17.19 This is my life - Anna Bergendalh

HEJ! Jag fixade mitt hälsointyg idag. Kändes bra, jag fick också ett utdrag från polismyndigheten. Nu har jag 4 av 5 saker klara för att skickas, det sista är STUDENTBETYGET, kan ni förstå hur bra det kommer att kännas att stoppa ner det och lägga det på posten?

- Studetenbetyg
- Hälsoundersökning CHECK
- Kopia på pass CHECK
- Lila personlighetstest CHECK
- Utdrag från Polismyndigheten CHECK

Känner ni igen er?! Hoppas jag inte glömt något. Jag väntar fortfarande på min visumtid. Jag vill ju ha den 29 juni, men jag vet inte om jag kan få det. Hm!

Blivande au pairer, ni förstår inte hur mycket papper det är. Det ligger papper överallt, den ska skickas dit och den dit vid den tidpunkten. OCH att bara ansöka måste man typ fylla i 500 olika papper, ok, kanske lite överdrivet, men tro inte att det är en dans på rosor. OM jag har kämpat!

LoveCAROLINE


15.25 Det känns skönt att slänga saker.

Varje gång jag rensar mitt rum åker det ut massor av skit. Eftersom USA börjar närma sig är jag extra bra på att slänga saker. Jag försöker göra slut på så mycket saker som möjligt. Ska i för sig till Ullared på fredag, jag ska inte köpa massa skit, endast saker som jag behöver. Jag upprepar, ingen skit. Jo, men visst, det är Ullsared vi snackar om. Hoppas kunna hitta en bra BH, lite studentsaker till klassen, och just en massa skit. Haha!

Jag tror jag ska åka och springa ikväll, men först ska jag nog ringa Johanna, men det gör jag när mamma kommer hem för hon har ju mobilen. Suck..

Ska fortsätta städa och slänga saker nu, jag undrar vad jag ska göra av allt när min syster tar över mitt rum när jag åker sedan. Hm. Källaren kanske, men jag vet inte hur jag ska få plats. Jag får väl helt enkelt släänga lite mer saker..



En sådan har vi hemma, synd bara inte att den inte var i rosa. =) haha Den är egentligen inte så bra, men den är snygg.

12.30 Hello sunshine!

Hej! Jag är så glad. Jag fick ett mail av Sandra (en tjej från Österrike) Vi bor 30 minutes gångavstånd emellan varandra men bara 5 min med bil. =) Helt underbart. Hon verkar väldigt trevlig och min tjej och hennes tjej spelar fotboll tillsammans. Hur bra som helst!

Toppen, nu ska jag skriva ett mail till familjen och sedan ska jag äta lunch städa och träna. =)



Så här nära bor jag havet. 5 minuters gång. =) Sandra bor ännu närmare, jag tror hon ser havet från sitt hus. =)

23.52 Time to sleep

Hej! Fick ett melj från en tjej från Österrike idag. Jag blev riktigt glad. Det var min värdfamilj som hade sagt till hennes värdfamiljs au pair (currant) att hon kunde kontakta mig ifall hon vill prata. Vi ska vara där hela året tillsammans. Vi bor nära varandra också, det känns super.

Innan har jag ju endast haft kontakt med några svenska och tyska tjejer som bor typ 40 minuter med bil från mig. Kanske inte riktigt kan träffas varje dag, men man kan träffas i city. Tjejen från Österrike verkar hur trevlig som helst och det är toppen att vi bor nära. Hoppas hon har barn samma åldrar som jag har också. Pricken över i:et liksom. Svårt för många att förstå kanske men det känns så bra att veta att man kan träffa folk när man kommer dit.

Jag får nästan skicka ett mail och tacka min värdfamilj. =) 16 dagar kvar till Turkiet <3

10.59 Back to bed...

Jag tycker USA ska bli otrolig spännande. Jag hopppas att det blir roligt, men givetvis har allting en baksida. Men jag hoppas verkligen att jag får uppleva "The American Dream". Ja, det vill jag verkligen göra.

Den nuvarande au pairen ska skicka en beskrivning om hur en av hennes veckor kan se ut. Hon skulle ockås skicka lite tips till vad jag ska packa och inte. Hoppas att det hjälper något. Just nu räknar jag bara ner dagarna och väntar på den dagen. =)

Jag håller just nu på att avsluta det sista i skolan. Jag måste bara kämpa lite till.. Nu är det fysik som gäller. Jag och boken var tydligen kompisar idag.

BTW, just nu vill jag inget annat än att prata med dig. ♥ Ring, maila eller spring. =)

17.22 SJUK

Hej! Jag har varit inne hela dagen, åh, det är så fint väder. Jag har suttit och pluggat. Inte roligt. Det är väldigt tråkigt, och dessutom är jag sjuk. Grädden på moset eller va fan det är man säger.

Mamma hade varit i Ullared med några kompisar och kom hem precis. Jo, hon hade köpt ett par muffinsformer som var så söta. Det var amerikanska flaggan på och det var "amrikanskt" tema. Jag tänkte baka cupcakes och ta med mig upp till Stockholm när jag åker dit. Jag tänkte nog vara tråkig också och köpa en blomma. Presentera tar jag nog i USA när jag kommer fram dit.

Men cupcakes, jag kan inte göra dem själv.Jag hoppas på att Anna, Olivia, Emelie och Ida vill hjälpa till. Jag står för allt och vi kan baka hos mig. Hoppas det blir toppen.

Nu ska jag kolla till pajen i ugnen och plugga lite. Vi ska tydligen ha några som kommer hit, min gudmor bland annat. Jag är inte riktigt på humör idag, men jag får väl le lite snällt och låtasas att allt är toppen. Mitt rum är en mess också. Folk utifrån älskar att kommentera mitt rum, men däremot uppskattar inte jag kommentarerna riktigt. FAN!

Jaja, byebye Love.

Lägger upp några bilder på cukcakes sedan och självklart kommer det bilder när VÅRA ska göras. <3

HÄLSOUNDERSÖKNING

Min skolsyter sa att jag tydligen kunde göra hälsoundersökningen i skolan. Det kommer en skolläkare och den blir gratis för mig. Fan vad nive. 1200 kronor slapp jag betala. :)

15.02 Galen panna

USA-Family ringde igår. Jag och mamma pratade. Hon var lika glad och trevlig som vanligt. Vi pratade bara allmänt och de var skönt eftersom vi inte hörts på ett tag. Det börjar närma sig nu. Barnen befann sig i FL, där det var sol och bad. Hon berättade också att jag hade möjlighet att ta ut min semester i början av auagsti. Först var jag lite skeptisk till det för jag vet inte om jag kommer ens känna igen mig så bra där när jag bara varit där i några veckor. Men det låter super nu. Det kanske till och med bli så att A and K kommer över vilket skulle vara helt awesome. Fatta hur kul det hade varit. <3 Underbaringar.

Jag ska träffa familjen i Stockholm vilket ska bli väldigt roligt. Det blir efter midsommar så det kommer vara fullt upp för mig innan avresa till USA. Men jag gillar att det är stressigt, det är ju jag alltid levt så varför inte liksom?

Jag längtar...

12/5 Balen på Valande. Mamma håller just nu på att sy klänningen och det verkar blir perfekt. Jag har även bokat håruppsättning och sminkning så det blir FETT nice.

14/5 Turkiet. Jag säger bara, sol, bad, krök, friends<3, sova, slappa dega.

26/5 Studenten

4/6 Johanna 19 år men framförallt IDA (underbaringen) KARLSSON  tar studenten.. =) Åh, jag längtar!
Jag ska nog åka ner till Johanna här någon gång. Hoppas på det i alla fall.

27/6 Stockholm, sova hos familjen en natt och sedan ska jag fixa mitt visum dagen efter det. Hoppas kunna göra Stockholm också. Jag erkänner att jag faktiskt inte varit där många gånger. Tre kanske? Alla gånger har det varit i handbolls sammanhang. Jag vill gärna kunna shoppa lite.

30/6 Åker till Bryssel med Karlsson

2/7 Johanna tar studenten. Vi åker hem den 4:e

5/7 DÅ SMÄLLER DET. Jag åker till USA. Jag längtar galet mycket.

+ att det är massor av utspring som jag gärna vill gå på. Hoppas jag får ihop det. =)

21.57 Tankar...

Lite tankar innan USA.

Jag har nog inte riktigt till 100 % förstått att jag ska åka än. Men som jag tidigare nämnt är det så mycket jag ska göra innan det. Jag ska utomlands hela TVÅ gånger innan jag tar min ann USA. Det lutar åt att det kanske eventuellet till och med blir TRE gånger.

Visumet är en liten pina. Jag vill gärna ha en tid nu så att jag får fixat det. Jag gillar inte att ha saker som jag inte vet så mycket om som jag samtidigt inte kan påverka särskilt mycket. Jag har ringt till CC två gånger på senaste veckan.

Fick ett mejl från familjen i USA idag. De hade varit över i Europa och besökt Rom. Hoppas det hade de trevligt! De ska ringa imorgon. Roligt tycker jag. Vi får se vad de säger imorgon.

Som jag sagt tidigare vet jag inte om jag vill skriva något om familjen eftersom de inte vet om att jag bloggar. Jag tror att jag kommer att skriva utifrån mitt perspektiv men jag kommer nog vara väldigt tillbakahållsam på namn, detaljer etc. Jag vill inte lämna ut någon och Internet är idag världens största skvaller tidning enligt mig. Jag skriver allt som kommer mig i smaken. Mina kompisar kommer naturligtvis få andra uppdateringar än vad som kommer att visas på denn blogga. De får allt!

Nej, men ärligt. Jag vill inte lämna ut hela mitt liv.! Tack för förståelsen!



Love Caroline


20.53 Handboll

Hej! Känner mig lite splittrad inför USA, jag vill åka nu nu, men ändå känns det som det är så långt bort. Men det är det inte. Jag fick min famlij ca 160 dagar innan min avresa. Nu är det väl kanske 75 dagar kvar.. =) Det känns nästan som igår. Så åker jag imorgon då?

Balen, studenten, kompisars studenter, Turkiet, Belgien... Hur snabbt tror ni inte att det går?

Jag har läst att man kanske kan spela handboll i USA, jag hade tyckt att det varit väldigt roligt, fast att hålla det på en basic nivå, typ träning två gånger i veckan kanske. Det är nog väldigt annorlunda och jag är verkligen öppen för förslag, jag får hoppas att andra är på att spela handboll.

18.41 Hang in there! 43 days

Hej! Pluggar, mycket tråkigt, men jag får titta framåt och varje gång jag tänker på USA får jag lite lite mer energi..!

19.55 Snart är det mörkt ute...



Hej! D

et har varit vårväder hemma idag, sjukt skönt. Jag förväntar mig även ett bra sommarväder i JUNI månad för det är den månad jag kommer tillbringa i GÖÖÖÖTEBORG...

Jag älskar när folk pratar Göteborgska.. Jag pratar nog inte, jag är inte värst men visst hör man att jag kommer från GÖTEBORG.

Soliga Göteborg, hela denna vecka kanske?! Vi får hoppas på det.


13.50 Time to study.

Hej! Jag sitter och pluggar och för varje sak som blir jobbig tänker jag på USA och pluggar vidare. Det är liksom inte långt kvar och jag måste bara göra det sista nu sedan är jag klar på ett tag. Jag tänker nog börja plugga nästa höst igen, men jag tror att jag kommer vara mer sugen då efter ett år i Staterna. =)

Jag hoppas att man kan göra Högskoleprovet i USA, det skulle vara skitbra i så fall. Jag har hört att man kan göra det och det skulle som sagt sitta super. Det är skönt att kunna söka i två kvoter. Jag vill verkligen plugga till civilingenjör! Hm, undra om det blir Chalmers, Uppsala eller Lund?

Jag får känna efter i USA, undra om man kan bo hemma efter att ha bott ensam i USA ett år.. Jag tror jag kommer känna att jag bor ensam eftersom jag kommer ha en övervåning för mig själv. Om jag vill vara med familjen är det bara att gå ner men det är samtidigt skönt att kunna stänga in sig på sitt rum för en stund.

Jag längtar och längtrar, det går inte en dag utan att jag tänker på USA. Jag har dock massor av roliga saker innan. Det är nog inte så många dagar var till STUDENTEN och inte heller till TURKIET där jag ska steka och vara sjukt brun när jag kommer hem. Tror ni jag blir det? Tja, jag får pressa som fan... Haha! Puss


Jag ska nog köpa massor av converse i USA. Jag lär behöva det eftersom mina slits på 3 månader eftersom jag går snett. Det ser inte så bra ut att gå omkring med trasiga skor.

21.51 Can you please spell "Gabbana"?

Hej! Ser ni?
Jag har gjort några ändringar. Jag hoppas det blir bra. Jag känner att denna blogg måste få lite energi och fart, herregud jag åker ju snart! Skämt och sido, men ändå.

Just nu sitter jag och tittar på "Djävulen bär Prata" Jag älskar den filmen! Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ha ett assistent jobb, för ett tag i alla fall...

- Can you please spell "Gabbana"...? "as in Dolce Gabbana"
- The person is hanging up...


Jag skrev högskoleprovet tidigare idag, det kändes bra att ha gjort det, men jag vet inte hur det gick. Första gången gick sällan bra, jag är lite sugen på att titta hur många rätt jag hade eftersom det går att kolla redan nu eftersom jag tog med en lapp hem med alla mina svar. Men jag tror helt enkelt att jag ska vänta. JAG VILL VERKLIGEN INTE VETA!

Nu ska jag mysa med min syster.. Kommer ju inte kunna göra det sedan när jag är i USA..Hoppas vi hörs snart! Jag har en bra känsla i kroppen. ♥





Jag blev faktiskt ganska nöjd. Jag tycker den ser mycket trevlig ut! Men det kanske jag som är knasig..

01.11 A little bit behind

Hej! Känner att det snart är dags, känner att det är dags att ta tag i den här bloggen också, den måste liksom rutas upp lite. Jag vet inte om det är den här jag kommer att använda, men jag tror det. =) Jag får se. Jag ligger lite efter jämfört de med andra USA-bloggarna. De är ju mästare på att uppdatera och förklara sina känslor. Åh! Haha, varför kan inte jag vara sådan?

BTW, Jag betalde min resa idag. 7265 kronor slutade de på, jag betalar inte ofta så stora summor, men det svek nästan inte ens. Jag tycker verkligen att det ska bli skitroligt och det är säkert värt vart enda öre! =)
Nu är det nog dags att sova, jag ska hämta J imorgon får vi ska åka och handla till tjejmiddagen hemma hos mig imorgon. Tjejmiddag, kanske inte, men pratkväll! myspys <3

RSS 2.0