Tiden går fort och jag njuter förfullt

Jag längtar sjukt galet mycket till USA! Bara 90 dagar kvar till studenten. =)

23.10 Vampire diaries

Ledsen för dålig uppdatering. Men för tillfället finns det inte mycket att säga. Jag har en annan blogg, en privat. Den här bloggen kommer att bli mer aktiv någon månad innan och under mitt år i Usa. Dock vet jag inte om jag kanske väljer att använda min andra istället. Det återstår att se. Under veckan har jag jobbat mycket med mitt projekt arbete. Det kommer nog bli bra så småningom. Dock lär jag har saker att göra även efter att jag lämnat in utkastet. Nu blir det film. Ciao!

Ringde till +7 tel 031-7777777

Ringde om hälsoundersökning idag, de bad mig ringa lite längre framigenom, jag var rädd för att de skulle säga det. Ingen fara dock, poäng till min ändå för att jag försökte vara ute i mycket mycket god tid. Besöket kommer att kosta 1000 kronor och jag tror det kommer ta ca 10 minuter att fylla i pappret. Men men, det är ju så det är. Känns bara som man kunde lagt de pengarna på någonting annat!
=) Take care!

Hälsoundersökning

Hej! Händer inte så mycket här. Håller på att förfreda för att åka till USA, då menar jag att boka hälsoundersökning. Det är ju inte så att man packar ännu. haha, komiskt. Men nej! Jo, jag måste göra ett nytt pass också. =) See you!
Imorgon är det fem månader kvar till jag åker. Tre månader innan avresa kan man göra en undersökning så det är ju ganska bra om jag bokar och sedan gör den om kanske 2,5 - 3 månader. =)

18.07 Matva(rning)nor

Jag tänkte snart skriva ett inlägg om familjen som förövrigt är hur bra som helst. Först vill jag bara uppdatera om att jag står och lagar mat. Jag känner mig lite nervös inför USA flytten så jag tror att jag vill försöka förbreda mig så gott jag kan. Jag vet hur man lagar mat och jag är ändå hyfsad på det, varför är jag så skraj för vad de ska tänka? De har ju ändå svenska band? Det borde väl inte vara så svårt?

Sökte på "Svensk mat"
Sökte på "Swedish food"
SLUTSATS. Jag älskar svensk mat och swedish food

Glömde. Min blogg måste få lite färg


Tycker detta är väldigt kul!

Projekt Vykort

Hej! Jag sitter här i mitt rum, lite för ivrig för att sova. Jag tänkte att jag skulle skicka ett vykort till barnen för jag har ju inte pratat med dem. Tänkte kanske att de kunde uppskattas, hoppas de har överseende med att jag inte är den bästa på skrapping dock. Jag tycker i för sig att det är ganska roligt. Att göra till tjejen är inte så svårt men att göra till killen är svårare, liksom typ göra en skidåkare på framsidan eller något.

BOSTON BABY!

Jag har fått en familj, vi har sagt JA och allt! Jag är så glad. De verkar helt underbara, jag skriver lite mer om familjen vid ett senare tillfälle. Nu gäller det att fixa alla papper. Underbart! Jag flyttar den 5 juli, till sommaren. Innan dess ska jag ta studenten och njuta av tiden att vara student... Ska blir så roligt. Just nu är det snöstorm men jag längtar till sommaren sjukt mycket.
De bor i Boston! =)

RSS 2.0