Kycklingpaj på G

Idag ska jag laga kyclklingpaj, jag hoppas mina barn äter med god aptit! <3



Kram Caroline


Jag går inte och säger till dig att du är trött!

Hej! Hur är allt med er? Det var en ganska grå torsdag men jag har humöret uppe. Jag blev lite arg på Romina som ringde och frågade om jag låg och sov. Klockan är halv fem på dagen? Skulle jag ligga och sova då. Nej, tyvärr jag jobbar. Jag blir lite smått irriterad på folk som kommer fram och frågar om man är trött eller lägger en kommentar om att man ser trött ut. Det är inte riktigt det man vill höra och det är inte något man frågar folk om tycker jag. Är det inte bättre att fråga hur man mår eller att kanske vädret är fint eller tråkigt. Sluta fråga folk om de är trötta, det är redan vinter och deprimerande.

Är det bara jag som vet vett eller vad? Jag frågar inte ens folk om de är trötta eller lägger kommentarer om att någon ser trött ut. Det är så oförskämt tycker jag!



Jag är inte trött, och fråga inte heller om jag är det!


Kram på er!

Hej! Ätit middag CHECK! Snart kommer Sandra och vi ska titta på en film. Jag tror vi måste springa ner till videobuktiken och hyra en rulle, men ja, jag ska se om jag kan hitta den på internet först! Jag ska spendera kvällen med Sandra och det är jag glad för. Kram


Tack till

Tur att det är hyfsat fint väder ute och att jag inte tänker skriva mer här just nu!


MÅNDAG checklist

Kanske borde börja med en punktlista på saker som jag behöver göra.

- Städa min våning
- Posta mina trasiga UGGs så jag kan få ett par nya. De kostade sjukt mycket pengar och jag kommer inte acceptera det.
- Ringa mamma
- Åka till the YMCA

Typ ej läsvärt!

Hej!
Jag sitter på class men har ingen större lust att göra nagot som har knutning till min class just nu. Jag känner mig orkelös och hopplös. Jag sitter och blinkar för att en av mina bästa vänner ska åka hem. Jag vill inte säga hejdå, men jag är skyldig henne ett hejdå. Igår när vi sa hejdå för kvällen sa jag.
- This is not THE GOODBYE. We are not doing this today.

Jocey skakade på huvudet och jag åkte hem. Jag är så orkelös, kanske för att jag kämpar mot en förkylning, kanske för att jag vet att mina föräldrar och syskon kommer stå här i Boston om två veckor. De kommer hit och drar mig ur den bubble jag har levt i sedan Johanna och Ida åkte hem i julas. Jag är otroligt glad och lycklig att de kommer, vem skulle inte vara det, men det är något som ändå fattas känns det som? Jag går och irriterar mig på att jag kan ha ordning överallt förutom i mitt egna rum och badrum. Det ser ut som ett bombnerslag, inte heller har jag någon energi att städa. Jag läser att det ska snöa i helge, och jag vill bara gråta!

Jag vill ha vår, sommar och sol. Jag vill ha massor av pengar så jag kan shoppa mycket de sista få månaderna som jag är kvar. Jag kan inte beskriva besvikelen jag känner just nu, jag är besviken på mig själv och jag vet inte hur jag ska komma över det.

Jag tror jag ska muntra upp mig med lite gym ikväll. Jag vill ha någon att gå med men jag vill gå dirket klockan 6 pm. Jag ska fan vara där och jag ska städa mitt rum ikväll. Jag ska vara glad och ha massor med energi med barnen (det har jag i och för sig ALLTID)...

Jag vill också massa på att berätta att jag har sökt till Universitet i Sverige. Jag är stolt och glad. Jag känner mig peppad inför våren och sjukt förväntansfull. Men i och med att också börja plugga i Sverige, så betyder det att man måste lämna Boston. Jag måste kliva ut min bubble och jag kommer inte att fatta det förrän jag är hemma i Sverige. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag tror jag behöver ringa min mamma nu. Jag är alltid såhär när jag inte har pratat med min mamma på jättelänge. Hon har säkert något klokt att säga. Haha, det låter som jag har hemlängtan men det har jag inte, jag behöver bara någon att prata med. Jag ringer mamma. Ni kommer säkert få en bättre uppdatering imorgon.

Kramar Caroline


Le till mungiporna blöder

Jag har nu bestämt mig för att jag ska storle resten av dagen. Om jag ska ska blöda i mungiporna ikväll så ska jag le hela dage. Solen har tittat fram, jag ler redan nu. Brillor på, åka hem och schilla för att sedan hämta upp mina busungar och spendera eftermiddagen med dem. ♥

Swedish ÅÄÖ på en amerikansk skola

Hej! Jag installerade svenskt tangentbord på datorn i skolan. Jag undrar vad de säger om det när de väl märker. Jag är nöjd i alla fall, tur att jag är så pass computergeeky att jag vet var alla tangenter sitter. Väldigt ointressant inlägg men ni kanske kan få några bilder ikväll, om jag ens har några???

Haha! Kram

Jag gar och ar superirriterad and it's driving me crazy

Hej! Jag blir lite arg pa mig sjalv, jag menar, hur svart kan det vara att uppdatera en blogg, visa ett tecken pa att jag ar vid liv. Jag ar mycket arg pa mig sjalv just. Sjukt irriterad over sma saker som bara har med mig sjalv att gora. Jag vet inte varfor, kanske borde jag ringa mamma. Det kanske hjalper, eller kanske prata med Johanna?

Jag vet inte varfor jag gar och ar irriterad. Kanske ar for att Jocey aker hem snart, eller for att det igar snoade igen, eller for att jag inte riktigt ar sa aktiv pa gymmet...? JAG VET INTE och det gor mig galen. Jag ar forkyld och kanner inte alls for att vara det. Men ja, jag ar sa irriterad pa mig sjalv.

Ikvall ska jag traffa Tora pa gymmet, hennes nya nickname. Jag hoppas detta blir en bra dag. Jag ska nog ringa mamma om en stund. Jag sitter pa class nu.

<3

Hej! Jag har haft en bra helg, det blev inte så många bilder sry. Jag spenderade på tok för mycket pengar denna helgen, del på saker som jag behövde men jag borde spara pengar. Kanske händer en annan dag. Jag ska sova snart, undra om jag kan sova ut imorgon. Jag borde ju gå upp och träna.

Tack för helgen tjejer! <3


A little bit of both!

Hej!
Jag var nära på att göra något som både skulle vara ganska dumt men också väldigt underbart, jag ville åka hem och överraska min mamma, men det går bara inte. Jag har ett jobb här, jag har vänner här som lämnar mig om en vecka. Jag kan bara inte, hur mycket jag än hade velat. Men men, livet går vidare, jag hoppas mamma får en underbar fest imorgon. Gud, jag kan inte förstå att jag fyller 20 och hon fyller 50!!!

Min familj kommer hit om cirkus en månad, hade de inte gjrot de kanske jag hade resonerat annorlunda. Vi ska strosa runt i NYC och bara ha det så mysigt som det bara går. Nog om det, jag har bestämt mig. Jag ska äta sushi imorgon med Jocey och alla andra. Jag ska åka in till Boston med Jocey på söndag och hjälpa henne att ta farväl. Ja, så får det bli!

I said I would also write in English, conserdering most of my friends here acutally speak English... They know a little bit of Swedish, I am a good teacher and they r pretty intrested as well. Well about my trip home, I was seconds from booking a flight home. But it got to me, that I would miss my best friend's goodbye dinner not be able to go to Boston with her for the last time. I would maybe see thing differnt if my family wasn't actually coming in less then a month. I am about to go to Vinnin Sq to meet Jocelyn for breakfast.

So yeah, I will probably sleep at Jocey's tonight. See u later! <3

Jag måste bara säga om Big Brother... Gud, jag älskar det, är det inte helt stört roligt. Jag fattar inte hur man kan sätta ihop så galna människor tillsammans. Det är helt stört!!!

Ex. - Älskling, titta på mig. Lyssna på mig.
- Hjärtat, jag kan inte titta på dig, jag är BLIND..

Ex. - Darling, look at me. Listen to me, please!
- Babe, I can't see you, I am blind!

Victoria and I are dying when we are talking about it. Gosh, I am so excited for this weekend. We r going to the mall tommorrow during the day and then on Sunday we r going to Boston city and tomorrow night we r going to have awesome sushi with all the au pairs. Susanne and Jocelyn are leaving in the next few weeks. I am so excited for J's trip i Europe. She will have so mush fun!

<3



I love this pic. Sandra, Jocelyn and I. This was probably the best trip together. August 2010. I will always remember. I love u!


Det regnar och jag har killing skoskav!!!

Hej! Hoppas allt är bra med er. Just nu sitter jag uppe på mitt rum för att det regnar ute. Jag tycket här om dagen att det var lite mysigt att det regnade men nu tycker jag inte det längre. Jag vill göra något, jag kunde gått till gymmet men jag har fan sådan skoskav att jag inte ens kunna ha något annat än tofflor de senaste två dagarna. F*** säger jag bara. Jag lovade Jocey att jag skulle skriva på engelska så att hon också skulle kunna läsa, inte ens det gör jag. Men skit samma just nu. Detta inlägg är hopplöst men ja, vi väntar på bättre väder helt enektl.

Jag har en del att säga, men ingen ork.. Ush!

Min familj!

Hej! Pratade precis med mamma och Elin. Jag vet inte om det är hälsosamt att prata så mycket med familjen där hemma som jag har gjort senaste veckan. Dock har jag varit här i över 8 månader så det är väl inte så att jag åker hem dirket. Det är inte samma sak nu, hemlängtan som det var förut. Nu lever man med den på ette annat sätt, jag orkar göra saker samtidigt även om jag ibland har lite längtan till Sverige. Men jag har inte haft hemlängtan på riktigt länge, det var innan jul tror jag. Det kanske kommer snart. Jag kan typ få utbrott på ett stoppljus ibland. Men ja, det var de det... Dock är det så mysigt att prata med mamma och Elin. Jag ville bara säga det!

Jag älskar er! <3 Nu ska jag åka och hämta mina barn. =)

Jag föddes igår!

Jenny, du får jättegärna skicka orginalbilen till mig, gud vad snällt! =)

Ja, i USA finns det shopping men hos mig kasnke inte så mycket pengar, men jag gräver djup ner i plånboken så hittar man ju allt något eller hur? Jag köpte ett par Converse igår, det blev låga, fanns inga andra men de var i alla fall vita. Grattis till Marshalls för att ni har vita Converse, då kan jag checka av det från min lista även om jag kanske köper ytterligare ett par innan jag kommer hem. 25 dollar fick jag betala, bättre än Sverige 110 dollar. >.<

Jag köpte dessutom ett par löpartights i lördags. FRÅN självaste H&M, ibland känner jag mig lite tråkig när jag går in och handlar kläder på H&M men sanningen är att de är de kläderna som jag gillar. Forever 21 har så korta klännigar, jag blir galen. Jag visste dock inte att H&M hade en sportkolletion, det är så typisk mig, jag föddes väl igår eller något.

Jag har inge class på hela denna veckan. =) Victoria, det är du och jag denna vecka, nästa helg och resten av mina 5 månader här. <3



Nu måste jag skaffa mig ett liv. Kanske göra lite nytta? xx


Ta hand om dig själv!

Hej! Ok, I'm sorry. Jag lever. Jag var ute och sprang i morse. Japp, det var jag. Det kändes faktiskt riktigt skönt, nu efter en härlig dusch och lite Big Brother är jag på g igen. Jag måste åka och handla tror jag, det är lite tomt i kylen när det gäller frukst och annat.

Jag sitter och kämpar med musiken här, jag vill så gärna rensa alla låtar som inte är bra. Det tar sådan tid men jag antar att jag kanske gör det ikväll. Ikväll är det även final i The Bachelor. =)

Jag gjorde inte alls mycket i helgen. Jag pratade med Elin och Jonathan på skype, sedan tittade jag på massor av filmer. Det kanske låter lite tråkigt men det var ingen hemma. Jag träffade tre tjejer i lördags kväll, vi åkte till mallet. Man kan faktiskt vara på mallet till kl 9 på en lördag kväll, tillskillnad från Sverige. Det var jag, Olga, Danielle och Donna. Det var trevligt. Jocey jobbade i stort sett hela helgen. Victoria var på Silverbay! Men ja, denna helgen är alla hemma igen.

Jag pratade precis med Amanda, hur trevligt som helst. Det känns konsigt att prata med henne för jag brukar sitta i hennes soffa och prata med henne men ja, jag antar att det är annorlunda nu. Jag börjar få lite smått panik att jag själv snart ska åka hem. Jag vill inte men på ett sätt vill jag. Det är lite konstigt. Jag ser just nu mest emot när min familj kommer om nästan precis en månad. Jag kommer stå på Logan, övernervös och i tårar. Jag vill inte gråta, men jag tror att jag kommer göra det. Väntan väntan...

Ja, jag och Romina har gjort upp en plan för vi måste börja springa. När Romina pratar om Marathon springer jag. Haha! Nej, vi sprang runt "the Neck" idag. Mycket trevligt och det är ganska skönt väder även om solen bestämde sig för att inte visa sig särskilt mycket. . . Gott, jag kan ju handla senare ikväll. Nu ska jag blåsa håret. Nästa söndag ska jag åka med Jocey in till Boston för sista gången. HUR SJUKT ÄR INTE DET????


Jag saknar mina svenska vänner

Hej! Jag orkar inte skriva just nu. Jag ville bara säga att jag saknar mina vänner i Sverige just nu väldigt mycket. Det gör verkligen ont att veta att det fortfarande är nästan 5 månader kvar till jag träffat dem igen, men det är de värt. Men der gör verkligen riktigt ont i hjärtat just nu när jag tänker på alla fina stunnder vi har haft tillsammans!

Livet går vidare, men det gör ont! <3

:)

Hej! Jag är vaken och ledig. Jag skriver mer sen. Puss

Studenten 26 maj 2010

Hej! Jag tänker på studenten, jag tänker på mig klass. NV3A, gud jag vill träffa ALLA när jag kommer tillbaka. Allihopa! Jag längtar till sommaren, den 26 maj ska jag tänka lite extra på hur underbart det var för ett år sedan då vi tog studenten. En av de bästa dagarna i mitt liv. Jag tror denna bilden verkligen säger hur LYCKLIG jag var. Man lämnar något bra men man går också vidare med någonting bra!

Jag saknar tiden på Polhem men livet går vidare. TILLSAMMANS!



Jag vill ha vår vår vår!!!

Hej! Hur är det med er? Jag sitter och pratar med Ida, det är sjukt skönt att få prata med henne igen. Vi har inte pratat på evigheter. Jag ska snart åka till Victoria och fika lite med henne. Jag har ju class idag också. (Roliga månadagen >.<)

Senare ikvälll hoppas jag på att Sandra vill dra till gymmet. Jag tror även att jag tar mina löparskor och går ut och springer lite senare i eftermiddag när mina kids är på aktiviteter. =)

Jag har tagit det lite lugnt idag, och nu sitter jag och myser lite med TV3PLAY... Men det är nog dags att röra på sig nu. En roligare uppdatering kommer senare. Det var inte så jätteroligt väder just nu men jag är glad ändå. Många kramar!!!



Hade varit roligt att köpa dessa stövlar här, dock är de inte så mycket billigare faktiskt. Men men, vi får se. Vi ses senare! Puss


JAG MÅSTE SPARA PENGAR!!!

Hej! Det har varit en lång dag. En bra dag dock. Det är redan sjätte mars, helt sjukt. Jag hängde med Jocey, Dannii och Sandra idag. Jag och J tog JB på två timmars prmenad och vi kastade även massor av bollar. Jag hann skypa två timmar med Johanna och allt var hur bra som helst. Nu sitter jag och tittar/gråter till My sister's keeper. Gud, det går inte att inte gråta till denna film, men så bra den är.

Vi såg en film idag med Christina Aguilera eller hur det stavas, kommer inte ihåg vad den heter men den var superbra. Typ som en musikal... Sjukt bra. Ni anar inte hur mycket film det blir här i USA, typ det enda vi gör. Imorgon ska jag dra mig till gymmet, jag undrar hur vädret ska bli? Det kanske blir skidåkning på torsdag men jag inte om jag har pengar. Jag måste spara pengar!!!

Till DANNII!

Hej! Dannii ringde precis, hon ville att vi skulle träffas hos henne för att titta på film. Jag tror det blir toppen bra, jag känner inte för att ligga hemma hela söndagen. Vila kan väl göra när man är död! haha! Jag ska skicka nu, jag tänkte faktiskt ta och promenera till henne. Det tar endasat 10 minuter så det är bra. Jag är hemme om några timmar igen. Puss och kram



Sandra ska klippa mig på Måndag, även om jag gillar mitt långa hår måste det klippas. Dock kommer jag spara till jättelångt hår i sommar. =) Kramis!


Ge mig juni, juli och augusti!!!

Jag som hade skrivit värsta långa inlägget, inte för att det var något läsvärt, det var basiclly jag som berättade hur mycket jag ville att sommaren skulle komma. Tur att ni slapp läsa det. Puss och kram

Cravings "Vera Bradley"

Hej igen! Jag är så KÄR i Vera Bradley väskorna. Även om de är svindyra måste jag köpa en innan jag åker hem. Jag bara måste. Ni fattar inte vilken användning jag kommer ha för den. Jag kommer kunna ta den till gymmet, ha alla mina 22 000 grejjer som jag har. Den bästa användningen jag kommer ha är när jag pendlar fram och tillbaka mellan Göteborg och Uppsala. Jag antar att det kommer bli en del resande. Johanna flänger ju upp och ner hela tiden.

Hej underbara SJ, ska vi bli buddies igen? Jag funderar starkt på att skaffa en kille som jobbar på SJ..

Jag kan inte bestämma vilken väska jag vill ha. Eller snarare vilken färg det är...



Detta är min favorit!



Men jag tycker att denna är cool också!



Denna var på SALE och var hälften så billig som de andra. Den kostar ursprungeligen 90 dollar, vilket jag tycker är hutlöst.



Denna färgen är också fin. Jag tror jag ska köpa en när mamma är här. Hon kanske hjälper till att betala lite.

Nu ska jag titta på en film. Dröm sött alla där hemma! <3


Jag är inte gift och har barn!

Hej! Denna lördag har varit härlig. Jag körde ett skönt misstag imorse. Vi skulle åka till mallet, jag tänkte att jag skulle köra så ingen kan ju åka utan mig. Haha! Ganska fel där, Jocelyn hade bestämt sig för att köra. Hon sa att vi skulle åka runt 11 och när vi säger 11 här, menar vi egentligen 12 eller 1 pm. Jaha, tänkte jag. Jag rinde Jocey vid 11 och frågade vad hon gjorde. "I am on my way!" "WHAT?! I thought I was drivning and are we going now???" "Yeah, I give u 15 minutes"... Haha, She knows me to well.

Vi åkte i alla fall till mallet. Alltid lika roligt att köra med med dem. Jocelyn är ganska koncenrerad när hon kör, för de kör ju andra andra sidan vägen i Australien. Men hon kör super! Jag hittade en jeansjacka som jag var väldigt stolt över. Jocey hittade en fin klänning. End of story!

Vi åkte hem för jag ville så badly prata med Johanna. Jag skypade med henne i över två timmar. Haha, det kändes nästan som vi satt i samma rum. Väldigt roligt var det och vi har nästa skypedate imorgon kl 3 pm. Jag längtar!

Jag sitter och tänker på hur jag ska få min ekonomi att gå ihop här. Jag måste betala min resa vilket jag inte alls ser fram emot. Det är 1500 dollar som ska betalas och jag har faktiskt bara 4 månader kvar här. Men det är ju bara att göra. Jag har även lite saker som jag ska gärna skulle vilja köpa. Det finns sådana sjuka shopping möjligheter här och så känner jag mig så begränsad med pengar. Jag vet inte hur andra au pairer klarar sig men jag skulle gärna grina efter pengar hos mamma varje vecka om jag hade lust??? Jag kan inte ritkigt med dock!

Idag såg vi "HallPass". En sjukt underhållande film måste jag säga. Gå och se den med dina tjejkompisar, inte med din pojkvän. Jag tror starkt på idéen faktiskt. Haha! "Men jag är inte gift och har barn"...

LOVE CAROLINE. Jag tänkte se på en film nu.



Danii sa, "Alla måste ha en DEMIN-jacka i garderoben" SO I WENT FOR IT, even though I should maybe not have done it! Whatever. =)


Skyping with Johanna!



Jag skypar med Johanna!


Filmförslag???

Hej! Det blev många inlägg idag. Jag hade en riktigt schill dag. Det blev pannkakor till middag och Shrek den Fjärde i soffan. Vi hade det riktigt trevligt och mysigt. Det är så sjukt hur nära man kommer barnen. Jag älskar mina barn! Imorgon har jag varit här i 8 månader. Tänk, åtta månader. Det är länge men det känns som jag snart är hemma.

Det är en konstig känsla här. Jag går och väntar på något gott, typ våren tror jag. Jag hade en bra vecka, skönt med helg. Jag är ledig hela helgen vilket vi ska fira med att åka till mallet imorgon. Jag ska faktiskt köpa något om jag hittar något som jag gillar. Nu tänkte jag kolla på en film i sängen, bara för att slappna av. Jocelyn och Danii tittade förbi några timmar på kvällen. Jag hade inte sett Dannii på jättelänge, hon verkade må bra. Romina ligger hemma i sängen och är sjuk, jag lider lite med henne. Dock vill jag inte träffa henne för sjuk är det sista jag tänker bli. Jag fick ett mail från Sandra förut att hon var påväg upp till Stowe. Kul, jag som ville ha henne hemma denna helg.

Dags för en film. Jag undrar vilken det blir? Några förslag??

xx

Jag gillar inte FB men jag gillar mina vänner!

Hej! Det blev ingen skiåkning. Det ska tydligen regna jättemycket så det var väl lika bra. Jag ska snart gå ner och ta hand om mina kids. Vi ska gå ner och hyra en rulle och jag ska även laga pannkakor. Det ska bli kul och det är ju trots allt fredag.

Jag färgade mitt hår idag, det blev ganska ljust men sommaren kommer ju snart så det passar bra. Jag känner att jag vill ha lite förändringar på bloggen. Kanske en ny start, måste bara hitta lite fina bilder. Jag sitter just nu och skypar med Elin. På ett sätt kan jag verkligen känna känslan hur det är att vara hemma när jag pratar med henne. Det är roligt. Jag kommer ju hem i sommar så jag är glad.



Vi såg "The Social Network" igår. Jag har sett den förut, när jag och Jocey var i Chicago. Jag tycker den är grym. Egentligen gillar jag inte Facebook men jag gillar mina vänner så vad gör man?


Kasta inte sten i glashus, miss!

Jag gillar när folk säger emot sig sjävla. Speciellt när jag gället pinsamma saker. Jag tänker inte ge några exempel men varje gång jag tänker på det skrattar jag lite lätt för mig själv.

Roligt men sant!

NYC

Nu är jag verkligen igång igen. Det känns skönt. Jag har pratat med mamma hela tre gånger denna vecka. Ibland har jag ringt för att jag har saknat henne och nu ringde jag för att vi skulle boka ett hotel i NYC. Så nu har vi äntligen bokat. Vi valde väl bästa datumet att åka eftersom det är PÅSKLOV så är det svindyrt, men vi fick ett hotell i alla fall.

Tänk att min underbara familj kommer, det ska bli så roligt att strosa runt med dem i NY och ta massor av fina bilder. Tänk, jag, Elin och Jonathan tillsammans igen. Det var allt ett tag sedan. Jag tror att Jonathan har skjutit i höjd och jag och Elin kommer känna oss små.

Det blir rörd av tanken på att jag snart kommer att träffa dem. Det ska bli så roligt. Den 18 april hämtar jag dem på Logan Airport och jag kommer vara så sjukt glad och rörd!

Det är dessa saker som får en att fortsätta gå. Jag håller ju nu på att beta av saker på min to do-list. Jag kan beärtta att jag är evigt tacksam att de kommer, dels för att jag får träffa dem, men även för min packning. De kommer prevcis i rätt tid, jag tror inte att jag kommer behöva några vinterplagg efter att de ha varit här. Jag planerar på att skicka med en hel resväska om inte mer. De kan nog ha ca 100 kg tillsammans så jag tror att jag kan pressa ner mitt där också!

Jag är så lycklig. Idag är det fredag. Jag tänkte gå upp och packa och städa mitt rum. Jag försöker rensa så ofta som möjligt. Jag åker ju faktiskt snart hem! I helgen blir det skidåkning om vädret håller sig bra. Usch för regn och blått och blask!

Men inget kan slå min positivitet just nu. Jag skulle gärna vilja prata med någon från Sverige. Dags att flytta på sig så att städarna kan fixa fint här!



Här kommer jag och min familj att vara under PÅSKLOVSveckan. Jag längtar!


Ja, jag ska sätta igång. ZzZzZz

Hej! Nu var det allt ett tag sedan. Jag har gjrot mycket sedan vi hördes sist. Jag har jobbat med mitt internet i några dagar nu. Jag vet i alla fall hur man fixar något som heter DNS i alla fall. Man lär sig något varje gång förstår ni. Jag lärde mig också att det är till nästan ett hundra procent omöjligt att byta mitt svenska språk till engelska på denna datorn. Det tog mig kortare tid att fixa internet problemet än att byta språket. (Jag har fortfarande inte klurat ut det ännu!)

Vad har jag gjort? Det tänker jag inte berätta nu. Jag ville bara säga att jag TROR, eller i alla fall ska försöka få min blogg att börja starta igen. Jag hoppas hoppas och återigen hoppas på det. Jag har nu internet i mitt rum vilket verkligen underlättar. Jag borde sova nu, jag vaknar upp med världens hangover om jag inte till tillräckligt. Jag ska åka upp till Maine i helgen. Jag pratat om att uppdatera min blogg, så åker jag dit! Bra jobbat!

Nu ska jag i alla fall få lite sömn. Jag är lycklig. Det kommer gå snabbt denna månad tror jag. Jag har en del att göra. Imorgon börjar min to do-list som jag hoppas kunna beta av innan jag hinner lägga till alltför mycket. Gud, imorgon blir det packning och laddning för en weekend full av skidåkning. Jag ska även skriva ett bren till min underbara mormor och lägga upp lite Miami-bilder på Facebook. Ja, ni kan ju ana hur seriös men to do-list är, men det är den faktiskst!

Kram Caroline

RSS 2.0