2.40 pm At the pool

Hej! Det fungerade att uppdatera ju. Totally awesome. Just nu befinner jag mig vid poolen med Romina. Vi ska troligen till the mocies tonight. Jag ska snart vara med och hosta ett födelsedagskalas. Det ska bli roligt. Jag ska sätta mig och skriva mail till hela Sverige någon dag. Nu tänkte jag vara social med Romina. Puss

Hej

Hej hur är det med er? Jag testar att uppdatera från min Itouch. Hoppas det funkar.

10.58 am Sista augusti

Hej!
Idag är det tisdag och dagarna bara rullar på. Igår jobbade jag hela dagen och sedan var det date med de andra au pairerna på gymmet. Det är en datenight hela veckan på gymmet för oss. Mina barn har inga camp denna veckan därför kan vi ju inte gå på dagen. Inte heller är det så lätt att ringa till Sverige med tanke på att vi jobbar när det är dag i Sverige.

Ikävll slutar jag kl 6 och då jag ska dra mig till gymmet. Jag måste ockås få gjort lite andra små saker. Igår blev det fika på Seven Eleven efter gymmet för min, Sandras och Rominas del. Vad annars är öppet kl 22 här? Starbucks stänger kl 21 och Panera kl 21.30...

Kommit på några saker som är så jobbigt här...
- Att stå i kö. Amerikanerna är ett stressat folk men inte när de står i kö. Då är de supertrevliga och ska berätta ut sina liv. Jag blir galen.
- Reklamen på radio. Haha! De pratar så fort att man inte ens förstår vad de gör reklam för?!
- Glasshållarna. När man ska handla glass här (typ GB glass i Sverige) Skujt dörrarna är så hårt spända att man klämmer sina fingrar. Ja, det är tur att jag har fem fingrar kvar sedan i går kväll på 7 Eleven.
- Amerikanska dörrar. De har dubbeldörrar här vilket är sjukt irriterade. Det är svårt med hunden för han springer alltid ut och jag vill inte stå och ducha honom när han rullar sig i leran om det regnar. Det är även helt omöjligt att ta sig in genom dörrarna om du har många saker att bära eller om du varit och handlat?

Jo, men annars är livet här toppen. Jag ska fixa mig lite nu, vi ska ha barnkalas här idag för min tjej. Jag ska gå ner och göra lite snabb lunch. Jag lovar att jag ska ta med mig kameran för att få lite bra bilder. Men det är inte så roligt att ta kort när man precis varit på gymmet. Men men, ha det underbart i Sverige

Pratade med mamma idag. Hon lät piggare. Ledsen för dålig bloggning men det är lite problem med internetet ibland. Det är inte mitt fel.

puss och kram

Utkast: Aug. 29, 2010

(detta inlägg skrev jag igår men det gick inte att uppdatera.)

Hej!
Ledsen att jag inte skrivit på ett tag men mitt internet har inte fungerat. Jag har nu köpt min Itouch och jag är väldigt glad för det. Nu kommer jag åt min mail och det är bra med musik ockås. Det tråkiga är att itunes systemet med att man inte kan lägga över mucik hur som helst suger. Men men, jag får väl försöka fixa det på något sätt.

Igår gjorde jag inte så mycket på förmiddagen, degade som man säger i Göteborg. Jag träffade sedan Sandra på vinnin för jag behlvde köpa en preent till min tjej som fyller på tisdag. Hon fyller 8 år. Vi ska ha kalas och allt. Det tog längre tid än vad vi trodde så vi var inte hemma hos mig förrän vid 21.30 och då skulle vi ju bada i min jacuzzi. Det gjorde vi och pratade lite grann. De stannade bara till elva men jag vart ganska trött ändå så jag kollade lite på tv innan jag somnade. Idag vill min hund gå upp klockan sju, vilket jag inte alls kände för men vi pallrade oss ut lite senare. Så det var en liten kompromiss!

nu sitter jag och väntar på att Amanda och Lou ska komma. Vi tänkte äta lunch och sedan har jag lovat mig själv att jag ska till gymmet imorgon. Jag ska ta mig *** vara på gymmet varje dag denna vecka. Dock har mina kids inga camps denna vecka så det blir antaglingen att spendera kvällarna där. Find by me!

Min doggy ligger i gräset här bredvid och tycker att det är varmt. Vi har nere och simmade förut, eller ja, inte jag man min doggy var det. Han älskar att simma och jag älskar att vara ute i det fina vädret så vi har det superbra. Idag ärdet nog över 30 grader varmt. Och de ska vara superväder de närmaste fyra dagarna. Tänk att det kan kännas som höst och sedan kommer solen tillbaka. UNDERBART!

Imorgon blir det nog poolen med kidsen. Jag har kollat lite på VALET 2010 i Sverige. Vi får se vad det blir. Jag vet lite mer nu än igår men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag måste hitta två vittnen här som kan intyga att det är jag som röstar. Hm, haha det blir ju inte så svårt.

Jag tänkte lägga upp lite bilder, men det gör jag inte nu. Idag har jag faktiskt städat och tvättat lite för det behövdes verkligen. Nu är jag fri och jag vet inte vad som händer mer ikväll än gymmet. Kanske en kvällsfika vid stranden eller på en brygga??? Puss och Kram



Så här ser det ut innan man kommer till Marblehead när man har åkt från THE T. Jag älskar utsikten och åker gärna här. Jag försökte så gott jag kunde med att ta bilder men det kanske inte var så lämpligt eftersom jag körde bilen. Men det var bilkö så jag antar att det var mer eller mindre ok.



10.45 pm Jag somnar snart

Hej! Hur är det med er? Klockan är snart tjugo i elva här och jag är redan trött. Det blev inget gym idag heller men dagen har varit underbar ändå. Jag jobbade två timmar i morse, sedan tog jag bilen till Wonderland och åkte och träffade Ditte och Lena. Allid lika roligt. Och det är så roligt att ha svenksar här. Det känns lite konsitgt men samtidigt det mest naturliga. Jag åt lunch med dem och vi tillbringade lite tid tillsammans. Jag fick en karta över Boston och jag är taggad på att utförska staden för det har vi egeetnligen inte gjort alls. Dags att ta tag i det nu.

När jag kom hem åkte jag till North Shore mall för att köpa min Ipod Touch, och jag är supernöjd. Jag tror jag kommer få mycket anväändninga av den här med internet, musik, film etc. Den kommer vara super. Jag är trött så jag tänkte typ sova. Imorgon åker min familj iväg så jag är ensam med hunden. Jag ska nog träffa lite kompisar, fast alla jobbar eller är i NY så det blir nog en riktigt härlig lång promenad med hunden och ett hårt pass på gymmet.

Puss & Kram på er. Ditte tog massa bilder som hon tänkte skicka till mig. Toppen bra! Ses snart igen. Puss

9.35 am Wzup dudes?!

Hej! Åh, jag hinner aldrgi sitta vid datorn. Nu har jag precis lämnat ungarna på camp och jag tänkte åka in till Boston och träffa Ditte och Lena som har sina vägar förbi. Vi tänkte äta lunch. Jag visade dem Marblehead igår och de tyckte verkligen om det. Det var superroligt att de kom förbi och de hade med sig mängder med svenskt godis. AHHHHHHHHHHHHHH! säger jag bara.

Dags att sticka. Jag vet inte om jag ska ta bussen eller bilen. Hm. ? Vi får se!



Sewden miss you all ♥


11.27 pm Jag måste nog sova nu. ?

Hej! Jag skrev precis ett litet mail till mamma och pappa. Jag tänkte önska mig en Ipod Nano eller Touch av dem i födelsedagspresent. Det skulle vara helt awesome om jag kunde få en Touch för då kan jag få tillgång till Internet snabbt och enkelt! Skulle sitta utmärkt!


10.37 pm Ipod nano kanske? med kamera?

Att man inte får lämna barnen här i USA är lite konstigt, men det är ju inte så att vi lämnar våra barn ensamma i Sverige heller. Men om du lämnar ett barn i bilen ensam, och om polisen ser dig så blir du arresterad.

Att svänga höger när det är rött är tillåtet om det inte står en skylt som menar på att det inte är det. Skyltarna i USA har beskrivningar, inga symboler eller bilder. Men körningen går toppen och automatväxlad bil är helt underbart även om jag tycker om stick-shift också!

Att lämna över ansvaret. När jag hämtar barnen måste jag signera att jag har mottagit barnen. Det är lite roligt. Men egentligen är det inte så strikt som man kan tro. Det finns ingen möjligthet att de kan ha koll på alla barnen på camp.

Dricksen på restaurrangerna är otroligt jobbiga. Eller inte att räkna ut snarare att betala. Om du har köpt mat så ska du betala 20 % i dricks också.

Men ja, jag gillar det. Jag tycker ändå inte att det är så jätte annorlunda. Jag ska nu titta på Fångarna på Fortet och kika lite på en Ipod Nano eller en Ipod Touch. Mamma sa att hon kunde köpa en till mig och min galma dansar på sista valsen. (tänkte säga sjunger för sista valsen, ( skämt bland mina närmaste vänner, jag mixar alltid ihop allt.)). Jag använder den ju varje dag på gymmet så jag behöver en ny.

God natt på er. Puss och kram skumbanan 


10.24 Kultur..?

För 7 veckor sedan...

-Vaknade jag inte före åtta av mig själv på en lördag. Och steg aldrig upp före 9 om jag inte skulle göra något.
-Älskade inte jordnötssmör
-Hade inte radio i bilen. (vår var sönder)
-Tyckte inte om hundar.
-Hade inte tålamod.
-Visste inte att man fick svänga höger vid rött ljus i USA
-Gymmade varje dag
-Saknade allt i Sverige
-Drack ice-coffe. (Det gjorde jag inte så ofta i Sverige)
-Smsade 15 sms om dagen.

Ja, listan kan göras lång. Men nu ska jag försöka se fångarna på fortet, men jag vet inte om det går för att jag befinner mig här!?

9.19 Varit här i över 7 veckor!

Hej!

Nu kommer ytterligare en tråkig uppdatering. De två senaste dagarna har varit så där. Denna dagen gick fort men ändå inte. Droppade barnen på gymmet precis som igår. Om det regnade mycket igår regande det mer idag. Jag körde kickboxning med Romina och Sandra. Jag har nu lovat mig själv att inte gå dit igen för det är så, ska inte säga att det är tråkigt men jag gillar der verkligen inte. Jag ska testa några andra pass men inte kickboxning.

Jag åkte hem och tog sedan bilen ner för att handla. Det tar ca 1 min att köra men det ösregnade. My doogy was on doggy day care today! Jag var glad eftersom de spöregnade, annars är det ganska mysigt att ha honom hemma. (om man har lust att gå ut med honom och om man har lust att sitta och kasta bollar till honom medan an sitter vid datron, vill säga).

De ringde från camp och sa att min tjej inte mådde så bra så det var bara att åka dit och hämta henne. Min ledighet tog ett hastig vändning och det slutade med att jag stod och förbredde middag och lagade pannkakor med tjejen. Om man får pannkakor och vi tittar på lite tv (något som vi egetnligen inte gör på dagarna) blir man genast mycket bättre. Vi åkte sedan för att hämta killarna och åkte hem för att möta pianoläraren. Middag, pianolektion, lek, kortspel, dusch, film, glass och lite mere så sitter jag här i soffan och myser framför tv:n. Barnen sover sedan en stund tillbaka och det är så skönt. Barnen är mycket lätta att lägga så det är skönt. Jag gillar faktiskt att jobba kvällar fast neckdelen är att man inte kan träffa några vänner. Självklart kan vänner komma när barnen sover, det är inga problem alls men just idag var det bara väldigt skönt att bara vara hemma.

Imorgon kommer Ditte hit (granne i Sverige). Hon är på Amerika tour... Ska bli så roligt att träffa henne och det bästa av allt är att det ska bli bra väder så jag kan visa upp något!

Ja, vad hade jag mer att berätta? Jo, det var lite jobbigt idag med hemlängtan, men det gick fort över. Mina barn är så underbara. Om man frågar efter en kram får man den mest underbara kramen och de säger att allt kommer att bli bra. Imorgon ska killarna spela tennis och solen ska titta fram. =)

Imorgon blir det troligen bio också. Charlies St Cloud. Har någon sett den? Jag vet att den är med Zac Efron men den kan nog funka ändå.

Puss & Kram


11.09 pm Time to sleep

Hej!
Hoppas allt är bra med er! Jag har haft en helt ok dag, fast den har varit ganska jobbig. Vet inte varför... Men som sagt, det blev lite ändrade planer här för barnen i morse när vi helt plötsligt blev sagda av en man på gatan att släppa barnen vid gymmet istället. De kunde inte åka ut till ön som de är på eftersom det var så mycket vågor. Det kanske kommer en orkan hit, men bara en liten. haha!

Efter avsläppet på gymmet gick jag in och körde ett pass med Sandra. Romina kom förbi senare också och vi bestämde att vi skulle äta luch hemma hos mig. Det blev svenska pannkakor och allt var toppen. Jag fick pratat lite med Johanna men hade väldigt dåligt samvete för att vi bara pratade 20 minuter. Jag hände med Sandra och fick äntligen fixat mitt bankkkonto. =)

Jobbade några till på kvällen, jag var lite sur och tvär och vet inte riktigt vad de var med mig, det var bara inte min dag helt enkelt. God middag fick jag och imorgon är det jag som bjuder på middag. Det blir roligt eller kanske inte.. Får se vad det blir. Jag kom precis hem från Sandra, jag och Romina åkte dit och såg en film och satt och tjatade.

Jag vet inte vad jag vill just nu. Jag vill det och det och det men ändå hamnar jag på samma ruta igen. Jag börjar bli lite orolig för vädret, det regnar hela tiden och det är inte särskilt roligt.

Picture mig idag, jag drog med mig hunden och ipoden. En regnjacka, en hoddie med luva ett par shorts och gympaskor ut i regnet och promenerade hunden. Imorgon efter min kickboxning ska vi gå ännu längre. Det är en ganska härlig känsla att gå i regnet och det ser ganska roligt ut när man kommer gående som en svamp. Men hunden är lycklig och jag också, han ligger i min säng nu. Jag tänkte gå och lägga mig nu. God natt

puss och kram

10.06 pm Going to bed.

Hej! Ja, dags att sitta vid datorn igen. Jag träffade Sandra, Susanne och Pia på Starbucks. Det var gott. Ja, vi pratade lite men det är så tråkigt att det stänger så tidigt, eller så kanske det var vi som var sena? I alla fall. Det blev gymmet idag och dagarna här rullar på otroligt snabbt. Jag tror jag är hemma i Sverige snart igen. SJUKT.

Jag älskar det verkligen här. Det är det enda jag kan säga just nu. Även om kompisar börjar på Chalmers och andra ställen så trvis jag verkligen. Det kommer bli en kall höst/vinter, det har jag fått känna på idag men jag hoppas på lite bättre väder.

Imorgon har jag en date med Sandra på gymmet. Ja, det är dags att börja med hårdträningen och jag älskar att vara på gymmet. Jag gillade inte att gå på gym förut men nu gillar jag det.

Ingen rolig uppdatering alls! Jag betällde "röstningsmaterial" som de så fint kallades så jag kan rösta 2010. Underbart. Nu ska jag sova, jag är lite sömning och klockan är 22.06. VAD HÄNDER MED MIG?

puss & kram

10.38 am Inget batteri på datorn


Hej! Nu var det tråkigt och när jag har tråkigt gör jag något annat. haha! Nej, men jag måste bestämma mig. Jag kan för lite om credits och timmar för att kunna bestämma detta. Åh, blir galen.

Nu ska jag ta en frukt och lite kaffe. Det regnar så det enda jag kommer göra idag är att gå till gymmet. Jag ska nog tvätta lite också. SÅ ROLGIT SKA JAG HAR DET HÄR.

 



9.31 am

Ida och Johanna, jag tror det blir svårt att komma när det är varmt eftersom värmen har snart är slut. haha! Ösregn idag.

Sitter just nu och tittar på college, jag måste bestämma mig så det ska jag fortsätta göra nu.

Salem, Harvard or North Shore Community...?

Folk från Sverige ringde hela natten, jag blev tokig! Jag tror de ringde från Uppsala för jag hade väl sagt att jag skulle börja där. Opps!

11.19 pm BEDISH

Hej! Klockan är 11 här och jag är hemma. Romina körde mig hem. Vi satt hemma hos henne och planerade lite resor som vi tänkte göra under året. Jag hatar att planera saker, jag rent ut sagt avskyr det. Jag blir typ arg varje gång jag måste göra det, men det gick bra denna gången. Jag vet att det måste göras och det är bra att göra det för det minskar hemlängtankänslan.

Vi har tänkt ut några ställen och året ser väldigt bra ut och jag tror att det kommer att gå superfort. I september tänkte vi gå på en Red Sox match, gå på två festivaler åka till Boston och ta en båt tour och sedan ska vi börja på college och våra barn börjar skolan. Vi ska också fira två månader i Staterna men det har vi inte planerat ännu. Men som sagt, september ser bra ut!

Idag åkte jag och Amanda till Festivalen men det var en ren besvikelse. Det tog lång tid att hitta dit trots alla beskrivningar vi fick. "Kan bero på att jag frågade om vägbeskrivningarna och jag läste kartan! OCH ja, så var det ju det här med höger och vänster igen." Älskar Sandra "Is it just the translation or do you not know left and right?" "Eh.. It's not the translation.." hahahahaha! Anyway, jag är bara 19 år gammal.

Jag och Amanda åkte tillbaka till Marblehead och tog med oss Sandra som hade tagit sig hela vägen till Salem och fått gå den sista biten eftersom hennes skujts hade bråttom. Jag och Sandra besämde oss för att åka tillbaka för hon ville ju så gärna gå och jag hade inget bättre för mig. Vi hämtade upp Romina och åkte tillbaka men vi hann inte fram förrän Sandra blev inringd. (Hennes värdmamma suger fett vissa gånger) Hon bara råkade komma på att det skulle på bröllop?

Anyway, jag och Romina åkte hem till mig och jag gick till Starbucks. Romina hade varit där på morgonen så jag fick en frappucino för 2 dollar. Hur bra som helst. Romina hade ätit så det blev min middag tillsammans med ett äpple. Det blev inget gym idag heller och jag ska verkligen dit imorgon. Jag fick skrivet ett brev till både min mormor idag och min farmor. Toppen!

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film. Jobbar några timmar imorgon och jag har ingen aning vad jag ska göra. Middag tror jag står på menyn och kanske till standen men jag hörde att det inte skulle bli så bra väder så jag vet inte. Men vi får se. Kanske bara håller mig i närheten eller går ner och har bollcamp. Love it! Jag älskar att sporta med mina barn. =)

MÅNGA KRAMAR



3.30 pm Calling Sweden

Såg precis att Johanna var hemma i Sverige igen så jag ska gå ner och ringa henne. Hoppas inte att hon är alltför trött. Pusspuss



Här är min favorit Karlsson som jag har skypat och pratat med mycket denna vecka! Jag älskar dig. Puss



Caroline mår bra men saknar alla sina otroligt helt underbara vänner! ♥ Tur för mig att jag har helt underbara människor här också. MÅNGA KRAMAR


3.23 pm Waitng!

Hej! Några timmar senare sitter vi här igen. Jag har inte gjort så mycket. Jag skippade gymmet men borde väl kanske gå dit senare. Jag har precis fräschat till mig och vi ska åka till Jazz festivalen, tror jag!

Jag pratade med min pappa förut, det ser ut som mamma kommer hem ikväll svensk tid, och det är ju kväll nu. Jag ringer dig imorgon mamma. Jag har saknat henne speciellt när hon inte varit hemma i Sverige och det är ju inte jättelätt att ringa till Pakistan. ?

Men, ja, jag lyssnar just nu på radio och all reklam som de har. Det är super skönt att dra upp volymen i bilen och bara tuta och höra. Jag kör ju automatväxlad bil så det är bara att gasa och brakea! Just nu sitter jag och plockar med lite bilder som jag måste rädda ifall min dator skulle få för sig att gå sönder. Men det tror jag inte men det är ju alltid smart att ha en back up. (Fast jag tror att min back up är sämre än min dator så jag vet inte)...

Ikväll är jag sugen på att gå till Terrys, Sandra, Pia och Romina är ni på att slurpra glass. Glass har i Staterna är helt underbart jag lover er, once you gone .... you will never turn back! (haha!)

Hörs senare! Puss


10.44 am Update

Hej! Ja, då var det lördag igen och jag är "on call" vilket menas att jag måste hålla mig hyfsat i närheten och jag kan bli inringd för att behöva jobba några timmar. Det funkar utmärkt och just nu har jag precis avslutat min frukost.

Jag sitter och smsar lite med Amanda, hon har blivit bjuden på Lous tråårs kalas. Jag tycker det är skitkul men jag vet inte om Amanda vill tillbringa sin lediga lördag på ett barnkalas. Vi ska ha kalas för min tjej här om en vecka. Sleepover blir det nog också! Supermysigt!

Igår träffade jag Romina och vi tog lite te hos mig och satt och tjatade och längtade hem. Sedan åkte jag med Amanda och Lou och gick och såg Step UP 3D, denv ar bra och man blir ju alltid lika inspirerad att dansa. Dock dansar inte jag nykter så det blir inte bli så mycket dans här! (21 år för alcohol, sjukt tråkigt)

Kul när Amanda precis skickade ett sms saying "Hi, how was the gym?" (Ja, hon är svensk men det är lättare att skriva på engelska eftersom mobilen varken har åäö eller svenskt T9.) "My bed was very comfortable, thank you" Jo, men det är lördag right?

Jag vet inte om det blir Jazz festival idag i Salem eller vad de blir. Romina kommer hem om några timmar efter att ha gjort ett English test replacement på Harvard. Hoppas det går bra för henne. Nu tänkte jag dricka lite kaffe och sedan gå upp och bädda min säng och fixa mig. Tar kanske en skön promenad med hunden.

Skriva brev till min mormor och farmor ska jag också göra. MÅNGA KRAMAR



Fick en mugg av mina barn. Tack! Fint motiv av Boston också, den är från Starbucks och om du tar med dig muggen får du 10 cents rabatt! Woho! Är super om du inte orkar sätta på kaffemaskinen och om du bara har 50 meter till Starbucks!



Jag är ganska slarvig, jag brukar inte vara det men i alla fall. Jag har blivit det sedan jag kom hit. Vadå insurace card, bankkonto lösenord, nycklar till mitt hus? Mobil? Kamera? Spendera 220 dollar på en ny kamera är väl ingenting? Ja, ni HÖR!



Fick den här av Jocelyn! Jag som måste spara pengar, jag ska ta på mig kläder och gå till banken nu och ta ut lite pengar och lägga i mitt "rese/Sverige kuvär" för jag måste börja spara pengar för framtiden annars kommer jag ju inte att kunna leva i Sverige. Dags att dra in på kaffedrickandet!



Niceiga blommor! =)


1.49 pm See you later

Hej! Det blev lite senare än vad jag tänkt mig hos Romina. Jag trodde att jag var sen, men det visade sig att jag var 45 minuter tidig och hon var inte hemma. Jag tror att hon hade kört vilse men jag tänkte åka till henne nu istället.

I eftermiddag tänkte jag ta ner ungarna till straden, det blir också middag där eftersom det är fredag idag och det är takeouts! Puss



Det rosa armbandet fick jag av Pia igår. Superfint! <3 Jag är faktiskt ganska brun och tror jag ska steka på stranden imorgon om jag inte åker till Salem festivalen med Sandra. Men she has to get home first! Drag your ass back here!


10.38 am Caroline, Elin och Jonathan Lundström! <3



Slänger ett extra tack till Elin och Jonatahn som verkligen är de bästa i världen. Jag älskar er. Jag kanske kan få en fin bild på er ihop. MÅNGA KRAMAR. I know we will do great things together!


10.36 am Say no more!



Den är gigantisk!


10.34 am I really have to go!

Emelie, jag saknar er också. Jag ska skicka iväg ett mail och jag ringer nog snart också, eller så kanske vi kan skypa! miss u <3 puss

10.32 am The day after yesterday.

Hej! Det var inte så roligt att gå upp imorse, men det gick ändå. Jag fick stressa lite och eftersom barnen var trätta så sov de länge. Ja, vi orkar inte prata mer om det nu mer än att jag fick ta bilen. Det tar cirka 8 minuter att gå, då kan ni förstå hur lång tid det tar med bil? 2 min! Ja, jag tycker att man borde gå den biten.. Men BARN ?!

Ja, nu sitter jag vid min dator på tredje våningen, mysigt värre. Jo, jag har gjort lite tvätt och plockat lite. När det är fem barn så blir det lite saker här och var. Jag ska snart över till Romina och leka med henne och Caroline. Caroline har nog en playdate så det blir "palydate" för au pairerna också! Hur bra som helst. Jag borde åka till gymmet men jag tror jag kanske gör det ikväll om Romina har lust.

Jag hade en toppen fördelsedag igår. Jag fick presenter och det hade jag verkligen inte förväntat mig. Vi åkte till Goula Goula och åt mat. Amanda och Lou kom lite senare så de åt desert med oss! Scones I love Scone in Amerika! Blåbär, hallon eller kanel, u name it, I bake It! haha!

Tänkte kanske hoppa in i duschen innan, känns lite fräschare men jag tänkte ju också ta med mig lite tårta och jag ska vara hos Romina om 15 minuter och det tar 7 minuter att köra så jag får nog tänka om eller komma sent?



Här är kläderna som jag köpte till mig själv förra veckan med A. Ja, det blev en egen födelsedagspresent. Mamma sa att hon skulle ringa i helgen när hon kommit hem från Pakaistan så de kanske firar mig lite då sa hon. Jag fick ett supersött mail av pappa igår. Han är så roligt poetisk när han skriver mail. Jag älskar min pappa och jag saknar att ha någon att skratta och skämta med. Jag saknar hans otroligt tråkiga, men helt underbara skämt.



Här är vi på Goula Goula. Det var supergott och jag hade supertrevligt. Au pairer har så roliga saker att berätta och ja, det blir en del skitsnack måst jag säga. men TREVLIGT hade vi. Tack igen! Ni är underbara!

Jag hinner inte visa fler bilder nu, men jag laddar upp några ikväll. Hoppas alla har det bra, jag mår bra här men saknar min lilla vovsing som just nu är off på Doggy Daycare. Han älskar att vara där, nu sticker jag till Romina!

Puss och Kram på alla i Sverige. Jag saknar er!


2.45 Going to the pool

Hej! Jag sticker till Eastern och badar. Eller jag vet inte om jag hoppar i poolen men jag ska träffa min Aussie! (Jocelyn). Hon har nog med sig Travis också. (Han är 5 år och dundersöt)

Senare blir det middag, tårta och lite tjat med vänner. Toppendag men nu måste jag komma ut. Undra om JB vill följa med? kram





Tröja 7 dollar H&M. Ibland är det bra att bo i Staterna!


1.02 pm Time for a shower. <3

Hej! NU är klockan snart 1 och jag har faktiskt varit på gymmet. Lite pinsamt var det när jag gick in och skanade mit bricka att det blev "tuttttdu" And all people said "Happy Birthday".. Haha, jo men jag är väl i USA? Det är väl inte så konstigt att vara på gymmet när man fyller år. Jag brukar ju som sagt aldrig vara hemma på min fördelsedag. Antingen är jag på handbollsläger, bortrest någon annan stanns, USA eller I GREKLAND med Johanna. Det är ett år sedan vi låg på beachen och stekte i Grekland. Jag kom ihåg att Johanna behövde "gå på toaletten" och när jag kom tillbaka hade nog lagt några söta ballonger på min säng med ett sött kort. Just nu stekar hon i Barcelona så jag tror hon har det bra nu också.

Så nu ska jag skriva ett mail till Ida J. =) Romina, och hennes kids, E and C hade varit här med en kaka. Det var så sött. Jag måste åka förbi dem senare för att tacka. Jag mår så bra och allt är helt underbart.

Jag måste bara berätta om USAs superbra elvispar. Ja, det tog inte ens en minut för grädden att bli tjock. Hemma med min elvisp som ändå är bra tar det minst 10 minuter. Mamma, jag tar med en elvisp från USA när jag kommer hem! haha! I-landsproblem.

Jag är så glad. NU: DUSCHEN!



Tack för att alla är så underbara idag. Idag saknade jag Jonathan lite extra mycket. Puss på dig gullunge! Väx inte för mycket innan du kommer hit eller jag kommer hem. Elin, puss på dig också. Studera hårt medan jag slappar här. Puss och Kram


9.15 am CAROLINE REBECKA LUNDSTROM 19 ÅR

Hej! Idag fyller jag år. 19 år. Johanna sa till mig att inte känna mig gammal, men det gör jag inte ännu. Jag ska fixa en tårta idag. Det kommer bli spännande hur det blir. Jag ska nu till gymmet också. Familjen kom in till mig i morse, när jag sov. Gud lite pinsamt men så snälla. De hade cupcakes och lite frukost samt present från Starbucks. Presentkort och en kopp. Sedan fick jag en superfin tröja från Cirque de Soleil som minne att vi var där. Gud, jag älskar alla här. Nu är det dags att ta tag i dagen. Ses senare.


PUSS

MAKE A WISH said Anna today. I know what I am wishing for. Hope my dream can come true. Love 2 u all.

10.26 Wed.

Hej! Nu sitter jag utanför mitt rum och pustar ut. Jag är klar för kvällen och jag är glad. Vet inte varför, kanske för att jag fyller år imorgon eller för att jag hade en rolig dag. Jag har inte gjort så mycket men imorgon ska jag inte göra någonting heller. Bara gå till gymmet, för att jag känner för det. Sedan blir det middag med några vänner på kvällen. Det blir Gola Gola tror jag. Vi får se! Jag tänkte gå ner till affären och se om det finns något som man kan göra en svensk jordgubbstårta med men vi får se hur bra jag lyckas med det.

Det roliga här är att om man inte umgås med så mycket svenskar, kan man lura de andra med nästan vad som helst. "Typical Sweden"... Speciellt med kakor, eftersom mina baking skills är sisådär så funkar det super.

Dags att sova och vi ses imorgon. Många kramar. <3

3.34 Pick up the kids and make it to the dentist? =)

Jag tänkte lägga upp lite bilder ikväll kanske. Jag lägger barnen ikväll så jag lär ha en mysig kväll framför tv:n. Myspys!
Hoppas du har det bra Johanna! Ida, plugga hårt och även alla andra som har börjat på Chalmers. Jag önskar att jag var där. Hoppas ni får det underbart på nollningen. Ni ser mig där nästa år?
SVERIGE <3


3.31 JAG SVIMMAR! haha!

Tänk att något så LITET kan blir så stort. Say no more! Haha! Jag dör. (BOKSTAVLIGT TALAT)

10.45 am Time to go!

Hej! Just nu har jag precis avslutat ett samtal med Ida. Jag tror vi pratade i 90 minuter. Jaja, nu maste jag kla pa mig och sedan ska jag ta mig till Security Office for jag maste inskaffa ett security number for nagot med insurance. Imorgon fyllet jag ar och jag ar ledig. Nu ar det lite brattom for jag maste hinna med gymmet och jag sa ju till Jocy och Romina att jag skulle mata dem vi poolen.
Stada, tvatta? Laga pannkakor? Skulle vi gora sant idag ocksa? :)
Kommer en battre uppdatering imorgon I think!

11.15 pm GODNIGHTIS

Hej! Jag lever, hoppas på att skriva imorgon. Idag var jag på gymmet. Igår var jag på gymmet och jag ska till gymmet imorgon också. Romina följer med och jag är superlycklig. Ja, det är toppen här. Jag har inte jobbat så mycket idag dock är jag helt utmattad. Jag ska sova snart, imorgon är det upp tidigt igen men det är väl en vana nu antar jag? Puss

2.43 Saturday and Sunday

Hej! Ok, nu  har jag lite bråttom och ledsen för lite uppdateringar men jag vet inte vad jag ska skylla på. Igår åkte jag och shoppade med Amanda, vilket var hur bra som helst fast kanske inte för min plånbok. Anyway jag fyller år denna vecka men det är inte alltid så bra att spendera över 100 dollar. Men det gjorde Amanda ockås men anyway. Ja, det dröjer innan jag åker och shoppar med henne! (haha!) Jag tror vi var på mallet i över fem timmar och det är ganska bra jobbat när det kommer till mig.

Det blev inte träning igår, undra varför? (hm host Amanda, nej men sorry. Skojar bara!) Efter att jag och Amanda skildes åt på Vinnin Square träffade jag Susanne och Romina hemma hos Romina. Jag tror att jag kom och avbröt deras filmkväll för det blev ingen mer film när jag kom. Vi åkte sedan hem till mig för att gå ut med min hund. He's lovely, my JB. Jag somnade hyfsat tidigt (11 på en lördag är inte ofta?)

Vi är fullt hus här i Marblehead. Hur kul som helst och det är fem ungar vilket är ganska roligt. Man känner sig så vuxen och ansvarfull på något konstigt sätt. Idag har jag och Romina varit på gymmet. Jag gjorde ganska bra i från mig måste jag säga. Vi satt i ångbastun och bara njöt och sedan var det full rulle igen. Jag bröd Romina på svenska pannkakor och hon älskade det. Vi gick och och badade min hund (han badade, inte vi). Jag visare henne Fort Sewell och nu sitter jag här. Lite smått stressad eftersom jag planerade på att göra i ordning mitt hår innan vi ska åka men jag tror att vi sticker ganska snart. Men här har ni en uppdatering i alla falll. Bilder kommer senare när jag har laddat in dem på datorn.

Många kramar från Caroline

På måndag komm Jocey hem. Haha! Hon är underbar. Jag hittade hennes mobiltelefon i min bil (för andra gången) fick ett megssage på FB..

I love you. I am seriously in love with you! Haha, she's lovely. ByeBye

Johanna, have an awesome trip to Barcelona. Love the city!

11.00 pm Of to bed

Fredagen den trettonde idag. Tur att jag märkte det när den var över, annars vet jag inte hur den skulle ha blivit? Ja, dags för sängen. Kind off!

10.54 pm FRIDAY!

Hej! Ledsen att jag uppdaterar så sällan, men jag lovar att er att jag skriver någonting varje gång jag sitter vid datorn och varje gång mitt internet tillåter mig att göra det. Precis som det gör nu, hoppas jag.
Jag svarade precis på ett mail till J, gud det är så roligt med våra mail. Vi är inne på tredje året med att skicka mail nu. Helt galet.

Idag började dagen med frukost och det blev faktiskt frukost på Starbucks för min del. Soy Strawberries Frapp är inte att leka med asså. Den är helt oemotståndlig. Vi åkte ut med båten idag också, vi åkte till en stand och jag barnen gick i land på en klippa och varndrade lite. Det var skojjigt och jag mår så bra när de är lyckliga. Och dem är helt underbar och supersöta. Jag kommer ha så svårt att lämna dem. Gud, jag älskar dem redan. De är så gulliga när de frågar saker och vi säger fina saker till varandra.

Igår var jag och barnen och tittade på bio. Jag tänker inte säga vad dem heter för de ver jag inte. Despicable me? Ja, bra var den i alla fall. Mycket rolig! Det var bara jag, barnen och kanske 7 andra i salongen så det blev lite pinsamt varje gång man skrattade (vilket var ungefär hela tiden)

Tillbaka till båten. Ja, det var helt underbart att åka båt. Som vanligt, och snart börjar skolan och då tror jag inte att vi kommer ha lite många tillfällen att åka med båten. Med det var roligt så länge det varade. Imorgon kommer vänner till familjen på besök från Japan så vi blir fullt hus denna vecka, viket alltid är trevligt.

På söndag ska vi fira min födelsedag. De berättade att vi kommer att åka in till Boston för att se Circus de Soleil . Hur ballt är inte det? Jag tycker det ska bli superrolgit.

Jag har varit ute med Amanda och Pia idag. Vi åkte till Cheesecake Factory, vilket som ni kanske märker är ett helt aewsome ställe att äta chessecake på. Jag lämnade nog hälften för den var så stor. Vi tänkte gå på bio men inget föll oss i smaken och jag kände också att eftersom jag ska jobba imorgon är det inte så trevligt att vara hemm för sent. Tack för kvällen, det är alltid lika underbart att vara med er. Amanda, du är FÖR go! =)

Men nu tänkte jag faktiskt se på en film som jag fick låna av Pia (eller ja, hennes hostkids, men de vet inget). Percy Jackson and the lightening sheif? I know remeber, but anyway, see you soon.

Många kramar Caroline


1.43 pm Gymmet nu!

Hej! Idag har jag och barnen gjort mycket och klockan är inte mycket. Jag är nu själv och ska snart till gymmet. Jag tror de är och badar. Men anyway, ikväll ska vi på bio och gå ut och äta. Jag är själv, hoppas att jag hittar!

Boston är verkligen en toppen stad. Ditte kommer hit och jag vill så gärna hinna träffa henne den 26. Jag ska fråga idag om det funkar, jag vill så gärna att det ska fungera!



En bild från igår. Helt aewsome! Vi "parkerade" vår båt bredvid de andra på bilden. Ja, haha! Roligt var det. TACK IDA FÖR DET FINA BREVET. Sitter på väggen nu. Tack J för mailet, det kommer ett svar inom kort.

Många kramar CAROLINE

1.35 pm Of to the gym



Jag kan inte lägga upp några bilder på barnen, men här är jag vid båten. Nej, jag kan inte köra den!

Pictures from Yesterday














1.15 pm Yesterday

Nu funkar internet igen. Jag skulle postat detta igår men de ville det inte fungera.

Hej!

Jag som tänkte blogga mycket idag. Jag har varit borta hela dagen. Igår hade jag en toppendag med barnen, vi åkte till poolen och var där i många timmar. Vi åkte sedan hem och gjorde lite snacks. Jag skulle träffa Amanda på gymmet så jag hoppade middagen och åt senare. Väl på gymmet blev det träning av mage vilket jag känner av idag och det är jag glad för. Efter gymmet åkte jag och Amanda för att träffa Pia på Panera. Vi är alltid på Panera! Haha, men jag gillar stället!


Så idag började jag jobba klockan 8. Jag gjorde frukost till mig och barnen och vi hade ju sedan planerat att hela familjen skulle ta båten till Boston. Vi skulle åka runt bland öarna och det var supertrevligt. Att åka båt är hur roligt som helst och att se Boston från havet är verkligen en upplevelse. Det tar cirka en timma men jag tycker det är roligt att guppa fram på vågorna. Det är mitt liv just nu! Gud, känslan är svår att beskriva!


Vi åkte in och vi alla behövde gå och besöka toaletten. Tråkigt nog kunde vi bara gå på ett av Bostons finaste hotell. Det tog oss 5 minuter att bara hitta toaletten i lobbyn. (Lobbyn var gigantisk) Vi åkte sedan vidare och jag har tagit massor av kort under dagen. Jag kan visa några men jag tänker inte lägga upp några på barnen. Vi badade, eller inte jag, jag är en sådan BADKRUKA. Jag vet, men det var inte ens varmt och då tänker jag inte hoppa i plurret. Jag fördrar poolen och jag badade faktiskt igår.


När vi kom hem åkte jag och barnen ner till Sea Wet och spelade lite kubb. (Det var min idé för det underlättar att hålla barnen sysselsatta! Vi spelade också lite Backgammon, så nu har jag lärt barnen de och de älskar att spela det. Tråkigt bara att jag förlorade! Jag tar den. Vi åt middag, jag och föräldrarna åt supergod soppa. Efter middagen hade jag planerat att åka till gymmet men Pia kom förbi istället så vi tog en långpromenad och jag tog med mig min hund. Han är supergosig.


Nu är det dags för sängen, jag är trött och dessutom har jag lite sovmorgon imorgon så jag ska passa på att sova lite längre. Hörs snart igen. Kramar.


3.58 Det är så kallt inomhus, måste gå ut!

Hej! Kanske inte den roligaste uppdateringen men jag har städat huset nu. Nu känns det bra igen. Jag ska bara fixa lite med tvätten och gå ner och handla nu. Mjölk it is.! Jag vet inte om jag ska baka, men det hinner jag väl troligen inte nu.

Så jag ska bara ut och handla nu, förbi banken också. Många pussar.

12.14 pm Lite tips, vad jag tycker är vitkgit!

Denna blogg är egentligen inte ämnad för blivnade au-pairer utan mer för mina vänner men här kommer bara några korta tankar till au pairer som ska välja famljer.

Det gäller att vara kräsen, men absolut inte ha in mind att du ska hitta "den prefekta" familjen, för den finns inte. Jag har en toppen familj! Men vad är perfekt?

Men anyway, vad jag kan rekomendera att tänka på när man väljer famlij är...

1. Bil (mycket trevligt att kunna träffa sina vänner på kvällen och man blir inte så populär om man hela tiden måste bli upphämtad, ledsen, men det uppskattas verkligen inte. Det gäller att dela på saker och ting, det gäller endast inte bensinen, för utan om det händer någonting ex en olycka så är självrisken svindyr. Jag tror den ligger på 500 dollar och en person ska inte hela tiden riskera detta.

2. Mobil. Familjen måste kunna kontaka dig och UNLIMITED TEXTES är nästan ett måste. Det är så skönt att kunna kontakta dina vänner och inte behöva räkna smsen.

3. En bra plats, jag skulle inte vilja bo långt ifrån mina vänner. Det bästa som finns efter att ha jobbat en dag är att gå ut och träffa vänner. Jag tycker verkilgen det. Sedan när man ser att man fått mail från Sverige, jag blir så glad.

4. Att vara en del av familjen. Jag älskar min familj. Vissa familjer vill ha distans till familjen coh andra väljer att välkomna au pairen som en familjemedlem. Det är olika! Jag har vänner där mammorna tycker att de ska försvinna när de har slutat jobba! Det låter inte så trevligt men alla familjer är olika!

Som au pair kan man låta väldigt materiellberoende, men det viktigaste är verkligen familjen. Men jag måste säga att ha tillgång till bil är så skönt. Det bästa som finns efter en jobbdag är att gå ut och träffa vänner. Inte för att jag inte gillar det hemma men att träffa andra är verkligen toppen.

12.01 pm Update

Hej! Nu är det dags för mig att gå ner och äta frukost, eller det blir nog lunch istället. Måste bara gå ner och köpa mjölk. Ja, today is the day. Jag hittade mitt försäkringsbevis igår. Jag är glad. Jag undrar om jag bara blir mer och mer omogen av att vara här, haha, ibland förvånar jag mig själv. Men ja, jag vet inte, jag lever just nu i en bubbla. Jag skrattar åt allt som är jobbigt och förtränger det som jag verkligen inte vill ta itu med. Men ja, det är nog för att jag inte vet vad jag vill.

Adios!

10.49 am MONDAY it is

Hej! Nu är det måndag morgon och en ny vecka. Jag är peppad för denna veckan och jag vill att augusti ska gå fort. Jag hade en toppenhelg verkligen, tack så mycket för det. Mamma är bortrest hemma nu och jag vill bara veta att hon har kommit fram, hon borde väl ha gjort det?

Jag ska snart hitta min väg till gymmet tror jag, vet inte om jag ska gå eller ta bilen, jag måste ändå fylla upp bilen med besin. Gå till banken ska jag också göra. Det är även dags att städa och plocka iordning lite. Familijen kommer hem ikväll, det ska bli roligt. =)

Ikväll ska jag träffa Amanda och vi ska åka till North Shore Community College, Amanda ska signa upp för några classes. Jag följer med och sedan kanske vi kan hinna med gymmet eller en kopp kaffe. =)



Anette och Ellinor
Ellinor köpte välrdens finaste klänning igår. Jag ska också köpa en lång klänning någon dag, men jag måste komma på när jag kan använda den också. Många kramar Caroline

Vi höes snart igen.

6.56 Boston city and now Starbucks

Hej! Hur är det med er? Själv är jag ganska trött. Igår åkte jag till Anette, det var så skönt att komma iväg. Jag planerade att sova hos henne och det gjorde jag också. Vi satte oss i Boston city och drack kaffe. Vi gick även och shoppade lite men jag hittade inget som jag fastnade för. Det är inte den bästa shoppingen inne i Boston tycker jag, jag åker hellre till något av våra närliggande mall. Men jag ska fortfarande ge det några nya chanser till.

Igår var vi hemma hos Anette vid 11 pm. Bussen kom inte så detvar bara att börj gå. Även om jag inte alls har några problem att ungås med folk som inte är från Sverige är det så skönt ibland att bara vara svenskar, inte för att jag kräver det men det är skönt.

Imorse träfade jag Anettes hosdads, de var mycket trevliga och hennes pojkar var söta, men jag antar att de också är barn ibland? Haa! KIDS säger jag bara.

Idag träffade vi Ellinor oh gud va kul jag kan ha med dem. Jag skrattar så att min mage gör ont till slut. haha, vi måste ha en svenskkväll snart. Det var så roligt att träffas. Nu sitter jag hemma igen, jag ska hoppa in i duschen och sedan gå ner till Starbucks för att träffa en tjej från Tyskland. Hon har precis kommit hit och ringde mig tidigare idag och frågade om vi kunde träffas. Amanda kommer ockås, hon är så rolig. haha, jag dör!

Jag har haft en toppen helg, snart är det dags att sova (ikväll). Jag måste drickaa mycket vatten också för jag tror jag har vattenbrist. Jag dricker inte så mycket för att jag är så lat, mitt run ligger på tredje våningen så det är ju inte så att man springer ner köket. Undra om det blir någon middag för mig idag? Haha! Kanske inte!

Ha det underbart people. Ni vet att jag saknar er så mycket att jag snart går sönder. Men tiden tickar ner och snart kommer Ditte till Boston.


10.32 am Hos Anette

Hej! Nu är jag hos Anette i Newton, MA. Det blev lite för spontant igår så jag hann inte skriva något. Jag hade 40 minuter på mig innan bussen gick till Wonderland. (närmaste T statioenen)... Tror ni inte att bussen var 6 minuter tidig? JO, så jag tog bilen. Busstrafiken här och i Göteborg håller inte riktigt samma klass. Kommer hem ikväll, nu ska vi in till Boston för att träffa Ellinor. =) Take care!

11.11 am BREAKFAST ?

Hej! Nu är jag uppe igen, jag vaknade självklart innan nio, tror ni annat? Nej, men jag har kollat lite på tv. Jag ska nu pallra mig ner till köket och se om jag kan hitta lite frukost. Jag skulle vilja baka scones, men så ar det så att jag inte handlat någon mjölk ännu.

Jag tänkte pallra mig till gymmet och sedan kanske det blir Boston city, annars hoppas jag på att det blir Boston city imorgon. Jag vill ju så gärna träffa Anette och Ellinor.

Så jag ska till gymmet idag. Hoppas jag hinner träffa Amanda också, men jag tror hon börjar jobba snart. Jag skulle göra vad som helst för att någon från Sverige skulle vara här nu, det är nog varmt ute. Vi hörs!



Jag kanske kan visa lite bilder på mitt rum, det finns inte så mycket att visa egentligen, det kanske är bättre att ni kommer hit. Puss på er!



Bildbevis att jag och Sandra faktiskt var ute med kajakerna. Det var roligt och jag hoppas att vi kan göra det snart igen.



BILD 2



Vi badade jacuzzi igår. Det var skönt! Fast kanske inte myggen, men de amerikanska myggen verkar inte tycka om mig vilket jag tycker om!


0.21 am Sovklockan ringer

Hej! Det var en mysig kväll. Denise, Sandra och Ingrid kom förbi och vi badade i min jacuzzi. =) Det var varmt och skönt och jag tror inte jag fick så många myggbett. Nu är det dags för sängen för min del. Det är inte alls roligt att vara ensam i detta stora hus. Jag önskar att någon från Sverige var här. Imorgon blir det troligen massor av träning och jag tänkte även passa på att ta massor av bilder när jag är ute på min morgonpromenad.

Puss o Kram

Hm

Såg precis att man bara kunde göra Högskoleprovet i Europa vilket är väldigt tråkigt när jag befinner mig här. Finns inte så mycket att göra antar jag.

6.29 Ner till affären i det fina vädret.

Hej igen! Nu är jag tillbaka, det är så varmt ute. Jag ska nog snart springa ner till affären och köpa lite gosaker. Mjölken är slut så det måste jag nog köpa. Sandra kommer hit ikväll. Jag sitter och tittar igeno bilder från Johannas student. Det är var så kul och det dröjer nog innan jag får gå på student igen. Jag tror att nästa blir min lillasyster, hör ni hur det låter? Ja, men i alla fall 2012. Kämpa på Elin, jag lovar att jag ska vara på din student. Pussunge! <3

Tänkte kika lite på Uni i Sverige och Col. i USA. Någon som har några bra förslag? Puss




3.39 pm OTH right now, men snart make up!

Jag glömde berätta att jag färgade mitt hår igår, jag gjorde det faktiskt helt själv. Det var ganska enkelt men lite nervöst att jag skulle missa något. Anyway, vad jag skulle säga var att jag har varit här i 1 månad idag. Det är helt sjukt. Ja, det var det enda. Jag tror jag ska skriva massor ikväll efter att Sandra har gått. Det är så många tankar och så mycket jag vill. PRIVAT blogg var det ja!

Den som tycker att en månad har gått fort kan ju räcka upp handen!


Saknar mitt rum i Sverige, gud vet vad Elin hittar på där. I will be watching you, baby! Jag saknar dig. <3



Dags att klippa sig snart, jag vet inte om jag gillar mitt långa hår eller mitt korta. Jag får se. Nu måste jag fixa mig innan jag ska hämta Joc på The neck! Hon bor där, jag ska visa er en karta någon dag. Puss igen.



Fick ett mail från J förut, jag blev så glad och det gjorde mig dag. Rimm! Ja, men gud, ni får mer än gärna skicka mail till mig. Det gör mina dagar och jag lovar att jag ska svara! Ge mig uppdateringar om Sverige. Puss




3.28 pm 4 punkter

1. Ja, blogg.se är lite konsigt. Jag har lite fundering på att göra min blogg privat, endast för mina vänner. Känner att jag kan skriva lite mer saker då. ?

2. Provet gick jättebra, jag blev tillsagd att inte läsa English as a second language utan jag funderar på att läsa en English kurs eller en kurs där jag får engelskan + kanske något med artitektur att göra. Vi får se. Jag kan hålla er uppdaterade. "Scored High"

3. Jag ska ta massor av bilder att lägga upp, hoppas jag.

4. Jag ska sätta mig och skriva min dagbok. Jag har faktiskt fått en underbar ide som jag tänkte fixa under mitt år här.

3.22 Svarar på lite mail och tittar på ON DEMAND! <3

Hej! Jag har lite saker att göra, tur att jag har semster. Sandra kommer hit ikväll, vi tänkte bada i min jaccuzi och bara ha det superkul. Hon åker iväg imorgon, och jag ska köra Jocelyn till flygplatsen om en timma. Min aussie ska till Californien och ha det superkul i 10 dagar. Det är många som åker på semster nu i augusti. Romina befinner sig just nu i Rhode Island och Pia är i NJ tror jag. VÄNTAR PÅ BÄTTRE TIDER, typ september.
Om en timma ska jag hämta upp Joc. Jag tänkkte ta en runda med kameran och ta bilder i området, det hade varit roligt att visa er. =)

Har lite saker att göra:

- Röstning i Sverige, måste kolla upp lite saker.
- Bank of America, jag har spättat mitt konto
- Rensa mina bilder
- Städa (det liknar ett studentboande om man säger så...)
- Skicka mitt DS till Boston
- Titta på lite resor
- Högskoleprovet i Sverige
- Titta på Univeristet i Sverige
- Bestämma mig för några kurser här på Salem State.
- SEB i Sverige, jag behöver mina svenska pengar

Ja, det räcker nog för ett tag, dock tar det kanske inte så lång tid att göra, bara att jag MÅSTE göra det. Puss

2.46 pm Sandra's coming soon I guess

Hej! Gick in på Fb Cultural Care au pair sida och kikade. Man får en lika befriande känsla varje gång man tänker på att man faktiskt har gjort au pair skolan, visumet, flygresan hit och alla förbredelser. Om jag tittar tillbaka på det så hade jag inte gjort det igen! Det enda som jag har kvar att göra är att vara här ett år! Bara 12 månader.

På fredag har jag varit här i en månad. Helt galet fort har det gått. Jag har underbara vänner här, troligen vänner man kommer ha för livet, men jag vet att jag även vill tillbaka till alla mina andra vänner i Sverige, som jag också vet att jag kommer ha för livet. När man är bort från sina vänner så förstår man hur mycket de betyder. Jag längtar så efter er!

Dags att skriva prov. JA!


2.04 pm Lunch with Sandra

Hej! Imorse åkte jag och tjejerna till Eastern för att bada en stund. Det var trevligt, jag missade kickboxningen idag men jag var ganska glad ändå. Får nog ta och göra det nästa vecka om någon annan går med.

Jag åkte hem till Sandra för att åka lunch med henne. Pannkakor blev det, österriskiska. Haha! Roligt när man kan dela med sig.

Ikväll ska vi åka och titta på bio, det blir drive-in bio med bilen. Jag tror vi ska ta min bil. Ingrid från Norge och Sandra från Österrike kommer. De andra behövde tyvärr jobba vilket var lite tråkigt.

Nu sitter jag hemma och har precis gjort lite tvätt. Ja, alltid lika roligt. Sandra kommer om en timma då vi ska dricka lite kaffe (sparar pengar genom att inte gå till Starbucks) och sedan ska vi åka till North SHore för att skriva engelska testet vilket jag inte alls känner för.

Det blir nog ganska sent inatt men vi får se vad som händer imorgon. Jag tror jag ska hinna till gymmet och träffa AManda på kvällen. Om det är fint väder kanske stranden är lockande. Jag vet inte alls, vilket är ganksa skönt att bara ta det lungt.


SOVA!

Tänkte fixa med designen när jag har tid. Men inte nu, jag ska mysa lite med OTH sedan ska jag sova. Jag kan behöva det efter den här dagen. Pusspuss

10.37 pm God natt

Hej! Nu är det kväll här i USA och jag är inte så trött, men jag ka nog somna. Tog precis lite kaffe så nu är jag superpigg igen. Denna dag har varit lång, med några dippar. Jag har ju varit på colleges och på gymmet. Familjen som är på besök bjöd ut mig på restaurang och det var supermysigt. Jag åt räkor hur gott som helst. Sedan gick jag och deras tjejer lite i förväg och köpte glass. Det var ett toppenslut på dagen.

Jag ska vakna upp imorgon och känna att jag sak njuta av resten av min semester, efter det kommer det dröja innan jag är ledig igen. Helgerna här går så fort och man hittar alltid på någonting därför är man sällan "ledig". Imorgon blir det garanterat gymmet och sedan ska jag till NSCC och skriva ett engelska test.

Måste skicka in mitt DS till Bostons kontor så att jag kan åka till Canada. När ja ändå är har i USA tänkte jag besöka Canada och där kan man faktiskt gå ut som 19åring. =)

Måste försöka lägga upp några bilder någon dag. Ska själv ta en promenad och ta många fina bilder på Marblehead. Det är en sådan befriande känsla att ha skaffat en kamera. Jag böjar redan känna av min träningsverk från i morse, jag tror inte att jag vill vakna upp imorgon.

Puss&Kram



Min aussie, min german och min austrian.
Jocelyn, Romina och Sandra.
De kommer att lämna mig denna veckan, de åker iväg med sina familjer till sina sommareställen. Men de kommer ju tillbaka om två veckor och sedan är vi tillsammans igen hela vintern. Super! Vi kommer ha hela året tillsammans för vi åker hem nästan samtidigt. Jocelyn åker hem i april.

Det är nog vi som är med varandra mest. Sedan har jag några andra tjejer som den tidigare au pairen umgicks med mycket. Just nu i augusti åker många bort, men sedan som sagt i september blir det bättre rutiner. Take care! Puss


5.26 pm Varför är jag så arg?

Hej! Det är många tankar just nu. Jag och Sandra åkte till North Shore Community College idag. Kvinnan var super trevlig men när hon svarar på en annan fråga än vad man frågade om blir man helt plötsligt väldigt svensk.

"Wolud you be so kind and show me the classes and the schedule borfore I will take the test so I can make sure that I actually can attend to the classes bacause of my workschedule!"

"But first you have to take the test"

"To find out when the classes are scheduled?"

"No, here you have to classes"

"That's better, thank you"

Ibland kommer svenskimpulsen in och man kan bli lite kylig. Jag är ledsen för det amerikaner, men svara på mina frågor och inte på något annat! Please!

Jag förstår inte hur det kan gå så mycket pengar här. NY rånade mig och jag är arg. Jag är så förbannad arg på allting här just nu. Det finns så många anledningar men jag kommer inte att skriva dem här. Anledningarna håller jag för mig själv. Jag kanske ska vara positiv i överkant så kanske livet blir bra. Jag vet inte. Orka vara negativ men orka också vara positiv. Hm. Hemlängtan idag med, lagom roligt. Dock var det roligt att prata med mamma. Jag tror jag pratade med henne i över en timma.

Ja, jag är fortfarande arg. Hoppas det blir bättre. Imorgon väntar colleges, vi ska åka dit och ta ett test, jag vill egentligen inte ta engelska testet men det finns inte så mycket alternativ. Jag vill inte men jag måste så det finns inget att diskutera.

Ikväll ska vi träffas, jag vet inte vad vi ska göra men det blir väl troligen Starbucks igen. Jag ska sluta tänka just nu, för då blir jag bara förbannad. Jag tror det är hemlängtan som gör mig irriterad.

11.01 am Heading to the gym

Hej! Nu har jag kollat på massor av kurser här i USA och jag kan fortfarande inte bestämma mig. Det suger men jag tar nog det problemet någon annan dag.

Just nu tänket jag hinna till gymmet innan jag träffar Sandra. Jag ska träffa henna kl 1 pm så det borde jag hinnna om jag sätter fart nu. Jag måste upp och plocka i ordning på mitt rum först, bädda sängen kanske. Jag saknar min hund och mina promenader som jag alltid har på tisdagar, dock är det ändå skönt med semster. Imorgon kanske jag och Sandra kan paddla kanot. Toppen! Annars gör jag det själv!



Hard Rock cafe i NY.

Hoppas det blir meeting at Starbucks ikväll. Jag tror jag ska skicka iväg ett sms. =)


9.23 BOKEN OM ALLT?

Tiden här är konstig, jag vet ingenting, jag vill ha en bok som svarar på allt mina frågor?

Vad händer? NU? SEN? IMORGON? OM 10 ÅR? 12 MÅNADER? NÄSTA VECKA?

På ett sätt var gymnasiet så skönt, för du visste vad som skulle hända varje dag. Även om det var så en skön och befrieande känsla när man slutade gymnsiet så är jag så vilse i hela studiegången just nu. Jag vet att jag inte borde tänka på det nu, men vad händer nästa år med universitetet. Jag vet inte, ingen vet!

Jag vill som sagt ha en bok med svar på alla frågor. Jag måste få veta vad som ska hända!

9.19 4 veckor och Uni. i Sverige och Col. i USA

Hej!
Klockan är lite efter nio här, vilket är skönt. Jag har ju semster och tänkte faktiskt åka till gymmet, om jag kommer dit. Jo, men det ska jag. Jag tänkte först kolla på lite college som jag egentligen inte har någon lust med att göra. Harvard, Salem State och North Shore ska checkas. Jag tror kanske att jag träffar Sandra sedan när hon slutar klockan 12.

Det är jobbigt att vara inne på Facebook, absolut är det jätteroligt att prata med folk men det är inte alls kul att få hemlängtan känsla när man besöker facebook. Hemlängtan är så svår att förklara för det är så olika för alla. Just nu har jag bara lite, men ibland kommer det i stora mängder och det är svårt att tackla. Tiden har dock gårr fort här,  idag har jag varit i borta i fyra veckor. Det är en lång tid och jag kan inte riktigt förstå det.

Jag trivs bra här, men hemma är det väldigt bra också. Jag saknar absolut mitt underbara Göteborg och kunna springa runt på gatorna som jag egentligen inte hittar på. Jag hittar inte överallt i Göteborg, jag vet, det är lite konstigt men ändå. Jag har underbara vänner som så roligt springer efter. Nu tänkte jag kolla på Universitet i Sverige och college i USA. Toppen va?

Kram



Pratade med underbara Johanna i telefon igår. Jag grattade även Carin på födelsedagen. Jag hoppas att hon och många andra tittar över till Staterna under detta år. Det blir då garanterat NY! Denna bild är från Bryssel när jag var nere och firade Johannas student tillsammans med Karlsson. Karlsson, hoppas allt går bra och hör av dig när du inte längre har en sovkompis!

Puss på er alla!


2.57 Lägger över bilder från NY

Hej! Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan här, men just nu är det så  underbart. Det är varmt ute, jag borde egetnligen ta lite solkräm annars är det risk att jag bränner mig.

Ikväll blir det gymmet som jag redan har nämnt och jag och gymmet ska vara mycket goda kompisar i vinter och vår. Nu är det snart dags att dra till poolen, jag vet inte om jag ska bada själv, jag badade ju i morse. Vi får se. Ska träffa pinglan Jocelyn och hennes lilla Travis i alla fall. Hon glömde sin plånbok så får nog åka och lämna den snarast. Puss

2.10 pm I bought a new camera so I can upload some pictures now.

Hej! Livet leker här. Vi kom hem från NY igår. Det var några crazy dagar där. Vi sov på ett hostel i Harlem, man ska egetntlinge inte vara där om man inte måste. Jag kan fortfarande känna av lukten och det är inte bra. ursch!

Jocelyn sov hos mig i natt, tack för det. Jag ville verkligen inte komma hem sent och vara ensam. Nu väntar jag på att en familj till min värdfmailj ska komma på besök, jag tänkte visa området och bara njuta av min semster. Min familj befinner sig nu uppe i Maine.

Jag tänkte möte upp Jocelyn vid poolen och ta med mig familjen. Därefter tänkte jag möta upp Pia vid gymmet. Hon skickade ett sms om att hon gått upp i vikt och behövde en work out. Hon är så rolig. =)

Ja, mår topppen och hoppas att alla andra också gör det. Jag skriver troligen lite mer ikväll. Puss och Kram

RSS 2.0