Efter jul...

Hej! Nu ska jag verkligen börja blogga igen tänkte jag. Det har varit så mycket och jag har varit sjuk. Nu har jag tagit massor med cold-medicin så jag borde bli bättre snart. Ja, jag vet inte ritkigt vad jag har gjort, men man är hela tiden ute och flänger. Det har ju varit jul och det har varit så mysigt!

Jag har några tuffa beslut att ta några dagar framöver. Jag måste bestämma mig om jag ska förlänga eller inte och var jag ska göra det. Det är tufft för jag kanske känner annorlunda om tre månader. Men jag tror att jag kan putta på det ett litet tag till... Men jag måste boka resa för 13:e månaden om jag vill resa någonstanns där?? Gud, jag är så förvirrad!

Men vi ska inte tänka på det nu, utan vi ska njuta av dagarna som är kvar av 2010 och sedan se fram emot 2011 som ska bjuda på massor av träning. Ja, december månad har satt sina spår om man kan uttrycka sig så!!!

Skriver mer sedan kanske. Men jag har verkligen planer på att börja blogga igen. Johanna, du också, hoppas jag! PUSS

Gymmmmmmmmmmet och fucking virus

Jag tror jag har fått virus på datorn. FUCK säger jag bara. Jag orkar inte ta itu med det nu också. VARFÖR????? Åh, det är något konsigt med Internet Explorer. FUCK...! Att uppdatera bloggen via Google Chrome suger fett.
Nu drar jag till gymmet, okrar ta itu med virus nu. Det får vänta till efter nyår som om ni inte hör från mig vet ni varför! KRAM

Julklappshandling imorgon och sedan är det GYMMMMMMET

Hej! Hur är allt med er? Jag har verkligen varit usel på att skriva men det ska bli ändringar med det från och med nu. Ni anar inte hur mycket jag egetnligen har att berätta men som jag inte kommer få sagt eftersom det är för mycket. GAH!

Ja, vi kan ju först och främst börja med att Johanna och Ida har varit här. Det har varit helt underbart att få ha visat dem allt detta. Vi hade en fin vecka tillsammans. Jag kom gråtandes till NY och träffade dem. Jag fattade egentligen inte varför jag grät, men det bara rann tårar av lycka. Det blev bättre sedan, men hela den dagen var förstörd med frisyr och skit så alla bilder blev ju helt asfula. Men som sagt, jag fick träffa dem. Vi hade några underbara dagar i NY och sedan åkte vi till Boston där jag bor. Hade några mysiga dagar här och sedan var det dags för dem att åka hem.

Det är snart jul och det största problem jag har nu är att jag verkligen har gått upp i vikt. Jag som inte skulle göra det. Jag känner mig som em bomb i ansiktet och jag okrar verkligen inte. Jag vill inte längre. Imorgon blir det gymmet och så kommer det vara en tid framöver. Jag okrar inte känna mig äcklig. Det är bara såååå!

Så från och med nu blir det mera gym och mera bloggning. Jag kan ju berömma mig själv väldigt mycket på själva bloggen. Några bilder kommer säkert upp snart. =) Nu ska jag se på Vampire Diaries och ladda inför mitt gympass imorgon. PUSS PUSS

Jag skriver ett separat inlägg om när Johanna och Ida var här senare.... =)

Femte/Tolfte ger mig fem månader i USA

Hej! Det händer mycket, jag kommer inte ens ihåg vad jag skrev sist, och det var igår. Jag är trött, wastat en timma på Facebook. Nu ska jag sova, har förvisso sovmorgon imorgon men jag hade ju en date med Sandra på gymmet så det är väl bara att stiga upp.

Idag har jag fem månader här i Staterna. Jag får träffa Johanna och Ida om fem dagar. Idag är det den femte och andra(läs:femte) advent. Jagälskarer! <3

Jag kan inte längre prata Göteborgska

Tjenare Tjenare liksom. Jo, fullspäckad dag och jag känner inte alls för att skriva nu. Jag ville bara berätta att jag har gått och blivit med Dalahäst. En rosa. Jag älskar den och den kommer få en alldesles underbar fin plats i mitt rum. Kram
Jag tror den kostade 30 dollar men det var den värd. Nice

Utkast: Dec. 3, 2010

Hej! Nu är det dags att börja planera resorna igen. Jag gillar det inte men det måste ju göras. Vi har semaster i Februari och vi vet inte var vi ska åka. Jag vill till Florida men jag vet också att jag ska till Florida i april så så så. Jag vet inte. Californien blir ju troligen nästa sommar. Men det är som sagt lite trist att titta på väldigt dyra resor men skit samma.

Nu har vi bestämt att vi ska åka till Phiadelphia först och sedan åka till Florida. =) Nu sitter vi på Starbucks och jag tror vi snart har suttit här i två timmar. Vi alla sitter på SKype, fast ingen av mina vänner i Sverige är särskilt bra på att använda skype.. haha! MEN MEN...

Nu ska jag åka med Sandra och fixa massor av saker för hennes hostmum. SÅ, nu är det nog dags att dra. Men men, mina roliga uppdateringar kommer det fler av. LOVE CAROLINE

Dags att ta tag i dagens sysslor.



Städa, det är så så så roligt. NOT.



Jag tyckte denna var ganska ball faktiskt. Haha, inte ens hemmafruarna här tvättar nog i sina undies. Jag tror de tvättar i sina Guccioveraller. Haha! LOVE



Jag ska definitivt gå upp och städa mitt badrum nu. haha! Jag vill invenstera och göra mitt badrum i framtiden supermysigt och snyggt.


Städa, tvätta och scrapbooking

Hej! Hur är det med er?
Jag har idag jobbat lite på morgonen. Jag och barnen tittar alltid på julkalendern på morgonen. Jag tycker faktiskt att denna kommer bli bättre än vad många andra har varit. Jag ska inte säga att jag följt dem jättebra förut, men någon har man väl sett. (Just so you know, I was usually asleep 7 in the morning in Sweden!!!!)

Så vad ska jag hitta på nu. Jag sitter och tittar på finalen av ANTM. Jag ska inte säga vem det är som vinner, jag vet inte ännu men jag vet inte om det har sänts i Sverige ännu. Jag ska sedan ta hand om all tvätt och städa mitt rum. Jag har börjat så massor av kläder nu, även om det känns som att jag inte har något att ha på mig.

Idag har min boy halfday så jag hämtar upp honom vid 12. Jag tror vi ska spela badminton kanske. Det blir superkul. Jag gillar racketsporter. Ikväll är det min cake decoration class. Hoppas vi kommer bra i tid denna gången. =)

Nu ska jag gå och göra lite nytta.. =) Puss på er!


Sorry

Hej! Nu ska jag snart hämta mina kids. Jag har faktiskt varit på gymmet idag. Vad står på schemat idag? Inte så mycket? Jag har i alla fall fått iväg ett långt email till Johanna. Jag ska verkligen bättra mig med bilder och texter men det blir efter helgen. Jag har verkligen planer på att ändra mycket efter helgen. haha Skyller allt på det.

Men i hopp om bättre uppdatering nästa vecka. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry.

Stormvind.

Oj, vad allt händer snabbt. Läste precis att en tjej som bor här i Boston måste flytta. Jag tror jag har träffat henne en gång. Jag hoppas hon hittar en ny familj!!! Håller tummarna! Kram


LOVE U ALL. MAMMA <3

HI! I can nor belivie that J and I are coming soon. Det är helt overkligt. Det passar så bra nu för just nu har jag lite extra saknad efter dem. Det har varit en tuff vecka för mina hormoner. Jag vill träna men när jag är där så tränar jag inte? Jag fattar inte. Jag har cravings efter grönskaer just nu, förstår inte varför.

Jag pratade precis med min älskade mamma. Jag tror det var minst två veckor sedan vi pratade sist. De hade köpr en ny soffa vilket låter toppenkul. Elin, du kan väl ta och skicka ett kort. Nu har jag lite saker att göra. Jag ska dra till gymmet, ut och gå med hunden och skicka lite länkar till mamma. Jag börjar om tre timmar så jag hinner nog. ^^,

Tack för alla som stöttar och just nu är inte min blogg prio ett. Jag har mycket som händer just nu och det bara rullar på. TOPPEN BRA hörrni ni ni! Jag är så excited för nästa vecka. LOVE

RSS 2.0