. Det är lite svårt då. =) Jag ska ta med mig min kamera ikväll, kommer bli helt awesome. Jag är så peppad på en rolig kväll och det är precis vad jag behöver. Jag ska nog dra till Lou och vara där med henne och Amanda innan vi går till Kerstin. Vi köpte en jättefin ram till Kerstin idag. Jag skulle själv vilja ha en sådan när jag åker, svindyr men skitsamma!

Så vad händer i helgen för er hemma i Sverige? Imorgon blir det nog gymmet för min del om jag orkar gå upp. Annars vet jag inte. Kanske kan gå på bio med kidsen på söndag. Vi får väl se. Ha en toppen helg hemma i Sverige så lovar jag att ha lika roligt här.



Jag och min tjej när hon ska spela fotboll.


Alla är väldigt saknade

Hej! Jag ska hämta barnen nu, jag saknar alla i sverige väldigt mycket just nu. Ikväll blir det goodbye party men jag kommer bli ok. Imorgon är det lördag toppen! Jag ska på soccer med mina kids. See you later. LOVE YOU ALL! <3

Det känns inte som fredag

Nu ska jag gå och göra något annat. Vi får se vad denna dagen har att erbjuda. Jag tror jag ska ta lite kaffe.


. . . . . .

Jag ska även börja jobba på en scrapbook here. =) Den kommer bli sjukt snygg kan jag lova. Bara mna lägger ner lite tid på den, vilket jag har planerat att göra. Ganska gött att bara lägga sig i sängen och läsa en bok också. The cleaners är här idag så det gäller att hålla sig undan. Puss och kram

RINGER NÅGON I SVERIGE

Hej! Idag är det fredag, jag var inte så trött imorse jag vaknade men nu blev jag det. Vet inte varför. Jag såg precis klart på GG och det var superbra. Jag skulle gått till gymmet men jag bangar nog det. Vi måste fixa en present till Kerstin för hennes goodbye party ikväll. Jag jobbar ju helg så jag kan nog inte stanna så länge men det är ok.

Det var tydligen en festival här i helgen i Marblehead, det kanske är lite roligt att ta med barnen på!? Min tjej ska ha en sleepover så jag är ensam med my boy. Det blir kul!

Just nu är allt upp och ner. Vädret är varmt och på ett sätt vill jag verkligen att den lite kyliga hösten ska komma för värmen har varit här så länge. Men jag klagar inte. Jag vill ringa någon i Sverige. Jag tror att jag ska göra det nu. Puss

=)

HeJ! Jag har precis tagit den bästa duschen på väldigt länge. Jag tog det bara lugnt, vilket jag inte heller har gjort på väldigt länge. Ikväll ska jag se på tv hos Sandra med Jocelyn Romina och Pia. Det blir Vampire Diaries och Greys!

Jag har haft en helt ok dag. Dagarna rullar på snabbt som vanligt. På måndag blir det min 12 vecka här i USA. Bara några kvar innan jag är hemma i underbara Sverige igen. Nej, men jag trvis superbra här. Jag önskar bara att jag kunde vara lite bättre på att ringa mina vänner. Jag vet inte ens vad de gör nu för tiden. Haha!

VI hörs imorgon, jag försöker titta på GG med det går inte så bra. Det krånglar och jag måste vänta länge. Jag måste spara pengar till min höstjacka som jag såg på H&M idag. Jag måste även invenstera i nya converse. Mamma, kan jag få lite sponsring kanske? Imorgon får jag lön!


.......



Ni ser jag lever, jag är inte död. Bara lite!


...............

Hej, jag är trött. Amanda var här precis, vi åt pannkakor och sedan åkte vi till mallet en snabbis. Jag hittade en sjukt snygg jacka men jag köpte den inte, tur för jag måste spara pengar. Den kommer finnas kvar. Nu måste jag diska sedan ska jag hämta barnen.

Puss.

.......

Hej! Jag ska dra till gymmet nu. Romina ska hämta mig men hon är så sen så jag tror jag tar min egna bil. Vi ska spela tennis senare tror jag. Städa måste jag väl också göra! Ses senare. Såg OTH nyss, gud jag gillar sen serien. Vi ses.

9.02 Jag klagar inte, bara skriver.

Hej! Jag försöker uppdatera så ofta jag kan!

Allt här är väldigt underligt med mig. Denna blogg handlar endast om mina egna känslor men även lite vad jag gör här under dagarna. Just nu är jag inte trött, klockan är snart 9 och jag har varit vaken i över tre timmar. Jag är inte trött, men jag är uttmattad, jag känner att jag inte riktigt räcker till, eller snarare tiden inte räcker till. Det finns så mycket som jag vill göra och jag svmlar bara inte nu. Det är fullt allvar och att bara måla naglarna känns vitkigt just nu.

Jag vill skriva brev till Sverige, jag vill skriva brev till mormor och alla andra. Jag vill fixa min skrapbook sedan jag såg Lous underbara skrapböcker. Hon gjorde tre stycken helt underbara, men för att kunna göra en så underbar skrapbook måste jag ta med kameran vart jag än går vilket jag ska göra och i framtiden. Jag vill äta frukost med mina vänner på ett mysigt cafe. Jag vill prata engelska vilket jag gör nästan hela tiden. Jag vill att mina underbara vänner från Sverige kommer hit. Jag vill prata med alla där hemma. Jag vill ha en lugn kväll för mig själv då jag inte gör någonting. Jag vill träna vilket jag ska göra nu och har gjort väldigt många dagar i rad. Jag vill resa här i landet vilket jag ska göra. Vi måste boka Florida! Jag vill göra en peeling. Jag vill köpa lotion. Jag måste städa barnens rum och plocka ordning. (Inte för att det är stökigt men mina barn är väldigt bra på att plocka fram saker) Jag vill skicka Dittes födelsedagspresent som jag har köpt till henne. Jag vill ha obegränsat med pengar.

Vad vill jag mer? Jag vill se Gossip Girl och One Tree Hill som jag missade. Jag vill träffa och spela tennis med Romina. Jag vill ha en lugn förmiddag bara för mig själv. Jag vill framkalla bilder.

Caroline sluta, gör sakerna istället. Jag känner mig helt snurrig samtidigt som mitt liv just nu är helt toppen. Dock utmattande. Jag kan beskriva mina dagar. Jag stiger upp 5.45 på morgonen och jobbar fram till 8. Jag förbreder barnen för skolan och vi försöker ha så roligt som möjligt under tiden. Mellan 8-14 är jag ledig men då umgås man med kompisar, har class, går till gymmet (varje dag!!). Man vill äta frukost tillsammans, åka till mallet eller bara tjata. Det är lättast att sköta tvätten och massa sådana saker när man är ledig! 14 börjar jag med att hämta barnen och sedan har de massor av aktiviteter och läxor att göra. Det är bara att göra, sedan är det middag, snack och ev sovdags för barnen. Dagarna här går rusktigt fort det är därför jag snart känner att jag kommer att vara hemma. Hallo det är 22 spetember idag? WHAT?

Ikväll jobbar jag nog kväll, det ska faktiskt bli lite skönt då jag MÅSTE vara hemma och jag inte kan gå ut. Om jag kan gå ut känner jag mig nästan dum om jag väljer att spensdera kvällen hemma. Jag måste förbreda eftermiddagen. Barnen går bara halvdag idag så vi ska åka och göra "Apple picking" Det ska bli superkul. Jag skriver mer ikväll.

Jag vet att detta kanske inte är jätteroligt att läsa, men det är en del av min vardag och jag måste skriva av mig för annars blir jag helt galen. Jag ska svara på mail idag. Kanske kan göra det samtidigt som jag cyklar på gymmet. Jag klagar inte, jag vill bara skriva av mig.

JAG ÄR SUPERGLAD OCH JAG ÄR SJUKT LYCKLIG ATT VARA HÄR JUST NU. JAG MÅSTE FIXA EN SKRAPBOOK SÅ ATT JAG KAN BEVARA MINA MINNEN OCH UNDERBARA KÄNSLOR HÄR UNDER MITT ÅR I USA.

Dags att åka och hämta Jocelyn. Vi ska träffa Lou, Anton, Pia och Sandra på gymmet. Imorgon kommer Amanda och joinar oss.


Svensk musik is the skit <3

Jag mår så jävla bra. Jag ska städa rummet nu, för jag gillar ordning! hhaha! Berättar mer om college later. Jag och Sandra hade samma uppfattning! haha!


I am so happy!



Mine broke today, men är jag inte sjukt glad ändå?! JOOOOOOO!

<3




Älskar du mig så LEEEEE

Nej! Jag har fan bestämt mig, inget kan rubba mig. Jag ska vara så jävla glad att det blir fake. Jag ska vara så superglad att jag dör. Nu lever jag igen och jag lever mitt liv här borta. Jag hade de bästa vännerna här och jag har även de bästa vännerna i Sverige. Fan, inget ska rubba mig. Jag ska göra tvätt nu och även det ska bli skötn att få bort allt. Sedan blir det lunch och dags att plocka upp barnen. Vi ska ha superkul idag och jag ska ha superkul ikväll när jag är ledig.

Finns inget tid att spille här, jag är glad att jag är här och jag ska vara glad varje sekund. Jag kan gråta i drömmarna men jag är så jävla lycklig att jag är här just nu! Inget har hänt och inget kommer hända!

Ringde Malin pappa precis, jag behövde prata med någon och han är ju som min egna pappa så det var skönt. Imorgon ska jag ringa hem till familjen tänkte jag. De ska bara komma hem från Turkiet!

Tvätt, superkul!

.................

checka andra bloggen om ni undrar var jag inte svarar på era mail!!!! Där har ni svaret!

<3



JOCELYN AND ME. She's awesome!

Amerikaner kan inte köra bil!

Hej! Jag väntar på Sandra hon kommer säkert snart. Vi ska iväg till college. Igår hade vi LCC möte, jag dog. Vår LCC är så roligt, hon har inte koll på något. Vi är fyra svenskar här nu, det börjar arta sig. hon kommer! :)

sandra ringde just. Hon kommer nu. Me and Jocelyn almost had a caraccident yesterday. Weren't our foult thought. YOU CANT REVERSE WITHOUR LOOKING RIGHT? Gud, amerikaner amierkaner!

.............

hej. ska till college jag har inte dött. bloggar senare. puss älskar er!

?

Vilka vill skypa på söndag? =)


23.02

Det är läskigt hur fort tiden går här. Bloggen är super att ha och jag ska verkligen hålla den uppdaterad. Jag ska spara ner alla inlägg för att sedan kunna göra någonting roligt av det. Jag läste lite inlägg från JULI månad. Det ärsjukt hur annorlunda jag känner nu. På ett sätt känns det som igår men på ett annat sätt känns det jättelänge sedan. Jag vet inte ritkigt om jag hade en sommar i Sverige eller en sommar i Boston. Hade jag båda? Det stör mig lite faktiskt, jag vill liksom bara vet känslan.

Det är så otroligt värdefullt att veta hur du kände när du kom hit och hur du känner nu. Jag mår genast mycket bättre och jag har en helt annan syn nu än vad jag hade för 2,5 månad sedan. Gud jag ville bara säga det. Läs andra bloggen girls! Puss

=)

Hej! Hur är allt med er? Med mig är det toppen. Jag hade en lite jobbig dag måste jag säga men det beror mest på mig. Jag var hemma med barnen hela dagen idag, vilket gör att det blir lite trist. Vi kollade på Mio min Mio på kvällen. Ja, jag är svensk och har aldrig sett filmen, jag skäms. Nu sover de små trollen i alla fall. Mio var ju väldigt läskig.

Imorgon ska vi på RED SOX game. Jag, Jocelyn och Anton ska möta upp Romina after Harvard och se matchen. Det ska bli superroligt! Taxt hem på kvällen är mindre roligt för plånboken men skit samma!

Vissa dagar är det mycket mycket tufft att vara här. Vad jag saknar mest nu är mitt rum hemma i Sverige. Jag vet inte varför men bara känslan över att vara hemma. Jag har ingen hemlängtan nu, det är skillnad på att sakna något och to ve homesick som de så fint heter här. Jag planerar absolut inte på att åka hem, jag älskar det här men jag försöker skriva så mycket som möjligt för att kunna se en utbeckling. OM DET NU FINNS NÅGON?

Jag älskar verkligen livet här, sedan finns det bättra och sämre saker men det är som det är! Jag menar, jag bara älskar det och jag är så glad att jag gör något så dant som detta för jag kommer VETA så otroligt mycket när efter detta år. Det finns många frågor som jag vill ha svar på så det blir nog roligt.

NU BLIR DET SÄNGEN! Jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga. GO RED SOX. Jag ska ladda min kamera!

1.55 pm Got 2 go

Hej! Nu är det lite bråttom men jag kände att jag bara ville skriva lite. Idag var det en helt vanlig morgon och allt gick bra. Vi tog bilen till skolan och hamnade i kön. Nästa gång ska jag fråga barnen om de verkligen vill sitta i kön? Det gäller att kompromissa!

Ja, snart ska jag hämta barnen igen och sedan hem för lite snackis. (We all love that!) ENERGI till de små! Ja, vi ska nog göra lite crafts and art och äta tacos. Vi ska nog också se på Föräldrafällan och jag jobbar kväll ikväll också så det blir ändå till klockan 22. Men det är verkligen superskönt att jobba kväll ibland för då kan du ta det lugnt hemma och du msåte vara hemma! Jag är ju inte ofta hemma på kvällarna så därför är det superskönt att bara vara hemma. Jag ska skriva lite brev, fixa med min dator och plocka lite i mitt rum. Det är nästan alltid städat bara att det är massor av saker som behöver slängas.

Måste dra nu! Hörs snart igen. Vi var på the maill idag. KLART ATT JAG ÄLSKAR ATAT SPENDERA PENGAR. GÅ INTE IN PÅ H&M OM DU INTE VILL KÖPA NÅGOT! puss

In the middle of the Thurday

Hej! Veckan börjar lida mot sitt slut, i alla fall jobbveckan och jag blir lite mer trött för varje dag. Jag vet inte varför jag har varit så uttmattad denna vecka men jag tror det går över snart.

Imorse tog jag barnen till skolan och allt gick toppen bra, jag tog ut hunden på en skön propmenad och sedan träffade jag Sandra, Valentina och Kerstin på Starbucks. Jag åkte sedan vidare till Amanda och umgicks med henne och Stellan. Han är så supersöt som man kan vara när man är 15 månader gammal. Vi drack lite te och lekte lite i trädgården.

Jag låte hem för att jag var lite trött och tog lite lunch, nu sitter jag här och tittar på första avsnittet av OTH season 8. Jag missade det i tisdags så det var skönt att jag fick lite tid att titta på det. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men det hittar vi på senare. Jag ska hämta barnen om en timma och innan det ska jag ta ytterligare en mysig promenad med hunden. Igår gick vi i över en timma!

Min famlij hemma i Sverige är i Turkiet för tillfället och ibland är det väldigt jobbigt att vara borta från hemifrån och även familjen är borta. De kommer hem väl hem snart så jag kan slå dem en pling igen. Hoppas ni har det toppen bra underbaringar i Sverige! Idag ska vi till målarskolan och ssoccer practise! =)

8.28 am Going to the YMCA

Hej! Var nära att försova mig i morse, tur att jag har någon som vakar över mig och jag ändå vaknar upp i sådan tid att jag precis hinner ner til jobbet. (långt att gå när du behöver gå ner två troppor)

Ja, nu ska jag hämta upp min AUSSIE. Jocelyn, vi ska åka till gymmet och träffa Sandra, Romina, Melanie och kanske någon ner. Vi får väl se vilka som kommer. Jag tror kanske att jag åker till Amanda sedan men hon vet inte om det ännu, måste nog fråga först kanske. haha!

Så morgon gick utmärkt, barnen är alltid lite sega på morgonen så det gäller att vara riktigt tålmodig och samtidigt så uppåt uppmuntrande som man bara kan. Mina barn är så bra när det kommer att gå till skolan. Nu för tiden tar vi cykeln för det är så mycket effektivare men för att komma till skolan är det några upphills och de är verkligen stora backar men mina barn cyklar utan problem. De är underbara! Idag ska vi dansa och spela massor av tennis!

Dags att ha en date med au pairerna på gymmet. Jag ser fram emot detta och vi hörs senare då jag kan slänga in lite mer bilder om jag hittar några. Jag ska ladda kameran och sedan ska den med överallt. =) många puss Caroline

Trött

Hej! Jag är så trött att jag snart somnar stående. Going to bed! Puss

...



Jag lever bara så ni vet! En bild från i lördags när jag var inne i Boston. Jag ska dit på lördag igen. RED SOX GO RED SOX!


............

På fredag ska jag sätta mig ner och skriva ett långt långt brev till mormor, det förtjänar hon. Jag blir så glad när jag får brev från henne och jag ser fram emot att få nästa! =) Jag hade ju lovat mig själv att skicka ett varje månad, men nu får hon få två i ett istället.

Nu är det snart dags att bika till skolan. Man får ont i rumpan om man inte har cyklat på länge vilket jag inte här gjort. Haha! Ses ikväll.

Premiär av OTH ikväll! Såg Gossip Girl igår LOVE! Jag älskar att vara i USA när man kan se alla nya program right away! =) Puss

1.29 OFF

Hej! Det är inte bara mitt fel att jag har inte har skrivit på länge. Det här känt mycket här, eller kanske egetnligen inte men ändå. Ja, nu när klockan snart halv två och jag ska hämta barnen om en dryg timma. Vi tänkte gå hem och ta en liten snackis och sedan är det dans och tennis som gäller!

Vad har jag gjort idag? Jag kan ju säga att jag hade gått med hunden, jobbat 1,5 timma. Varit på gymmet och gjort stora delar av tvätten innan klockan 10 så jag är ganska bra måste jag säga. Träffade Romina precis och vi gick ner till Old Town för att strosa runt lite. Nu är det väldigt skönt att bara sitta vid datorn eftersom jag inte göra det så mycket alls.

Imorgon blir det gymmet med Jocelyn och Romina igen och vi ska sitta hemma och vänta på våra RED SOX tickets som vi ska på på Lördag. Ja, vänner det kommer snart ett mail till er, har saker att berätta! Nu tänkte jag kolla lite bloggar och mysa i soffan.

Jag och Jocelyn har bokat våra biljetter till Chicago. Vi åker den 10 november och kommer tillbaka den 14. Jag har även signat upp för en class, Interior design class som startar på måndag. Det ska bli kul! =)

10.40 pm GOING TO BED TODAY TOO.

Hej!
Dagen har varit sjukt lång. Det började med frukost (90 min, ps, vi kan prata om det en annan gång) och sedan tog vi med oss hunden för att gå en "path". Det gjorde vi men hunden ville inte uppföra sig idag så han fick gå i koppel. Vi åkte till Seaside för att träffa Romina och Jocelyn (åsna). Åsna är det enda ord Jocelyn kan säga på svenska. Jag har börjat kalla henne för det. Haha! Hon skiner upp varje gång jag säger åsna, sjukt roligt. Romina kan säga Jag alskar dig, med en härlig brytning. Jag troode inte att det var så svårt att uttala våra bokstäver men det kan jag lova att det är. Försök få en austraienare att säga "i". GOOD LUCK säger jag.

Jag älskade när Jocelyn kom till Seaside idag. Hon putte på en barnvagn och efter kom henne girl på en för liten cykel. Hon var 40 minuter sen och jag var ovanligt svensk och var 2 minuter tidig. Romina var sen likaså, men det är jag ganska van vid. När Jocelyn kommer fram lägger hon sig i gräset och säger "I finally made it". Jag började asgarva och hon berättade att det hade tagit henne 70 minuter att gå en sträcka som egetnligen ska ta 25 min. Hon gjorde min dag. Hela playdaten gjorde min dag kan jag lova. Vi spelade lite basket och lekte som man gör när man är au pair här. "Caroline, kan du leka med mig?" "Jo men visst kan jag säga det!!!!!!"

SÅ vi åkte hem och åt lunch, jag skrickade med min boy till Romina så jag hade bara my girl. Hon hade dock en playdate, her boyfriend (1 of 3) haha! JO, men det var roligt. VI gick ner och åt glass och gick till en park där jag försökte underhålla barnen så mycket som möjligt. Jag gjorde mitt bästa men ibland får man slut på fantasi faktiskst. Jag hämtade min boy och fick lite stresspanik när jag kom på att de skulle ner till målarskolan och jag hade inte hittat några kläder för dem. (De målar inte bara på tekningen, utan också på kläderna). Dock var vi nere i tid och ja, min dag var nästan slut för jag gick bara ner och hämtade dem sedan var jag OFF som vi säger här. Den mest vanliga frågan mellan kompisarna "When are you OFF?" Haha!

Jag ringde mamma och pratade lite med henne. Jag tycker lite synd om mamma för jag ringer henne oavsett vilken tid på dygnet det är. Jag var lite upprörd så jag behövde prata med henne. Klockan var 12 så så farligt var det inte men ändå. Jag hämde Jocelyn och vi åkte snabbt till gymmet innan vi kom på att vi måste skynda oss till Romina för att se på VAMPIRE DIARIES. Vi var ju tvunga att hämta sjukt god soppa på PANERA. (3 gången denna vecka!)

Dagen slutar här, jag ska sova, eller kanske titta lite snabbt på en film. Hm, vara sjukt trött imorgon och titta på en film, eller sova nu och vara lite mer pigg? Jag jobbar många många timmar imorgon. Jag ska skaffa en blogg där jag bara skriver för några vänner tror jag. Det ska jag göra nu! Jag skickade min röst till Sverige idag. YES!

Hoppas ni hade en händelsefull dag, det hade jag, lite för mycket ibland kanske. Jag kan inte vänta till det blir helg.


RÖSTA 2010

Imorgon på morgonen måste jag till posten för att skicka min och Amandas brevröst till Sverige. De måste komma fram innan den 19. Jo, men det fixar sig nog! Jag har ju äntligen röstat nu! =) GLAD

11.36 Guess who's going to bed?

Hej!
Det kändes som en väldigt lång dag idag måste jag säga. Jag började dagen med att gå upp och vi firade J i familjen som fyllde år. Mycket trevligt! Jag och barnen åt fruksot (kanske inte de mest fridfulla, lite stress och iväg till skolan). Det började helt plötsligt ösregna och blixtra så det blev bilen mitt i alltihopa. My boy råkade få med sig min mobil så den var jag utan hela dagen. Efter droppat barnen på skolan åkte jag till Amanda. (det var Amanda eller gymmet, Amanda var way to much more fun)... Vi satt och tjatade och lekte med lilla Stellan. Ett besök på CVS (apotek här i USA, de har allt även mat och sånt!)

Efter att jag varit hos Amanda åkte jag hem för att andas i två minuter. Sandra kom oväntat förbi men det var mycket trevligt. Vi åt lite glass och tjatade innan det var dags att hämta kidsen på skolan. Bråttom bråttom var det ja eftersom my girl hade danceclass. Jag bokstavligen drog hem barnen för de ville inte så lika snabbt som jag ville. Det var bara att göra antar jag. Såg nog ganska roligt ut men det var bara att springa på. Hemma spelade vi lite biljard åt snacks och bara skojjade. My girl kom hem från dance och det var dags för middag! Lite kortspel och dusch mm sedan var det dags för bedtime. Mina barn var så skukt trötta idag att hela dagen var knasig. De var så upp speedade att jag frågade mig själv vad de hade ättit? 1 kg socker? Nej, allt för mycket energi hade de. Gud det tog kål på mig. De gick och lade sig ganska tidigt vilket var skönt. Romina, Sandra och Jocelyn kom över för lite skitsnack och vi hade trevligt ändå fram till 10.30. Nu tänkte jag somna eftersom jag börjar tidigt imorgon.

Vi har en playdate imorgon at the park. Imorgon blir det också gymmet och BIO. Det är snart fredag, cant wait! Soppa till middag imorgon med Sandra och Jocelyn. PANERA, I ADORE YOUR SOUP!

Ja, min dag var lång och ja, det var en onsdag helt enkelt. Imorgon och på fredag är det någon judisk tradition så skolan är stängd och alla au pairer måste underhålla sina kids. Vi möts på See Side imorgon för lite kubb tycker jag. I am exicited.. Love playdate, kids have fun and the au pairs get together and talk! LOVE

Love, Caroline

............

Hej! Jag har inte jobbat idag, bara lite. Jag väckte barnen och det var deras första skoldag idag. Det var lite mysigt att se alla kidsen springa in till skolan när klockan ringde. Det är ganska stor skillnad på "första skoldan" här och i Sverige? Jag fick uppfattnignen om att alla var vädligt emotionella av att det var första skoldagen. Jag tror inte att det var några föräldrar som följde med till skolan på första skoldagen när jag var mindre?

Jag är inne på min tredje månad och det är nu alla kulturkrockar kommer. Mellan den andra och den fjärde. Just nu är jag så trött på alla RÖDLJUS. Alla jävla kvinnor som kör bil och pratar i sin Iphone samtidigt (= att de inte kan köra alls och att man får vara beredd på att tvärnita när som helst). Jag är trött på kön som var i Marblehead idag. Jag är trött på alla poliser som finns överallt. Om det är en konstractions någonstanns, så finns det en polisman där. (fråga inte varför han är där, jag menar, han gör inte ett piss. Han bara står där och är väldigt mycket ivägen). Ja, idag var jag väl trött på väldigt många saker antar jag.

Igår och idag har varit jobbiga dagar. Tur att jag har underbara vänner här. Tack för det! <3

Nu kanske jag kan berätta lite mer om dagen (utan allt de negativa).. Jo, men jag följde med barnen till skolan och kastade sedan lite bollar med hunden. Han var glad och jag likaså. Jag åkte hem och kollade lite på "Teen Mum" Så roligt program, haha! DU är AU PAIR och tittar på Teen Mum, ja, du kommer troligtvis skaffa barn när du är 50 år gammal och gjort allt annat du kan göra i världen innan du kommer på att barn kanske var de som fattades i livet. Jag är glad att jag inte är tonåring och mamma, utan bara tonåring och au pair som endast får arbete 45 timmar i veckan och max 10 timmar om dagen, måste ha en helg ledigt i månaden.


11.44 pm Tomorrow will the kids start school YIPPI!



Vad säger man?


11.33 Att åka som au pair?

JAG FRÅGAR MIG SJÄLV VARFÖR JAG VALDE ATT ÅKA SOM AU PAIR?

JAG SVARAR:

Jag vet inte varför. Jag menar, jag hade verkligen inte ett tråkigt liv i Sverige, utan snarare tvärtom jag älskade mitt liv i Sveirge. Jag har den bästa familjen och de mest underbara och awesome vännerna. Jag skulle lätt kunna börja studera och ha ett studentliv, det skulle jag kunna ha gjort. Jag åkte inte till USA för att lära mig bättre engelska, men givetvis tycker jag det är skönt när jag nu inser hur viktigt det är och hur mycket jag kommer att lära mig. Jag ska inte säga att jag är personen som älskar att resa. Givetvis tycker jag det är roligt men jag är inte THE TRAVELLER! Jag menar, jag skulle till exempel aldrig åka på en resa själv. Det är verkligen inte jag! (att åka som au pair själv är inte samma sak)

Jag tror det handlade mycket om att jag ville se något annat, även om jag inte var trött på mitt gamla liv. Jag tror att jag inte riktigt ville riskera att ångra mitt beslut om jag inte åkte. Jag tänkte på det så länge och under tiden blev det mer coh mer självklart att jag skulle åka. Jag ångrar inte att jag åkte, men jag skulle nog inte gå igenom ansökan igen. Jag vet att jag kommer stanna detta år och sedan återvänta till mitt underbara Sverige, min underbara familj och mina underbara vänner och mycket där till. Jag vet vad jag vill och jag hoppas allt funkar när jag kommer hem.

Jag var som sagt inte trött på mitt gamla liv och jag var redo att börja plugga men jag tror att jag var mindre redo för att börja jobba efter att jag hade pluggat klart (även om det är många år till dess!). Men jag tror att om jag pluggat och sedan kommit upp i 25 års åldern och inte ha rest, det var nog där jag kände att det är bättre att ta ett au pair år än att sätta sig vid skolbänken. Även om livet här går i en berg och dal bana så är det värt det. Jag älskar livet här och jag försöker njuta av livet varje sekund.

MEN JAG HAR OCKSÅ ETT HELT UNDERBART LIV I SVERIGE, SOM JAG NÄSTAN SOMMAR KOMMER ÅKA TILLBAKA TILL OCH VARA HELT OTROLIGT ÖVERLYCKLIG ÖVER ATT ÅTERVÄNDA. JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER OCH FAMILIJ + ALLA ANDRA RANDOM PEOPLE I SVERIGE.

Tack för att ni stödjer!


11.24 sova snart!

Hej! Hur är allt med er?
Jag mår bra som alltid. Jag firade två månader igår. Tiden går ju så snabbt här. Jag måste bara säga att jag är så hemskt ledsen för att jag är så dålig på att maila. Olivia, jag skickade ett brev på posten till dig och sina systrar. Jag hoppas det kommer fram snart, men givetvis ska jag sätta mig ner och skriva ett mail till dig. Jag är så hemsk ledsen.

Idag träffades vi på Panera igen. Det var Lou, Amanda, Pia, Romina, Anton, Jocelyn. Jag åt middag där och jag älskar deras soppa. Vi pratade om det mesta, det är så jävla kul och sitta och bara snacka. Jag dör! Vi bestämde att vi skulle försöka gå ut någon dag. Först gå ut och äta middag för att sedan försöka kommer in utan att visa LEG, önska oss lycka till.

Jag jobbade 10 timmar idag. Det var faktiskt ganska segt och jag var trött. Det var det första Amanda sa till mig när vi träffades. "Du ser trött ut!" "Tack!" haha! Nej, men hon är alltid så goo! =) Att träffa kompisar här är verkligen det bästa som finns. Sandra går dra sitt ass back here. Hon hade tydligen blivit full på Bermuda, förlåt, låter omoget, men jag hade gett nästan vad som helst för lite alcohol just nu. Jag har inte druckit alcohol på mer än två månader. Ledsen, men det är svårt att acceptera att man inte FÅR dricka här!

Så vad händer nu för tiden? Jag vet inte, jag ser inte mig själv som ny här längre. Jag blir ganksa fundersam när folk kallar mig ny? Jag menar, jag har varit här i två månader. Jocelyn påbörjar sin sjätte månad nu, det är helt sjukt! Det kommer vara så otroligt jobbigt när folk lämnar!

Jag tänker på alla i Sverige. Jag pratade med mamma idag. Det var skönt. Imorgon ska jag åka till mallet för att köpa en present till min hostmum som fyller år. Mamma köpte en scarft när hon var i Pakistan och jag tänkte nog köpa något body butter eller liknande. Ledsen för tråkig uppdatering.

Imorgon börjar barnen i skolan här. Det ska bli superkul för då får man ju dagarna lediga där man kan hitta på lite roliga saker. Jag måste bara ta upp att jag är så otroligt ledsen att jag inte mailar så mycket, jag lovar att jag ska skärpa mig. Dessutom ska jag ta lite fler bilder och jag måste skrivabrev till mormor. Jag ligger redan efter och det här gott två månader!!!

0.18 am Of to bed.

Ni behöver inte vara oroliga för the hurricane. Jag menar, vi märkte knappt att den var här. Vågorna var lite större och det blåste lite kanske.

Johanna och Ida, jag skulle mer än gärna se att vi pratade snart. I want an update, you guys! I love you. <3

0.03 am Time 4 bed

HEJ! Ledsen för det förra inlägget men jag satt vid en Rominas dator och hon är från Tyskland. Idag var jag och Romina på gymmet vid 7.20. Vi var sjukt duktiga och sedan hämtade vi upp Amanda vid 10 för att åka till IKEA. Jag körde och det gick bra på ditvägen, (förutom ja lite höger och vänster med mera!)... Men hemvägen, det slutade med att vi åkte i BOSTON CITY. I am not suppose to drive there, I think! Well, det gjorde vi. Amanda och Romina skrattade och jag grät. Det var inte roligt alls, jag fattade ingenting! Att köra här i USA är sjukt läskigt ibland måste jag erkänna även om det funkar bra här i lilla söta Marblehead. Nästa gång någon tutar på mig ska jag tuta tillbaka. HONK HONK!

Vi hade en underbar lunch på IKEA och jag köpte lite smått och gott. Jag köpte bland annat glödlampor, lakan (kände att jag behövde mina egna), te sak (när man endast vill ha single kopp), Marabou choklad och cocosbollar. Jag kommer spara godiset ett tag för jag känner mig inte alls sugen nu.

Vi stannade även vid ett ställe "Allt 1 dollar". Jag köpte även där lite smått och gått. Det är ganska bra att få fyra tandborstar för 7 kronor. Tandkräm och rouge från Maybelline. Ganska bra, brevpapper och en present låda blev det också!

Efter att vi kom hem åkte jag och Romina till Eastern, vi badade lite i poolen och pratade om allt. Det var skönt, och ja, vi har verkligen roligt tillsammans. Roligast är när vi säger saker på våra egna språk och vi ändå förstår varandra. Eller om man beskriver någonting med händerna och vi båda vet vad vi menar, men ingen kan det engelska ordet!

Nu på kvällen träffade vi Nadja och hennes nya au pair Kaita. Hon kommer från Mexico, vilket är sjukt spännande. Hon berättade att det är mycket problem där nu och polisen blir mutad. Vi kommer nog ha kanonkul under året.

Jag och Romina satt i hennes bil utanför mig och pratade i nästan en timma. Jag menar, om man inte har någon stanns att sitta kan man ju sitta i bilen. Kändes väldigt amerikanskt, fråga mig inte varför.

Imorgon ska min familj ha besök av en annan familj från Boston. De har även en svensk au pair Linnea och hon kommer. Hoppas hon tog med dig sin bikini för vi ska åka till Eastern och bada. Romina och jag ska bara dra till gymmet på morgonen så jag borde egentligen sova nu men ja, det är skönt att skriva av sig. Jag åt ingen middag idag, inte bra för min mage. Ibland blir det bara så tyvärr! Hoppas jag får i min middag imorgon. Jag är hungrig!

ALLA I SVERIGE KÄNN ER TRÄFFADE! <3

04.15 i sverige

Hej mina underbaringar. Jag mür toppen. Earl is here,but he is out. Han är i havet tror jag. Jag är inte alls rädd sü, men jag är mer rädd för min svenska. Det gür inte sü bra längre haha! Jag tror nügra für ställa upp som svenskalärare när jag kommer tillbaka. Haha!
Romina sa lika dant, hennes mamma hade texat henne och skrivit att det var fel pü datorn och inte pü hennes grammartik. Südana här saker für mig att garva sönder.
haha! Been a godd day. Jag och min tjej har varit hemma och gjort crafts and arts hela dagen. Jag rükade lära henne att göra loppor, och ja, jag och Romina fick vüra liv spüdda hundra günger innan vi gick hemmifrün mig.
- Jag ska bli rik
- I am gonna lose my hair
- I am gonna be a famous reporter on ESPN
- I am goning to fall in love.
Jag kan ta det. :) Imorgon ska vi üka till IKEA. Men innan det ska jag och Romina vara pü gymmet, det blir kl 7 pa gymmet. Vad tror ni? We are going to be there. PUSS

6.31 pm Wingaersheek beach

Hej!
Hur är allt med er? Jag har slutat för dagen. Jag tänkte fixa lite mat nu. Familjen drog ner för att plocka upp båten för Earl (hurricane) kommer på besök imorgon. Jag tror även att Fiona kommer också. Jag vet inte hur det slår så min och barnens dag imorgon är oviss. Kanske bara har det supermysigt hemma. Jag har lärt barnen att spela Backgammon, och Ljuga i kortspel. haha!

Idag var vi på Wingaersheek beach, ligger ca 45 minuter från oss med bil. Jag körde och gpsen var helt ok idag. (Körde bara fel 1 gång, och barnen märkte inget) KALLA MIG GOOD! Stranden var helt underbar och vi hade roligt. Det var supermysigt och jag hade även gjort pannkakor (mina barn älskar pannkakor). Vi stannade där i några timmar och åkte sedan tillbaka när det blev för varmt. Vi åkte hem och duschade av oss all salt och sand och gick ner och åt glass.
Dags att plocka upp Romina för att gymma. Amanda, see you there? Puss och Kram.
Det är svårt att ladda upp bilder så skyll inte bara på mig!

Imorgon jobbar jag mellan 8-16.




Den här beachen sprang jag och barnen runt på idag. Vi fick bara bada till vattnet nådde midjan på oss för undervattensströmmör. Måste kila!


8.15 am beach

Hej! Ska dra till en strand lite längre upp i norr idag. Det ska bli superkul, det är jag och barnen. Nu hör jag att de gapar lite, jag börjar om 15 minuter, kanske ska packa väskan och gå ner. !!! Puss

Jag ska tydligen bada?

Hej! Nu är jag vid poolen och tur att poolen har wireless! Barnen badar och det är supervarmt men jag orkar inte bada idag. Romina var här ett tag. Det är perfect att nötas vid poolen för då kan kidsen leka och au paorerna kan prata. Min tjej vill att jag ska bada. Jag bettet go and get change.

10.41 am Going to the pool. (kanske kan få lite tanning today too)

Jenny: Jag går in på HTML koden (som om du skulle ladda upp en YOUTUBE klipp) och skriver där. Då fungerar det. Det är lite knepigt ibland men har man mycket tid och tålamod så fungerar det. Hoppas allt är toppen på Charlers. =)

Hej! Jag sitter nu vid datorn på min våning. Jag ska snart dra till Eastern (en pool klubb) för att möta upp barnen och pappan. Jag jobbar länge idag (11 am - 10 pm). Jag och barnen ska ha det riktigt mysigt och vi ska isäng tidigt ikväll! Igår kom Romina och Sandra hit och vi tittade på en film som vi blev rekomenderade att göra. Vi hann  inte så klart den så det ska vi göra ikväll. Vi åt glass och jag köpte med mig en icetea hem från Starbucks. Testa Shaken ice Thea Passion (dock måste den vara sötad, men så god!)

Jag tänkte sätta mig och skriva lite mail vid poolen. Jag tror inte att jag ska bada idag, men man vet ju aldrig. Det är lite svårt när barnen kommer och frågar och säga nej. Det känns inte riktigt rätt. Men jag mår toppen. Jag var på gymmet imorse. Romina och Sandra trodde inte på mig men jag var där. Dock var jag väl inte den mest aktiva men det spelar ingen roll. Jag vet inte vad som händer just nu men hela huset skakar, jag tror de håller på att göra någonting med fönstren, bäst att jag går coh tittar efter.

Min doggy är på doggy day care today. Ikväll ska vi gå på ett tennisevent för min kille har spelat en tennisturering och han är superduktig. Många kramar. Vi hörs senare vid poolen. Puss och Kram


RSS 2.0