Barnkalas

Jag har varit på barnkalas, och det var lätt det bästa barnkalas jag varit på. Det var en airtunnel, känslan är som att hoppa fallskärm. Jag var grym. Jag har en film med det jag ska försöka kopiera den! Sjukt ballt. Jag svävlar på molnen just nu.

PUSS PÅ ER

Hej! Jag skriver ett snabbt inlägg. Jag måste först fråga, är det någon som vet när FETTISdagen är? I Fenruari eller hur? Jag måste ju baka semlor på något sätt. Som vanligt är man inne på FACEBOOK och där var det en statusuppdatering med en semla! Ja, sugen blev man!

Nu tänkte jag dra till gymmet. Sandra dumpade mig för Starbucks, min kille häromdagen. "Ska du gå till Stjärnpengar, eller?" "VA?" "Ja, Starbucks, stjärnpengar!!" (Min kille kan svenska. Han är så duktig, 10 år och sjukt fyndig i svenska språket!" Jag älskart! Jag tittade lite mer på Uni igår, men blev inte klokare för det. Jag tror jag kommer dra lott i sluändan!

Jag har lite mail att skicka, till några college och några universitet i Sverige. >.< så känner jag för det. Jag ska dock möta Sandra på Starbucks nu, hon ringde mig och sa att hon skulle dra en vit lögn för sin SKYPEkompis. (Jag har aldrig gjort det, säger jag med mina fingrar korsade. (LEDSEN SVERIGE!) Ibland går det bara inte.

Jag vill skypa med Anna, Olivia, Emelie, Johanna, Ida, Karin, Adna, Pappa, Ida, Jonte och company, Elin, Ditte, Emma och alla andra somv vill prata med mig!

Nu var det gymmet fast kanske lite senare då. Ikväll blir det fixning av bilder, vi ska tydligen till mallet imorgon och framkalla bilder. Jag är lätt på! Puss och kram

Söndag!

Nu ska jag sätta mig ner och tvinga mig själv att leta efter lite utbildningar. Senare idag blir det av till New Hampshire för skyventure!! =) Kram


Jocelyn is going to Florida today! YEYY!!

Hej! Det var upp kl 6 imorse. Vi hade ett fodelsedagsbarn i familjen. Grattis till min kille 10 ar! Det var jatteroligt, jag gick tillbaka och dog i sangen och sedan kom min vovve och tyckte att vi skulle ga ut!!! Nu har jag precis slangt i min lite havregrynsgrot, (helt utan socker, wow!!!!) Det ar typ ett mirakel att det finns att ga tag pa har i USA.
Jag ar sa javla peppas pa livet. De sista dagarna har har fatt mig att fa upp ogonen for manga saker. Jag maste borja skriva lite mer mail. Jag ska svara pa underbara Emmas mail. Jag hade class nar jag sag det och sedan forsvann tiden. Jag ska gora en lista pa alla som ska fa ett mail sa ska jag skicka ett mail om dagen. Jag ska personligen skriva pa bloggen att jag skickar ett om dagen sa att jag har bevis. Idag blir det Emma som far ett mail!!!
Nu ska jag dra till gymmet. Ska det tranas for hela slanten. Jag ska bara hamta upp min tysk. Innan ni dor maste ni titta pa skrackfilm med en tysk eller med Romina, jag vet inte om det ar hon eller att hon ar tysk!
Haha! Vi hors senare, livet ar lite fort kort for att deppa! CIAO!

Golden Gate bron!

Jag glämde säga att det var snowday idag. Det börjar nästan bli lite löjligt nu. "I Sverige har man inte utgympa om det är -15 C men här stänker vi skolan om det snöar. Det är löjligt!

Just nu vill jag bara åka till Golden Gate bron, vet inte varför men jag vill det! =) Puss


Nu är det lunch som gäller!

Hej! Det är mitt på dagen och jag mår toppen bra, jag har inte gjort någonting denna morgon. Jo, jag gick faktiskt in och duschade. Tyckte typ att det var dags! Nej men jag ska snart leka min med kille, vi tänkte kanske hitta någon playdate att leka med.

Jag ska rensa mina bilder på daotrn för jag ska fixa en scarpbook. Det är nog bättre att göra det nu snarare än i Sverige i sommar. Jag vet att jag inte kommer sätta mig ner och klippa och klistra. Men vi har tydligen "scrapbooking-playdate här mellan au pairerna, kanske skulle joina där. Dock tror jag att jag har är lite för lat för det. Jag har blivit så lat på sista tiden. Det gäller inte träningen utan att träffa de andra tjejerna. Jag tror det börjar kännas att många lämnar nu. Jag sitter "nästan" hellre på mitt rum än att åker och fikar. Mycket mysigare men jag tror mest att det beror på snön. Mina tjejer från Austrlien här älskar snön.
"I tell them. I you have had snow for 18 winter you are not that excited about the 19 th!" "Caroline, I guess you have a point there" TACK! Jag hatar snö men man kan ju inte riktigt köra på det rakt ut, jag är ju trots allt en au pair och ska älska allt och alla!

Just nu vill jag bara shoppa, men inte för mina egna pengar så jag låter bli. Vi åker snart till Miami. Undra vad jag ska göra ikväll? Jag vill simma, jag ska titta om någon vill joina mig?!



Jag och Jocelyn. Vi är någonstanns längre upp i Massachuetts, vi är på ett lovster(hummer) ställe där de spelade in "Grown ups". Jag har fortfarande inte sett den filmen men jag vill så gärna se den. Vi har ett hus som ligger ca 7 minuter bort från mig här. Där bodde Adam Sandler några dagar, dock var jag inte här då men det är coolt. Huset har en västkust stil och det är tydligen sjukt dyrt att åka över till västkusten och filma så de letar efter passande hus på andra sidan istället! COOLT!

Puss och kram


Alla som skickar mail är klippor! <3

Hej igen! Igår hade jag fullt upp. Igår kväll slutade jag lite tidigare och passade på att åka till the Y för ett simpass. Det var riktigt gött. Därefter träffade jag Dani och Sandra på Starbucks. Hilma trevliga där på Starbucks, de skiker ut en prick klockan nio. Det är därför jag föredrar Panera. Gud, där är de i alla fall lite trevliga. Sist kommer dock Dunkin Dounats.

Jag måste skynda mig nu, ska hämta min galenpanna tjej om några minuter. (Vårt skämt, hon är  supergullig!) Vi ska hem och göra lite läxor och sedan blir det skyttetrafik fram och tillbaka till dans och badminton! =)

Jag var på the Y förut och simmade idag med, det var kul men jag hade ju hoppas på att träffa Sandra där. Jag åt frukost hos henne i morse, ägg och korv! Vi såg på Prison Break och halvsov. Min dag det!

Jag ska visa er en bild senare om vad som hände när vi skulle på en hemmafest i December förra året. Fina minnen med Amanda! <3

I am pickiing up some soup. (Always soup on Mondays!)

Hej! Nu är det lite varmare. Jag har varit och sagt hejdå till Amanda idag. Det var helt ok om jag ska vara ärlig. Jag är glad att hon ska få åka, sjukt glad över att hon har klarat av sitt år. Nu är hon på väg till Texas. Jag åkte till min class som började idag. Det var roligt och det var precis som jag väntat mig. Jag kan ju säga direkt att jag inte kommer gå dit varje gång, men oftast. Det var massor av utlandsstudenter där, ok jag hade inte väntat mig några amerikanare!!! Massor från Asien och Nordamerika och jag från Sverige!

Haha, jo men det var roligt. Jag scorade 100 % på mitt quiz så jag var nöjd. Men jag tror nog allt att det finns lite att lära sig om grammartik ändå.

Nu ska jag iväg och köpa soppa. Jag tänkte faktiskt joina alla hemmafruar med att kanske vara tidig vid skolan för en gångs skull, eller kanske inte? Jag menar, vem sitter där  30 minuter innan barnen kommer ut bara för att parkera nära skolan? Inte jag!!! Det sa jag till mina barn, jag är ingen hemmafru och jag har annat att göra än att sitta och vänta i skolan bara för att få en bra parkeringsplats.

Ikväll blir det nog Starbucks, det är ganska skönt att träffas efter att en au pair har lämnat. Jag har inte träffat Sandra idag, vi träffas ju typ varje dag så det blir att träffa henne ikväll. Vi måste planera om vi ska åka till Canada eller inte...?

xx

Minus vadå sa du????

Hej! Jag har lite att göra men ville vara säga att det är -21 C här. Det är svinkallt! Ska äta frukost och åka till Amanda och säga hejdå, hon ska åka till Texas för att sedan åka hem till Sverige i februari. Jag kommer sakna henne! xx

Stater i Amerikat!

New York, Massachusetts, Illinois, New Hampshire, Vermont, Maine, Florida, Pennsylvania, California, Nevada, Utah, Arizona, Colorado, New Mexico, Texas, Luciana, Mississippi (drive through),Tennessee, Kentucky (drive through), West Virginia (drive through), Virginia (drive through), Maryland, Delaware (drive trough), New Jersey (drive trough).

Dessa stater kommer jag ha varit i när jag åker hem till Sverige i sommar. Jag tycker nog att jag har jobbat ganska bra då och jag kommer ju absolut att komma tillbaka till USA och resa mera. Gud, jag ångrar inte en sekund att jag åkte hit!

Jag borde kanske studera den amerikanska kartan bättre! Jag ska inskaffa mig en amerikansk flagga och skriva massor av fina minnen på. Dessutom vill jag ju att mina vänner ska ska signera den. Japp, veckans uppdrag kanske!

STATES OF AMERICA


En perfect weekend!

Hej!
Jag har haft en underbar skiweekend i New Hampshire. Det blev en ny delstat. Jag har inte varit där förut, kanske åkt igenom men inte satte min fot om man säger så. Jag var lite nervös för att åka skidor eftersom det säkert var sex år sedan jag åkte skidor sist, men allt gick perfa och jag tyckte faktiskt att jag var helt ok på att åka. Det är väldigt roligt att åka. Jag hoppas att jag och min familj i Sverige kan åka skidor tillsammans nästa år eller om man kanske drar upp med lite vänner till Sälen.

Vi bodde på ett jättemysigt hotel som jag vart lite put över eftersom de hade internet men de funkade endast på min Itouch av någon anldning, allstå inte på datorn. Det är inte jätteroligt att sitta och uppdatera min blogg genom en Itouch.

Men som sagt, overall, det har varit en kanomhelg. Jag är glad att vi är hemma nu, jag måste vila ut mig så ikväll blir det tidigt i säng. Det verkar som gänget hade roligt igen när jag var borta. Det verkar alltid vara lite ectra roligt med lite drinkar man jag tycks jobba! Men jag är inte bitter, jag åker snart till Miami!

Det blev inte så många bilder som jag hoppats på men några i alla fall. Jag ska definitivt bli bättre med att ta bilder för att det är så roligt att ha senare. Jag vill definitivt ta mer på mig och barnen tillsammans. Denna veckan planerar jag att besöka gymmet ofta. Jag börjar även min nya class imorgon så det blir ju lite spännande att se hur den är! Veckan kommer nog gå fort, sedan har vi ett födelsedagsbarn denna vecka. Vi ska hitta på massor av roligt på söndagen och på lördagen blir det ev skidåkning i Vermont. Jag har inte bestämt mig om jag ska följa med ännu!

Nu ska jag sätta mig och svara på två mail. Det blir till Johanna och till mamma. Jag borde skriva några fler men jag måste väl ha något att göra imorgonkväll också? Jag kan ju gå ner och titta på American Idol också? Jag menar, det är ju inte så att jag egetnligen behöver sova va? Haha! Vad jag svamlar. Men jag är superglad att jag har fått åka skidor och jag går nu in i en ny veckan med målet att ha kul och spara mycket pengar till min semster.



Detta var första skid resorten vi åkte till. Vi kunde se Mount Washington, vilket jag tyckte var väldigt roligt. Jag tror jag fick en hyfsat bra bild av berget men i alla fall. Vad skulle vi annars ha Google till?



Mount Washington



A new state to add!



And this was Cranmore, the second resort we went to. I personally liked this one the best. There were a lot of good trails and good skking. I am so happy to have been skiing in USA. I don't know why I all of a sudden started to write in English now but I do need to start working on my accent and maybe be a lillte bit better with reading books.

XOXO


Barnen på skolan

Hej! Idag har jag inte gjort någonting nästan. Jag bytte däck på bilen, eller ja, inte jag personligen men ja. Jag saknar min mamma väldigt mycket idag. Det är bara tre månader till de kommer. XX

Inte för att jag inte kan ta skit under naglarna!

Hej! Nu sitter jag här sönderstressad till tusen. Jag ska hämta upp Sandra om 11 minuter. Det tar sju att åka dit. Duktig som jag är är allt packat. Fan vad mycket man ska ha med sig när man både ska förbi Jocelyn, college, gymmet och Miami träff på Panera. Ja, morgonen var bra. Jag fick min monkeys till skolan i alla fall.

Nu håller jag på att tvätta. Överföra Series 2 till Jocelyn av Prison Break. Jag vill skicka världens längsta brev till Johanna men det får jag sikta på att göra i eftermiddag någon gång. Jag somnade gott i går kväll. Det ska vara glashalt på vägarna idag så jag lovar att ta det försitkigt.

xxxxx


Det bästa jag kommer ta med mig av amerikanska kök är en "island", ni vet dem som ofta finns i mitten av köket, hur bra som helst att ha. Jag kommer också ta med mig matrenasten eller vad man nu ska kalla den. Tänkt dig själv att du aldrig behöver stå och ta upp alla matrester ur diskhon, här är det bara att spola ner, det fixar sig självt! Helt underbart. Inte för att jag inte kan ta skit under naglarna men man måste ju inte.

Nu är jag redan sen för att plocka upp Sandra. Suck!


Skyventure is on the 30th of January'11

Hej! Hoppas allt är bra med er. Jag fick ett väldigt sug att skriva. Jag har inte hunnit titta på några utbildningar ännu. Jag ska nog göra det imorgonkväll eftersom jag jobbar kväll. Just nu ligger jag och tittar på några avsnitt av Prison Break igen. Jag och Jocey är helt besatta. Nej, men vi tar det lugnt bara!

Jag är så glad att jag har fått ett mail från Johanna. Jag ska svara på det så snart som möjligt. Imorgon blir det gymmet. Vi var även där idag och det var mycket trevligt måste jag säga. Jag gick en timma med hunden förut, hur skönt som helst att gå när du väl har kommit över att det är kallt ute.

På fredag åker jag till New Hampshire med min familj. Vi ska bo på hotel och det ska vara en överraskningsfest där till en vän till familjen också. Det ska bli mycket trevligt, vi ska åka skidor också. Jag är lite nevös för det var ett bra tag sedan jag åkte. Ungarna har åkt skidor hela helgen här.

Den 30 januari ska vi åka och flyga skyventure kallas det. Det är inte som att hoppa fallskäm ritkigt men du flyger i en tunnel, precis som på bilden. Jag är så spänd och det är barnen också. Superroligt ska det vi. Vi ska även ha barnkalas där. Jag är nästan som ett litet barn på julafton när det kommer till sånt här.



Denna veckan kommer nog gå väldigt snabbt. Det är redan tisdag imorgon och allt flyter på som vanligt. På onsdag har jag och Jocey planerat på att gå till gymmet två gånger. Jag ska gå på morgonen efter att vi + Amanda har ätit frukost på mallet. Det ska tydligen vara jättegod frukost på ett ställe där. Amanda åker ju till Texas på måndag. Hon är då klar med sitt år här som au pair. Jag kommer hem till sommaren och då måste jag åka upp och hälsa på henne.

Nu tänker jag väldigt mycket på sommaren, jag är så spänd på att komma hem även om jag vet att det är ett tag till dess. Men jag är glad att jag är här nu och jag är glad att jag kommer hem till sommaren.

xxx


När blir jag en pluggis och var?

Ja, dags för mig att köpa SNOWPANTS. Sedan när ägde jag ett par sådana? Jaja, Det är roligt att leka med barnen i snön. Nu drar jag och hämtar min aussie. Ikväll ska jag leta utbildningar i Sverige för hela slanten.

- BO HOS MAMMA OCH PAPPA, studera på Chalmers
- BO SJÄLV/BO MED JOHANNA I UPPSALA och studera på Uppsala Uni.
- VÄNDA OM HELST OCH HELT PLÖTSLIGT TYCKA BRA OM STOCKHOLM OCH börja plugga på KTH.

...eller bara ligga i soffan hemma i några år...?

Men ack om jag inte var lycklig ändå!

Hej! Nu var det redan måndag, en måndag som jag inte trodde skulle komma så snabbt. Jag är helt ledig idag, hur skönt som helst. Jag pratade om denna måndag för två veckor sedan, jag tänkte att det dröjer ett tag men vips så var den här. Ni kan ju förstå hur snabbt tiden går här?

I frdags var vi ute på Tavern. Ett sjukt trevligt ställe men det tror jag redan att jag har berättat för er. I går hade jag och Jocelyn Prison Break marathon. Vi såg på 11 avsnitt. Jag sog med Jasper hela natten och myste med honom. Jag fortsatte att titta på PB efter att jag kört hem Jocelyn. Jag älskar den sierien. Och man kan ju undra om der var värt att spendera en av sina dyrbara dagar i USA med att kolla på Prison Break? Jag kan säga mina kära vänner, DET VAR DET!

Nu sitter jag och har precis ätit frukost. Jag ska hämta upp Jocelyn om en kvart för vi ska biffa på gymmet för att sedan ta oss vidare till mallet. Vad jag och Jocelyn har gjort denna helgen?

KNÄCKT ÄGG, KOLLAT PÅ PRISON BREAK OCH ÄTIT BEN&JERRYS ICECREAM. Jag har en historia om den glassen men det orkar jag inte berätta nu. Eller jo kanske.

Jag och Jocelyn ville ha pannkakor med nutella på. Ja, så vi tar oss ner med hunden på isen och in på Marbleheads dyraste supermarket men som för övrigt är väldigt trevligt ställe förutom när man letar efter buljong! Vi går och småhandlar och kommer fram till glassen. Väl framme står en kvinna och försöker promota sin nya glass. Hon frågar oss om vi vill smaka och ger oss all anledning i världen för att välja hennes Yoghurtglass framför någon annan. "Well, we acutally came for buy Ben&Jerrys, I am sorry." "Well, you should not eat that, this is so much better for you!" (JAG KAN SÄGA ATT DET SLUTADE MED ATT VI FICK KÖPA EN BEN&JERRYS OCH EN AV HENNES!!!!) Men ack om jag inte var lycklig ändå!

NU DRAR VI TILL GYMMET. (På ett sätt skulle jag göra vad som helst för att få vara i Sverige och kolla på Solsidan varje söndag. MEN DET VAR BARA EN TANKE!)


Jag börjar bli lite sömnig!

Hej! Nu sitter jag här och skriver igen. Jag har suttit och kollat på lite utbildningar, men det blev jag inte klokare alls av det. Jag sitter här och tänkte skriva av mig lite. Jag vet inte om jag borde göra det på datorn eller på bloggen men jag börjar här tänkte jag...

Jag kan inte förstå att tiden går så fort, men missförstå mig inte. Jag tycker på ett sätt att det är skönt, jag vill ha sommar. Jag vill ha sommar i Boston och sommar i Göteborg. Jag vill helt enkelt ha sommar. Jag vill kunna gå med mina brillor och ligga på straden. Jag har en önskan att vara riktigt bryn (läs: försöka) innan jag kommer hem till Sverige i sommar. Vi har en beach här så det borde gå hyfsad bra kanske.

Jag och Jocelyn diskuterade om vi tyckte att vi hade varit här länge. "It feels like you have been here with me forever, Jocey said". Haha, tänkte jag. Vi har varit här i lite mer än sex månader tillsammans. Jag kan inte förstå att hon snart åker hem. Vi har stöttat varandra här under hela året och ja, det är snart hennes tur att åka hem. Hon åker till Orlando för att träffa sin bästa kompis i slutet av Januari. Jag är så glad för hennes skull att hon ska åka till Florida och gå på Disney Land och Harry Potter World. Jag hoppas att hon har the best time of her life!

Denna kväll spenderade jag hemma. Jag tog ut min hund för en 30 minuters promenad men annars har jag bara slappat. Jag åt en "halvmiddag" beståenade av två mackor. Jag var verkligen inte hungrig och jag skulle ju bara sitta hemma hela kvällen. Transformers är på tv just nu. Jag gillar den filmen och just nu sitter jag bara hemma och njuter av att ta det lugnt. Om jag tänker efter så har jag inte så ofta sådana kvällar då jag tar det lugnt. Jag borde ha flera men det är ju även väldigt roligt att gå ut och äta med kompisar. Dock orkar jag inte skriva mer nu. Jag bara babblar och babblar. =)

haha! Jag är lite trött.

Elin Lundström, babysister. Jag älskar dig!

Ville bara skriva några fina ord till min kära syster som jag såg hade gjort en fin bild på oss. Hon kanske saknar mig mer än vad hon säger. Hon bor ju i mitt kära rum just nu. Jag kommer hem och kickar ut dig bara så du vet. =) Nej då, fast jo. Men som sagt. Elin jag älskar dig. Det ska bli så roligt att ni kommer i april. Det är bara tre månader kvar. När de har varit här har jag nästan 10 månader i USA. Kan ni fatta?



Elin du är så fin! <3


En au pair blogg kanske?

Hej! Jag känner att jag inte riktigt har skrivit på ett tag. Jag slutade blogga för längesedan känner jag men jag vill gärna ta upp det igen. Jag mår just nu jättebra, jag skulle vilja träna lite mera i nuläget men jag har redan planer på att gå imorgon. Jag har tränat tre gånger denna vecka så, så dålig har jag inte varit. Jag trivs superbra och jag har inte alls mycket hemlängtan alls längre. (Dock typ tre månader att bli stabil, jag var ganska jobbig tror jag)

Jag försöker just nu spara så mycket pengar som möjligt, det är inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara men jag är helt ok med det. Jag har fått reda på att min familj kommer hit i april så det ska bli superroligt. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra ännu, men jag tror jag tar dem till New York i några dagar. Mer har jag inte bestämt. Jag tycker dock att vi borde göra en trevlig Påskmiddag här i huset och bara spendera mycket tid tillsammans. Jag saknar dem. Det ska bli superroligt att träffa Elin och Jonathan.

Amanda åker hem om en vecka, det ska inte alls bli roligt. Men på ett sätt så är det själva au pair grejjens gång så att säga. Folk kommer, folk åker. Idag träffade jag Elin som var supertrevlig och bor inte alls så långt bort från oss här i MBH. Hon bodde också i en svensk familj. Det är hur många som helst som bor i en svensk familj här i Boston. Jag tror jag "känner/vet om" 9 familjer som är halvsvenskar! Det är även kul att Victoria har kommit, hon kommer ta Amandas plats superbra! Jag längtar till min familj börjar leta efter en ny. Jag tycker det ska bli jättespännande.

Vad mer? Jo, jag hoppas verkligen att Johanna har det bra. Jag hoppas att hon blir riktigt nollad och har superroligt och inspirerar mig till att verkligen vilja ha ett studentliv senare. Jag vill så gärna bo i en egen lägenhet just nu. Det är lite läsktigt att jag har ändrat mig på tre månader från att vilja flytta hem till mamma&pappa till att faktiskt kunna tänka mig att bosätta mig i Uppsala. Jag ska ta ett beslut snart. Flytta eller inte flytta?

Nu känner jag att jag har babblat på tillräckligt. Jag ska försöka börja min scrapbook nu men jag måste ju framkalla bilder, vilket kostar pengar vilket jag varken vill eller orkar betala just nu. ÅH! Men som sagt, livet leker och jag hoppas att Romina ringer snart. Jag hade också en annan tanke om att vi borde skaffa oss en au pair blogg där vi skriver och håller kontakten med alla!

Jag menar. Amanda åker hem nu. Jocelyn åker hem i april. Sandra, Romina och jag åker hem i juli/augusti. Anton åker nog hem i augusti/sept. Danielle åker hem i November och Victoria i januari/feb '12. Skulle vara skitkul om man kunde ha en blogg där man uppdaterade kanske en gång i måanden eller något. Lägga fram ett förslag kanske!

Lördagen i Boston

Hej! Jag tänkte göra en liten rolig uppdatering för att berätta om dagen. =) Jag hämtade upp Jocelyn och Danielle. Vi var tidiga vilket aldrig händer, vi åkte till Panera för att äta frukost. Jag hade redan ätit frukost för jag tänkte ju mänligen köra och kände inte för att ta del av den mest extrema amerikanska kulturen och äta och prata i telefon som många amerikaner gör. Speciellt prata i telefon! Jag träffade Amanda, Victoria och Elin vi Vinnin Sq. =)


Vi älskar Panera. Vi älskar Panera mer än vad vi älskar Starbucks faktiskt. Billigare och mycket trevligare. Starbucks är okcså trevligt men svindyrt! På Panera finns mer valmöjligheter och bättre mat!


Mina älskade Jocelyn och Daniella. (And also Lou)




This is what the T looks like in Boston. We are taking the blue line from the end station (Wonderland) to Boston. I think its around 20 minutes drive from Womderland to my house. Sry for the English, I will keep going. =)



Vi åkte till ett mall som jag kan visa er senare. Det är ett jättefint mall som jag och Ida (former au pair) hittade förra veckan när hon var här. Så kul att hon kom! Vi åkte dit och mös lite. Jag ville inte köpa något för jag vill mer än gärna spara mina pengar just nu och dessutom har jag inget shoppingsug whatsoever!

Detta är en bild av Boston Common som är en jättestor och fin park i Boston. Jag älskar den, speciellt på sommaren. Jag kommer åka in och ta så mycket bilder i slutet av mitt år. Vi tog tyvärr inga bilder idag. Det var för kallt för att ta upp kameran, tyckte jag.

 

Båda två är Boston Common! Kom till Boston om ni har chansen. Helt underbar stad. Min familj kommer i april. Det ska bli så roligt för det kommer att vara så fin och soligt väder förhoppningsvis! I alla fall varmare än Sverige!



The mall vid Copley Place. Hur fint som helst, några riktigt dyra affärer blandat med tex. GAP. GAP har en tendens att ha lite tråkiga kläder bland. Det blir väldigt enfärgat och stelt!



Denna äffär är underbar, jag älskar Bath and Bodyworks! Kan dock bara vara inne där en stund eftersom det stinker parfym, tvål etc.

Det var vad jag gjorde idag. Vi gick även till Urban Outfitters, en otroligt cool affär. Lite som Monkii hemma skulle jag kunna säga men UB har även lite prylar och schyssta saker. I like it! Nu ska jag ta en sväng med min hund och sedan kommer Romina hit för vi ska planera lite inför våran Miami resa.

Jag åker till Miami den 21 Feb men vi åker till Phiadelphia den 18 Februari. Bussen kostade 1 dollar. Ett helt ok pris om ni frågar mig. I maj hoppas jag på att kunna åka till Washington för det kostar typ också en dollar med bussen!

Puss o Kram


Jag känner mig som 14 när jag "gråter" för att jag vill att håret ska växa

Hej!
Vi hade det jättetrevligt ute i Salem igår. Vi gick till en mysig restaurang men musiken var lite hög så det vart lite svårt att prata. Jag och min underbara aussie Dani skrek till varandra. (Inte för att det inte är ovanligt att jag skriker men...) Jag hade skitkul! Det var Amandas sista helg tillsammans med mig dock. Men jag är inte deppig, hon bor ju i Sverige. Det är skillnad när vi pratar om mig och mina aussies (Jocelyn, Danielle och Lou)

Nu ska jag hoppa in i duschen (kanske, om jag orkar)... Sedan ska jag langa bollar med min hund, jag skulle gått till the Y imorse men jag orkade bara inte. xD

Vi drar till in Boston city kl 11 med gänget, kulkul! Jag ska hålla hårt i plånboken men tänkte ändå hänga med och knäppa lite underbara bilder av min favorit stad! Number #1 Boston Fräscha upp sig var det!

Just nu har jag bara en önskan. Att mitt hår ska växa! Jag pratade med underbara dunder Karlsson igår i över en timma, hur underbart som helst. Jag tänker på dig Johanna i Uppis. Jag älskar er alla!


Jag hade plattat mitt hår igår och satt det i mittbena, så ovanligt men jag gillar det! Dock kansske det inte blir vardagsfrisyren. Men som sagt, jag vill ha längre hår. TACK!


HEJ!

Hej!
Jag är ledsen för lite dålig uppdatering men det ska bli ändring på det nu. Jag ska faktiskt börja sitta vid datorn lite mera. Jag ska nu ut och äta med några au pairer. Got to go!

I love u all!

Om jag nu vore i Sverige...

Hej! Jag vet inte nu om det kanske blir en längre uppdatering, men det beror på hur länge jag orkar. Jag har haft några helt underbara dagar här med Ida, den förra au pairen. Det är roligt att jobba tillsamnans och tiden går oerhört fort då. Hon åkte hem igår och jag längtar just nu bara till värmen. Och bara för att jag längtar till värmen ska det blir snöstorm ikväll vilket betyder att det troligen blir en snowday imorgon vilket i sin tur betyder att skolan är stängt. JA!?!?! Jag tror det hänt en gång, på min 19 år att skolan har varit sstängd i Sverige p.g.a snö. Ja, men välkommen till USA allihopa. Jag kan inte förstå att det var nästan en månad sedan Ida och Johanna var här. På ett sätt har jag inte ens fattat att de fakttiskt var här men det är väl skit samma. Jag har bildbevis på att de var här men ändå! Ja, roligt var det men tiden gick väldigt fort. Jag vart lite ledsen när de skulle åka hem men så fort de hade åkt ringde jag Amanda och träffade henne. Typ det man får göra, annars överlever men inte alla "hejdå"... Snart ska Amanda åka hem, det är inte roligt alls, vill nästan inte ens prata om det. Men på ett sätt så är det ju ett steg närmare till jag åker hem. Men jag vill absolut inte åka hem nu, vi har lite för många saker att fortfarande upptäcka här för att vilja åka hem nu. Jag ska åka till Florida nästa månad. Vi ville göra en impulsresa till Washington till helgen för jag är ledig på måndag men vi fick inte ihop det med jobb, hund och pengar. En man ringde just nu och sa att det är Snowday imorgon. VA???? Det har ju inte ens kommit någon snö ännu! ÅH, jag blir galen. Inget gym för mig imorgon då! Suck! Ang, impulsresan ja. Nej, men vi får försöka klämma in den i maj kanske. Jag vet i alla fall att jag vill supergärna åka till Canada i mars. Det känns som att man verkligen måste ta vara på tiden för den räcker nästan inte till. På ett sätt hade jag gjort nästan vad som helst för att få komma hem just nu. Jag vill krama mamma, pappa, Elin och Jonathan. Jag vill krama om Malin för henne pratar jag inte så mycket med. Jag vill krama om Adna och säga att allt är som vanligt igen. Jag vill skratta med Anna, Olivia och Emelie, för det var de vi brukade göra. Jag vill reta Karin med alla en miljon saker man kan reta henne med. Jag vill åka upp till Uppsala och överraska Johanna och gratta henne för att hon kom in på Juristprogrammet. Jag vill mysa med Ida vid Sillvik även om det skulle betyda att jag skulle frysa till is så vill jag det. Men nu råkade jag ju vara här... (Jag är väldigt glad att jag är här, just nu är jag bara lite trött, nej, inte trött utan mer uttmattad. Jag behöver en semster. Verkligen. Men det är bara en månad kvar och det kommer nog att gå superfort.) Jag skriver mer senare. Nu ska jag ut och kasta bollar till hunden, trots att det är minusgrader. Jag vill inte, men jag tror han vill. Haha!

=)

Jag lovar att uppdatera er snart. Nu ska jag hämta mina barn i skolan. Ikväll ska det tydligen bli snöstorm. Gud, jag vill inte ha en snöstorm. Ikväll blir det Panera med girlsen & Anton. =) Julkull! Puss och kram

Gott Nytt Ar!

Hej! Hoppes Alltag Ar bra med er! Jag sitter nu Pa Panera with Sandra, Amanda, Danielle och Jocelyn. I borrowed Sandras IPad! She got that for Christmas and its solo cool. I Gould Love to buh One butI don't think I Need it that mush! If I got One for free I would totally get One! Talk to u Sion, just wander u to know that I am alive. ;)

RSS 2.0